icon

Hľadám partnerku 30+/40+

padnutyvojak55
10. sep 2025

Zdravím, je tu žena, 30+/40+, ktorá nemá partnera a chcela by dieťa? Som mladší, ale myslím, že ide ťažká doba po každej stránke, preto by som chcel dieťa/deti, čo najskôr, pokým mám energiu a pevné zdravie. Žijem v BA, ak by sa niekto chcel zoznámiť napíšte súkromnú správu. V prípade podobných názorov sa dúfam, že stretneme osobne.

123profil321
10. sep 2025
@anonym_e65d25

@princkrason Skoda, ze si chlap. Mohli ste si pomoct.

@anonym_e65d25 😂

anonym_494c1a
10. sep 2025
@anonym_a41dab

Jasne, ze mu ide len o sex ale krasne to zaobalil aby sa nejake zeny skor chytili.A keby to bola nejaka zabezpecena 40 rocna mamka este lepsie.Ty si tak nenápadný chlapcek😉

@anonym_a41dab vieš koľko žien hľadá iba sex?prečo je sex doménou iba mužov?Tak sa stretnú, spoznajú, zasexujú a možno to k tomu dieťaťu povedie.Napisal dobre nemá čo stratiť

zuzanita1609
10. sep 2025

Kokos, iné narcisi nám tu zakvitli 🤭😆

dadis
10. sep 2025
@padnutyvojak55

@anonym_01cdef
@anonym_01cdef stali sa už aj menej pravdepodobné veci, Ja nemám čo touto diskusiou stratiť, buď získam alebo budem na tom istom

@padnutyvojak55 Ja len dufam, ze to tento sialeny plan nevyjde..si to predstsvujes ako hurvinek valku..matka tvojho dietata moze mat uplne opacny nazor na vychovu svojho dietata, moze si najst lasku svojho zivota a odstahovat sa na druhy koniec republiky.. a aka investicia? Dieta je vydavkova a nie prijimova polozka, ako investiciu si kup radsej zlate tehlicky alebo bitcoiny. A nie - empatiu ani emocionalnu inteligenciu nemozes mat vobec vysoku, ked dokazes vobec nad niecim takym egoistickym rozmyslat. Nue, dobry otec nebudes.

padnutyvojak55
autor
10. sep 2025
@dadis

@padnutyvojak55 Ja len dufam, ze to tento sialeny plan nevyjde..si to predstsvujes ako hurvinek valku..matka tvojho dietata moze mat uplne opacny nazor na vychovu svojho dietata, moze si najst lasku svojho zivota a odstahovat sa na druhy koniec republiky.. a aka investicia? Dieta je vydavkova a nie prijimova polozka, ako investiciu si kup radsej zlate tehlicky alebo bitcoiny. A nie - empatiu ani emocionalnu inteligenciu nemozes mat vobec vysoku, ked dokazes vobec nad niecim takym egoistickym rozmyslat. Nue, dobry otec nebudes.

@dadis netuším prečo moje príspevky pôsobia na väčšinu až tak moc negatívne. Pritom najkontroverznejšia časť je, že si viem predstaviť nežiť v spoločnej domácnosti s matkou dieťaťa.

padnutyvojak55
autor
10. sep 2025
@dadis

@dadis mimochodom to že je bitcoin dobrá investícia je pravdepodobne kontroverznejší názor

dadis
10. sep 2025
@padnutyvojak55

@dadis mimochodom to že je bitcoin dobrá investícia je pravdepodobne kontroverznejší názor

@padnutyvojak55 Urcite menej ako pocat dieta z investicnych dovodov

dadis
10. sep 2025
@padnutyvojak55

@dadis netuším prečo moje príspevky pôsobia na väčšinu až tak moc negatívne. Pritom najkontroverznejšia časť je, že si viem predstaviť nežiť v spoločnej domácnosti s matkou dieťaťa.

@padnutyvojak55 Nie, to kontroverzne nie je. Kontroverzne je, ze mas o sebe taku mienku, ze len tvoje kvalitne geny postacia dietatu pre stastny zivot..a ze zene postaci ku stastiu, ze vobec pocala dieta s takym dokonalym otcom..

anonym_018479
Autor odpoveď zmazal
ingush616
10. sep 2025
@padnutyvojak55

@nelinka888 áno, vychovať dieťa nikdy nebude prechádzka, ale správnou výchovou už v skorom veku dieťa nebude príťažou, ak bude zdravé. Beriem to ako investíciu, všetko čo doňho vložím sa mi vráti ak sa nestane nič katastrofálne.

