Hľadanie partnera cez zoznamky vo veku 40+. Máte reálne skúsenosti?
Ahojte, mate niekto realne skusenosti so zoznamkami v 40tke? Hladam partnera iba 44-49 rokov. Nasli ste si aj uplne fajn partnera / partnerku, ktory uz nechcel deti, nie je narcista alebo hysterik alebo alkoholik ci uplne denno denny fajciar alebo ma rodica, ktory ho proste drzi pod dozorom a podobne?
Nejake typy na konkretne na tuto vekovu kategoriu? Po 50tke je na zoznamkach celkom velky vyber muzov, nechcem to tu rozpisovat preco, ale proste 50tnika budem hladat, ked budem mat 50 a budem stale bez zavazkov.
Pozeram vseobecne, nie iba zoznamky, ale aj susedov (tak suseda clovek prekukne hned, aky je, lebo vidi celu jeho rodinu a podobne), chodim aj na spolocenske podujatia-seminare, ako radia vsetci.
@anonym_161e28 mne je úplne, ale že úplne jedno či mi veríš 😁 ja viem čo som zažila.
Ja niesom žiadna 49 ročná TETA. Vyzerám oveľa mladšie, športujem postavu mám lepšiu ako 20tky. Pevné prsia aj zadok a nemám vrásky 😁
To že o mňa majú záujem mladí chalani je toho len dôkaz.
@anonym_da4a26 Gratulujem, uži si to ešte tých pár rokov, ale radím ti príliš sa na spomenuté vlastnosti neupínať, lebo ten zošup je potom o to tragickejší.
@anonym_da4a26 Gratulujem, uži si to ešte tých pár rokov, ale radím ti príliš sa na spomenuté vlastnosti neupínať, lebo ten zošup je potom o to tragickejší.
@hefo čo konkrétne si mám užiť, tie pevné prsia a zadok? Máš to pomýlené, to niesu vlastnosti. Ale pevné prsia a zadok sa dajú udržať až do staroby ver mi 😅
A záujem mužov? O ten ja nestojím. Nemusíš sa bat. Keď už o mňa nebude záujem, ani si to nevšimnem, muži sú mi ukradnutí.

@anonym_da4a26 keď je to o sexe, tak ok. To ostatné ti verím asi ako prostitútke, že je panna
@anonym_161e28 mne je úplne, ale že úplne jedno či mi veríš 😁 ja viem čo som zažila.
Ja niesom žiadna 49 ročná TETA. Vyzerám oveľa mladšie, športujem postavu mám lepšiu ako 20tky. Pevné prsia aj zadok a nemám vrásky 😁
To že o mňa majú záujem mladí chalani je toho len dôkaz.