icon

Hľadám dokonalú partnerku, ktorá je výnimočná a krásna

Včera o 12:05

Ahojte. Na klasickych zoznamkach sa mi zatial nepodarilo najst zenu, ktora by splnala to, co hladam, tak skusam netradicne , Modry Konik. Mam 43 rokov a som sebavedomy, vzdelany, rozhliadany a cielavedomy muz. Som financne stabilny, samostatny, stale upraveny, sportovo zalozeny a viem, co od zivota chcem. byvam v Bratislave v prijemnom modernom apartmane a mam rad doby zivot, dobre jedlo, cestovanie, sport, kulturu a prostredie, v ktorom sa clovek citi dobre. Som muz, ktory nepotrebuje pozornost desiatok zien, skor hladam jednu vynimocnu. Som komunikativny, inteligentny, pozorny, lojálny, ochranca a spolahlivy, mam vlastny nazor, viem sa rozhodovat a ked mi na niekom zalezi, viem byt skutocnym partnerom. Mam rad na zene humor, sebavedomie, energiu, ambicie a zaroven pokoj a zenskost. Hladam zenu vo veku 35 az40 rokov, bezdetnu, co je pre mna podmienka. Mala by byt velmi krasna, prirodzene zenska, ma t dlhe vlasy, co je pre mna taktiez podmienka, stihlu, alebo atleticku postavu a pravidelne sportovat. Ocakavam prirodzeny usmev, vysoku skolu, inteligenciu, rozhliadenost, sebavedomie bez arogancie, emocionalne vyrovnanost, dobre vystupovanie, zmysel pre humor, dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost starat sa o seba. Mala by mat rada pohyb, cestovanie, kvalitne rozhovory, dobre restauracie, spolocnost aj pokoj vo dvojici. Hladam zenu, ktora vie, co chce, ma vlastny nazor, vlastny charakter a zaroven dokaze byt nezna, zenska, vasniva a oddanou. Nehladam komplikovanu minulost, neustalu dramu ani zenu, ktora potrebuje byt neustale uistovana o svojej hodnote.Hladam partnerku, ktora bude sama o sebe vynimocna a pri ktorej bude fungovat nielen fyzicka pritazlivost, ale aj inteligencia, humor, respe kt a skutocna chemia. Lokalita idealne Bratislava, Vieden a okolie. Ak si zena, za ktorou sa muzi obzeraju, ale zaroven mas v hlave podstatne viac nez len pekny instagram, mozno by sme sa mali spoznat. Fotka potesi, ale osobnost, inteligencia, charakter a vzajomna pritazlivost rozhodnu. Napis mi. JA...

anonym_5f9b8a
Včera o 15:25
@anonym_autor

@anonym_5f9b8a tak skusim. Minulost z casti spomenuta. Pracujem so svojou expartnerkou. Dieta jedno. 14 rokov dcera. Dlhy ziadne. Apartman - vlastny prerobene rodinne dedicstvo. Hypoteky ponukam ja v praci ako pracovna napln. K tej praci je nutny cisty register trestov. Vzdelanie Druhy stupen. Vodicske opravnenie samozrejmost. vyska cca 192-4 , hmotnost netusim, myslim okolo 85 - 90 kg. Vlasy spomenute. Prehliadky 4x rocne zuby.

@anonym_autor aha, takze mas dieta. Tak nic. Prajem uspesne hladanie.

anonym_05874d
Včera o 15:29

No za mňa je smutne, že svoje jedine dieta si spomenul až keď ta tu jedna baba vyzvala aby si napísal o sebe viac.To malo byt ako hlavne v tvojom príspevku, je to podstatná info.
Ak máš vztah k dcére a celkovo k detom? K tomu zena ma byt bezdetná….
Rodinny zivot ti nevonal, družka ta asi nechala, že?
A po 40-tke by ti zachutila modelocka , na užívanie si zivota bez záväzkov, uhadla som?

anonym_504b9a
Včera o 15:29

Už som v pyžamku,kde je fotečka? Cmuk 😘 Rýchlo,lebo zhoriim nedočkavosťou.Naše tela sa konečne spoja,konečne sa dve dokonalosti stretnúúú, hu hu💋💃🕺🏽

dadis
Včera o 15:36
@anonym_9bdb41

@dadis 43 rocny chlap si kludne najde zenu od 30-50rokov. 45 rocna zena je odkazana skor na 45-60+. Ked k tomu priratam ako sa niektore zufalo drzia hociakeho trula, len aby bol.

