Kde hľadať novú partnerku po neúspešnej skúsenosti?
Milé ženy,
na začiatok musím povedať, že som ženatý, ale v manželstve nám to už neklape a chcel by som ho ukončiť. Akurát neviem, do čoho idem. Človek predsa nechce ísť z kaluže do blata a rád by som mal aspoň predstavu, či sa mi podarí nájsť niekoho, s kým mi bude lepšie. Už asi mesiac som na zoznamke a zatiaľ je to veľká katastrofa. To, čo sa mi tam ponúka, je podľa mňa prevažne horšie ako to, čo mám momentálne doma. Preto sa chcem opýtať vás, žien, ktoré s tým možno máte viac skúseností že ako by ste na mojom mieste išli na to? Myslíte si, že by bolo na začiatok lepšie hľadať skôr nejakú milenku, keďže práve v sexe to medzi nami nefunguje asi najviac? Alebo mám radšej investovať viac energie do hľadania tej pravej? Mojím cieľom totiž nie je mať čo najviac žien, s ktorými si vyspím, alebo pôjdem na rande. Skôr by som chcel nájsť jednu, s ktorou si budeme rozumieť, bude ma priťahovať a jednoducho nám spolu bude dobre.
A kde vlastne také ženy hľadať? Zoznamka mi najskôr prišla ako dobrý nápad, hlavne preto, že sa tomu človek môže venovať aj z domu. Ale zatiaľ mám pocit, že to až tak nefunguje. Takže otázka na vás, Kde by ste na mojom mieste hľadali? A ako by ste k tomu celému pristúpili?
Inak mám 41 rokov, som z Galanty, práca Ossr, 183 cm, 86 kg a vyštudoval som U. Komenského.
Ak by bol záujem alebo máte nejakú skúsenosť či radu, pokojne napíšte.
Ďakujem.
@anonym_autor kde sa niečo deje, všade samý chlap alebo sexuálny pár. sólo ženské sedia doma. milenka - na to máloktorá pristane. ponizujuce. to je ako chlap ktorý by pristal byť pre nejaku len chodiacou peňaženkou.
Však toto ja najznámejšia baliaca hláska. Mám vzťah manželku alebo partnerku ale už nám to nefunguje 🤣
Ale myslím že bude fungovať vždy na niekoho. A žena doma spokojná akého má úžasného partnera 🤣
Za mna ak chceš vzťah nie jednorazovku tak si úprac minulost. Do vztahu sa ide lepsie bez starosti.
No dobre teda. A serióznu radu nejakú už nemám čakať? Veď ja som sem prišiel ako človek s problémom si nechať poradiť práve od žien, o ženách.
No dobre teda. A serióznu radu nejakú už nemám čakať? Veď ja som sem prišiel ako človek s problémom si nechať poradiť práve od žien, o ženách.
@anonym_autor Akože rada- vyrieš si najprv súčastné problémy a potom rieš budúcnosť je neseriózna rada? Či si prišiel po radu, ktorú chceš a ktorá ti bude vyhovovať a nie tú, ktorú potrebuješ?
@anonym_autor seriozna rada, bud chlap a najprv si vyries jeden vztah, potom ries iny. Zahybacky, milenky nechaj pre muzov bez urovne
@anonym_autor seriózna rada je rozvod nie hľadať milenku.
Však toto ja najznámejšia baliaca hláska. Mám vzťah manželku alebo partnerku ale už nám to nefunguje 🤣
Ale myslím že bude fungovať vždy na niekoho. A žena doma spokojná akého má úžasného partnera 🤣
Za mna ak chceš vzťah nie jednorazovku tak si úprac minulost. Do vztahu sa ide lepsie bez starosti.
@lenja1 My mame takeho v rodine, ktoremu to "nefunguje vo vztahu" uz 25 rokov, a neuveris, stale nie je rozvedeny😆(a nikdy ani nebude). Na toto uz dnes nikto neskoci.
@lenja1 My mame takeho v rodine, ktoremu to "nefunguje vo vztahu" uz 25 rokov, a neuveris, stale nie je rozvedeny😆(a nikdy ani nebude). Na toto uz dnes nikto neskoci.
@anonym_62bbf4 ver že skoci a veľa žien. práve na tuto akože hlúposť. Fungovalo to veľa rokov a bude veľa dalších. Len sa zmeni upraví podanie a akože vysvetlenie. Sám som bol po rozchode ale ešte sme bývali spolu s ex v jednom byte. Vždy som to povedal novej znamosti nemal a nechcel som nič skrývať a myslíš že to vadilo ? Nie. Ale ja som vzťah už mal ukončený len som čakal na nové bývanie. Veriť to mohli no nemuseli.
@luccys tak nech si to obskakovacie zeny zo zaspatych kutov Slovenska aspon precitaju, ze to nemusia robit a nech naucia svojich synov prat a varit.
@anonym_309f9a neuveríš, obskakovacie ženy nežijú len v Zapadakove, také máš aj v najväčšej slovenskej dedine, také sú všade.
@anonym_autor však si ju dostal a niekoľkokrát rovnakú. Rozved sa, skonsoliduj sa a potom môžeš hľadať. Kde to nie je teraz podstatne, podstatne je kedy. A kedy je po rozvode, lebo "rozvadzajuceho" ženateho žiadna normálna nepotrebuje.
@anonym_309f9a neuveríš, obskakovacie ženy nežijú len v Zapadakove, také máš aj v najväčšej slovenskej dedine, také sú všade.
@anonym_b8ad68 tak nech si to dievcata to obskakovanie uziju🥂
dalsi frustrat.. pekny kreten, ako vobec ma zaujem o radu od zien na MK? co caka? 😄

@anonym_309f9a ja sa pohybujem medzi roznymi muzmi. Su aj taki, ktori sa bez problemov postaraju o seba, o deti, ked treba aj o zenu. Na druhej strane je kopec takych, ktori sa len presunuli od mamicky k manzelke, ktore im kontinualne zabezpecuju full servis. Nerobim si iluzie, ze tej prvej skupiny je viac ako tej druhej. A potom tu v druhej skupine mame podskupinu, ktora by to aj zvladla ale preco by robili zenske roboty ked maju na to cloveka? Len tak nedavno tu jeden vypisoval o radikalnych feministkach, ktore pozaduju od muza aby vykonaval zenske prace co je vrchol. Takze o tej sebestacnosti muzov si vobec nerobim iluzie.
@anonym_b8ad68 ja cudzich muzov riesit nemusim. Nech si kazda uzije doma to, co si nasla a co mieni akceptovat