icon

Je bežné, že muži zo zoznamiek neprídu na stretnutie?

23. aug 2026

Ahojte. Som krátko na zoznamke a stalo sa mi, že muž na dohodnuté stretnutie vôbec neprišiel. Dohodli sme si miesto a približný čas s tým, že sa mi ozve, keď bude vyrážať z práce, keďže mal pôvodne pricestovať za mnou.
Ráno som mu ešte napísala, ale neprišla mi už žiadna odpoveď.

Telefónne čísla sme si nevymenili, doteraz sme si písali len cez appku, asi dva týždne. Stretnutie navrhoval už skôr, po prvých správach, ale vtedy som to odmietla. Vysvetlila som mu, že pred prvým stretnutím chcem človeka trochu spoznať cez písmenká a nemal s tým žiaden problém. Tak sme si ďalej písali možno dva týždne, keď znova navrhol stretnutie. Tentoraz som už súhlasila, pretože vyzeral byť v pohode. No a na stretnutie nakoniec neprišiel a ani sa neozval. Neberiem to nijako tragicky, len tomu nerozumiem.

Vy, ktoré ste na zoznamkách dlhšie, stáva sa vám niečo také často? Mne sa to stalo prvýkrát, takže neviem, či je to normálne a mám sa pripraviť na to, že sa to bude diať bežne, alebo je to skôr výnimka.

Strana
z2
earlgrey
23. aug 2026

Nie nikdy, stále prišli 🤷‍♀️

anonym_771ebe
23. aug 2026

Slusnost vymiera ... Stava sa.

anonym_a9dd19
23. aug 2026

asi ti nenapísal pravdu.

anonym_b5c1b3
23. aug 2026

@anonym_autor môže sa stať 😊 aspoň sa ukázal

catherin4
Včera o 01:53

Nestava sa to bezne.

anonym_4541f1
Včera o 03:11

Mne sa akurát stalo, že žena 2-krat neprišla, bez normálneho dôvodu, blokom som, radšej sa budem venovať takej, ktorá má chce poznať

anonym_b7b1b8
Včera o 04:10

U mňa sa to stalo raz, pred rokmi. Ja sa veľmi nestretávam. ale tak skúsila som, čakala som ho tam. Neodpisoval na správy. Potom povedal, že vraj si myslel, že som niekto iný - jeho žena - a chcel ma vylákať von, aby ma nachytal. Celé to bolo strašne čudné.

anonym_ed297d
Včera o 04:18

@anonym_autor mōj názor: treba sa najprv spoznávať popísaním si, ale nie len cez appku, ako na začiatku, ale aspoň cez dohodnutý komunikátor alebo email a neskôr, ešte pred stretnutím mať na seba čísla na mobil. Aj to je obrazom aspoň vôle zoznámiť sa a neskôr stretnúť s niekým. Všetko pod tým môžu byť čudáci, špekulanti...

anonym_cfbfae
Včera o 05:01

kamarátka je na zoznamkách a stáva sa jej bohužiaľ, že dotyčný neprišiel nie raz...alebo na poslednú chvíľu to odvolal..no proste celé divné a nechápe prečo sa jej to deje, či je taká doba

anonym_4b9c55
Včera o 05:07

@anonym_autor nie,nestalo sa mi to nikdy. Vzdy vsetci prisli. Ocividne sa mu moc nepacis

anonym_09f3e5
Včera o 05:32

Na zoznamkach je veľa zadaných mužov, mozno len nevedel odísť z domu.
Indikátorom takýchto mužov je aj to, ak stretnutia a termíny navrhujú výlučne oni. Niekedy stačí skúsiť napriklad len v ten deň posunúť čas o 2 hodinky alebo navrhnúť, ze skôr zajtra. Ak ma večne problém, nieco tu nesedí.

autor
Včera o 06:12
@anonym_ed297d

@anonym_autor mōj názor: treba sa najprv spoznávať popísaním si, ale nie len cez appku, ako na začiatku, ale aspoň cez dohodnutý komunikátor alebo email a neskôr, ešte pred stretnutím mať na seba čísla na mobil. Aj to je obrazom aspoň vôle zoznámiť sa a neskôr stretnúť s niekým. Všetko pod tým môžu byť čudáci, špekulanti...