@padnutyvojak55 ahoj, prepáč ako znie to rozumne, ale výchova dieťaťa a mať dieťa nie je len taká racionálna vec 😀
Na druhej stane chapem “inzerát” je ťažká doba a je ťažké nájsť normálnu ženu a aj normálneho chlapa 😀
Zaujímalo by ma, ako si toto cele predstavuješ? Normálne žiť s tou ženou a založiť si rodinu? Či len donor hľadáš čo ti dieťa vynosí?

anonym_e65d25
10. sep 2025
@anonym_018479
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_018479 Sam sebe anonymne pises 😄😄

padnutyvojak55
autor
10. sep 2025
@anonym_018479
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_018479 napíš

padnutyvojak55
autor
10. sep 2025
@ingush616

@padnutyvojak55 ahoj, prepáč ako znie to rozumne, ale výchova dieťaťa a mať dieťa nie je len taká racionálna vec 😀
Na druhej stane chapem “inzerát” je ťažká doba a je ťažké nájsť normálnu ženu a aj normálneho chlapa 😀
Zaujímalo by ma, ako si toto cele predstavuješ? Normálne žiť s tou ženou a založiť si rodinu? Či len donor hľadáš čo ti dieťa vynosí?

@ingush616 záleží ako to vezmeš. Pre mňa je aj dieťa racionálna vec. Dieťa dokáže pochopiť veľa vecí, to že prečo by malo jesť zdravo, prečo by sa malo snažiť, prečo by malo mať plány. Moja úloha je ukázať mu prečo by to malo chcieť. Neviem si predstaviť, že moje vlastné dieťa by to nepochopilo. Všetko ostatné je na ňom, žiť môže ako chce, ale musí vedieť, že očakávania od neho sú.

bonboniera
10. sep 2025

A vysvetlíš nám co myslíš pod tou investíciou? Nezachytila som tvoje vysvetlenie.

123profil321
10. sep 2025
@padnutyvojak55

@ingush616 záleží ako to vezmeš. Pre mňa je aj dieťa racionálna vec. Dieťa dokáže pochopiť veľa vecí, to že prečo by malo jesť zdravo, prečo by sa malo snažiť, prečo by malo mať plány. Moja úloha je ukázať mu prečo by to malo chcieť. Neviem si predstaviť, že moje vlastné dieťa by to nepochopilo. Všetko ostatné je na ňom, žiť môže ako chce, ale musí vedieť, že očakávania od neho sú.

@padnutyvojak55 ty nevieš o čom píšeš 😄😄 nemyslím to teraz ako urážku, ani ponižovanie, ale ako holý fakt 😉 "dieťa pochopí, prečo má jesť zdravo", "Neviem si predstaviť, že moje vlastné dieťa by to nepochopilo"... Ty sa asi nepohybuješ v prostredí, kde sú deti? To nie je stroj, ktorý naprogramuješ... Dieťa berie gény a povahové vlastnosti nie len tvoje, ale celej tvojej rodiny. A nie len tvojej, ale aj jeho matky... A môže mať diametrálne odlišné názory ako ty....

123profil321
10. sep 2025
@padnutyvojak55

@padnutyvojak55 inak, ty súhlasíš so všetkým, čo robia a čo si myslia tvoji rodičia? Vždy si ich poslúchol na slovo, na prvé a do bodky? Nikdy si s ničím neprotestoval, nechcel nikdy nič inak ako oni? A toto všetko na 100%?? 🤔🤔🤔

padnutyvojak55
autor
10. sep 2025
@bonboniera

A vysvetlíš nám co myslíš pod tou investíciou? Nezachytila som tvoje vysvetlenie.

