icon

Čo mi dnes napísal 50r muž

Včera o 06:33

Ahojte, som na FB zoznamke, mám 44 rokov, toto mi dnes napísal chlap - 50r.
Väčšine chlapov neodpovedám, len ma to zaujalo, má pravdu? Asi áno ...

Ženy v Tvojom veku nezaujímavé pre mužov ,jedine ,že máš financie vydrží aj to len krátko ,kto by chcel ženu v prechode pred prechodom s jej náladami ,hormonálnou -mentálnou nestabilitou ,s rozťahaným pohlavným orgánom -raz dvakrát možno ……taká úprimná úvaha bez urážky od chlapa s chlapským myslením 😉krásny deň.

Strana
z4
anonym_efa3ef
Včera o 06:34
anonym_c420cd
Včera o 06:37

@anonym_autor hlavne ze 50nici su sviezi, stavnati a neroztahani😄

katkaseiner
Včera o 06:39

o toho by som neoprela ani bicykel...on sa citi strasne maly...ale uz naozaj nie je

anonym_c420cd
Včera o 06:39

Preco nemohol zostat ten trefny nazov diskusie?🤨

anonym_239517
Včera o 06:40

No, zrejme to bude primitív, ktorému ani vek nepomohol, aby zmúdrel. Ohrdnutý chlap, dno spoločnosti, kto by už len o takého nestál, že? Určite si svoje povisnuté mechy zastrkáva do ponožiek, chrbát ma zarastený chlpmi, ktoré mu trčia aj z nosa a penis má mľandravý ako kompót. Je to partia.

cina1
Včera o 06:43

frustrovany uboziak...

anonym_215912
Včera o 06:44

Zakomplexovaný debil a primitiv. Toho nahlásit a zablokovať. Buď žije s mamičkou a žiadna ho nechce alebo ohrdnuty naštvaný na ženy

struhanka
Včera o 06:44

Dofrasa, škoda, že o tom nevie napr. 79-ročná Cher, ktorá má už pár rokov o 40 r mladšieho partnera. Že to dávno mala zabaliť po 40-ke. 😀 Ak toto indivíduum, ktoré tak “krásne” písalo o potenciáli 40-ničiek, nemá o ne záujem, je to v poriadku. Primitívny frustrovaný 50-nik nie je tiež podľa vkusu väčšiny žien.

anonym_798b5c
Včera o 06:46

😂 ďakujeme mu za oznam, mame to podobne, ale trochu inak nastavené priority 😂 mňa napr nezaujíma prachaty dedo (aj keď som po 40ke), úplne mi stačí ktokoľvek, jediná podmienka je inteligenčná úroveň podobná mojej.

anonym_55ac4c
Včera o 06:48

@anonym_autor hlavne, že on vysedáva na zoznamke, už vidím ako sa všetky bijú o psychicky narušeného jedinca. Pri takom štýle jednania mu ani 75 ročná neponúkne " pohlavný orgán".

victory7897
Včera o 06:51

To bude zase nejaký ,,nevyťahany,, znalec...

princkrason
Včera o 06:51

Minule som bol vo fitku a boli tam 40+ ženy – mal som čo robiť, aby som im stíhal, myslím tým tempom cvičebným. 😄"

anonym_a4ded5
Včera o 06:52

SILA! Ešte venuje cas a energiu napísaniu tej spravy, chudáčisko ten to musi mat v živote ťažké.Je zranený, zakomplexovaný, prázdny vo vnútri.Lieci si svoje komplexy na zenach 40+.Asi mu taka dala košom, tak chŕli síru na všetky strany.

autor
Včera o 06:53

Týpek má aj nick na pokeci: Bentley1975. Ani nemám slov. Napísal mi 8 správ, ani na jednu som nereagovala pre istotu.

anonym_d5d7df
Včera o 06:55

Ten pise pravidrlne toto vsetkym aby zaujal a mal aspon megativnu pozornost

anonym_a4ded5
Včera o 06:55
@anonym_autor

Týpek má aj nick na pokeci: Bentley1975. Ani nemám slov. Napísal mi 8 správ, ani na jednu som nereagovala pre istotu.

