icon

Existujú zoznamky zadarmo pre chudobných?

unbeholfen
15. dec 2025

Aj chudobobní ludé sa scú zeznamuvat ale tí bárjaké Tindre, Badá, Pokece, Boo, Btrfly, Bumbla, sú šecko placené. Existuje volačo aj zadarmenko, dze by sa dalo zeznamuvat? Také že úplne zadarmo alebo velice lacné?

Strana
z6
sevrin
20. dec 2025
@unbeholfen

@sevrin ano a prenosy z NR SR dávajú v noci. Už je to tradícia že najlepšie sa je pri TV pri hádkach politikov…

@unbeholfen ty si fakt vieš nájsť zábavu na nedeľné popoludnie.

sevrin
20. dec 2025
@unbeholfen

@anonym_7072e7 a presne toto štádium mám aj ja a sevrin stale zabŕda že mám domnelú cukrovku. Však mi ju potvrdil lekár a presne takto som sa k nej dostal ako píšeš (doslova a do bodky takto).

@unbeholfen nie, máš to popletené, to že máš cukrovku, je fakt. Že ignoruješ rady a nariadenia lekárov, je fakt. To, že nie si normálny, je fakt. To, že máš diagnózu, je fakt. To, že tvoja diagnóza je obžerstvo a lenivosť je tiež fakt.

unbeholfen
autor
20. dec 2025

Tak čo narobím keď ma baví tá napätá situácia v politike? Ale akože tá cukrovka teda jej následky znejú strašne. O tom odrezávaní končatín som to čo počul. A to neexistuje nejaká modernejšia liečba?

anonym_7072e7
20. dec 2025
@unbeholfen

Tak čo narobím keď ma baví tá napätá situácia v politike? Ale akože tá cukrovka teda jej následky znejú strašne. O tom odrezávaní končatín som to čo počul. A to neexistuje nejaká modernejšia liečba?

@unbeholfen posledné roky svojho života bez nôh prežil v posteli, mal takú polohovateľnú, opatrovala ho dcéra, manželka mu zomrela na začiatku covidu

o teba sa bude mať kto postarať? peniaze nemáš aby si si platil zariadenie, ako budeš prežívať? na vozíku nebudeš môcť vyberať kontajnery

sevrin
20. dec 2025
@anonym_7072e7

@unbeholfen posledné roky svojho života bez nôh prežil v posteli, mal takú polohovateľnú, opatrovala ho dcéra, manželka mu zomrela na začiatku covidu

o teba sa bude mať kto postarať? peniaze nemáš aby si si platil zariadenie, ako budeš prežívať? na vozíku nebudeš môcť vyberať kontajnery

@anonym_7072e7 nerieš, jeho netrápi, čo bude s ním o 20 rokov, ani o 10, ani o rok, ba dokonca ani o mesiac, či týždeň. Dnešok prežil, zajtra sa uvidí.

janulik2008
21. dec 2025
@anonym_7072e7

@anonym_7072e7 inak toto je pravda. Dedo tiež mal cukrovku a tiež mu odrezali nohy. Ja si ho s nohami vlastne nepamätám. A dosť mu to šlo na psychiku. Keď bola zima bolo to ešte kvázi v pohode ale na jar a v lete ho veľmi trápilo že nemá nohy a nemôže nič robiť. Môj oco ho nosil ráno zo spálne do kuchyne a večer nazad. Zomrel doma v spánku ale netuším čo sa mu stalo bohužiaľ 😔

Strana
z6