@bonboniera je to myslené, že v skutočnosti spolupracujúce dieťa obohatí tvoj/váš život viac než čo doňho dáš/dáte ty/vy. Samozrejme, ak dieťa si robí, všetko, čo chce, tak trpí nielen ono ale celá jeho rodina a o investícii nemôže byť reč.

padnutyvojak55
autor
Autor odpoveď zmazal
padnutyvojak55
autor
10. sep 2025
@123profil321

@padnutyvojak55 inak, ty súhlasíš so všetkým, čo robia a čo si myslia tvoji rodičia? Vždy si ich poslúchol na slovo, na prvé a do bodky? Nikdy si s ničím neprotestoval, nechcel nikdy nič inak ako oni? A toto všetko na 100%?? 🤔🤔🤔

@123profil321 veď dieťa protestovať môže, ak mi dáva jeho návrh/riešenie zmysel tak bude po jeho. Všetko je o tom presvedčiť ho a ukázať mu prečo je tvoj názor lepší, a zrazu sa nestretneš so žiadnym odporom. Ak je dieťa presvedčené, že jeho názor je lepší, tak žiadnou mentálnou silou ho nespresvedčím, že to tak nie je. Nemusí súhlasiť ani zďaleka so všetkým, ale chovanie a rešpekt musí byť.

bonboniera
10. sep 2025

Ty si buď troll alebo mas nejaký psychicky problem alebo neviem, žiješ v nejakej divnej bubline mimo reality … odporúčam zaobstarať si vlčiaka a chodiť s nim na cvicak, tak budes k svojej predstave co najlepšej investície asi najbližšie …

dadis
11. sep 2025
@padnutyvojak55

@padnutyvojak55 Prosim ta, preber toto este so svojim psychologom, kym spravis nejake dieta mega nestastne. Nie je nic proti nicomu dieta v zivote nemat, deti sa rodi na svete habadej. Ale tento tvoj nezdravy pristup moze malemu cloveku narobit traumu na cely zivot.

oli18
11. sep 2025
@padnutyvojak55

@premyslena súhlasím s tebou. Ja nie som romantický typ absolútne, ale emocionálnu inteligenciu mám na vysokej úrovni. Mne je jasné, že ani zďaleka nie každej žene vyhovuje môj pohľad na svet. Ale takisto mi je jasné, že niekde, veľmi pravdepodobne aj na tomto fóre bude žena ktorej to presne vyhovovať bude. To, že nie som romantik a skorej chladnejšej povahy nie je predsa zločin. Moja povaha má výhody v iných veciach, preto vrana k vrane sadá a rovný rovného si hľadá.

@padnutyvojak55 si to predstavujes, ako Hurvinek vojnu 🙈

zuzanita1609
11. sep 2025
@bonboniera

Ty si buď troll alebo mas nejaký psychicky problem alebo neviem, žiješ v nejakej divnej bubline mimo reality … odporúčam zaobstarať si vlčiaka a chodiť s nim na cvicak, tak budes k svojej predstave co najlepšej investície asi najbližšie …

@bonboniera ale s tým vlčiakom to nie je najlepší nápad,mám doma dvoch a keďže je to rozumné plemeno,ušliel by skôr, akoby stihnú zaobstarať ten cvičák 🤭.

padnutyvojak55
autor
11. sep 2025
@zuzanita1609

@bonboniera ale s tým vlčiakom to nie je najlepší nápad,mám doma dvoch a keďže je to rozumné plemeno,ušliel by skôr, akoby stihnú zaobstarať ten cvičák 🤭.

@zuzanita1609 Ja by som chcel o 20 rokov viaceré z vás stretnúť osobne a ukázať Vám, čo som vychoval, aby ste pochopili, že nie len Vaša predstava správnej výchovy funguje. To, že je niekto chladnejšej povahy neznamená, že nemá srdce. Je možno menšie a chladnejšie ale je tam.

zuzanita1609
11. sep 2025
@padnutyvojak55

@zuzanita1609 Ja by som chcel o 20 rokov viaceré z vás stretnúť osobne a ukázať Vám, čo som vychoval, aby ste pochopili, že nie len Vaša predstava správnej výchovy funguje. To, že je niekto chladnejšej povahy neznamená, že nemá srdce. Je možno menšie a chladnejšie ale je tam.

