icon

Isli by ste na rande s váhou 80 kg?

Dnes o 12:33

Ahojte. Isli by ste na rande keby ste mali 80 kil ? 😅

anonym_d002ef
Dnes o 14:31
@procrastique

@anonym_de6add Ja som to povedala o sebe, nie o cudzích. Nehovoriac o tom, že ak má priemerná slovenská žena okolo 165. Keď rátame, že už žien je normálne BMI medzi 18,5 až 24,9 tak by ideálne žena mala vážiť medzi 51,6 až 49kg aby mala normálnu váhu a áno, môžme to potom volať pekne, že žena má nadváhu alebo to pomenovať hanlivo, že je prasnica ale jednoducho mať na tú výšku 70kg je už cez a nepoďme sa zas tváriť, že je to ok aby náhodou niekto nemal poruchu prijmu potravy (keď má polovica národa obezitu) a to hovorím ja, čo sa od 7 rokov liečim na poruchu prijmu potravy.

@procrastique sorry nechcem ťa uraziť, ale kto mal, má PPP má skreslený názor na svoj vyzor

anonym_95bbd9
Dnes o 14:43

Išla by som s úsmevom na tvári lebo by som vážila o 24 kg menej ako vážim v tejto chvíli 🤔

anonym_4b5ace
Dnes o 14:43
@anonym_96acb3

@anonym_4b5ace Našťastie.. toto napísať preboha, koľko máš rokov?

@anonym_96acb3 Rokov dosť. Zaujímavé, že keď napíšem o výške, že by som toľko mať nechcela a našťastie nemám, tak to je niečo príšerné, ale keď sa tu dámy vyjadrujú, že 80 kg = prasnica, tak to je ťuti - muti super trupet. Klasika MK, na smiech 😂

ivik4
Dnes o 14:47

Viete ze PPP sa netoci len okolo vahy a vzhladu. Ano ? Ze za tym je psychicky vazny problem a nemusi sa to tocit okolo dokonalosti ale jedlo je prostriedok cez ktory si niekto dokaze ublizit ? Pretoze vela komentarov od ludi ktory PPP nemali sa ani len citat nedaju. To nemyslim len teraz ale celkovo ake dristy som sa tu uz docitala o tom 😵‍💫 . Sama som PPP mala a bola aj zatvorena s ludmi kt. Ju mali tiez

A ano dajme tomu pri vyske 165cm je vaha cez 70kg uz vyssia, nie priemerna

motylik2559
Dnes o 14:51

@anonym_autor Ahoj, to je co za divnu otazku? Rande zavisi od vahy? 🤦‍♀️

anonym_96acb3
Dnes o 14:53
@procrastique

@anonym_de6add Ja som to povedala o sebe, nie o cudzích. Nehovoriac o tom, že ak má priemerná slovenská žena okolo 165. Keď rátame, že už žien je normálne BMI medzi 18,5 až 24,9 tak by ideálne žena mala vážiť medzi 51,6 až 49kg aby mala normálnu váhu a áno, môžme to potom volať pekne, že žena má nadváhu alebo to pomenovať hanlivo, že je prasnica ale jednoducho mať na tú výšku 70kg je už cez a nepoďme sa zas tváriť, že je to ok aby náhodou niekto nemal poruchu prijmu potravy (keď má polovica národa obezitu) a to hovorím ja, čo sa od 7 rokov liečim na poruchu prijmu potravy.

@procrastique A vieš, že váha je len číslo? Že sval je ťažší ako tuk? Žena vysoká 175 cm vážiaca 60 kg môže byť úplná kostra a rovnaká žena s tou istou výškou môže vyzerať super. To záleží od viacerých faktorov, stavba tela, hustota kostí, podiel svalov a tukov.

bielasovicka
Dnes o 14:53

@anonym_autor co je to za otázku, samozrejme ze by som išla. To som ešte nikde nepočula ze by niekto nechodil na rande kvôli kilam. To už by bol aký extrém?

procrastique
Dnes o 14:55
@anonym_96acb3

@procrastique A vieš, že váha je len číslo? Že sval je ťažší ako tuk? Žena vysoká 175 cm vážiaca 60 kg môže byť úplná kostra a rovnaká žena s tou istou výškou môže vyzerať super. To záleží od viacerých faktorov, stavba tela, hustota kostí, podiel svalov a tukov.

