icon

Kde hľadať novú partnerku po neúspešnej skúsenosti?

25. sep 2026

Milé ženy,
na začiatok musím povedať, že som ženatý, ale v manželstve nám to už neklape a chcel by som ho ukončiť. Akurát neviem, do čoho idem. Človek predsa nechce ísť z kaluže do blata a rád by som mal aspoň predstavu, či sa mi podarí nájsť niekoho, s kým mi bude lepšie. Už asi mesiac som na zoznamke a zatiaľ je to veľká katastrofa. To, čo sa mi tam ponúka, je podľa mňa prevažne horšie ako to, čo mám momentálne doma. Preto sa chcem opýtať vás, žien, ktoré s tým možno máte viac skúseností že ako by ste na mojom mieste išli na to? Myslíte si, že by bolo na začiatok lepšie hľadať skôr nejakú milenku, keďže práve v sexe to medzi nami nefunguje asi najviac? Alebo mám radšej investovať viac energie do hľadania tej pravej? Mojím cieľom totiž nie je mať čo najviac žien, s ktorými si vyspím, alebo pôjdem na rande. Skôr by som chcel nájsť jednu, s ktorou si budeme rozumieť, bude ma priťahovať a jednoducho nám spolu bude dobre.
A kde vlastne také ženy hľadať? Zoznamka mi najskôr prišla ako dobrý nápad, hlavne preto, že sa tomu človek môže venovať aj z domu. Ale zatiaľ mám pocit, že to až tak nefunguje. Takže otázka na vás, Kde by ste na mojom mieste hľadali? A ako by ste k tomu celému pristúpili?

Inak mám 41 rokov, som z Galanty, práca Ossr, 183 cm, 86 kg a vyštudoval som U. Komenského.

Ak by bol záujem alebo máte nejakú skúsenosť či radu, pokojne napíšte.

Ďakujem.

Strana
z3
anonym_309f9a
•
25. sep 2026
@anonym_b8ad68

@anonym_309f9a ja sa pohybujem medzi roznymi muzmi. Su aj taki, ktori sa bez problemov postaraju o seba, o deti, ked treba aj o zenu. Na druhej strane je kopec takych, ktori sa len presunuli od mamicky k manzelke, ktore im kontinualne zabezpecuju full servis. Nerobim si iluzie, ze tej prvej skupiny je viac ako tej druhej. A potom tu v druhej skupine mame podskupinu, ktora by to aj zvladla ale preco by robili zenske roboty ked maju na to cloveka? Len tak nedavno tu jeden vypisoval o radikalnych feministkach, ktore pozaduju od muza aby vykonaval zenske prace co je vrchol. Takze o tej sebestacnosti muzov si vobec nerobim iluzie.

@anonym_b8ad68 ja cudzich muzov riesit nemusim. Nech si kazda uzije doma to, co si nasla a co mieni akceptovat

289pony
•
25. sep 2026

@anonym_autor kde sa niečo deje, všade samý chlap alebo sexuálny pár. sólo ženské sedia doma. milenka - na to máloktorá pristane. ponizujuce. to je ako chlap ktorý by pristal byť pre nejaku len chodiacou peňaženkou.

lenja1
•
25. sep 2026

Však toto ja najznámejšia baliaca hláska. Mám vzťah manželku alebo partnerku ale už nám to nefunguje 🤣
Ale myslím že bude fungovať vždy na niekoho. A žena doma spokojná akého má úžasného partnera 🤣
Za mna ak chceš vzťah nie jednorazovku tak si úprac minulost. Do vztahu sa ide lepsie bez starosti.

autor
•
25. sep 2026

No dobre teda. A serióznu radu nejakú už nemám čakať? Veď ja som sem prišiel ako človek s problémom si nechať poradiť práve od žien, o ženách.

anonym_3329f8
•
25. sep 2026
@anonym_autor

No dobre teda. A serióznu radu nejakú už nemám čakať? Veď ja som sem prišiel ako človek s problémom si nechať poradiť práve od žien, o ženách.

@anonym_autor Akože rada- vyrieš si najprv súčastné problémy a potom rieš budúcnosť je neseriózna rada? Či si prišiel po radu, ktorú chceš a ktorá ti bude vyhovovať a nie tú, ktorú potrebuješ?

anonym_309f9a
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor seriozna rada, bud chlap a najprv si vyries jeden vztah, potom ries iny. Zahybacky, milenky nechaj pre muzov bez urovne

januska12323
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor seriózna rada je rozvod nie hľadať milenku.

anonym_62bbf4
•
25. sep 2026
@lenja1

Však toto ja najznámejšia baliaca hláska. Mám vzťah manželku alebo partnerku ale už nám to nefunguje 🤣
Ale myslím že bude fungovať vždy na niekoho. A žena doma spokojná akého má úžasného partnera 🤣
Za mna ak chceš vzťah nie jednorazovku tak si úprac minulost. Do vztahu sa ide lepsie bez starosti.

@lenja1 My mame takeho v rodine, ktoremu to "nefunguje vo vztahu" uz 25 rokov, a neuveris, stale nie je rozvedeny😆(a nikdy ani nebude). Na toto uz dnes nikto neskoci.

lenja1
•
25. sep 2026
@anonym_62bbf4

@lenja1 My mame takeho v rodine, ktoremu to "nefunguje vo vztahu" uz 25 rokov, a neuveris, stale nie je rozvedeny😆(a nikdy ani nebude). Na toto uz dnes nikto neskoci.

@anonym_62bbf4 ver že skoci a veľa žien. práve na tuto akože hlúposť. Fungovalo to veľa rokov a bude veľa dalších. Len sa zmeni upraví podanie a akože vysvetlenie. Sám som bol po rozchode ale ešte sme bývali spolu s ex v jednom byte. Vždy som to povedal novej znamosti nemal a nechcel som nič skrývať a myslíš že to vadilo ? Nie. Ale ja som vzťah už mal ukončený len som čakal na nové bývanie. Veriť to mohli no nemuseli.

anonym_b8ad68
•
25. sep 2026
@anonym_309f9a

@luccys tak nech si to obskakovacie zeny zo zaspatych kutov Slovenska aspon precitaju, ze to nemusia robit a nech naucia svojich synov prat a varit.

@anonym_309f9a neuveríš, obskakovacie ženy nežijú len v Zapadakove, také máš aj v najväčšej slovenskej dedine, také sú všade.

anonym_b8ad68
•
25. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor však si ju dostal a niekoľkokrát rovnakú. Rozved sa, skonsoliduj sa a potom môžeš hľadať. Kde to nie je teraz podstatne, podstatne je kedy. A kedy je po rozvode, lebo "rozvadzajuceho" ženateho žiadna normálna nepotrebuje.

anonym_309f9a
•
25. sep 2026
@anonym_b8ad68

@anonym_309f9a neuveríš, obskakovacie ženy nežijú len v Zapadakove, také máš aj v najväčšej slovenskej dedine, také sú všade.

@anonym_b8ad68 tak nech si to dievcata to obskakovanie uziju🥂

ameixa
•
25. sep 2026

dalsi frustrat.. pekny kreten, ako vobec ma zaujem o radu od zien na MK? co caka? 😄

Strana
z3