icon

Katastrofálne rande na diaľku

Včera o 19:55

Spoznala som sa s jedným mužom, ktorý bol odo mňa tak ďaleko, že neboli žiadne rozumné spoje. Vodičák nemám, ani on nemal. Písali sme si rok, každý deň. Dohodli sme sa, že teda na to pôjdeme taxíkom, ale taxík mal stáť 170€ tam, aj späť. Toľko som samozrejme nemala, tak som našla odvoz na BlaBlaCar. Normálne sme si písali, volali, cestovala som pokojne, a keď som došla do mesta, tak pozerám chat: Bola som bloknutá. Ja v strese som to povedala všetko tomu pánovi, čo ma tam zaviezol. Úplne s pocitom, že čo teraz spravím? Cudzie mesto, peňazí na hotel niet. Ešte k tomu to bola moja prvá cesta niekam takto ďaleko. Musela som zavolať rodičom, iná možnosť nebola, keďže žiadne normálne spoje. Rodičia teda cestovali tri hodiny autom, aby som sa nejak dostala domov. Nadšení neboli... Týmto som chcela len toľko, že NIKDY NIKOMU NEVERTE. Ja som po tomto stratila celkovo chuť do hľadania známosti cez internet...

Strana
z5
anonym_0183fd
Dnes o 12:00
@anonym_6039b5

@mandzula zas SNV nie je až taká diera a keďže to mesto poznám, tak áno, sú tam aj reštaurácie, aj nákupné centrum, aj stanica. 20-ročná čaká niekoľko hodín na zastávke na rodičov, tak ju poľutujme, že urobila chybu 🤦🏻‍♀️ vy by ste za to svoje dcéry isto pochválili. Má 20, nie 15. Nie nebola som a nie som dokonalá. Ale nebola som ani taká hlúpa, aby som cestovala na noc za cudzím mužom. Mňa by zaujímalo, čo vlastne očakávala od vzťahu s niekým, kto je vzdialený 300km bez auta a vodičáku a nie je ochotný za ňou prísť celý dlhý rok.

@anonym_6039b5 No čakala dobrý sex, k tomu večeru s prespanim a ráno by jej zaplatil taxík domov. A potom by sa tu mohla pochváliť. Je tu totiž dosť žien na pochybnej mentálnej aj morálnej úrovni, ktorým toto príde normálne, veď aj ony tak predsa robili.

mandzula
Dnes o 12:01
@anonym_6039b5

@mandzula zas SNV nie je až taká diera a keďže to mesto poznám, tak áno, sú tam aj reštaurácie, aj nákupné centrum, aj stanica. 20-ročná čaká niekoľko hodín na zastávke na rodičov, tak ju poľutujme, že urobila chybu 🤦🏻‍♀️ vy by ste za to svoje dcéry isto pochválili. Má 20, nie 15. Nie nebola som a nie som dokonalá. Ale nebola som ani taká hlúpa, aby som cestovala na noc za cudzím mužom. Mňa by zaujímalo, čo vlastne očakávala od vzťahu s niekým, kto je vzdialený 300km bez auta a vodičáku a nie je ochotný za ňou prísť celý dlhý rok.

@anonym_6039b5 Zopakujem este raz aj pre teba - ano, urobila chybu a nikto ju nelutuje, no zaroven z nej netreba robit totalnu hlupanu, ako to niektore robia. A otazka, ci by sme svoje dcery pochvalili, je uplne zbytocna, nikto ju tu nechvali, no medzi pochvalou a totalnym hejtom su aj ine moznosti, pre mna teda urcite. Ci aj pre teba, na to si odpovedz ty sama.

anonym_eb86b1
Dnes o 12:16
@kocuris

Viac toho nesedí, ale ak toto nie je vymyslené, tak sa svet v prdel obracia...

@kocuris svet už v prdeli je ...

anonym_e4d371
Dnes o 12:19

@anonym_autor hlavne si z toho neber ponaučenie nikdy nikomu neverte ale že treba myslieť dopredu predtým ako niečo vykonáš. A myslieť aj na následky. Každý urobil veľa chýb. Nemôžeš čakať, že ťa niekto za toto pochváli. To je následok neuváženého konania.
Rodina to časom prestane riešiť. Sú šťastní, že sa ti nič nestalo.
Keď si písala že je v tvojom veku. Prvé zamyslenie by hneď pre mňa bolo prečo si nespravil vodičák alebo prečo nesadne na bus a niekde sa nestretneme. Mne ide stále v hlave veľa otázok ako ste spolu komunikovali, prečo si mala ísť ty za ním.....