@anonym_9bdb41 Zeny okolo 45 urcite starsich panov nehladaju. Ze maju o ne zaujem je jedna vec, druha vec je, ze nemaju zaujem ani o mladsich. Hladaju +- rovesnikov. Ale to aj tie tridsiatnicky. Maloktora si vezme vyrazne starsieho, samozrejme vynimky najdes jednym aj druhym smerom...tych solventnych starsich panov ale nie je az tak vela, aby sa dalo hovorit o nejakom pravidle

anonym_9bdb41
Včera o 15:38
@dadis

@anonym_9bdb41 Zeny okolo 45 urcite starsich panov nehladaju. Ze maju o ne zaujem je jedna vec, druha vec je, ze nemaju zaujem ani o mladsich. Hladaju +- rovesnikov. Ale to aj tie tridsiatnicky. Maloktora si vezme vyrazne starsieho, samozrejme vynimky najdes jednym aj druhym smerom...tych solventnych starsich panov ale nie je az tak vela, aby sa dalo hovorit o nejakom pravidle

@dadis ja nepisem o solventnych.

dadis
Včera o 15:43
@anonym_9bdb41

@dadis ja nepisem o solventnych.

@anonym_9bdb41 A kolko poznas takych parov, kde su take vyrazne vekove rozdiely? Moj byvaly manzel bol o 7 rokov starsi a mne to uz prislo ako velky rozdiel... na pociatku, ked som mala 18, mi ten vekovy rozdiel imponoval.. no teraz viem, ze to je uz prilis ..

anos18
Včera o 15:44

@anonym_autor môj bývalý kolega mal takéto podobne požiadavky, doteraz je sám, bude mať čoskoro 60 rokov

anonym_cc282a
Včera o 15:44
@anonym_autor

@anonym_5f9b8a tak skusim. Minulost z casti spomenuta. Pracujem so svojou expartnerkou. Dieta jedno. 14 rokov dcera. Dlhy ziadne. Apartman - vlastny prerobene rodinne dedicstvo. Hypoteky ponukam ja v praci ako pracovna napln. K tej praci je nutny cisty register trestov. Vzdelanie Druhy stupen. Vodicske opravnenie samozrejmost. vyska cca 192-4 , hmotnost netusim, myslim okolo 85 - 90 kg. Vlasy spomenute. Prehliadky 4x rocne zuby.

@anonym_autor no ale si dost nevsimavy... Pisem, ze to som cela JA a ty nic 🤷

anonym_5c6146
Včera o 15:47
@anonym_cc282a

@anonym_cc282a Podla mna si uz zrusil nick a viac nenapise. Cakal, ze tu bude o neho velky zaujem 😀. Miesto toho sme ho vysmiali. Vsak aj ty si robis srandicky 😉.

anonym_504b9a
Včera o 15:50
@anonym_cc282a

@anonym_cc282a Nie,ja som ta prava,on bude moj černoško.🧑‍🩰

anonym_5b0505
Včera o 15:51
@anonym_autor

@januska12323 Ten nebol nahodou blond? To u mna nehrozi, Tmave ako uhol s nebiehajucou presedivelostou.

@anonym_autor Všetko spĺňam, okrem jedného bodu. Nie som rozhliadená 😀

danica2711
Včera o 15:59

ty "rozhliadany" zázrak, keby som náhodou hľadala partnera, tak to, čo si o sebe posplietal v úvodnom príspevku by ma dokonale odradilo

anonym_3e86b7
Včera o 16:12
@anonym_8df847

@anonym_5c6146 Ja som čakala, že podľa opisu zarába minimálne 6-7 000€ v čistom, žiadne dieťa, žiadna exmanželka, minimálne 3 byty a profesia neviem, ale dovolenky a luxus. A tu som sa dočítala, že pracuje v banke na nejakej pozícii (ani nie riaditeľa). 😂😂😂😂

Nehejtím žiadne pozície, aby to tak nevyznelo, ale tento chlap si naozaj o sebe veľa namysla...

@anonym_8df847 'Ja som čakala, že podľa opisu zarába minimálne 6-7 000€ v čistom, žiadne dieťa, žiadna exmanželka, minimálne 3 byty a profesia neviem, ale dovolenky a luxus.'
Keby mal to,co opisujes a tri byty, tak eskort nebude hladat na mk, ale pojde na ine profi stranky. 🙂

sandria
Včera o 16:24

Taká žena, akú hľadáš zrejme nebude na modrom koníku a už vôbec nie na zoznamkách. Apropo s tým balíkom, ktorý ponúkaš neverím, že máš problém nájsť si priateľku. Niekde bude chyba.

anonym_eda2cf
Včera o 16:33
@sandria

Taká žena, akú hľadáš zrejme nebude na modrom koníku a už vôbec nie na zoznamkách. Apropo s tým balíkom, ktorý ponúkaš neverím, že máš problém nájsť si priateľku. Niekde bude chyba.

