icon

Je bežné, že muži zo zoznamiek neprídu na stretnutie?

23. aug 2026

Ahojte. Som krátko na zoznamke a stalo sa mi, že muž na dohodnuté stretnutie vôbec neprišiel. Dohodli sme si miesto a približný čas s tým, že sa mi ozve, keď bude vyrážať z práce, keďže mal pôvodne pricestovať za mnou.
Ráno som mu ešte napísala, ale neprišla mi už žiadna odpoveď.

Telefónne čísla sme si nevymenili, doteraz sme si písali len cez appku, asi dva týždne. Stretnutie navrhoval už skôr, po prvých správach, ale vtedy som to odmietla. Vysvetlila som mu, že pred prvým stretnutím chcem človeka trochu spoznať cez písmenká a nemal s tým žiaden problém. Tak sme si ďalej písali možno dva týždne, keď znova navrhol stretnutie. Tentoraz som už súhlasila, pretože vyzeral byť v pohode. No a na stretnutie nakoniec neprišiel a ani sa neozval. Neberiem to nijako tragicky, len tomu nerozumiem.

Vy, ktoré ste na zoznamkách dlhšie, stáva sa vám niečo také často? Mne sa to stalo prvýkrát, takže neviem, či je to normálne a mám sa pripraviť na to, že sa to bude diať bežne, alebo je to skôr výnimka.

Strana
z2
autor
Včera o 07:09
@sevrin

@anonym_autor možno prišiel, ale uvidel ťa zdiaľky, tak sa zahral na len okoloidúceho so zrýchleným krokom.

Aha, sorry, už ti to bolo vysvetlené 😅

@sevrin
Nemal ma ako vidieť.

sevrin
Včera o 07:31
@anonym_autor

@sevrin
Nemal ma ako vidieť.

@anonym_autor ja ti dohodím jedného, čo na 100% príde.

autor
Včera o 07:43
@sevrin

@anonym_autor ja ti dohodím jedného, čo na 100% príde.

@sevrin
Netreba, ďakujem.

anonym_43fad2
Včera o 07:58

Nezazlievaj mu to.Manzelka ochorela, tak starostlivosť o deti a o domacnost ostala na ňom,a tak nemohol na stretko

anonym_e4b620
Včera o 08:07

ani raz sa mi to nestalo

kikazoe
Včera o 08:11

stalo sa to aj mne aj kamarátke.... holt, ukázal charakter. ale ako sa píše vyššie, stretko bolo v mojej obľúbenej kaviarni a na druhý deň mi čašníčka povedala že o dva stoly ďalej sa o mne včera dvaja chlapi bavili a nie moc slušne. chlapík sa mi asi po 3 dňoch ozval a že mu do toho prišlo niečo súrne a moc ho to mrzí. a či by som mu ešte dala šancu- napísala som mu že keď už sa bavili s kamošom na môj účet.... že ďakujem ale nie a zadala správcovi zoznamky jeho nick na zablokovanie a vyhodenie

autor
Včera o 08:16
@kikazoe

stalo sa to aj mne aj kamarátke.... holt, ukázal charakter. ale ako sa píše vyššie, stretko bolo v mojej obľúbenej kaviarni a na druhý deň mi čašníčka povedala že o dva stoly ďalej sa o mne včera dvaja chlapi bavili a nie moc slušne. chlapík sa mi asi po 3 dňoch ozval a že mu do toho prišlo niečo súrne a moc ho to mrzí. a či by som mu ešte dala šancu- napísala som mu že keď už sa bavili s kamošom na môj účet.... že ďakujem ale nie a zadala správcovi zoznamky jeho nick na zablokovanie a vyhodenie

@kikazoe
Tak to ma mrzí. Ale asi to tak budem robiť aj ja – prvé stretnutie si dohodnem radšej už len na konkrétny čas a na mieste, kam by som pokojne išla aj sama. Kaviareň znie dobre. Pre istotu si so sebou vezmem aj notebook na prácu. Ak sa dotyčný neukáže, aspoň ten čas využijem a nebudem tam zbytočne. 🙂

autor
Včera o 08:20
@anonym_43fad2

Nezazlievaj mu to.Manzelka ochorela, tak starostlivosť o deti a o domacnost ostala na ňom,a tak nemohol na stretko

@anonym_43fad2
Mal byť slobodný, so zadaným by som nešla. Ale či je to aj naozaj tak, ťažko povedať. Vymyslieť si môže hocičo.

anonym_43fad2
Včera o 08:27
@anonym_autor

@anonym_43fad2
Mal byť slobodný, so zadaným by som nešla. Ale či je to aj naozaj tak, ťažko povedať. Vymyslieť si môže hocičo.