muchotrafka298
Dnes o 12:50

Jasne, ze kazdy urobil v zivote nejaku hlupost. Ale toto je ine. Ja som aj ako davno dospela opatrna. Mala som stalkera, bol to clovek co som ho poznala v detstve. Zacal ma kontaktovat, vyhrazat sa, urazat, sto telefonatov za hodinu a vedel kde byvam. Dnes sa na internete najdu vselijake typy a opatrnost je na mieste. A velmi dobre vieme, ze ludia sa vedia pretvarovat, fake profily, ukradnute fotky cudzich ludi. Toto sa deje uplne bezne, nie ze jej citali sme. Rok si s niekym pisat a nestretnut sa, ked su tam sympatie o niecom svedci

autor
Dnes o 12:58
@anonym_e4d371

@anonym_autor hlavne si z toho neber ponaučenie nikdy nikomu neverte ale že treba myslieť dopredu predtým ako niečo vykonáš. A myslieť aj na následky. Každý urobil veľa chýb. Nemôžeš čakať, že ťa niekto za toto pochváli. To je následok neuváženého konania.
Rodina to časom prestane riešiť. Sú šťastní, že sa ti nič nestalo.
Keď si písala že je v tvojom veku. Prvé zamyslenie by hneď pre mňa bolo prečo si nespravil vodičák alebo prečo nesadne na bus a niekde sa nestretneme. Mne ide stále v hlave veľa otázok ako ste spolu komunikovali, prečo si mala ísť ty za ním.....

@anonym_e4d371 Povedal mi, že ho rodičia za mnou nepustia, tak som išla ja. Tiež by ma nepustili, tak preto som nič nepovedala.

luccija
Dnes o 13:22

@anonym_autor nečítam všetko.To tvoji rodičia nevedeli akú blbosť ideš spraviť kam ideš, za kým?porozmýšľaj nad sebou, lebo si náchylná spraviť podobnú blbosť aj pri ďalšom chlapovi.Mala si si radšej niečo pekné kúpiť.

anonym_38375f
Dnes o 13:26

Ako môžeš byť zaľúbená do niekoho virtuálneho?Ešte si gratuluj, že to nebol nejaký úchyl, ktorý ti niečo nasype do pitia a už by ťa nebolo.Na mieste rodičov ta zoberiem k psychológovi si naivná ako moja 13 r dcera

muchotrafka298
Dnes o 13:40
@anonym_autor

@anonym_e4d371 Povedal mi, že ho rodičia za mnou nepustia, tak som išla ja. Tiež by ma nepustili, tak preto som nič nepovedala.

@anonym_autor co mate 15 rokov, ze rodicia ho nepustili? Ak je dospely a svojpravny, tak toto je echt dobra vyhovorka.

anonym_12312d
Dnes o 13:52

@anonym_autor prepac ak mas 20 rokov , mas nejaku diagnozu? Ako nemyslim to v zlom , ale clovek v 20 tke snad nemoze byt taky naivny

anonym_e4d371
Dnes o 14:15
@anonym_12312d

@anonym_autor prepac ak mas 20 rokov , mas nejaku diagnozu? Ako nemyslim to v zlom , ale clovek v 20 tke snad nemoze byt taky naivny

@anonym_12312d ale prosim vás zas tu z nej nerobte nesvojprávnu. Len uverila niekomu komu nemala. Spravila chybu, uvedomila si to. .....vy ste nikdy nič zlé nespravili?

brigitte93
Dnes o 15:01

Na prve stretko má prist chlap a nie opacne. Ale uz ked si chcela za nim mala si urobit plan B . Ze co keby neprisiel alebo aspon na pol ceste sa stretnut. A ty si chcela unho prespat ? To je odvaha ti poviem. Ja by som sa bála.

mandzula
Dnes o 15:10
@muchotrafka298

@anonym_autor co mate 15 rokov, ze rodicia ho nepustili? Ak je dospely a svojpravny, tak toto je echt dobra vyhovorka.

@muchotrafka298 Nepustili by ani ju, hoci ma 20. Mnohi rodicia si myslia, ze mozu detom donekonecna diktovat. A potom to tak aj dopadne - deti vedia, ze by im to nepreslo, rodicom veci taja a ti sa tym oberaju o moznost predist takymto situaciam. Keby to medzi nimi fungovalo, mladej by povedali, ze robi chybu.

anonym_4479fc
Dnes o 15:25
@mandzula

@muchotrafka298 Nepustili by ani ju, hoci ma 20. Mnohi rodicia si myslia, ze mozu detom donekonecna diktovat. A potom to tak aj dopadne - deti vedia, ze by im to nepreslo, rodicom veci taja a ti sa tym oberaju o moznost predist takymto situaciam. Keby to medzi nimi fungovalo, mladej by povedali, ze robi chybu.

@mandzula mohla aspon sadnut na prvy rychlik smer Kosice alebo Zilina, neviem z ktoreho smeru je. Rodicia by mali blizsie po nu.
Ked vedela vybavit blablacar, vybavila by aj toto.
Mne to pride cele nakomplet vymyslene.

mandzula
Dnes o 15:31
@anonym_4479fc

@mandzula mohla aspon sadnut na prvy rychlik smer Kosice alebo Zilina, neviem z ktoreho smeru je. Rodicia by mali blizsie po nu.
Ked vedela vybavit blablacar, vybavila by aj toto.
Mne to pride cele nakomplet vymyslene.

@anonym_4479fc reagujem na toto: co mate 15 rokov, ze rodicia ho nepustili? Ak je dospely a svojpravny, tak toto je echt dobra vyhovorka.

Strana
z5