Kde hľadať novú partnerku po neúspešnej skúsenosti?
Milé ženy,
na začiatok musím povedať, že som ženatý, ale v manželstve nám to už neklape a chcel by som ho ukončiť. Akurát neviem, do čoho idem. Človek predsa nechce ísť z kaluže do blata a rád by som mal aspoň predstavu, či sa mi podarí nájsť niekoho, s kým mi bude lepšie. Už asi mesiac som na zoznamke a zatiaľ je to veľká katastrofa. To, čo sa mi tam ponúka, je podľa mňa prevažne horšie ako to, čo mám momentálne doma. Preto sa chcem opýtať vás, žien, ktoré s tým možno máte viac skúseností že ako by ste na mojom mieste išli na to? Myslíte si, že by bolo na začiatok lepšie hľadať skôr nejakú milenku, keďže práve v sexe to medzi nami nefunguje asi najviac? Alebo mám radšej investovať viac energie do hľadania tej pravej? Mojím cieľom totiž nie je mať čo najviac žien, s ktorými si vyspím, alebo pôjdem na rande. Skôr by som chcel nájsť jednu, s ktorou si budeme rozumieť, bude ma priťahovať a jednoducho nám spolu bude dobre.
A kde vlastne také ženy hľadať? Zoznamka mi najskôr prišla ako dobrý nápad, hlavne preto, že sa tomu človek môže venovať aj z domu. Ale zatiaľ mám pocit, že to až tak nefunguje. Takže otázka na vás, Kde by ste na mojom mieste hľadali? A ako by ste k tomu celému pristúpili?
Inak mám 41 rokov, som z Galanty, práca Ossr, 183 cm, 86 kg a vyštudoval som U. Komenského.
Ak by bol záujem alebo máte nejakú skúsenosť či radu, pokojne napíšte.
Ďakujem.
Urcite kazda normalna zena sa pojde roztrhat za zenatym zbabelcom 😅
Najprv ukonči manželstvo a potom rieš nový vzťah. Či milenecký, či partnerský. Nebuď hovado.
@anonym_autor V prípade, že to v manželstve ozaj neklape, tak to je dôvod na rozvod a to bez ohľadu na to, či, kedy a akú partnerku si nájdeš v budúcnosti
@anonym_autor tvojej žene držím palce, aby sa ťa konečne zbavila 🦾
@terezia74 Ak by ta to zaujímalo bol som pol roka na Cypre a podviedla ma.
Takze mame tomu rozumiet tak, ze ak najdes nejaku dalsiu tak potom sa rozvedies, ale kym ziadna dalsia nie je tak sa budes drzat manzelky, lebo sice to u vas neklape, ale aj operie ti, aj navari, aj uprace za tebou aj o deti sa postara. Keby si sa rozviedol a zariadil si vlastne byvanie, tak by si prisiel o full servis a to nechces riskovat skor ako najdes niekoho, kto ho bude poskytovat miesto tvojej manzelky.
@anonym_autor tak si to mal ukončiť , ako chlap, rozviesť sa a potom začat s novým čistým štitom
@terezia74 Teraz práve je ten moment kedy sa o to pokúšam. Aj keď som jej odpustil vtedy.
@anonym_autor aha, takže zatiaľ ti full servis vyhovuje. Do času kým nenájdeš nový materiál na tento full servis.
@anonym_autor veď ale rozvádzať sa chceš kvôli tomu, že vám to doma neklape, nedá sa to napraviť a nemáš už záujem o zotrvanie v manželstve, nie? K tomu nepotrebuješ novú frajerku / milenku. Snáď ako vojak si vieš oprať, navariť, upratať po sebe, tak nepotrebuješ slúžtičku. A teda žiadna seriózna žena nemá záujem o chlapa "podám o rozvod hneď ako uvidím, či za to stojíš / rozvediem sa kvôli tebe".
Takže - rozveď sa, vyrieš si bsm, starostlivosť o deti ak nejaké máte a potom si hľadaj novú známosť. A hlavne sa neľutuj, že si bol chudáčik podvedený, na to tiež žiadna príčetná žena nie je zvedavá.
@terezia74 Teraz práve je ten moment kedy sa o to pokúšam. Aj keď som jej odpustil vtedy.
@anonym_autor pokusas sa? Vsak to nie je zlozite. Podas na sude navrh na rozvod, odtahujes sa, pockas na vynesenie rozsudku, dohodnes sa na to ako vyriesite starostlivost o deti, vysporiadas majetok. Ked budes mat v rukach pravolatny rozsudok o rozvode mozes zacat hladat novu zenu. Aspon tak to robia ti, ktori maju chrbtovu kost. A ti ostatni si hladaju milenky aby vyriesili svoj najakutnejsi problem, pretoze ich tlaci v trenkach ale vobec im nevadi, ze im manzelka, s ktorou si vobec nerozumeju operie, navari...
@anonym_autor lebo vojaci na misiach su verni 🤣🤣🤣. Aj napriek vzdialenostiam sa ich nevery prevalia.
@anonym_autor lebo vojaci na misiach su verni 🤣🤣🤣. Aj napriek vzdialenostiam sa ich nevery prevalia.
@anonym_341f3e Asi si nevidela tamojšie ženy...
@anonym_341f3e Asi si nevidela tamojšie ženy...
@anonym_autor maju kolegyne vojačky napr. A kazdy má iné oci.
