icon

Katastrofálne rande na diaľku

Včera o 19:55

Spoznala som sa s jedným mužom, ktorý bol odo mňa tak ďaleko, že neboli žiadne rozumné spoje. Vodičák nemám, ani on nemal. Písali sme si rok, každý deň. Dohodli sme sa, že teda na to pôjdeme taxíkom, ale taxík mal stáť 170€ tam, aj späť. Toľko som samozrejme nemala, tak som našla odvoz na BlaBlaCar. Normálne sme si písali, volali, cestovala som pokojne, a keď som došla do mesta, tak pozerám chat: Bola som bloknutá. Ja v strese som to povedala všetko tomu pánovi, čo ma tam zaviezol. Úplne s pocitom, že čo teraz spravím? Cudzie mesto, peňazí na hotel niet. Ešte k tomu to bola moja prvá cesta niekam takto ďaleko. Musela som zavolať rodičom, iná možnosť nebola, keďže žiadne normálne spoje. Rodičia teda cestovali tri hodiny autom, aby som sa nejak dostala domov. Nadšení neboli... Týmto som chcela len toľko, že NIKDY NIKOMU NEVERTE. Ja som po tomto stratila celkovo chuť do hľadania známosti cez internet...

Strana
z5
autor
Včera o 19:58

Stále kontrolujem chat, ale som naďalej bloknutá...

anonym_c3a88b
Včera o 19:58

ty si blba? cestovat prva za chlapom? keby chcel ide aj na kraj sveta za tebou .. nikdy by som sa za nikym netrepala 3 hodiny a uz b=vobec ak nemam na cestu nazad

anonym_0183fd
Včera o 20:00

@anonym_autor Ľudia, vy ste totálne sprostí a uveríte na tom internete každému a čokoľvek. Asi tak začnem podnikať. Vidím, že na ľudskej sprostosti sa dá krásne zarobiť.

anonym_e4d371
Včera o 20:01

Tak toto mi hlava neberie. Žiadne spoje? Vodičak nemáte lebo ste neplnoletí obaja? Rozum kde?
Dúfam, že si sa dobre poučila.

viestta
Včera o 20:01

Kolko mas rokov?

autor
Včera o 20:03
@viestta

Kolko mas rokov?

bronkax
Včera o 20:03

😀 ako prepáč toto ma pobavilo. Za prvé sa ti mohlo stať aj horšie, a za druhé ísť takto bez peňazí takú diaľku, tiež nie je najrozumnejšie. Povedala by som, že tu je inštinkt na prežitie 0.

autor
Včera o 20:04
@anonym_e4d371

Tak toto mi hlava neberie. Žiadne spoje? Vodičak nemáte lebo ste neplnoletí obaja? Rozum kde?
Dúfam, že si sa dobre poučila.

@anonym_e4d371 rozum ma opustil v tej chvíli, lebo som verila tomu, že... škoda slov.

anonym_e4d371
Včera o 20:06
@anonym_autor

@anonym_e4d371 rozum ma opustil v tej chvíli, lebo som verila tomu, že... škoda slov.

@anonym_autor a čo ste sa prosim ťa dohodli? Keď tam prídeš prespíš u neho? To si išla z Hornej dolnej do tramtárie? Čo znamená že neboli normálne spoje?

catherin4
Včera o 20:07

A ako si sa planovala dostat naspat? To si isla za niekym, u koho si planovala prespavat a pritom ho vobec nepoznas, len cez chat?

anonym_c3a88b
Včera o 20:07

tak naivnych ako ty nastastie na svete vela nieje .. takze varovanie sice pekne ,ale asi len pre teba samotnu ... nabuduce si zachovaj svoju hrdost a nechaj chlapa byt chlapom-zenu si dobyjat..spravit vsetko preto,aby zenu ziskal on a nie ona jeho

autor
Včera o 20:08
@anonym_e4d371

@anonym_autor a čo ste sa prosim ťa dohodli? Keď tam prídeš prespíš u neho? To si išla z Hornej dolnej do tramtárie? Čo znamená že neboli normálne spoje?