@anonym_autor
Máš tam fotku? Keď si nereagovala ani na jednu správu, nechapem prečo ti písal 8 správ

anonym_95bd29
Včera o 06:56
@anonym_autor

@anonym_autor chlap s nickom Bentley1975 ? uz ten nick o nom dost prezradi, ze nebude cisti

autor
Včera o 06:57
@anonym_a4ded5

@anonym_autor
Máš tam fotku? Keď si nereagovala ani na jednu správu, nechapem prečo ti písal 8 správ

@anonym_a4ded5 áno mám fotku jasne. On má takú nijakú, nie je tam on. Nereagujem. Ale on si ide svoje. Zablokujem ho, len chcem vidieť, kam až to pôjde.

anonym_a3a5b4
Včera o 06:58

Koho zaujima nejaky 50tnik na zoznamke? Vacsina zien ma vo veku 40 a viac manzela. Mne osobne su cudzi chlapi a ich nazory na zeny ukradnute. A teda zeny po 40 nemaju chlapa snad vedia aj lepsie hladat chlapa ako na zoznamkach...

anonym_95bd29
Včera o 06:59
@anonym_a3a5b4

Koho zaujima nejaky 50tnik na zoznamke? Vacsina zien ma vo veku 40 a viac manzela. Mne osobne su cudzi chlapi a ich nazory na zeny ukradnute. A teda zeny po 40 nemaju chlapa snad vedia aj lepsie hladat chlapa ako na zoznamkach...

@anonym_a3a5b4 hej? poradis nam teda?

katkazatka
Včera o 06:59

Preto tam nepovsimnuty striehne roky na stavnatu 30-nicku, ktora ho oslovi.😀 Aj s jeho vytahanymi vakmi a ovisnutou ritou.

anonym_a4ded5
Včera o 07:02

Nerieš, ta správa o nom veľa hovori, on sa sám predstavil, jednou vetou a veľa o sebe prezradil😁
Len asi mu to nedopina v tej hlavičke.Tieto typy su aj 10 rokov na Zoznamke a nie a nie niekoho spoznať, tak su z toho frustrovaní, plus vek do toho, telo už nieje čo bývalo, andropauza tak kope do zien aby si uľavil

procrastique
Včera o 07:03

Chudák, už skúša čokoľvek len aby mu nejaká odpísala.

anonym_a3a5b4
Včera o 07:03
@anonym_95bd29

@anonym_a3a5b4 hej? poradis nam teda?

@anonym_95bd29 Mam ti poradit ako si mas najst chlapa po 40tke? Snad nie je jedina moznost zoznamka. Ale ak cele dni sedis doma, nikam nechodis tak je mozne ze inu moznost nemas. Ja mam manzela, ini chlapi su mi ukradnuti. Ak by sa nahodou stalo, ze o muza pridem uzivam si uz zivot bez muza. Urcite by som nehladala noveho chlapa. Deti mame som spokojna.

jogy1984
Včera o 07:04

To vyzerá na začiatok vážneho vzťahu. Toho sa drž dievča nech ty ho nejaká tu nekradne

anonym_cb3ba2
Včera o 07:06

Že ty si tá istá z tej témy o nevydarenom rande zo zoznamky ?

autor
Včera o 07:09
@anonym_cb3ba2

Že ty si tá istá z tej témy o nevydarenom rande zo zoznamky ?

@anonym_cb3ba2 nie, ja sa zatiaľ nestretávam s mužmi. Lebo toto je štatistická vzorka. Veľmi by som prekvapená, keby sa našiel niekto trochu normálny.

anonym_95bd29
Včera o 07:13
@anonym_autor

@anonym_cb3ba2 nie, ja sa zatiaľ nestretávam s mužmi. Lebo toto je štatistická vzorka. Veľmi by som prekvapená, keby sa našiel niekto trochu normálny.

@anonym_autor Definuj, kto je normálny? Podľa teba?
Rozvedený 45+ so záväzkami, alebo slobodný bez záväzkov, vdovec, zabezpečený človek? Alebo niekto, kto ešte býva u rodičov? alebo taky co ma tri deti s troma zenami?

anonym_d62366
Včera o 07:13

@anonym_autor A tipujem, ze to napisal plesaty pupkac, ktory ma sucho na ucte a asi aj vsade inde.

anonym_95bd29
Včera o 07:14
@anonym_d62366

@anonym_autor A tipujem, ze to napisal plesaty pupkac, ktory ma sucho na ucte a asi aj vsade inde.

@anonym_d62366 +cukrovka a vysoky cholesterol

Strana
z4