icon

Efektívne zoznamky pre 42 ročného slobodného muža

majo1983
3. okt 2025

Ahojte, neviete poradiť nejakú zoznamku, ktorá skutočne funguje, som 42 ročný slobodný muž, a nejako sa mi nedarí nájsť si známosť.

Strana
z2
majo1983
autor
6. okt 2025
@marca12

@majo1983 Fotku s alkoholom si nedavaj na ziadnu zoznamku. To kazdu normalnu zenu hned odradi.

@marca12 Ahoj, neviem ako sa voláš, ani odkiaľ si 😁. Včera som sa ti zabudol poďakovať za rady, tak že, ďakujem, aj všetkým čo sa mi snažili pomôcť.

simona_racz
10. okt 2025

Pôvodne bola otázka že ktorú zoznamku použiť. V podstate všetko je o tom, že ťahať z ludí peniaze, lebo je kapitalizmus. Majitelia tých zoznamiek sú živnostníci či s.r.o-čky, a musia mať z toho príjem logicky. Ale kým to nieje priamo osobne, tak to môže byť iba biznis. Ako sa tu spomínalo, odpovede píše AI alebo brigádnici cloudworkeri. Videla som o tom aj dokumentárny film. Niektoré sú pól na pól, že sú tam aj reálni ludia, ale aj umelé profily, kvôli návštevnosti. Aby to vyzeralo že to tam žije. Preto odporúčam osobnejšie ako speedating, alebo nejaké zoznamovacie plesy. Ale aj tam môže hroziť, že prídu najatí ludia, čo sa majú tváriť že sa zoznamujú. Vždy je to o biznise v prvom rade. Tak si dávajte pozor.

simona_racz
10. okt 2025

A ešte k tomu že “som ustráchaný introvert” toto počujem velakrát. Ale za prvé: Neni to vôbec o tom (vysvetlím nižššie), a za druhé: Schovávať sa za elektronickú komunikáciu, nemá zmysel, lebo ak sa stretnete, čo spravíš? Tak isto budeš ustráchaný.

A mimochodom kamaráti sú extroverti, snažia sa baliť každú suknu, ako gigolovia nejakí, a viete čo sa stane? Ženy ich pošlú kade lahšie, alebo dostanú po hube od sokov.

Takže prosím vás pekne, navždy si zapamätajte: Žene sa musí muž páčiť. To je alfa omega. Ak sa žene muž páči, bude jej úplne jedno aký je. Ak sa žene muž nepáči, môže byť hocijako odvážny, extrovertný, dobrý, mily, pozorný… Bude iba kamarát.

majo1983
autor
11. okt 2025
@simona_racz

Pôvodne bola otázka že ktorú zoznamku použiť. V podstate všetko je o tom, že ťahať z ludí peniaze, lebo je kapitalizmus. Majitelia tých zoznamiek sú živnostníci či s.r.o-čky, a musia mať z toho príjem logicky. Ale kým to nieje priamo osobne, tak to môže byť iba biznis. Ako sa tu spomínalo, odpovede píše AI alebo brigádnici cloudworkeri. Videla som o tom aj dokumentárny film. Niektoré sú pól na pól, že sú tam aj reálni ludia, ale aj umelé profily, kvôli návštevnosti. Aby to vyzeralo že to tam žije. Preto odporúčam osobnejšie ako speedating, alebo nejaké zoznamovacie plesy. Ale aj tam môže hroziť, že prídu najatí ludia, čo sa majú tváriť že sa zoznamujú. Vždy je to o biznise v prvom rade. Tak si dávajte pozor.

@simona_racz Ďakujem za info. A k tým speed datingom, bol som 2 krát v TN, 2 ženy som poznal z predošlého stretnutia. Takže mi to tiež prišlo len ako biznis.

simona_racz
12. okt 2025
@majo1983

@simona_racz Ďakujem za info. A k tým speed datingom, bol som 2 krát v TN, 2 ženy som poznal z predošlého stretnutia. Takže mi to tiež prišlo len ako biznis.

@majo1983 vidíš, presne o tomto hovorím. Čo ak tie dve chodia stále, len ako doplnok, aby to vyzeralo že wau zoznámite sa, ale v skutočnosti žiadna na rande nikdy nepôjde?

simona_racz
12. okt 2025

Takže v podstate sme ti neporadili, ale možno táto diskusia bude mementom, aby ste si dávali pozor keď leziete na zoznamky a zoznamovacie akcie.

Strana
z2