@anonym_96acb3 To som vúbec nepovedala. BMI ráta s variantou, že máš všetko " normálne " teda nie si tehotná, nie si fitnesska ani nie si človek, ktorý športoval na posledy za márie terézie...

mandzula
Dnes o 14:57
@anonym_96acb3

@anonym_96acb3 Hustotu kosti by som do toho neplietla. Nie je pri rieseni idealnej hmotnosti nijako zvlast dolezita.

anonym_f8e146
Dnes o 14:58
@procrastique

@procrastique akoze prepac ale ja mam 181 a ked som robila modelku v milane , parizi, thajsko mala som najmenej !65kg a to teda miery mi bravali a tie boli pod ...tak ja neviem ...teraz mam 75 a teda ako prasnica sa necitim ...mala som aj 85 min rok ...zalezi od vysky a typu postavy a od toho ci dievca aj nejako sportuje

procrastique
Dnes o 15:01
@anonym_f8e146

@procrastique akoze prepac ale ja mam 181 a ked som robila modelku v milane , parizi, thajsko mala som najmenej !65kg a to teda miery mi bravali a tie boli pod ...tak ja neviem ...teraz mam 75 a teda ako prasnica sa necitim ...mala som aj 85 min rok ...zalezi od vysky a typu postavy a od toho ci dievca aj nejako sportuje

@anonym_f8e146 Však si mala ideálnu váhu na modeling. Bmi ( a zas hovorím že to je priemer priemerov...)
Inak, modelka môžeš byť v Miláne aj v Emerike ak máš aj 100kg :D

anonym_fc4e7f
Dnes o 15:02

@anonym_autor ja som som vyššia, pri 95kg vyzerám šťíhlo a nemám bachrík.

anonym_ed6067
Dnes o 15:03
@anonym_fc4e7f

@anonym_autor ja som som vyššia, pri 95kg vyzerám šťíhlo a nemám bachrík.

@anonym_fc4e7f Pridaj fotku postavy bez hlavy, kľudne aj zaretušuj pozadie.

anonym_6fcfdd
Dnes o 15:03

@anonym_autor samozrejme.Kazdy tretí človek má nadváhu, ak nie obezitu.Nie sme na instagrame.V poslednom čase to tu je studnica múdrosti.ja meriam 178 a mám 78 kg a nie som prasnica

anonym_431104
Dnes o 15:07

A výška? To je podstatná vec.Je rozdiel 160 cm a 180 cm.

lulka1983
Dnes o 15:07

Ja som momentálne už 5 deň na dovolenke v zahraničí a akurát dnes som vravela partnerovi, že tu som ozaj videla len pár žien s peknou postavou, ostatné ženy pri tele, pekné do tváričky a vedľa seba mali poväčšine vymakaných chlapov a funguje to. Smelo do toho, čo môžeš stratiť? 😉

anonym_96acb3
Dnes o 15:08
@anonym_4b5ace

@anonym_96acb3 Rokov dosť. Zaujímavé, že keď napíšem o výške, že by som toľko mať nechcela a našťastie nemám, tak to je niečo príšerné, ale keď sa tu dámy vyjadrujú, že 80 kg = prasnica, tak to je ťuti - muti super trupet. Klasika MK, na smiech 😂

@anonym_4b5ace S takymito poznamkami som sa nikde inde nez na Slovensku nestretla. V zahranici som este nebola svedkom ziadnej situacie, kde by niekto riesil taketo chobotiny, ze "nechcela by som byt taka vysoka/nizka, tolko vazit, mat take vlasy/oci/nechty/plet." Len a len na Slovensku. Rokov mas dost, rozumu nikde 🙂

mandzula
Dnes o 15:12
@anonym_96acb3

@anonym_4b5ace S takymito poznamkami som sa nikde inde nez na Slovensku nestretla. V zahranici som este nebola svedkom ziadnej situacie, kde by niekto riesil taketo chobotiny, ze "nechcela by som byt taka vysoka/nizka, tolko vazit, mat take vlasy/oci/nechty/plet." Len a len na Slovensku. Rokov mas dost, rozumu nikde 🙂