@anonym_e4d371 Áno, mala som u neho prespať... a spoje by boli, ale také, že by som musela päťkrát prestupovať.

bronkax
Včera o 20:09

Zaujimalo by ma, čo by si robila, kebyže sa s ním nakoniec stretneš, ideš k nemu spať a vykľuje sa z neho nejaký psychopat. Vieš ty predvídať vôbec?

abbey1

Prosím ťa, a kde ten chlap žije, že si musela cestovať taxíkom?

autor
@bronkax

Zaujimalo by ma, čo by si robila, kebyže sa s ním nakoniec stretneš, ideš k nemu spať a vykľuje sa z neho nejaký psychopat. Vieš ty predvídať vôbec?

@bronkax Myslela som si, že ho poznám dosť, keď sme si toľko písali...

anonym_39cb9b
Včera o 20:10

@anonym_autor neboj, my neverime, ani ty by si nemala. To do akeho zapadakova si sa trepala?

anonym_50e756
Včera o 20:10
@anonym_autor

@anonym_e4d371 Áno, mala som u neho prespať... a spoje by boli, ale také, že by som musela päťkrát prestupovať.

@anonym_autor nabuduce si pis ale zo svojho mesta,kde sa vies dostat k nemu aj pesi,tak ako on k tebe.Dufam,ze si sa uz poucila.

dzulli1980
Včera o 20:11

Neuveriteľne tie sociálne siete vymývajú mozgy ... elementárna inteligencia chýba.

anonym_e4d371
@anonym_autor

@anonym_autor a on má koľko rokov?...teda koľko ti napísal že má.

viestta
@anonym_autor

@anonym_autor
Asi sa internetovy ojebabravac zlakol, ze sa mu nanominujes do bytu a zena ti bude musiet ustlat na gauci, lebo asi do spalne k nemu by ta asi nepustila.
Tak ci tak mi len jedno vychadza: Mlada hlupa nerozmysla, lebo to mohol byt aj nejaky nasilnik. Mozes byt rada, ze si este dobre obstala

autor
Včera o 20:12
@anonym_39cb9b

@anonym_autor neboj, my neverime, ani ty by si nemala. To do akeho zapadakova si sa trepala?

@anonym_39cb9b do Spišskej novej vsi

bronkax
@anonym_autor

@bronkax Myslela som si, že ho poznám dosť, keď sme si toľko písali...

@anonym_autor tak pretvarovať sa cez telefón nie je ťažké. Vidíš, on ani neveril že prídeš. Podľa mňa keby sa chcel stretnúť, príde on za tebou.

marca12

@anonym_autor Nabuduce trvaj na tom,aby chalan prisiel za tebou. To si kde videla,aby sa dievca trepalo taku dialku za chlapcom?

esther100
Včera o 20:13
@anonym_autor

@anonym_autor a z kade si ty?zo SŠA keď by si musela 5 krát prestupovať?

autor
Včera o 20:18
@esther100

@anonym_autor a z kade si ty?zo SŠA keď by si musela 5 krát prestupovať?

@esther100 z jednej malej dediny

anonym_05f2c6
Včera o 20:18
@anonym_e4d371

@anonym_e4d371 tiež by som bola zvedavá mesto kam nechodí ani vlak ani bus....

anonym_d36597
Včera o 20:20
@anonym_autor

@anonym_autor ty ďakuj panu bohu, všetkým svätým, anjelovi. Stali pri tebe všetci. Vyviesť taku sprostosť. Uz si mohla byť niekde na organy rozobrata. Prvý stretnutie s chlapom vzdy na verejnom mieste, kde je kopec ľudí. Povedať rodičom, kamarátke, kde ideš, s kým ideš. Chlap ma ist za tebou, resp stretnúť sa na polceste, ideálne aby išiel aspoň väčšiu polovicku cesty. A čo ťa kristapanajana napadlo u neho prespať. Vela sebaucty a zdravého rozumu ti treba.

anonym_501220
Včera o 20:21

@anonym_autor ahoj, ja som bol takto oklamaný od ženy. Minul som asi 400€ a nič z toho, nakoniec si ma blokla a 2 dní pred stretkom sa prestala ozývať úplný ignor

abbey1
Včera o 20:22
@anonym_autor

@esther100 z jednej malej dediny

@anonym_autor Daj aspoň okolie tej malej dedinky.

moony99
Včera o 20:23

Ja hlavne neverím, že môže byť niekto taký naivný a zufalý , že kvôli chlapovi zo zoznamky sa trepe za 170€niekde neviem kam ... ani keby bol zo zlata.

Strana
z5