Existujú zoznamky zadarmo pre chudobných?
Aj chudobobní ludé sa scú zeznamuvat ale tí bárjaké Tindre, Badá, Pokece, Boo, Btrfly, Bumbla, sú šecko placené. Existuje volačo aj zadarmenko, dze by sa dalo zeznamuvat? Také že úplne zadarmo alebo velice lacné?
@unbeholfen ale tak ja neviem, či si už fakt mentálne retardovaný autista s Aspergerovým syndrómom a ADHD, ale to fakt čakáš, že nejaká žena bude mať na zoznamke záujem o vyberača kontajnerov? No asi nie, tak sa vyser na Badoo a hľadaj na stanici.
@sevrin Aspergera nemá, Aspergeri majú nadpriemerné IQ a nepremýšľajú ... takto.
@unbeholfen a si schopny tej nadejnej kandidatke na zenu tvoho zivota zaplatit aspon kavu na rande? A nemyslim tym co oznacuju za kavu a podava sa to v papierovom kelimku z kavomatu na stanici na Nivach.
@viestta aj Starbucks je na Nivách. To je vraj niečo kvalitné. Kamaráti tak chodia. Neviem čo tam stojí káva, ale jasné že ano. Nemám tušenia kolko rande stojí keďže také to ozajstné som nikdy nemal. Ale tam je tá živá strecha ako park, da sa tam pelne prechádzat. V dobrom počasí je to krásne miesto.
@viestta aj Starbucks je na Nivách. To je vraj niečo kvalitné. Kamaráti tak chodia. Neviem čo tam stojí káva, ale jasné že ano. Nemám tušenia kolko rande stojí keďže také to ozajstné som nikdy nemal. Ale tam je tá živá strecha ako park, da sa tam pelne prechádzat. V dobrom počasí je to krásne miesto.
@unbeholfen Uprimne? Na prechadzky po zelenj streche sa ti kazda zena vykasle. Na rande sa chodi napriklad do kina
@unbeholfen Starbucks je iná liga, na to by si si musel z kontajnerov povyťahovať 120 fliaš aby si si mohol dovoliť pozvať polofrajerku na kávu. Ty len zostaň pri 30 centových kávach čo v automatoch čapujú na každej stanici. Aj na Nivách.
Videla som názov témy a som uz vedela ze to budeš ty.
Zo ❤️ ti prajem aby si si našiel svoju spriaznenú dusu
@unbeholfen Starbucks je iná liga, na to by si si musel z kontajnerov povyťahovať 120 fliaš aby si si mohol dovoliť pozvať polofrajerku na kávu. Ty len zostaň pri 30 centových kávach čo v automatoch čapujú na každej stanici. Aj na Nivách.
@sevrin už sa skľudni, brácho... ak nevieš pomôcť, nedávaj aspoň ľudí dole. Každý sme nejaký a nejako sa týmto životom pretĺkame. Nemusíš flexovať len preto, že si môžeš dovoliť kávu za 5 eur.
@unbeholfen mal by si pozerať po ženách 55r a vyššie, nie po študentkách.
Najlepšie nejaké zdravotné znevýhodnenie ak má, pomožeš jej v niečom, ona ťa usmerní, navarí ti a budete si pomáhať a doplňať sa. Peniaze tiež nebudú problém, pekne sa pretlčetie spolu.
Ona nebude sama a ty tiež nebudeš musieť zúfalo vypisovať kade tade.
Porozmýšľaj..máš 44r, na mladú frajerku konečne zabudni.
Najlepšie nejaké zdravotné znevýhodnenie ak má, pomožeš jej v niečom, ona ťa usmerní, navarí ti a budete si pomáhať a doplňať sa. Peniaze tiež nebudú problém, pekne sa pretlčetie spolu.
@anonym_db8e24 Môže byť kĺudne aj okolo jeho veku, ale tiež určitým spôsobom znevýhodnená. Takto by to mohlo klapnuť.
@anonym_db8e24 Môže byť kĺudne aj okolo jeho veku, ale tiež určitým spôsobom znevýhodnená. Takto by to mohlo klapnuť.
@kavasaki370 alebo tak, je velké dieťa čo plače za niečím čo nemože mať, musí zľaviť z tých jeho nereálnych nárokov, proste aj staršiu od seba, inak bude len frustrovaný.