@sandria Preboha, ale veď on práveže neponúka nič! Je to len starnúci chlap v strednom veku, s pubertálnym deckom a alimentami na krku na najbližších 10 rokov. Vlastní jeden apartmán v BA a - to je určite menšie bývanie ako štandardný byt - a pracuje v banke. Týmto neohúri nikoho, pretože to je úplne minimum a má to aj každá normálna žena 35-40, ktorá pracuje od skončenia VŠ, čiže 10 a viac rokov.
Keď chce muž reprezentatívnu ženu, s toľkými výnimočnými vlastnosťami, musí byť napríklad známy, úspešný, bohatý... On nie je ani jedno.

marca12
Včera o 16:38
@anonym_autor

@anonym_autor Takze ty dieta mas,ale tvoja buduca musi byt bezdetna?

anonym_e2946b
Včera o 16:42

Taká sa ešte nenarodila..a ak áno,tak ju má Brad Pitt a podobnî páni😃😜

zuzubb007
Včera o 16:46

Taká žena sa ešte nenarodila, čo by chcela starého 43 ročného corgoňa 🙈, už teraz je jasné, že chyba je na tvojej strane, také požiadavky mať fúha to budeš hľadať do 90tky a stále nič 😂

viera
Včera o 16:55
@anonym_e09969

Oh,sam Adonis nas poctil svojou navstevou🫡😂. Ja inak vsetko splnam,len obcas mi smrdia ponozky,nevadi?Ci to uz je mimo wishlistu?🤣

@anonym_e09969 vadi mu to pretoze pise ze… “”””” dobru osobnu hygienu, vkus a schopnost”””…

anonym_6d5b69
Včera o 17:12

@anonym_autor rozhladenost, ked uz. A poznam takeho co pracuje s ex, aj spolu zili, aj nezili, aj mal priatelku, aj ona mala niekoho, x rokov ubehlo, su spolu aj v praci aj zase spolu ziju

anonym_4ea24a
Včera o 17:19

@anonym_autor a čo rodina, detičky nič? Moje podmienky boli okresanejsie, chcela som človeka, ktorý dokáže vytvoriť každý deň výnimočný pre nás dvoch, nemal VS, ale presvedčila som ho, že to dá, že to zvládne a ja ho v tom podporím, čo sa úspešne podarilo. Ty mi pripadás ako pyšná princezná v obleku 🫣🤣.

anonym_3ae418
Včera o 17:21

Ja by som na tvoj popis aj sedela. Dokonca by mi ani tvoja dcera nevadila, kedze vlastne deti nechcem. Len ja randim s muzmi vo veku 25-30, max. do 35. 43 uz je prilis ;)

anonym_5f9b8a
Včera o 17:25
@anonym_05874d

No za mňa je smutne, že svoje jedine dieta si spomenul až keď ta tu jedna baba vyzvala aby si napísal o sebe viac.To malo byt ako hlavne v tvojom príspevku, je to podstatná info.
Ak máš vztah k dcére a celkovo k detom? K tomu zena ma byt bezdetná….
Rodinny zivot ti nevonal, družka ta asi nechala, že?
A po 40-tke by ti zachutila modelocka , na užívanie si zivota bez záväzkov, uhadla som?

@anonym_05874d ved to, ze dieta spomina len v tom zmysle ze ho nema mat partnerka. O tom ze ma dieta on ani pismenko. A to ma v uvodnom prispevku pomaly aj cislo topanok.

1sally12
Včera o 17:55

Preboha🙏🙏 toľko požiadaviek🙏 taká aj existuje?

anonym_d78450
Včera o 18:04

Ano, taka zena cakala doteraz na teba 👋🤣😁🙈

anonym_d0f44a
Včera o 18:11

Ja som presne tá dokonalá, ktorú hľadáš: všetko do bodky spĺňam, ale pokiaľ nemáš aspoň Ferrari v garáži a nemáš VŠ na úrovni Karolinska, KU Leuven, LMU Mníchov,, Uni Edinburgh a pod., tak sa mi ani neunivaj písať 😂😂😂

anonym_504b9a
Včera o 18:13

Kde ja ta fotka ?

oskvarka
Včera o 18:27
@eugen777

Ked sa pozrem na tvoj inzerat ako muz,zhodnotim.
Pises rozumne,prijemne,to je ok
Trocha ai text,ale tak je taka doba..

Ale nepises ziadne svoje minusi.
To je vzlastne,ze iba same pozitiva.
Chyba tam nieco realne,napr. som lenivsi typ,alebo nevarim vobec,alebo som zahladeni do seba..
Atd
Proste kazdy ma nieco aj minusove,to je dobre spomenut tiez.Podla mna.

No a mas premaxovane poziadavky na zenu,to je 1 z 500.Co to splni.
Uplne nerealne poziadavky.

A foto mas kde?
Ci az na svadbe sa odhalis?

@eugen777 veď to úplne stačí že je prehnané náročný má nereálne očakávania a veľa tých vlastnosti si aj protirečí takže je to ako že neviem čo chcem a neprestanem kým to nedosiahnem 😉

baumka
Včera o 18:31

Mne ten celý sloh autora pripadá písaný ženskou rukou,ženským štýlom. Žeby zas MK adminky boli aktívne?

tundra
Včera o 18:34
@1sally12

Preboha🙏🙏 toľko požiadaviek🙏 taká aj existuje?

@1sally12 tak v Hrašnom,by mozno taku našiel😂