icon

Čo si obliecť a ukázať na prvom rande?

29. mar 2026

Dostanete pozvánku napríklad na kávu v miestnej top kaviarni a plán je, že ak si budete rozumieť, tak môžete poobede/večer pokračovať do ZOO alebo niekam. Aké oblečenie? Rifle a tričko? Či je lepšie sa trocha lepšie nahodiť štýl polokošeľa/šaty?

A dodatočná otázka, vadilo by vám prísť na aute? Že niekto cudzí, resp potencionálny partner uvidí vaše auto a teda aj dajme tomu finančné zázemie na prvom rande? :D

A napríklad mobil? Radi vytiahnete oranžový iphone na stôl alebo radšej necháte skrytý mobil s rozbitým displejom vo vrecku? :D

- O D Ľ A H Č E N Á témička 🙂

Strana
z3
anonym_1c7e85
29. mar 2026

@anonym_autor aký článok to bude tentokrát

anonym_4eba29
29. mar 2026

@anonym_autor 🙄 chorá doba toto.

ivik4
29. mar 2026

Sa mi nestalo ze by niekto pred tymi sto rokmi prisiel na kolobezke a vytiahol pevnu linku aby nedaj boh niekto nevidel auto ci mobil kt. Ma kazdy bezne polozeny na stole v hoc akej kaviarni. Kamoska randi stale a normalka, aj ona chodi na aute 🤔

minenkaa
29. mar 2026

Čoooo?V živote by ma toto nenapadlo riesit a ešte pomarančový iPhone ,to už aký debil človek musí byt ,nad týmto rozmýšľať

enmery
29. mar 2026

Ja sa ptám proč?!

anonym_45ece9
29. mar 2026

To mi pripomína jednu story keď som sa raz dávnejšie cez internet stretol s jednou babou na kávu. Bol som študent, auto som nemal. Prišiel som a meškal som asi 2 minuty. A baba sa ma hneď spýtala po zoznámení. "A trošku meškáš, si nemohol zaparkovať?" A ja: nemám auto. A jej normalne zamrzol úsmev. A potom sa už len z povinnosti so mnou bavila. A rande išlo do stratena 😀

kavasmliekom
29. mar 2026

Jediná odpoviem? Takto, ...mne vyslovene vadí, ak niekto má na stole mobil, či už je to rozbitý, alebo zlatom vybíjaný.
Či príde električkou, stopom, či na Lamborghini, to má vôbec netrápi. Určite by som, však, nesadla k nikomu do auta, ani nikoho nevozila ja.

kavasmliekom
29. mar 2026

@anonym_autor a obliekla by som si nohavice a tričko, hore buď kabát, alebo sako, podľa počasia.

autor
29. mar 2026
@minenkaa

Čoooo?V živote by ma toto nenapadlo riesit a ešte pomarančový iPhone ,to už aký debil človek musí byt ,nad týmto rozmýšľať

@minenkaa ľudia to bežne riešia, lebo ak prídeš na porshe alebo na felde tak z toho jednoducho vedia ľahko vyčmúchať podľa ich logiky, že či máš finančné zázemie/finančnú gramotnosť
To isté aj s tým mobilom, niekto z toho vyčmúcha, že to je retard, že si kupuje mobil za 1500 eur a niekto si pomyslí, že to je kráľ že si môže dovoliť mobil za 1500e :D

jaskolka
29. mar 2026

V živote som neriešila,kto ako prišiel,je mi to úplne fuk. Na rande som chodila klasicky oblečená,podľa počasia, šaty, nohavice dlhé alebo capri,tričko,alebo tunika.

anonym_5ee843
29. mar 2026

mobil b som nevyťahovala z kabelky ani keby bol neviem aký drahý , na aute by som si prišla v pohode, obliekla by som sa podľa počasia. V lete - šaty, v zime rifle a vetrovku popr. kabát.

anonym_507baa
29. mar 2026

Oblečiem sa primerane situácii a programu + v tom v čom sa cítim dobre a samozrejme, že na rande chcem vyzerať aj pekne a upravene...podľa počasia si do kaviarne a ZOO viem predstaviť aj jednoduché šaty, aj rifle a tričko... mobil nevyťahujem, lebo sa chcem venovať človeku, s ktorým tam v tom momente som a ak ho on vytiahne, úprimne si ledva všimnem aký má... tak isto autám sa vôbec nerozumiem a moje nehovorí nič o mojom finančnom zázemí, ale o tom, že to považujem za zlú investíciu 😀 ... ako sama píšeš, každý si tieto veci môže prečítať po svojom, preto nevidím zmysel nad tým príliš rozmýšľať a hrať sa na niečo na čo nie som, ale byť sama sebou, aj s mojim mobilom, aj mojim autom, aj mojim štýlom obliekania

biba_18
29. mar 2026

ja rozmýšlam nad tým oranžovým iphonom… co to kwa jest?? 😏

autor
29. mar 2026
@biba_18

@biba_18 Statusová vec každého influ. Nemáš oranžový iphone, nežiješ :D

autor
29. mar 2026
@biba_18

@biba_18 https://mobilne-telefony.heureka.sk/apple-iphon...
Nosia ho aj na krku na šnúrke, tak ako my sme kedysi nosili kľúče :D Plus sa treba fotiť o zrkadlo tak, aby bolo vidieť, že je to on :D

biba_18
29. mar 2026

@anonym_autor 🤷‍♀️ ja mám ružovy. teda by som vybrala ružový…

anonym_ee08d3
29. mar 2026

Strašná doba toto. Ľuďom totalne drbe. Ja verim ze nieco pride a znovu sa ľudia vrátia k tradičným hodnotám lebo táto chorá materialisticka dobe to je nieco priserne. Ľuďom fakt chyba obycajny sedliacky rozum a keby vypadol internet tak dnešní mladí ľudia zahynu

anonym_09bef5
29. mar 2026
@anonym_autor

@biba_18 https://mobilne-telefony.heureka.sk/apple-iphon...
Nosia ho aj na krku na šnúrke, tak ako my sme kedysi nosili kľúče :D Plus sa treba fotiť o zrkadlo tak, aby bolo vidieť, že je to on :D