@unbeholfen daj si do profilu, že hľadáš niekoho s kým sa chceš pretĺkať životom, že na veku, zdravotnom stave ti nezáleží, že si dobrý človek, ale vecí ti chýba, že hľadáš svoju polovičku, s ktorou sa budeš dopĺňať. Samota je zlá a keď to cíti podobne, nech to neváha zmeniť. Niečo také.
Zbytočne klamať a míňať energiu, keď hneď bude vidno, že si iný..
Buď sám sebou, koníčky ako vyberanie kontajnerov do profilu nepíš.
@sevrin už sa skľudni, brácho... ak nevieš pomôcť, nedávaj aspoň ľudí dole. Každý sme nejaký a nejako sa týmto životom pretĺkame. Nemusíš flexovať len preto, že si môžeš dovoliť kávu za 5 eur.
@morpheuss ja som tam bol len dva krát, prvý a posledný 😅 za tie peniaze to asi moc nestojí, aj keď káva je fajn.
Len ma vždy pobavia reči hentoho experta, keď má nejaké peniaze, tak strúha frajera kam sa pohne a po dvoch dňoch, keď ich prežere, už fňuká o chudobe.
@anonym_db8e24 ja som nikdy nepovedal že mladu. Ja mám vždy nastavený rozptyl od 40 do 55 rokov väčšinou.
@unbeholfen daj si do profilu, že hľadáš niekoho s kým sa chceš pretĺkať životom, že na veku, zdravotnom stave ti nezáleží, že si dobrý človek, ale vecí ti chýba, že hľadáš svoju polovičku, s ktorou sa budeš dopĺňať. Samota je zlá a keď to cíti podobne, nech to neváha zmeniť. Niečo také.
Zbytočne klamať a míňať energiu, keď hneď bude vidno, že si iný..
Buď sám sebou, koníčky ako vyberanie kontajnerov do profilu nepíš.
@anonym_db8e24 to pred ženami nikdy nehovorím. Tam sa vždy radšej aj prikrášlujem. Lebo tak sa to má.
@anonym_db8e24 to pred ženami nikdy nehovorím. Tam sa vždy radšej aj prikrášlujem. Lebo tak sa to má.
@unbeholfen Tak to skús nerobiť. Odkiaĺ to máš, že tak sa to má? Tiež som občas na zoznamkách. A nie jeto nutné ani férové. Pokecám s kopcom žien. Aj stretká. Aj na návšteve bola jedna nedávno na chvílku sa zastavila. Prajem nech sa ti už zadarí, ale buď sám sebou a nevymyšlaj hluposti. Hovor radsej menej. 💪
@unbeholfen Tak to skús nerobiť. Odkiaĺ to máš, že tak sa to má? Tiež som občas na zoznamkách. A nie jeto nutné ani férové. Pokecám s kopcom žien. Aj stretká. Aj na návšteve bola jedna nedávno na chvílku sa zastavila. Prajem nech sa ti už zadarí, ale buď sám sebou a nevymyšlaj hluposti. Hovor radsej menej. 💪
@kavasaki370 Ja víd
@kavasaki370 Ma napadlo, že skús pogugliť určité skupiny ĺudí ci Zdruzenia, ktoré urcitym spôsobom zgrupuju trebars ZTPčkárov ci mentalne postihnutých ako skrz trebars urcité diagnozy a znevyhodnenia....
Zoznamky su proste úlet z urcitého pohĺadu.
@kavasaki370 to si jak zistil že som velmi ukecaný? Lebo viacerí mi to povedali, a to sú ludia ktorí ma poznajú len z písania, nie reálne.
@kavasaki370 Ja víd
@kavasaki370 Ma napadlo, že skús pogugliť určité skupiny ĺudí ci Zdruzenia, ktoré urcitym spôsobom zgrupuju trebars ZTPčkárov ci mentalne postihnutých ako skrz trebars urcité diagnozy a znevyhodnenia....
Zoznamky su proste úlet z urcitého pohĺadu.
@kavasaki370 to aj robím. Chodím do takých komunít.

@anonym_4f5d2d ale tak pred ženami to nehovorím.
@unbeholfen a si schopny tej nadejnej kandidatke na zenu tvoho zivota zaplatit aspon kavu na rande? A nemyslim tym co oznacuju za kavu a podava sa to v papierovom kelimku z kavomatu na stanici na Nivach.