icon

Hľadám si spoločnosť na wellness,fitko, reštauráciu

29. aug 2026

Nechápte ma zle. Chcem si rozšíriť moju sociálnu sieť. Najmä kvôli práci- začínam podnikať a potrebujem nájsť ľudí, ktorí by si to mohli dovoliť. Jedna sa o starostlivosť o telo a zdravie., ale žiadne horibilne sumy. Samozrejme nehľadám boháčov s jachtami, ale skôr niekoho zarábajúceho o niečo viac než bežný priemer. Malé plus by bol aj potencialny partner 🙂 Kde ich nájsť? Chodiť do lepších reštaurácii? Do fitka za 100-ku mesačne, kde je o.i. aj wellness? Kde sa takí ľudia združujú?

anonym_1cc6e2
29. aug 2026

Čo je o. i.?

martinmmartin
29. aug 2026

@anonym_autor Zadaj kde presne je hranica priemernosti a nadpriemernosti pre teba. Nie yachty to je jasne ale co je ta tvoja cielova skupina presnejsie definovana

anonym_f9a045
29. aug 2026
@anonym_1cc6e2

Čo je o. i.?

@anonym_1cc6e2 okrem ineho

autor
29. aug 2026
@martinmmartin

@anonym_autor Zadaj kde presne je hranica priemernosti a nadpriemernosti pre teba. Nie yachty to je jasne ale co je ta tvoja cielova skupina presnejsie definovana

@martinmmartin Napr lekár, IT-ckar, topmanažér, právnik, stredný podnikateľ, šikovný živnostník

anonym_c0161e
Autor odpoveď zmazal
billy_jean
30. aug 2026
@anonym_autor

@martinmmartin Napr lekár, IT-ckar, topmanažér, právnik, stredný podnikateľ, šikovný živnostník

@anonym_autor golf, tenis, squash. Dobré kaviarne - ale to je väčšinou tá stála klientela, starousadlíci. VIP zóny pri koncertoch,v arénach, pri športe. Potom business konferencie, speed business meetingy, rôzne business breakfast apd.

anonym_71f48c
30. aug 2026

Divadlo, opera, rozne take lepsie akcie, premiery filmov a podobne.

anonym_a10339
30. aug 2026

Takých ľudí som stretol na poznávacích zájazdoch od Buba, s nimi necestujú socky a jednoduché rodinky. Tým stačí Chorvátsko s napakovaným autom prineseného jedla 😀

anonym_a7e980
30. aug 2026

Jedna vec je na take miesta chodit a druha vec je, aby si ta pripustili k telu. Ak dhces predavat investovanie, poistky, tak vacsina to uz ma zariadene cez seba. Okrem ineho je este okrem golfu oblubeny padel - ale tiez neviem, ako sa akoze mas s tymi ludmi zoznamit 😁 - vacsinou kazdy ide na golf, squash a pod uz s niekym. Chces niekoho oslovit v saune ci pri veceri v restauracii?? To je fest divne... skor tie business eventy - byvaju rozne akcie, konferencie a pod, kde si zaplatis vstup a mozes nadvazovat nejake kontakty (hn konferencie, marketing rulezz a pod.). Alebo ak uz nejaky business mas, zorganizuj taky event sam.. leady si zozen z dostupnych databaz

anonym_a7e980
30. aug 2026
@anonym_a10339

Takých ľudí som stretol na poznávacích zájazdoch od Buba, s nimi necestujú socky a jednoduché rodinky. Tým stačí Chorvátsko s napakovaným autom prineseného jedla 😀

@anonym_a10339 Ano, rozumne.. ale aby zohnal dostatok kontaktov, kolko by musel investovat do zajazdov 🤦‍♀️

anonym_26fea4
30. aug 2026
@anonym_a7e980

@anonym_a10339 Ano, rozumne.. ale aby zohnal dostatok kontaktov, kolko by musel investovat do zajazdov 🤦‍♀️

@anonym_a7e980 moji rodičia sú klienti buba a teda neviem či tam nájde niekoho slobodnéhi z toho čo som počula.. a väčšinou tam chodia aj starší ludia, čiže potencionálny partner bude tak 50 tnik :D

anonym_a7e980
30. aug 2026
@anonym_26fea4

@anonym_a7e980 moji rodičia sú klienti buba a teda neviem či tam nájde niekoho slobodnéhi z toho čo som počula.. a väčšinou tam chodia aj starší ludia, čiže potencionálny partner bude tak 50 tnik :D

@anonym_26fea4 Ja som pochopila, ze rozbieha biznis.. a potencialny partner citam az teraz 😃.. wau... no zelam jej vela stastia 😃

anonym_8fe633
30. aug 2026

Triatlonove a cyklo kluby. Aktivni ludia, ktori maju peniaze a z mojich skusenosti aj zaujem o wellness aktivity.

autor
30. aug 2026
@anonym_a7e980

Jedna vec je na take miesta chodit a druha vec je, aby si ta pripustili k telu. Ak dhces predavat investovanie, poistky, tak vacsina to uz ma zariadene cez seba. Okrem ineho je este okrem golfu oblubeny padel - ale tiez neviem, ako sa akoze mas s tymi ludmi zoznamit 😁 - vacsinou kazdy ide na golf, squash a pod uz s niekym. Chces niekoho oslovit v saune ci pri veceri v restauracii?? To je fest divne... skor tie business eventy - byvaju rozne akcie, konferencie a pod, kde si zaplatis vstup a mozes nadvazovat nejake kontakty (hn konferencie, marketing rulezz a pod.). Alebo ak uz nejaky business mas, zorganizuj taky event sam.. leady si zozen z dostupnych databaz

@anonym_a7e980 Veď to je to, či si na pustia k telu. Navyše je to v zahraničí, žijem tu cca 2roky. Kamosov tu mám pár Slovákov a kolegov cudzincov. Aké to sú len občasne stretnutia na drinku alebo návšteva galérie a večera. Ale teda chcem rozhodiť siete.