Kde a ako nájsť partnerku?
Ako nájsť partnerku ? Skúšal som zoznamky, Instagram a stále nič 😞 ak som napísal správu tak tú správu dievčatá ani nevideli alebo sme trochu popísali a to bolo všetko. Myslíte že bude lepšie osloviť dievča niekde vonku ? Som z toho už zúfalý
@anonym_8f68bd fučanie do ucha aj mne by vadilo počas sexu a to som chlap 😂
@anonym_autor Rady od tamtého pána by som brala jedným uchom dnu a druhým von. Ten žije na inej planéte.
@anonym_autor Rady od tamtého pána by som brala jedným uchom dnu a druhým von. Ten žije na inej planéte.
@anonym_8f68bd jeho som videl v iných diskusiách ako komentuje 😂😃 proti kresťanskej zoznamke nič nemám. Len není to moja šálka kávy. Ja skúšam badoo a tinder ale väčšinou už tie profily sú staršie lebo v popise majú link na Instagram a ak pozriem instagram tak sú už zadané a takým zas písať nebudem 😂
@kaktusik007 alebo posunúť kontakty 🤣
@anonym_autor vidiiis!!! To mi v rychlosti nenapadlo. A este aj bystry si. Super! v ktorej casti SR sa hybes? ze ci posunut kontakty ma vlastne vobec zmysel ;)
@anonym_8f68bd jeho som videl v iných diskusiách ako komentuje 😂😃 proti kresťanskej zoznamke nič nemám. Len není to moja šálka kávy. Ja skúšam badoo a tinder ale väčšinou už tie profily sú staršie lebo v popise majú link na Instagram a ak pozriem instagram tak sú už zadané a takým zas písať nebudem 😂
@anonym_autor Nejde o kresťanskú zoznamku ako takú, ale názory tohto pána. Tak prajem veľa šťastia v hľadaní. Ja som to po niekoľkých rokoch vzdala a potom keď som muža už nechcela, keď som vážne bola unavená z toho všetkého, sklamaná, že to už neexistuje žiaden "normálny" muž, ktorý by mi sedel, vtedy to prišlo. Nečakane, na ulici, náhoda ako sviňa a láska na prvý pohľad v 40tke, čo som už neverila. Takže moja rada znie, nechaj to tak, zabávaj sa aj na tých zoznamkách, nerieš nejaké extra vážne témy, buď sám sebou a možno jedného dňa aj na ulici stretneš ženu, pred ktorou padneš na kolená 😉
@anonym_autor Nejde o kresťanskú zoznamku ako takú, ale názory tohto pána. Tak prajem veľa šťastia v hľadaní. Ja som to po niekoľkých rokoch vzdala a potom keď som muža už nechcela, keď som vážne bola unavená z toho všetkého, sklamaná, že to už neexistuje žiaden "normálny" muž, ktorý by mi sedel, vtedy to prišlo. Nečakane, na ulici, náhoda ako sviňa a láska na prvý pohľad v 40tke, čo som už neverila. Takže moja rada znie, nechaj to tak, zabávaj sa aj na tých zoznamkách, nerieš nejaké extra vážne témy, buď sám sebou a možno jedného dňa aj na ulici stretneš ženu, pred ktorou padneš na kolená 😉
@anonym_8f68bd chápem. Vďaka. No mňa to na tých zoznamkach už nebaví a to som tam fakt krátko, 3 mesiace a z toho len sem tam nakuknem či sa tam niečo nenájde a stále nič. Dúfam že aj ja nájdem tú pravú. Vďaka za radu 😃
Nehladaj niekoho pre seba na frajerinu, hladaj niekoho, komu mozes byt oporou.
Cize nehladaj si primarne frajerku. Hladaj nieco, kde sa uplatnis, kde budes napomocny a baby sa ti budu same nukat.
Zaroven budes vediet vybudovat vztah, ktory nestoji na vode, ktory ma zmysel, kde bude nejake hobby.