@padnutyvojak55 mne prídeš, ako keby to písala AI, prepáč. Ale aj na "robenie deti-investicii" 🙄 do budúcnosti potrebuješ myslieť dopredu. Ja sa bojím mať deti a o to ešte viac, akú budú mať budúcnosť a ty to berieš čisto len ako biznis a zanechať gény. No nie, nerozmýšľaš,si len sebec 😉.

mischy00
11. sep 2025

Prepáč, môžeš vychovávať ako chces, môžeš mat tie najromatickejsie predstavy co z tvojho dieťa bude a realita moze byt úplne iná. Dieťa nieje psík, to si nezaobstaras na inzerciu. Naozaj neviem ktorá žena by šla do tohto s tebou.

padnutyvojak55
autor
11. sep 2025
@zuzanita1609

@padnutyvojak55 mne prídeš, ako keby to písala AI, prepáč. Ale aj na "robenie deti-investicii" 🙄 do budúcnosti potrebuješ myslieť dopredu. Ja sa bojím mať deti a o to ešte viac, akú budú mať budúcnosť a ty to berieš čisto len ako biznis a zanechať gény. No nie, nerozmýšľaš,si len sebec 😉.

@zuzanita1609 Rovnako ako teraz, aj za 5 aj za 10 rokov sa budeš báť o ich budúcnosť. Je to úplne normálne, nie je na tom nič zvláštne. Matka im ukáže tú krajšiu časť života, ja ten zvyšok a viac pre nich urobiť nevieme.

zuzanita1609
11. sep 2025
@padnutyvojak55

@zuzanita1609 Rovnako ako teraz, aj za 5 aj za 10 rokov sa budeš báť o ich budúcnosť. Je to úplne normálne, nie je na tom nič zvláštne. Matka im ukáže tú krajšiu časť života, ja ten zvyšok a viac pre nich urobiť nevieme.

@padnutyvojak55 ukázať smer by mali obaja rodičia,aj spoločnú budúcnosť. Si divný 🤭. Tak pobehuj po svete a oplodnuj osamelé samičky-to radšej choď darovať svoj "materiál" ku odborníkom, urobíš možno lepšie 😏.

dadis
11. sep 2025
@padnutyvojak55

@padnutyvojak55 Tu matku ty vobec nebudes poznat - tak aku tvar mu ukaze, teraz absolutne netusis. A nemysli si, ze ako otec budes mat taky vyrazny vplyv ako sa dieta bude vyvijat a ako bude vychovane. Ak nebudete kompletna rodina - tak tie moznosti budes mat velmi limitovane - to ti potvrdia vsetci rozvedeni manzelia. A ak budes mat taje uletene nazory na vyvhovu, sko tu prezentujes, tak kazdy pricetny znalec ti jeho vychovu do ruk nezveri (v pripade, ze o to matka poziada). Lebo ak hladas zenu, co zufalo tuzi po duetati - tak iba ti len tak na tacke dieta neodovzda...takze si precitaj vsetky oeibehy o rozvodoch a hadkach o zverenie deti - je dost mozne, ze takto skonci tvoja predstava o zdielanom rodicovstve..

padnutyvojak55
autor
11. sep 2025
@dadis

@padnutyvojak55 Tu matku ty vobec nebudes poznat - tak aku tvar mu ukaze, teraz absolutne netusis. A nemysli si, ze ako otec budes mat taky vyrazny vplyv ako sa dieta bude vyvijat a ako bude vychovane. Ak nebudete kompletna rodina - tak tie moznosti budes mat velmi limitovane - to ti potvrdia vsetci rozvedeni manzelia. A ak budes mat taje uletene nazory na vyvhovu, sko tu prezentujes, tak kazdy pricetny znalec ti jeho vychovu do ruk nezveri (v pripade, ze o to matka poziada). Lebo ak hladas zenu, co zufalo tuzi po duetati - tak iba ti len tak na tacke dieta neodovzda...takze si precitaj vsetky oeibehy o rozvodoch a hadkach o zverenie deti - je dost mozne, ze takto skonci tvoja predstava o zdielanom rodicovstve..

@dadis za 5 minút viem odlíšiť ženu čo chce nekonečné randenie od ženy čo chce dieťa. Jasne, že ako otec budem mať výrazný vplyv na výchovu dieťaťa, prečo by mala matka chcieť aby som sa s ním nestretával. Veď nej samej to pomôže, že nemusí ho napomínať a užije si materstvo z tej peknej stránky. Rozvody a hádky s tým ja nemám nič, ja nechcem byť so ženou nepriateľ. Stále som prezentovaný ako nejaký netvor.