icon

Je lepší Tinder alebo Badoo na zoznamovanie?

15. dec 2025

ahojte, myslim ze v dnesnej dobe je normalne zozamovat sa cez taketo appky, mam pracu kde uz vsetkych poznam, mam nejake koníčky samozrejme ale ziadneho princa na bielom koni som zatial nestretla … niesom natom nejak tak ze potrebujem hned teraz vazny vztah alebo co, proste by som len rada niekoho noveho spoznala, a ktovie .. 😀 ak mate niektore skúsenosť, co je lepsie Tinder alebo badoo ? Popripade napíšte vase skusenosti so zoznamkami 🙂 dakujem a krasny vecer

anonym_29069e
15. dec 2025

@anonym_autor tinder

anonym_4a1689
15. dec 2025

Badoo

tato_
15. dec 2025

Usmiat sa v Lidli / Kauflande na toho sympataka, ktory si ta vsimol 🙂

anonym_7259d5
15. dec 2025

@anonym_autor to je uplne jedno. Vsade su ti isti ludia.

yoginka231
16. dec 2025

Ani jedno. Najlepšie je chodit na kružky, hobbies, zoznamovat sa s ludmi, prihovarat sa im. Na online zoznamkach je to hroza.

anonym_2f380d
16. dec 2025

Skusil som obe zo zvedavosti a vsade 3-4 spravy a neodpisu 🤣

slnecnica145
16. dec 2025
@tato_

@tato_ ked je clovek hanblivy tak sa asi tazko usmeje 😂😂😂

unbeholfen
16. dec 2025

@anonym_autor platí sa za ne…

unbeholfen
16. dec 2025
@tato_

@tato_ a hned je to považované za harašment…

unbeholfen
16. dec 2025
@yoginka231

Ani jedno. Najlepšie je chodit na kružky, hobbies, zoznamovat sa s ludmi, prihovarat sa im. Na online zoznamkach je to hroza.

@yoginka231 len tí ludia to nemajú radi.

lanka999
16. dec 2025

tak za mna jedine zoznamovanie nazivo, mna to caka ked budem pripravena na vztah, ked to budem chciet, na badoo som je to des, to som sa vyjadrila ozaj slusne, o pokeci pocuvam hrozostrasne pripady 🙂

unbeholfen
16. dec 2025
@lanka999

tak za mna jedine zoznamovanie nazivo, mna to caka ked budem pripravena na vztah, ked to budem chciet, na badoo som je to des, to som sa vyjadrila ozaj slusne, o pokeci pocuvam hrozostrasne pripady 🙂

@lanka999 čo robia? Lebo ja to nevidím z tej strany ako to má žena. Veľa správ ti príde? Oslovujú ťa často? Vieš im odpísať bez platenia? Vieš vrátiť like bez platenia? Aké je Badoo z pohladu ženy?

lanka999
16. dec 2025
@tato_

@tato_ ist s usmevom je vynikajuca forma, ale ti chlapi by sa mohli prestat bat normalne oslovit zenu alebo nejakym sposobom nadviazat kontakt 🙂

unbeholfen
16. dec 2025
@lanka999

@tato_ ist s usmevom je vynikajuca forma, ale ti chlapi by sa mohli prestat bat normalne oslovit zenu alebo nejakym sposobom nadviazat kontakt 🙂

@lanka999 boja sa následkov, nie samotného oslovenia…

lentakyterapeut
17. dec 2025

@anonym_autor v prvom rade tam ide o vzhlad. A kazdy hlada krajsieho a krajsiu 🙂

slnecnica145
17. dec 2025
@lentakyterapeut

@anonym_autor v prvom rade tam ide o vzhlad. A kazdy hlada krajsieho a krajsiu 🙂

@lentakyterapeut kazdy asi sotva ;) krasa pominie no tym kym si ti ostane navzdy takze toto bola pekna chujovina 🙂 pekny chlap ,zena a ma nasrate v gebuli neviem,co na tom moze byt pritazlive a chcene 😂😂😂🤣🤣

lentakyterapeut
17. dec 2025
@slnecnica145

@lentakyterapeut kazdy asi sotva ;) krasa pominie no tym kym si ti ostane navzdy takze toto bola pekna chujovina 🙂 pekny chlap ,zena a ma nasrate v gebuli neviem,co na tom moze byt pritazlive a chcene 😂😂😂🤣🤣