@anonym_autor Ja tomu rozumiem,len mohol sa prezentovať ako slobodný bez záväzkov,no realita môže byť iná.Kasli na to.Vies, že čo hovoria naši bratia Česi:Pro jedno kviti slunce nesviti.

kikazoe
Včera o 08:35
@anonym_autor

@kikazoe
Tak to ma mrzí. Ale asi to tak budem robiť aj ja – prvé stretnutie si dohodnem radšej už len na konkrétny čas a na mieste, kam by som pokojne išla aj sama. Kaviareň znie dobre. Pre istotu si so sebou vezmem aj notebook na prácu. Ak sa dotyčný neukáže, aspoň ten čas využijem a nebudem tam zbytočne. 🙂

@anonym_autor nemá čo mrzieť... skôr mi to vnuklo nápad na appku pre nás ženy- na písanie recencii, videi a prosto- je to debil, tak si to dáme vedieť medzi sebou a ušetríme čas ostatným ženám :D
a hej, ja som si zatiaľ dala obľúbenú kávu a koláčik, vybavili 3 hovory a dopísala pár vecí do diára :D

anonym_eff928
Včera o 09:10

Neviem ako zenam ale nam muzom sa to stava celkom bezne, je to ale relativne od veku ak ma dana slecna medzi 20-30 je velka sanca ze ta takto kludne ghostne bez priciny. Je to skor tou generaciou ako nejakym specialnym dovodom. 🙂 Proste "to dnes neciti" :D Ano aj taky dovod som uz pocul. Zeny po 30 zatial vzdy prisli vsetky :D

anonym_9482b3
Včera o 10:19

Nič také sa mi nestalo, akurát to bolo 15 rokov dozadu, čo som randila. Vtedy ghosting nebol taký rozšírený, ako dnes. Žiaľ taká je doba, každý na každého 💩💩💩.... V tvojom prípade si myslím, že si to na poslednú chvíľu rozmyslel, lebo nechcel doma úplne podvádzať, hoci aj písanie je micro cheating.. to že ti nakecal že je single, to mu nemôžeš veriť. Toto je najskôr reálna verzia.

proste_zuza
Včera o 12:11

Ano, jasne.Hlavne na amateroch

niki35
Včera o 14:25

@anonym_autor napísať jednu vetu v zmysle, že neprídem na stretnutie + nejaký dôvod, trvá naozaj par sekúnd. Človek ktorý toto nevie by u mňa hneď skončil a neexistuje výhovorka prečo si nenašiel pár sekúnd aby mi dal vedieť. Jedine žeby mal po ceste autonehodu alebo ja neviem, nejaká iná vážna situácia

anonym_7ca3d4
Včera o 14:33
@anonym_cfbfae

kamarátka je na zoznamkách a stáva sa jej bohužiaľ, že dotyčný neprišiel nie raz...alebo na poslednú chvíľu to odvolal..no proste celé divné a nechápe prečo sa jej to deje, či je taká doba

@anonym_cfbfae no a je pekná? Ja keď som mal dohodnuté stretko tak som vždy prišiel a keď som náhodou zrušil, tak bud sa mi prestala páčiť, alebo som našiel niečo lepsie

kova85
Dnes o 05:21
@anonym_7ca3d4

@anonym_cfbfae no a je pekná? Ja keď som mal dohodnuté stretko tak som vždy prišiel a keď som náhodou zrušil, tak bud sa mi prestala páčiť, alebo som našiel niečo lepsie

@anonym_7ca3d4 tak každý má iné preferencie. Ja toto nechcem posudzovať. Viem, že fotky má reálne nepoužíva fotoshopy...má kilá navyše...3x jej rande zrušil ten istý chlap..
Mne sa tiež stalo, že sa mi sľúbil dotyčný na stretnutie, len my sme sa zoznámili osobne nie cez zoznamku, ja na zoznamkách nie som (ani neplánujem) a tiež neprišiel. A to si myslím, že mám normálnu postavu veľkosť 38

Strana
z2