Je účasť na zoznamke skutočne znamením zúfalstva?
Ak zeny tvrdia. ze zoznamky su plne zufalych muzov no zaroven plati, ze muzov je tam priblizne desatnasobne viac nez zien vznika jednoduchy logicky problem. Ak je samotna ucast na zoznamke znakom zufalstva, potom sa tento znak nevztahuje len na muzov, ale na kazdeho kto tam je. Rozdiel v pocte nemeni podstatu veci. Ba prave naopak. Ak ma zena v realnom svete vyssiu hodnotu na zoznamovacom trhu a viac moznosti nez muz a napriek tomu skonci na zoznamke potom logicky plati ze bud tieto moznosti nefunguju alebo su pre nu nedostupne. Z toho vyplyva nevyhnutny zaver, ze ak je zoznamka plna zufalcov a muzov je tam desatkrat viac, potom zeny ktore tam su, musia byt logicky este vacsie zufalky. Nie preto ze by boli zeny horsie, ale preto, ze muz sa na zoznamku dostava z pretlaku konkurencie, kym zena sa tam dostava napriek tomu, ze by teoreticky nemusela. Ak teda niekto pouziva zufalstvo ako nalepku pre muzov na zoznamkach, rovnaka logika ho zasahuje este tvrdsie pri zenach, ktore tam su. Vsetko ostatne je len selektivne ospravedlnovanie jedneho pohlavia.
@anonym_autor somarina. Vacsina parov,ktore poznam v mojom veku sa zoznamili na zoznamke a ziju spolu roky,maju deti,stabilny vztah vratane mna a mojho muza. Akoze kde sa maju lepsie spoznat introverti nenutene ako v bezpeci domova kde si mozes premysliet ci clovek na druhom konci stoji za rande?
@anonym_0628f9 to nie je raketová veda, keby to nebol kavasaki, tak tu odpovie.
@anonym_b56901 ja netuším kto to je tak preto ma zaujíma ako si zistila kto to je
@anonym_b56901 ja netuším kto to je tak preto ma zaujíma ako si zistila kto to je
@anonym_0628f9 vidíš a vylučovacou metódou na toto prídeš. Tak ešte sú tu traja exoti okrem neho, čiže nebude ťažké zistiť, ktorý je on, len vylúčime. Kavasaki je out, ale wording má ako tento tu. To akokeby ich jeden kretén splodil.
@anonym_0628f9 vidíš a vylučovacou metódou na toto prídeš. Tak ešte sú tu traja exoti okrem neho, čiže nebude ťažké zistiť, ktorý je on, len vylúčime. Kavasaki je out, ale wording má ako tento tu. To akokeby ich jeden kretén splodil.
@anonym_b56901 Ty kretén, choď do prdele.
@viestta moment, niesi to ty, ta trapka ktora je tu najcastejsie spominana ako dava nevyziadane odpovede na otazky ktore nik nepolozil? Nieje to prejav zufalstva?
@anonym_0628f9 to nie je raketová veda, keby to nebol kavasaki, tak tu odpovie.
@anonym_b56901 kto je ten kavasaki, pisal mi sukromne, radsej sa opytam lebo sa tu omielaju nejake mena, zacinam sa bat :D
@anonym_b56901 napada mi dalsie meno, ktore ste mu nedavno spominali, ubenholfen

Tak urciteeee 😄