@slnecnica145 ked zena pouziva slovo nasrate mam pocit ze je jednoducha, ked da 5 emotikonov tiez. Na zoznamke ide o prvy dojem. Ak je tam skareda a tucna nezaujima ma aky ma charakter. Rovno preskocim.

slnecnica145
17. dec 2025
@lentakyterapeut

@slnecnica145 ked zena pouziva slovo nasrate mam pocit ze je jednoducha, ked da 5 emotikonov tiez. Na zoznamke ide o prvy dojem. Ak je tam skareda a tucna nezaujima ma aky ma charakter. Rovno preskocim.

@lentakyterapeut kazdy mame nato iny nazor,to kolko ja si dam smajlikov je moja osobna vec a neviem ,co to ma spolocne s tym ako kto vypada a ci ma NASRATE v hlave ;) ty budes urcite Arnold Swchwarzneger 🤣

lentakyterapeut
17. dec 2025
@slnecnica145

@lentakyterapeut kazdy mame nato iny nazor,to kolko ja si dam smajlikov je moja osobna vec a neviem ,co to ma spolocne s tym ako kto vypada a ci ma NASRATE v hlave ;) ty budes urcite Arnold Swchwarzneger 🤣

@slnecnica145 snazim sa ti iba povedat ze vzhlad je tam prvorady bez toho skaredej nenapises ake mas srdiecko dobre?

slnecnica145
17. dec 2025
@lentakyterapeut

@slnecnica145 snazim sa ti iba povedat ze vzhlad je tam prvorady bez toho skaredej nenapises ake mas srdiecko dobre?

@lentakyterapeut tak jasne ze je dolezite ako ten clovek vypada a co z neho vyzaruje ,no pokial ma niekto vlastnosti ,co z duse nenavidim ,tak to moze byt hocijaky krasavec povesany zlatom a bude mi ukradnuty 😂

unbeholfen
17. dec 2025
@slnecnica145

@lentakyterapeut tak jasne ze je dolezite ako ten clovek vypada a co z neho vyzaruje ,no pokial ma niekto vlastnosti ,co z duse nenavidim ,tak to moze byt hocijaky krasavec povesany zlatom a bude mi ukradnuty 😂

@slnecnica145 presne toto im vysvetlujem (tým čo vravia že treba sa vonku zoznamovať nie na zoznamke) že neviem ako sa to presne volá ten opak charizmy. Že proste ja som taký odpudivý ako repelent. Ja keby sa prihovorím niekde žene, tak si buď presadne inam, alebo volá políciu… Pôsobím slizsky a úchylne ako to tu viaceré povedali. Proste ženy si ma hneď takto zaradia. Poznáte niekto Maju z Karlovej Vsi? Asi 170 cm bysoká štíhla blondínka, okolo 45-50 rokov.

slnecnica145
17. dec 2025
@unbeholfen

@slnecnica145 presne toto im vysvetlujem (tým čo vravia že treba sa vonku zoznamovať nie na zoznamke) že neviem ako sa to presne volá ten opak charizmy. Že proste ja som taký odpudivý ako repelent. Ja keby sa prihovorím niekde žene, tak si buď presadne inam, alebo volá políciu… Pôsobím slizsky a úchylne ako to tu viaceré povedali. Proste ženy si ma hneď takto zaradia. Poznáte niekto Maju z Karlovej Vsi? Asi 170 cm bysoká štíhla blondínka, okolo 45-50 rokov.

@unbeholfen nemam odkial nie je to moj rocnik a zije uplne inde ako ja :D