Kde hľadať novú partnerku po neúspešnej skúsenosti?
Milé ženy,
na začiatok musím povedať, že som ženatý, ale v manželstve nám to už neklape a chcel by som ho ukončiť. Akurát neviem, do čoho idem. Človek predsa nechce ísť z kaluže do blata a rád by som mal aspoň predstavu, či sa mi podarí nájsť niekoho, s kým mi bude lepšie. Už asi mesiac som na zoznamke a zatiaľ je to veľká katastrofa. To, čo sa mi tam ponúka, je podľa mňa prevažne horšie ako to, čo mám momentálne doma. Preto sa chcem opýtať vás, žien, ktoré s tým možno máte viac skúseností že ako by ste na mojom mieste išli na to? Myslíte si, že by bolo na začiatok lepšie hľadať skôr nejakú milenku, keďže práve v sexe to medzi nami nefunguje asi najviac? Alebo mám radšej investovať viac energie do hľadania tej pravej? Mojím cieľom totiž nie je mať čo najviac žien, s ktorými si vyspím, alebo pôjdem na rande. Skôr by som chcel nájsť jednu, s ktorou si budeme rozumieť, bude ma priťahovať a jednoducho nám spolu bude dobre.
A kde vlastne také ženy hľadať? Zoznamka mi najskôr prišla ako dobrý nápad, hlavne preto, že sa tomu človek môže venovať aj z domu. Ale zatiaľ mám pocit, že to až tak nefunguje. Takže otázka na vás, Kde by ste na mojom mieste hľadali? A ako by ste k tomu celému pristúpili?
Inak mám 41 rokov, som z Galanty, práca Ossr, 183 cm, 86 kg a vyštudoval som U. Komenského.
Ak by bol záujem alebo máte nejakú skúsenosť či radu, pokojne napíšte.
Ďakujem.
manzelka o tom vie?
@anonym_880c80 ja nehodnotim zenu, ona nie je predmetom zadania. A rozvodovy proces u nas netrva roky, to len niektori "rozvadzajuci sa" chlapi nabulikaju svojim milenkam, ze uz sa rozvadaju ale nejde to tak rychlo. U nas ,na rozdiel od Nemecka, je to celkom rychly proces. Niekedy to prebehne na jednom pojednavani. Natahovacky su okolo BSM a deti, ale samotny rozvod manzelstva je rychly. Nie je dovod nerozvadzat manzelstvo ani ked jeden s rozvodom nesuhlasi. To uz je v sudnej praxi prekonane.
Ale k veci: Vzdy pisem, ked nie si spokojny v manzelstve ries to. Ked to riesenie nema, rozved sa, Je uplne a celkom jedno ci to pisem zene alebo muzovi. Na co udrziavat nefunkcny vztah, ked u nas je rozvod zakonnym riesenim?
A ak hlada milenku pocas manzelstva znamena, ze je rovnaky ak jeho zena, ktora ho podviedla. Tiez sa chysta podvadzat.
@anonym_b8ad68 nemas uplnu pravdu. Ak druha strana chce robit problemy, rozvod moze trvat roky, vlastna skusenost. Staci lepsi pravnik a je milion moznosti ako rozvod natiahnut na veeeelmi dlho.
Suhlasim, ze ak je vztah nefunkcny, treba sa rozviest. Len niekedy ak by clovek cakal na rozvod, tak naozaj strati roky zivota.
@anonym_b8ad68 nemas uplnu pravdu. Ak druha strana chce robit problemy, rozvod moze trvat roky, vlastna skusenost. Staci lepsi pravnik a je milion moznosti ako rozvod natiahnut na veeeelmi dlho.
Suhlasim, ze ak je vztah nefunkcny, treba sa rozviest. Len niekedy ak by clovek cakal na rozvod, tak naozaj strati roky zivota.
@anonym_880c80 On ale o rozvod ani len nepožiadal.
@anonym_880c80 On ale o rozvod ani len nepožiadal.
@anonym_3329f8 ved ano, pisem ze suhlasim ze ak je vztah nefunkcny tak ho treba ukoncit a rozviest sa. Len som reagovala na to ako kazdy pise ze najprv rozvod a potom novy vztah. V praxi je toto nie vzdy mozne ak clovek nechce zbytocne stratit roky zivota.
@anonym_6245b0 aby mal kto navariť a oprať trenky. Keď iná nedá aj žena - manž. bude ešte dobrá.