Teraz sa ooytas, ze kde konkretne by to malo byt. Tak ja ti odpoviem, ze neviem, co vies robit. Co ta bavi. Napriklad su skupiny, ktore rekonstruuju zrucaniny. Alebo chod vencit zvierata v utulku(nie kvoli babam, ale naozaj kvoli zvieratam). Alebo pomahaj starsim ludom v domove seniorov. Alebo pomoz s pripravou koncertu, sportovej sutaze, alebo sa rozhodni, ze vyzbieras odpadky okolo panelakov.
Musis robit nieco rad a pre inych, nie pre seba.
A este jedna rada. Rob vsetko vzdy inak ako obvykle. Si zvyknuty chodit do jedneho obchodu, chod do ineho. Stale tou istou cestou do prace? Zmen trasu. Zvyknes chodit na obed do istej restauracie alebo fastfoodu? Zmen.
Zvyknes vecery travit na badoo, chod si radsej sadnut niekam k vode.
Alebo inak... nehladaj to, co ti vyhovuje... dlhonoha kraska s napichanymi perami. Obzri sa po opustenej mamicke s dvoma detmi, ktorej by si nezaväzne pomohol.
Zivot sa ti odmeni😉
@anonym_autor koľko máš rokov?kamarátov zo školy, práce, bydliska nemáš?niekde s nimi vybehnúť na pivo, bowling.
Koľko máš rokov a skade si? 😃
netreba byt zufaly, po poslednom vztahu, ktory bol najhorsi aky som kedy mala, som sa na to vydlabla, myslim na hladanie niekoho, od rozchodu som mala nejake rande ale kedze to nebolo nic perspektivne ze vazny vztah investujem iba do seba, ucenie sa cudzieho jazyka, cvicenie, objavovanie kras slovenska vramci turistiky, zmena myslenia, spoznavanie novych ludi, som spokojna 🙂
Koľko máš rokov a skade si? 😃
@anonym_ae282d 21r a z východného Slovenska - Prešov
netreba byt zufaly, po poslednom vztahu, ktory bol najhorsi aky som kedy mala, som sa na to vydlabla, myslim na hladanie niekoho, od rozchodu som mala nejake rande ale kedze to nebolo nic perspektivne ze vazny vztah investujem iba do seba, ucenie sa cudzieho jazyka, cvicenie, objavovanie kras slovenska vramci turistiky, zmena myslenia, spoznavanie novych ludi, som spokojna 🙂
@lanka999 aký cudzí jazyk sa učíš ?
CHlape keď nevyzeráš jak Brad Pitt, Koleník a im podobní ženy neohúriš....jedine zúfalu, ktorej nevyšlo veľa vzťahov....a veľa Feministiek je na SK tie ťa ľúbiť nebudú
CHlape keď nevyzeráš jak Brad Pitt, Koleník a im podobní ženy neohúriš....jedine zúfalu, ktorej nevyšlo veľa vzťahov....a veľa Feministiek je na SK tie ťa ľúbiť nebudú
@anonym_ac171b tvoj komentár naozaj pomohol
@anonym_autor koľko máš rokov?kamarátov zo školy, práce, bydliska nemáš?niekde s nimi vybehnúť na pivo, bowling.
@anonym_80949f 21r, mám kamarát a chodím aj do mesta len som ešte nespoznal tú pravú
@anonym_ac171b tvoj komentár naozaj pomohol
@anonym_autor Musím ti povedať krutú pravdu...rob to čo ťa baví...ver mi feministka ťa šťastným neurobí....biologicky majú dané, že nebudú túžiť po niečom inom lepšom...

@anonym_c281f8 Teba by bavil sex, ktorý je nudnÿ? len misionár, muž ti fučí do ucha, dobre, že neumieraš pod nim a trvá to pár minút? 😉 Mňa nie, ja sa jeho žene nečudujem, že sex odmieta.
@anonym_8f68bd fučanie do ucha aj mne by vadilo počas sexu a to som chlap 😂