Hľadám si spoločnosť na wellness,fitko, reštauráciu
Nechápte ma zle. Chcem si rozšíriť moju sociálnu sieť. Najmä kvôli práci- začínam podnikať a potrebujem nájsť ľudí, ktorí by si to mohli dovoliť. Jedna sa o starostlivosť o telo a zdravie., ale žiadne horibilne sumy. Samozrejme nehľadám boháčov s jachtami, ale skôr niekoho zarábajúceho o niečo viac než bežný priemer. Malé plus by bol aj potencialny partner 🙂 Kde ich nájsť? Chodiť do lepších reštaurácii? Do fitka za 100-ku mesačne, kde je o.i. aj wellness? Kde sa takí ľudia združujú?
@anonym_autor Zadaj kde presne je hranica priemernosti a nadpriemernosti pre teba. Nie yachty to je jasne ale co je ta tvoja cielova skupina presnejsie definovana
Čo je o. i.?
@anonym_1cc6e2 okrem ineho
@anonym_autor Zadaj kde presne je hranica priemernosti a nadpriemernosti pre teba. Nie yachty to je jasne ale co je ta tvoja cielova skupina presnejsie definovana
@martinmmartin Napr lekár, IT-ckar, topmanažér, právnik, stredný podnikateľ, šikovný živnostník
@martinmmartin Napr lekár, IT-ckar, topmanažér, právnik, stredný podnikateľ, šikovný živnostník
@anonym_autor golf, tenis, squash. Dobré kaviarne - ale to je väčšinou tá stála klientela, starousadlíci. VIP zóny pri koncertoch,v arénach, pri športe. Potom business konferencie, speed business meetingy, rôzne business breakfast apd.
Divadlo, opera, rozne take lepsie akcie, premiery filmov a podobne.
Takých ľudí som stretol na poznávacích zájazdoch od Buba, s nimi necestujú socky a jednoduché rodinky. Tým stačí Chorvátsko s napakovaným autom prineseného jedla 😀
Jedna vec je na take miesta chodit a druha vec je, aby si ta pripustili k telu. Ak dhces predavat investovanie, poistky, tak vacsina to uz ma zariadene cez seba. Okrem ineho je este okrem golfu oblubeny padel - ale tiez neviem, ako sa akoze mas s tymi ludmi zoznamit 😁 - vacsinou kazdy ide na golf, squash a pod uz s niekym. Chces niekoho oslovit v saune ci pri veceri v restauracii?? To je fest divne... skor tie business eventy - byvaju rozne akcie, konferencie a pod, kde si zaplatis vstup a mozes nadvazovat nejake kontakty (hn konferencie, marketing rulezz a pod.). Alebo ak uz nejaky business mas, zorganizuj taky event sam.. leady si zozen z dostupnych databaz
Takých ľudí som stretol na poznávacích zájazdoch od Buba, s nimi necestujú socky a jednoduché rodinky. Tým stačí Chorvátsko s napakovaným autom prineseného jedla 😀
@anonym_a10339 Ano, rozumne.. ale aby zohnal dostatok kontaktov, kolko by musel investovat do zajazdov 🤦♀️
@anonym_a10339 Ano, rozumne.. ale aby zohnal dostatok kontaktov, kolko by musel investovat do zajazdov 🤦♀️
@anonym_a7e980 moji rodičia sú klienti buba a teda neviem či tam nájde niekoho slobodnéhi z toho čo som počula.. a väčšinou tam chodia aj starší ludia, čiže potencionálny partner bude tak 50 tnik :D
@anonym_a7e980 moji rodičia sú klienti buba a teda neviem či tam nájde niekoho slobodnéhi z toho čo som počula.. a väčšinou tam chodia aj starší ludia, čiže potencionálny partner bude tak 50 tnik :D
@anonym_26fea4 Ja som pochopila, ze rozbieha biznis.. a potencialny partner citam az teraz 😃.. wau... no zelam jej vela stastia 😃
Triatlonove a cyklo kluby. Aktivni ludia, ktori maju peniaze a z mojich skusenosti aj zaujem o wellness aktivity.
Jedna vec je na take miesta chodit a druha vec je, aby si ta pripustili k telu. Ak dhces predavat investovanie, poistky, tak vacsina to uz ma zariadene cez seba. Okrem ineho je este okrem golfu oblubeny padel - ale tiez neviem, ako sa akoze mas s tymi ludmi zoznamit 😁 - vacsinou kazdy ide na golf, squash a pod uz s niekym. Chces niekoho oslovit v saune ci pri veceri v restauracii?? To je fest divne... skor tie business eventy - byvaju rozne akcie, konferencie a pod, kde si zaplatis vstup a mozes nadvazovat nejake kontakty (hn konferencie, marketing rulezz a pod.). Alebo ak uz nejaky business mas, zorganizuj taky event sam.. leady si zozen z dostupnych databaz
@anonym_a7e980 Veď to je to, či si na pustia k telu. Navyše je to v zahraničí, žijem tu cca 2roky. Kamosov tu mám pár Slovákov a kolegov cudzincov. Aké to sú len občasne stretnutia na drinku alebo návšteva galérie a večera. Ale teda chcem rozhodiť siete.

Čo je o. i.?