@anonym_96acb3 Cize v zahranici ludia nepodstupuju esteticke zakroky, nedavaju si robit nechty, vlasy...?

iwesska
Dnes o 15:12

S 80 nie,jedine so 79☝️

anonym_96acb3
Dnes o 15:13
@mandzula

@anonym_96acb3 Cize v zahranici ludia nepodstupuju esteticke zakroky, nedavaju si robit nechty, vlasy...?

@mandzula Ty aj citas, co som napisala?

mandzula
Dnes o 15:15
@anonym_96acb3

@mandzula Ty aj citas, co som napisala?

@anonym_96acb3 Ano, citam. Ci co som tam mala vidiet?

anonym_96acb3
Dnes o 15:16
@mandzula

@mandzula Ved porozmyslaj. Uplne odveci si napisala.

anonym_96acb3
Dnes o 15:26
@mandzula

Pisla som, ze v zahranici ludia neriesia druhych ludi a nehovoria veci ako "nechcela by som mat tvoju vysku/vahu/farbu oci/vlasy/nechty. A ty tu do toho zapleties totalnu kravinu, s cim moj prispevok nemal vobec nic spolocne @mandzula

@anonym_autor Len pekne chod a nenechaj sa odradit komentarmi zakomplexovanych zien. Drzim palce a uzi si rande 🍀

mandzula
Dnes o 15:27
@anonym_96acb3

Pisla som, ze v zahranici ludia neriesia druhych ludi a nehovoria veci ako "nechcela by som mat tvoju vysku/vahu/farbu oci/vlasy/nechty. A ty tu do toho zapleties totalnu kravinu, s cim moj prispevok nemal vobec nic spolocne @mandzula

@anonym_autor Len pekne chod a nenechaj sa odradit komentarmi zakomplexovanych zien. Drzim palce a uzi si rande 🍀

@anonym_96acb3 Mas pravdu, pochopila som to inak, beriem spat.

anonym_458056
Dnes o 15:34

@anonym_autor so 79,9kg by som šla ale s 80kg určite nie...

hederamonstera
Dnes o 15:41
@procrastique

@hederamonstera to mi vysvetli čo si za horda svalov či ako je možné, že by si pri 80kg mohla vyzerať ako modeločka ( a to beriem aj do úvahy, že bikini fitness je tiež modelka, aj keď ozruta).
Lebo ja mam 179 cm a hneď ako vážim čo i len 70 kg ( mimochodom cvičím 4x týždenne silovo 3x kardio) tak vyzerám ako prasnica level milión a celá som guľatá vrátane hlavy a ksichtu.

@procrastique si daj liecit hlavu, ked sa tak vidis🫪 akoze real….
Tu mam 90kg pri 179cm;)

anonym_8e3b9a
Dnes o 15:47
@procrastique

@procrastique
Pri výške 165 cm sa dá orientačne pozerať na BMI:
Podváha: pod cca 50,4 kg
Normálna hmotnosť: približne 50–67,8 kg
Nadváha: približne 67,9–81,7 kg
Obezita: od cca 81,7 kg

anonym_96acb3
Dnes o 15:53
@hederamonstera

@procrastique si daj liecit hlavu, ked sa tak vidis🫪 akoze real….
Tu mam 90kg pri 179cm;)

@hederamonstera No teda, vobec by som netipovala vahu 90 kg 👏

hederamonstera
Dnes o 16:04
@anonym_96acb3

@hederamonstera No teda, vobec by som netipovala vahu 90 kg 👏

@anonym_96acb3 vsak prave preto su tieto temy o vahe vtipne…a niekto sa citi ako prasnica pri 70kg pri tejto vyske…dufam len, ze dotycna nema dceru.

anonym_7fded6
Dnes o 16:19

@anonym_autor išla som na rande s váhou 110 kg, mám síce 180 CM, ale aj tak je na veru dosť. Sme spolu vyše 4 roky