Takze mame tomu rozumiet tak, ze ak najdes nejaku dalsiu tak potom sa rozvedies, ale kym ziadna dalsia nie je tak sa budes drzat manzelky, lebo sice to u vas neklape, ale aj operie ti, aj navari, aj uprace za tebou aj o deti sa postara. Keby si sa rozviedol a zariadil si vlastne byvanie, tak by si prisiel o full servis a to nechces riskovat skor ako najdes niekoho, kto ho bude poskytovat miesto tvojej manzelky.
Hej, dobre rozmýšľaš, zbavíš sa ženy, a potom čo, ... ten odpad na zoznamke? Ty máš predsa na viac. 🤔
@anonym_autor maju kolegyne vojačky napr. A kazdy má iné oci.
@anonym_341f3e U nás to tak nefungovalo.
Ja žijem v nejakom inom svete,veď na rozvod staci žiadosť podaná na súd a nie hladine si niekoho iného ,silou mocou
Autor sorry, ale dúfam, že ťa tu tvoja manželka nájde a pošle ťa do riti. Indícií si o sebe poskytol dostatok, už len meno a fotka chýba.
Si čistý pako, a ak to myslíš vážne, tak takto sa to nerobí, do psej matere!
@anonym_autor aha, takže zatiaľ ti full servis vyhovuje. Do času kým nenájdeš nový materiál na tento full servis.
@anonym_6245b0 Typicke. Chlap sa rozvedie az vtedy, ked ma vo vyhlade nejaku druhu. Teraz zatial ziadna nie je, no tak este chvilu vydrzi😏
@anonym_autor pokusas sa? Vsak to nie je zlozite. Podas na sude navrh na rozvod, odtahujes sa, pockas na vynesenie rozsudku, dohodnes sa na to ako vyriesite starostlivost o deti, vysporiadas majetok. Ked budes mat v rukach pravolatny rozsudok o rozvode mozes zacat hladat novu zenu. Aspon tak to robia ti, ktori maju chrbtovu kost. A ti ostatni si hladaju milenky aby vyriesili svoj najakutnejsi problem, pretoze ich tlaci v trenkach ale vobec im nevadi, ze im manzelka, s ktorou si vobec nerozumeju operie, navari...
@anonym_b8ad68 toto je taka teoria. V praxi moze cely proces trvat roky.
Ale zase raz dvojity meter modreho konika 😀 zena podvedie muza a najhorsi je samozrejme muz 😀
@anonym_6245b0 Typicke. Chlap sa rozvedie az vtedy, ked ma vo vyhlade nejaku druhu. Teraz zatial ziadna nie je, no tak este chvilu vydrzi😏
@luccys asi tak nejak. Možno by sme ho mohli aj poľutovať, ako chudák trpí .
Nebuď idiot a najprv sa rozveď. Či chceš nový vzťah hneď začínať klamstvom a dúfať, že nemá dosť rozumu aby na to prišla?
@anonym_b8ad68 toto je taka teoria. V praxi moze cely proces trvat roky.
Ale zase raz dvojity meter modreho konika 😀 zena podvedie muza a najhorsi je samozrejme muz 😀
@anonym_880c80 ja nehodnotim zenu, ona nie je predmetom zadania. A rozvodovy proces u nas netrva roky, to len niektori "rozvadzajuci sa" chlapi nabulikaju svojim milenkam, ze uz sa rozvadaju ale nejde to tak rychlo. U nas ,na rozdiel od Nemecka, je to celkom rychly proces. Niekedy to prebehne na jednom pojednavani. Natahovacky su okolo BSM a deti, ale samotny rozvod manzelstva je rychly. Nie je dovod nerozvadzat manzelstvo ani ked jeden s rozvodom nesuhlasi. To uz je v sudnej praxi prekonane.
Ale k veci: Vzdy pisem, ked nie si spokojny v manzelstve ries to. Ked to riesenie nema, rozved sa, Je uplne a celkom jedno ci to pisem zene alebo muzovi. Na co udrziavat nefunkcny vztah, ked u nas je rozvod zakonnym riesenim?
A ak hlada milenku pocas manzelstva znamena, ze je rovnaky ak jeho zena, ktora ho podviedla. Tiez sa chysta podvadzat.
Ja nepochopim, naco sa hned hrnut do noveho vztahu, ked som este v starom. To je nejaka zakonna povinnost byt s niekym? Fakt niektori ludia nevydrzia len sami so sebou?
O deťoch ani zmienka.
A tu môže byť kameň úrazu. Nie každá sa hrnie do vzťahu s chlapom čo má pomerne malé deti.
Vieš, problém je v tom, že na zoznamke je za kamión ženáčov, ktorým to v manželstve neklape. Veľa naivných mileniek sa rozprávkami nechajú balamutiť aj roky. Ak za voĺačo stojíš a nestojíš o odpad na zoznamke, tak sa v prvom rade nechovaj ako odpad ty sám. Najprv rozvod, potom ďalší vzťah.
@luccys asi tak nejak. Možno by sme ho mohli aj poľutovať, ako chudák trpí .
@anonym_6245b0 aby mal kto navariť a oprať trenky. Keď iná nedá aj žena - manž. bude ešte dobrá.

@anonym_autor ja by som hladala v okoli kamaratov, aj podla konickov , zaujmov. O tvojich zaujmoch nic nepises