icon

Hľadám ženu, ktorej budem patriť

Dnes o 07:30

Mam 32 rokov, som pomerne atraktivny, upraveny zabezpeceny muz. Mam vlastny dom, majetok a stabilny zivo a dobru pracut. A prave preto si dnes mozem priznat, ze nehladam zenu, ktoru budem viest ja. Hladam zenu, pri ktorej budem citit, ze moje miesto je po jej boku a ze ona urcuje, ake to miesto bude. Mozes byt z ktorehokolvek mesta, alebo kuta Slovenska. Ak si budeme rozumiet, chcem, aby si sa aj so svojimi detmi prestahovala ku mne, a aby moj dom prestal byt moj a stal sa aj vasim domovom. Nehladam niekoho na navstevy ci obcasne randenie. Hladam zenu, ktorej chcem odovzdat svoj kazdodenny zivot, svoje zazemie a casom aj vsetko, co som vybudoval. Som muz, ktory sa citi dobre, ked moze zene vyhoviet, prisposobit sa jej potrebam a vediet, ze je spokojna. Je pre mna prirodzene pocuvat, respektovat jej rozhodnutia a dat jej posledne slovo v mnohych veciach. Cim viac budem citit, ze ma prijima a chce ma pri sebe, tym viac jej budem chciet dat. Aj medzi 4 stenami nehladam obycajnu partnerku. Tuzim po zene, ktora sa nehanbi prevziat kontrolu, nastavit pravidla a ukazat mi, co odo mna chce. Zene, ktorej spokojnost bude pre mna silnejsia nez moje vlastne pohodlie. Potrebujem citit, ze som pre nu muzom, ktoreho moze mat presne takeho, akeho chce. Za to, co mam, nic nepozadujem. Dom ani majetok nie su cena za lasku. Chcem ich zdielat so zenou, ktora ma bude mat rada aj s tym, aky som - muza, ktory nemusi byt vzdy ten silnejsi, hlasnejsi ani ten, kto ma posledne slovo. Ak si zena s pevnou povahou, ktora sa neboji zaujat svoje miesto, viest domacnost, rodinu aj muza, ktory jej chce patrit srdcom aj telom, mozno hladas prave mna. A mozno ja cely cas hladam prave teba.

Strana
z2
anonym_975e54
Dnes o 10:16
@anonym_autor

@anonym_7a7af4 my sme deti nemali a vek 43 rokov povazujem skoro za hrob.

@anonym_autor kto je to MY?

anonym_0b5987
Dnes o 10:18

Fu kazda dalsia veta viac a viac nesexi

anonym_e10807
Dnes o 10:20
@anonym_autor

@anonym_7a7af4 my sme deti nemali a vek 43 rokov povazujem skoro za hrob.

@anonym_autor este pis, nech ta lepsie spozname 😅

ivik4
Dnes o 10:33

Ja som dokonala ale uz som vydatá. .. Dohodim kamosku

anonym_e10807
Dnes o 10:53
@ivik4

Ja som dokonala ale uz som vydatá. .. Dohodim kamosku

@ivik4 juj nerob to kamoske

sevrin
Dnes o 11:32

Keď existuje taký extrém ako unbeholfen/nepodarok/podvody, tak prečo by nemohol existovať aj pán dokonalý? 😃

sevrin
Dnes o 11:33
@anonym_975e54

@anonym_autor kto je to MY?

@anonym_975e54 no že mala by byť z Myjavy

anonym_0cddb6
Dnes o 11:36
@anonym_1ece88

@anonym_autor žena začne žiť po 40tke, det odrastú, má stabilnú prácu, začne sa venovať sebe a partnerovi. Ak ty už po 40tke ideš do hrobu, tak si ženu nehľadaj. To je zbytočné pre teba. Na čo by bol taký chlap? Neinvestuj už, kúp si hrobové miesto, urob si pomník a spíš závet.

@anonym_1ece88 preco by nehladal. Aspon z nej bude mlada bohata vdova, tych par rokov do styridsiatky aj s tymto pripadom nejak vydrzi, potom sa pan poruca na onen svet a ona si konecne zacne uzivat plody jeho prace a usilia. Mozno mu aj pekny pomnik da spravit

anonym_ea49c2
Dnes o 12:03
@anonym_autor

@billy_jean nie, hladam zenu ktora bude krasna ako bohyna, uzasna ako najlepsia matka, obdivuhodna ako prave sa brusiaci diamat. a vasniva ako silna veterna smrst. A takej chcem dat vsetucko vsetko co jej len uvidim na ociach.

@anonym_autor
A ty myslíš,že na tieto gýčové kydy niekoho chytíš na háčik?

anonym_f4f546
Dnes o 12:38
@elz1920

A prečo hľadáš ženu s deťmi?
🤔

@elz1920 Lebo je pedofil.

elz1920
Dnes o 12:43
@anonym_f4f546

@anonym_f4f546 ja dúfam, že táto téma je zas len nejaký nešťastný letný výmysel.
Lebo inak mám presne ten istý názor. To najpodstatnejšie je zabalené v trápnych rečiach, ktorým by ani tínedžerka nemala veriť.

mareka49
Dnes o 12:44

Zvláštne nesympaticke až zúfalé. Pre mňa. Iné ženy možno oslovis. Veľa šťastia. Na každú dieru sa nájde zaplata

zuzubb007
Dnes o 12:49

Vlastne hľadáš druhu mamu, ktorá ti povie čo má ako fungovať, držím palce takýchto žien čo chce mať podpapučníka nieje až tak veľa, podľa opisu by si napríklad u mňa mal mínusové body bez šance

autor
Dnes o 12:52

sekundu. Citam toho 45 rocneho z banky.

pasomnica
Dnes o 12:55

Málo problémov máš v živote, že?

billy_jean
Dnes o 12:56
@anonym_autor

sekundu. Citam toho 45 rocneho z banky.

@anonym_autor tak nedobre čítaš, čítaj s porozumením.

patrike
Dnes o 12:58
@anonym_f4f546

@anonym_f4f546 A cital Lolitu od Nabokova.

Strana
z2