@anonym_ed297d
Svoje telefónne číslo práve na začiatku dávať nechcem. Je zároveň aj moje pracovné a cez neho si vie o mne dohľadať pomerne veľa informácií, ktoré zatiaľ s neznámym mužom zo zoznamky zdieľať nechcem.

Navyše neviem, čo by v tomto prípade telefónne číslo zmenilo. 🙂

autor
Včera o 06:12
@anonym_a9dd19

asi ti nenapísal pravdu.

@anonym_a9dd19
Ako to myslíš?

anonym_d45c61
Včera o 06:15
@anonym_4b9c55

@anonym_autor nie,nestalo sa mi to nikdy. Vzdy vsetci prisli. Ocividne sa mu moc nepacis

@anonym_4b9c55 očividne si brzda, ktorá si potrebuje do niekoho kopnúť. Asi keby sa mu nepáčila, tak ju nevolá na stretko.

autor
Včera o 06:15
@anonym_4541f1

Mne sa akurát stalo, že žena 2-krat neprišla, bez normálneho dôvodu, blokom som, radšej sa budem venovať takej, ktorá má chce poznať

@anonym_4541f1
Tiež by som to takto na tvojom mieste urobila.

anonym_4b9c55
Včera o 06:17
@anonym_d45c61

@anonym_4b9c55 očividne si brzda, ktorá si potrebuje do niekoho kopnúť. Asi keby sa mu nepáčila, tak ju nevolá na stretko.

@anonym_d45c61 ale jasne, ze by ju zavolal, chlapi strielaju, maju rozhodene siete na viacere naraz cez zoznamky. A ona sa mu ocividne dostatocne nepacila a boli tam ine, ktore ho viac zaujali

anonym_d45c61
Včera o 06:21
@anonym_4b9c55

@anonym_d45c61 ale jasne, ze by ju zavolal, chlapi strielaju, maju rozhodene siete na viacere naraz cez zoznamky. A ona sa mu ocividne dostatocne nepacila a boli tam ine, ktore ho viac zaujali

@anonym_4b9c55 nesúhlasím. Ak sa mu "očividne" nepáčila, na čo ju volal 2x na stretko a teda nezrušil ho. Pre mňa jediná odpoveď: zbabelý lúzer, nic viac v tom netreba hladať

anonym_4b9c55
Včera o 06:22
@anonym_d45c61

@anonym_4b9c55 nesúhlasím. Ak sa mu "očividne" nepáčila, na čo ju volal 2x na stretko a teda nezrušil ho. Pre mňa jediná odpoveď: zbabelý lúzer, nic viac v tom netreba hladať

@anonym_d45c61 no tak nesuhlas a daj pokoj, nezaujmas ma, ja som pisala jej, nie tebe

anonym_d45c61
Včera o 06:22
@anonym_4b9c55

@anonym_d45c61 no tak nesuhlas a daj pokoj, nezaujmas ma, ja som pisala jej, nie tebe

@anonym_4b9c55 ako píšem, brzda

anonym_4b9c55
Včera o 06:25
@anonym_d45c61

@anonym_4b9c55 ako píšem, brzda

@anonym_d45c61 pre brzdu kazda brzda 😘

autor
Včera o 06:25
@anonym_4b9c55

@anonym_4b9c55
Ani on sa mi príliš nepáčil, ale bol celkom vtipný, príjemný a doteraz mi vždy odpisoval promptne. Skôr ja som bola tá, ktorá sa občas kvôli povinnostiam dlhšie neozvala. Navyše stretnutie už druhýkrát inicioval on, takže som celkom logicky predpokladala, že sa stretnúť chce. Preto ma prekvapilo, že sa nakoniec vôbec neozval a neprišiel. Nejak mi to nedáva logiku, ale asi som si to teda nejako zle vysvetlila. A vraj my ženy sme nečitateľné a dávame mužom zmiešane signály 😄

anonym_4b9c55
Včera o 06:27
@anonym_autor

@anonym_4b9c55
Ani on sa mi príliš nepáčil, ale bol celkom vtipný, príjemný a doteraz mi vždy odpisoval promptne. Skôr ja som bola tá, ktorá sa občas kvôli povinnostiam dlhšie neozvala. Navyše stretnutie už druhýkrát inicioval on, takže som celkom logicky predpokladala, že sa stretnúť chce. Preto ma prekvapilo, že sa nakoniec vôbec neozval a neprišiel. Nejak mi to nedáva logiku, ale asi som si to teda nejako zle vysvetlila. A vraj my ženy sme nečitateľné a dávame mužom zmiešane signály 😄