@anonym_autor ze "vyčmúcha" OMG, LOL, to co je?
Teensky chodia na rande do kaviarne a do ZOO?

sara07
29. mar 2026
@anonym_autor

@minenkaa ľudia to bežne riešia, lebo ak prídeš na porshe alebo na felde tak z toho jednoducho vedia ľahko vyčmúchať podľa ich logiky, že či máš finančné zázemie/finančnú gramotnosť
To isté aj s tým mobilom, niekto z toho vyčmúcha, že to je retard, že si kupuje mobil za 1500 eur a niekto si pomyslí, že to je kráľ že si môže dovoliť mobil za 1500e :D

@anonym_autor som rada že mám tolko rokov kolko mám, a nemusim toto riešit
tiež som rada že som zažila časy ked sa normálne randilo a suložilo ...proste sa žilo
staré dobre velko tehličky ako mobil 😂

viestta
29. mar 2026

Mam cierny mobil, ten pred tym bol sivy, lebo iny nemali, a ani nie je iPhon, vidim, ze som riadne OUT. No co uz, nejak sa s tym vysporiadam...

minenkaa
29. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor absolutne nik normálny toto nerieši lebo to na akom aute prides absolutne nič neznamena a o telefóne už ani nevravim,všetko sa dá splácať a veľa ľudí to tak aj robi ,majú iPhone ale len jedni boty a suchý rožok doma v zdieľanom byte
Že kráľ mobil za 1500€

barka1
29. mar 2026

Vzhladom k tomu, že som nikdy nehladala/ nechcela takeho, ktoremu by zalezalo na mojej znacke auta/mobilu, tak by som to neriesila. Pracujem v školstve, som rozvedená, moji rodičia nie su zbohlatlici ani exmanzel podnikatel z hornych 10000. Nehanbim sa za to málo materiálna, na ktoré som si zarobila. Ani za moje staré auto.
Takže ja som chodila na rande (a ze ich bolo hodne) vždy ako JA. Na nic som sa nehrala. Ale už mám 40+.

anonym_8fb3e8
29. mar 2026

@anonym_autor ktoré zoo je otvorené po večeroch?

januska12323
29. mar 2026

Vyčmúcha, ty iné slová vymýšľaš. Ťažký obed bol?

mmia96
29. mar 2026

Obliekla by som sa poďla počasia a nálady, ak by bolo teplo tak nejaké šaty a sandále alebo tenisky, ak chladnejšie tak rifle, tričko, koženka/sako, tenisky. Čo sa týka auta, neriešim, niekto má novšie, niekto staršie, pre mňa je to len vec. A nový, oranžový iphone nemám, mám starší, ružový, displej mám v poriadku, ale mobil nikdy nevykladám na stôl, vždy ho mám v kabelke.

anonym_dfaf44
29. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ako sa dá vyčmuchat “finančná gramotnosť” podľa auta, v dnešnej dobe? to že ma niekto porsche, môže znamenat že 1.bohatý (ten lepší pripad) 2.po usi zadlžený 3.financne negramotný ak ma drahé auto ale býva u rodičov 4.sobasny podvodník …

livsi
29. mar 2026

Hahaha.... čo ak je to oranžový iPhone cez homecredit a drahé auto na splátky??? Čo to vypovedana o tom človeku? Buď je ozaj zabezpečený alebo len finančne negramotný, absolútne to nič nehovorí.. iba akým životným štýlom žije. Možno to ma býva v mama hoteli... takže takéto predvádzačky sú úplne trapné

autor
29. mar 2026
@anonym_dfaf44

@anonym_autor ako sa dá vyčmuchat “finančná gramotnosť” podľa auta, v dnešnej dobe? to že ma niekto porsche, môže znamenat že 1.bohatý (ten lepší pripad) 2.po usi zadlžený 3.financne negramotný ak ma drahé auto ale býva u rodičov 4.sobasny podvodník …

@anonym_dfaf44 No práve preto sa pýtam, keby to porshe/feldu nechal zaparkované pri tescu a prišiel pešo tak sa o tom nedozvieš hneď na počkanie a nebudeš ho škatuľkovať.

anonym_507baa
29. mar 2026
@livsi

Hahaha.... čo ak je to oranžový iPhone cez homecredit a drahé auto na splátky??? Čo to vypovedana o tom človeku? Buď je ozaj zabezpečený alebo len finančne negramotný, absolútne to nič nehovorí.. iba akým životným štýlom žije. Možno to ma býva v mama hoteli... takže takéto predvádzačky sú úplne trapné

@livsi na druhú stranu, ak si na to poctivo zarobil, miluje autá, preferuje IPhone, tieto veci mu vyhovuje využívať a má na to, má to nasilu schovávať a tajiť?

anonym_507baa
29. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_dfaf44 No práve preto sa pýtam, keby to porshe/feldu nechal zaparkované pri tescu a prišiel pešo tak sa o tom nedozvieš hneď na počkanie a nebudeš ho škatuľkovať.

@anonym_autor treba začať od seba a druhých na základe tohto neškatuľkovať, to je tvoj problém, nie toho druhého

Strana
z3