Kde nájsť partnera bez zoznamky?
Ahojte… neverim ze toto píšem ale ako ste sa vy zoznamili s vasimi partnermi? Chodím von, do spoločnosti, chodím cvičíť do fitka, behávam vonku a nejak si neviem niekoho nájst v realite. Skúšala som aj ja sa prihovoriť nejak nenápadne a nikdy z toho nič nebolo, iba krátky rozhovor a zas vtierať sa nechcem. Skúšala som zoznamky a buď tam nepreskočila iskra z mojej strany, alebo ten muz tvrdil, že hladá vázny vztah a nakoniec nehladal, pri otázke kde je problém tak že v ňom a aká som ja super žena.. ďalsou kategoriou su muzi ktori hned zo zaciatku vypisuju uchylaciny to sa mi normalne zaludok obracia a to nie som ziadna puritanka ale sa to proste nehodi.. kde by ste si hladali partnera vy na mojom mieste? Kurzy jazykov nie (ovladam plynule 3) a na to chodit nebudem, športujem uz nejaky ten ročik a cez kamaratov sa nedá ale že vobec.. mám kamarátky, ktore si samé nevedia nikoho nájst alebo také, ktoré su zadané a premyslaju nad rozchodom…
Ja s mojou na festivale. Bola to kamoska mojej známej. Tak sme sa dali do reči. Uz po hodinke som si všimol že má záujem skusili sme a vyšlo nám to. Zoznamky su podľa mna skôr o sexe tam som vzťah nehľadal. Lepšie je niekeho spoznat normálne osobne. Hlavne sa nebrániť vztahu a dať tomu šancu.

@anonym_autor tak mi napis sukromnu spravu a mozme sa spoznat, mam to presne rovnake, identicke skusenosti zo zoznamovania, za skusku nic nedas a ked aspon budeme mat obaja lepsi den😉