@anonym_autor mal rozhodene siete aj na ine a aj ine volal von. Uplne bezne. Isiel na rande s tou, s ltorou to lepsie vajbovalo alebo sa jej viac pacila. Ty si bola zaloha

anonym_d45c61
Autor odpoveď zmazal
anonym_d45c61
Včera o 06:29

@anonym_4b9c55 na čo ma označíš, potom blokneš, aj tak si to už neprečítam. No...BRZDA protivná a zákerná

anonym_ed297d
Včera o 06:29
@anonym_autor

@anonym_ed297d
Svoje telefónne číslo práve na začiatku dávať nechcem. Je zároveň aj moje pracovné a cez neho si vie o mne dohľadať pomerne veľa informácií, ktoré zatiaľ s neznámym mužom zo zoznamky zdieľať nechcem.

Navyše neviem, čo by v tomto prípade telefónne číslo zmenilo. 🙂

@anonym_autor chápem. Ale reagujete na správy v zoznamkovej appke vždy obratom (ihneď)? Lebo ak nie, potom ak sa niečo vážne nepredvídateľné u jednej zo strán prihodí, je z toho nedorozumenie, že nedal včas vedieť a pod.

anonym_3b31a8
Včera o 06:33

Raz mi jeden typek povedal, ze si zenu popozera nenapadne z dialky a podla toho sa rozhodne, ci sa zjavi alebo nie.

autor
Včera o 06:38
@anonym_4b9c55

@anonym_autor mal rozhodene siete aj na ine a aj ine volal von. Uplne bezne. Isiel na rande s tou, s ltorou to lepsie vajbovalo alebo sa jej viac pacila. Ty si bola zaloha

@anonym_4b9c55
To je možné, tiež mi to napadlo. Ja by som ale aj v takom prípade napísala aspoň obyčajné: „Sorry, dnes mi to nevychádza.“ Asi si budem musieť zvyknúť, ak je toto na zoznamkách bežné. 😄

autor
Včera o 06:41
@anonym_ed297d

@anonym_autor chápem. Ale reagujete na správy v zoznamkovej appke vždy obratom (ihneď)? Lebo ak nie, potom ak sa niečo vážne nepredvídateľné u jednej zo strán prihodí, je z toho nedorozumenie, že nedal včas vedieť a pod.

@anonym_ed297d
Boli sme asi dva dni vopred dohodnutí na konkrétnom dni a približne na popoludní s tým, že sa mi ozve, keď bude vyrážať. Ešte v ten deň ráno som mu písala. A keďže sme boli dohodnutí, aplikáciu som priebežne kontrolovala práve kvôli tomu, aby som jeho správu neprehliadla, keby to chcel zrušiť.

autor
Včera o 06:44
@anonym_3b31a8

Raz mi jeden typek povedal, ze si zenu popozera nenapadne z dialky a podla toho sa rozhodne, ci sa zjavi alebo nie.

@anonym_3b31a8
On si ma naživo nemal ako niekde obzrieť a potom si to rozmyslieť. Mal mi dať vedieť, keď bude vyrážať, čo neurobil, takže ja som sa na miesto stretnutia reálne ani nedostavila. To, ako vyzerám, vedel vopred z fotografií, ktoré mám aktuálne, neprikrášlené a bez filtrov.

sevrin
Včera o 07:04

@anonym_autor možno prišiel, ale uvidel ťa zdiaľky, tak sa zahral na len okoloidúceho so zrýchleným krokom.

Aha, sorry, už ti to bolo vysvetlené 😅

Strana
z2