@anonym_149b43 na varenie a pranie dnes hadam nikto nie je odkazany, halooo, nezijeme v 20tom storoci
@anonym_3329f8 ved ano, pisem ze suhlasim ze ak je vztah nefunkcny tak ho treba ukoncit a rozviest sa. Len som reagovala na to ako kazdy pise ze najprv rozvod a potom novy vztah. V praxi je toto nie vzdy mozne ak clovek nechce zbytocne stratit roky zivota.
@anonym_880c80 nechce stratiť roky života? pri bilancovaní aj tak príde nato že stratil kopu rokov v rôznych zbytočných vzťahoch.
@anonym_149b43 na varenie a pranie dnes hadam nikto nie je odkazany, halooo, nezijeme v 20tom storoci
@anonym_309f9a by si sa čudovala
@anonym_309f9a nie ? Tak na čo potom ostal so ženou ktorá ho ako píše podviedla ? Prečo už nepodal o rozvod ale najprv hľadá inú ktorej by zavesil na krk svoje trenky okrem iného ?
@anonym_880c80 nechce stratiť roky života? pri bilancovaní aj tak príde nato že stratil kopu rokov v rôznych zbytočných vzťahoch.
@anonym_149b43 a? To je dovod stracat dalsie?
@anonym_309f9a nie ? Tak na čo potom ostal so ženou ktorá ho ako píše podviedla ? Prečo už nepodal o rozvod ale najprv hľadá inú ktorej by zavesil na krk svoje trenky okrem iného ?
@anonym_6245b0 ved sa ho spytaj. Hodit par veci do pracky a uvarit si zvladne dnes kazdy. Mozno maju deti a zostava kvoli nim.
@anonym_6245b0 ved sa ho spytaj. Hodit par veci do pracky a uvarit si zvladne dnes kazdy. Mozno maju deti a zostava kvoli nim.
@anonym_309f9a stačí čítať. Písala som mu o tom full servise.
@anonym_309f9a stačí čítať. Písala som mu o tom full servise.
@anonym_6245b0 a co ti odpovedal? Lebo mna zaujima jeho odpoved, nie tvoja otazka
@anonym_309f9a hej, hej, kvoli detom. Bezna vyhovorka ci uz jednej alebo druhej strany v nefunkcnoim vztahu. Neviem preco sa niekto nazdava, ze po rozvode uz nebude rodicom. Preco sa niekto nazdava, ze detu su slepe a hlupe, ze nevidia, ze doma to nefunguje.
@anonym_6245b0 a co ti odpovedal? Lebo mna zaujima jeho odpoved, nie tvoja otazka
@anonym_309f9a nič. Záhadne ma preskočil .
@anonym_309f9a hej, hej, kvoli detom. Bezna vyhovorka ci uz jednej alebo druhej strany v nefunkcnoim vztahu. Neviem preco sa niekto nazdava, ze po rozvode uz nebude rodicom. Preco sa niekto nazdava, ze detu su slepe a hlupe, ze nevidia, ze doma to nefunguje.
@anonym_b8ad68 to co teraz riesis? Ja som pisala o tom, ze v dnesnej dobe nikto nie je odkazany aby mu niekto varil a pral. Pranie zvladne aj cvicena opica a existuju donasky, polotovary, videa s receptami. Kvoli vareniu a praniu sa manzelstva neudrziavaju.
@anonym_b8ad68 to co teraz riesis? Ja som pisala o tom, ze v dnesnej dobe nikto nie je odkazany aby mu niekto varil a pral. Pranie zvladne aj cvicena opica a existuju donasky, polotovary, videa s receptami. Kvoli vareniu a praniu sa manzelstva neudrziavaju.
@anonym_309f9a este dobre, ze vies, ze tento pan do tej neodkazanej kategorie patri. Full servis je tiez len vyhovorka ako deti. Tak ako je vyhovorka spolocna hypoteka a spolocny majetok.
@anonym_880c80 ja nehodnotim zenu, ona nie je predmetom zadania. A rozvodovy proces u nas netrva roky, to len niektori "rozvadzajuci sa" chlapi nabulikaju svojim milenkam, ze uz sa rozvadaju ale nejde to tak rychlo. U nas ,na rozdiel od Nemecka, je to celkom rychly proces. Niekedy to prebehne na jednom pojednavani. Natahovacky su okolo BSM a deti, ale samotny rozvod manzelstva je rychly. Nie je dovod nerozvadzat manzelstvo ani ked jeden s rozvodom nesuhlasi. To uz je v sudnej praxi prekonane.
