icon

Je partner, ktorý kritizuje ex, dôveryhodný?

Včera o 20:15

Ahojte baby.. ako by ste sa vy postavili k takejto situácii? Zoznámila som sa s jedným mužom, konverzácia s ním bola veľmi príjemná avšak, čo mi nesedelo bolo, že keď sme sa dostali na tému jeho bývalé partnerky rozprával o každej negatívne, jedna psychopatka, druhá taká, tretia taká a moja otázka teda znela, či on je psychicky v poriadku keď jeho partnerky neboli a priťahujeme si väčšinou takéto typy.. potom mi hovoril, nejaké veci o sebe, ale povedal mi to takým zvláštnym štýlom, páči sa mi úprimnosť, že mi o nich povedal, ale prezentoval to štýlom viem, že ťa po tejto informácii záujem prejde tak aspoň teraz už to môžeš so mnou ukončiť už to vieš..

enmery
Včera o 20:17

@anonym_autor Aaaaaaaaaa zase... keď muž alebo žena nonstop len kydá na bývalých a on je bez viny=run Forest!!!! RUN!

zuzanaam
Včera o 20:23

"prezentoval to štýlom viem, že ťa po tejto informácii záujem prejde tak aspoň teraz už to môžeš so mnou ukončiť už to vieš..,, bacha manipulátor. Dobre Ti radí. Ja by som ho počúvla.

anonym_6aacff
Včera o 20:32

@anonym_autor ma to na háku, aj celé snaženie, asi vie, že nič z toho, tak sa aspoň odviaže "konverzačne". Je to v podstate jedno, či je taký, alebo onaký. Zakončil ti a dal to to jasne najavo.

anonym_6aacff
Včera o 20:32
@anonym_6aacff

@anonym_autor ma to na háku, aj celé snaženie, asi vie, že nič z toho, tak sa aspoň odviaže "konverzačne". Je to v podstate jedno, či je taký, alebo onaký. Zakončil ti a dal to to jasne najavo.

@anonym_6aacff ukončil to *(oprava)

michaela329
Včera o 20:39

@anonym_autor z takéhoto rande som odišla - mne sa to bridilo. A to mu tá žena porodila dieťa (kritizoval jej postavu, vraj nemala taký super zadok ako ja 🤦).

alison11
Včera o 20:51

@anonym_autor Najlepšie sa sním viac nestretnúť.Normál chlapi by povedal 1 vetou o ex len toľko nehodili sme sa.Alebo prišli sme nato,že máme rozdielny pohľad na vzťah.Ale ohováranie ex to už nie je ok a rozoberanie...lebo časom ak sa rozíde stebou bude aj tej ďalšej hovoriť aj o tebe.

domkakvet
Včera o 20:52

@anonym_autor ano red flag ako vysity, uz teraz vies ako dopadnes aj ty, cize bud budes psychopatka, alebo nieco ine a zrejme ide o msnipulatora.

anonym_8d4e07
Včera o 21:03

@anonym_autor ty budeš ďalšia k.... v poradí. Adios

anonym_bda173
Včera o 21:09

@anonym_autor
Mna udivuje ze ta bavi sa bavit na rande o ex

anonym_fe7ca2
Včera o 21:19

@anonym_autor aj manželka na ex(manžela) nadávala, teraz už nechce ani o ňom počuť, nadávky boli a sú aj oprávnené, o čom som sa sám presvedčil 😀

tinka3435
Včera o 21:22

Keď bola každá s nejakou "diagnózou" raz môžeš byť jedna z nich ...od takého by som utekala

unbeholfen
Dnes o 01:48

Mňa keby sa pýtala na bývalé, tak to mám lahké: Konkurencia! Vždy mi ich niekto prebral. A vtedy nikto vlastne neni zlý lebo za to že sa zalúbila do iného, za to nikto nemôže, lebo srdcu nerozkážeš. A ja zase nemôžem tomu brániť, lebo partnerka nieje majetok.