Ale k veci: Vzdy pisem, ked nie si spokojny v manzelstve ries to. Ked to riesenie nema, rozved sa, Je uplne a celkom jedno ci to pisem zene alebo muzovi. Na co udrziavat nefunkcny vztah, ked u nas je rozvod zakonnym riesenim?
A ak hlada milenku pocas manzelstva znamena, ze je rovnaky ak jeho zena, ktora ho podviedla. Tiez sa chysta podvadzat.
@anonym_b8ad68 ako je to v Nemecku?
@anonym_b8ad68 ako je to v Nemecku?
@anonym_ac761a Nie som si 100% istá, ale myslím, že manželia v Nemecku musia minimálne 1 rok žiť oddelene a až potom sa môže podať žiadosť o rozvod.
@anonym_309f9a este dobre, ze vies, ze tento pan do tej neodkazanej kategorie patri. Full servis je tiez len vyhovorka ako deti. Tak ako je vyhovorka spolocna hypoteka a spolocny majetok.
@anonym_b8ad68 ved citaj, ja nepisem o tomto panovi, pisem vseobecne, lebo kazda tu hned vypisuje o trapnom full servise, ako v minulom storoci. Pisem, ze v dnesnej dobe na to nie je nikto odkazany, co na tom nechapes?
@anonym_b8ad68 ved citaj, ja nepisem o tomto panovi, pisem vseobecne, lebo kazda tu hned vypisuje o trapnom full servise, ako v minulom storoci. Pisem, ze v dnesnej dobe na to nie je nikto odkazany, co na tom nechapes?
@anonym_309f9a Na Slovensku? Si si ista? Tu je tazke 19.st.
Hmm aká vychcanost😟
Keď nejakú zenu nájdem a bude za niečo stať, rozvediem sa ale keď nie ostanem pri tej svojej starej istote, v nefunkcnom vztahu však lepšie ako ostat sam….
Vieš, keď niečo nefunguje a nieje šanca na zachranu serióznu ľudia sa rozvedu, bez ohľadu na to, či si niekoho ešte v živote nájdu alebo nie, či ostanú do smrti sami
Toto je ozaj vypočítavosť a aby sa ti to v živote nevrátilo.
@anonym_309f9a Na Slovensku? Si si ista? Tu je tazke 19.st.
@luccys ja sa pohybujem medzi muzmi, ktori varia, upratuju, staraju sa o deti, vedia prat. Neviem kde sa pohybujete vy ostatne a koho si vyberate za manzelov a partnerov.
@anonym_309f9a Tiež si myslím, že navarit a oprať si je pre normálneho chlapa brnkačka, ale faktom ostáva, že veľa ženáčov milenke pindá na ženu, ale k rozvodu sa schyĺuje iba v jeho hustých rečiach.
@anonym_autor si pekne vychcaný...odídes až ked najdes inu ...no rada na teba bude normalne
@anonym_309f9a Ja som tiez v tvojej bubline, ale bohuzial to na SK nie standard.
@luccys tak nech si to obskakovacie zeny zo zaspatych kutov Slovenska aspon precitaju, ze to nemusia robit a nech naucia svojich synov prat a varit.
@luccys ja sa pohybujem medzi muzmi, ktori varia, upratuju, staraju sa o deti, vedia prat. Neviem kde sa pohybujete vy ostatne a koho si vyberate za manzelov a partnerov.
@anonym_309f9a ja sa pohybujem medzi roznymi muzmi. Su aj taki, ktori sa bez problemov postaraju o seba, o deti, ked treba aj o zenu. Na druhej strane je kopec takych, ktori sa len presunuli od mamicky k manzelke, ktore im kontinualne zabezpecuju full servis. Nerobim si iluzie, ze tej prvej skupiny je viac ako tej druhej. A potom tu v druhej skupine mame podskupinu, ktora by to aj zvladla ale preco by robili zenske roboty ked maju na to cloveka? Len tak nedavno tu jeden vypisoval o radikalnych feministkach, ktore pozaduju od muza aby vykonaval zenske prace co je vrchol. Takze o tej sebestacnosti muzov si vobec nerobim iluzie.
@anonym_autor autor nič si z toho nerob toto robia aj ženy až, keď si niekoho nájdu rozvedu sa.istotu, ze si niekoho nájdeš a bude to stáť za to, budete si rozumieť nemáš nikdy.Aj preto toľko ľudí zije v zlom manželstve a caka

@anonym_6245b0 aby mal kto navariť a oprať trenky. Keď iná nedá aj žena - manž. bude ešte dobrá.
@anonym_149b43 áno, preto píšem že zatiaľ mu je dobrý aj full servis od manželky.