icon

Kde si nájsť vzťah na západnom Slovensku?

rolandt
15. aug 2026

Ahojte ,mám otázku už dlhšiu dobu hľadám si známosť vzťah a zatiaľ som nenašiel tú správnu nakoľko zoznamky nestoja za nič .Hladam aj slobodnú mamičku s dieťaťom .Zapad stred Sk prípadne kde ste si hľadali známosť ?

Strana
z3
anonym_73204e
15. aug 2026
@rolandt

@0silvia0
@anonym_73204e
@anonym_73204e Dievcata nevadte sa nejde o život iba o zoznamku 😃

@rolandt my sa nevadime teda aspon ja nie len co som sa dobavila na predoslej sprave hned dala dalsiu perlu 🤣 🤣 🤣 🤣 som zvedava, ci este niecim to zaklincuje

anonym_a73763
15. aug 2026
@rolandt

@anonym_a73763 Lebo sa tomu treba venovať to nie je len tak

@rolandt vsak nemusi to byt hned vo velkom. A ako "podnikanie". Vymysli kde by sa dalo ist na "vylet v prirode", idealne tam, kde to poznas a daj vediet znamym, neznamym, vsetkym...nech pridu, vitani su hlavne "nezadani". A uvidis...prinajhorsom pojdes na vylet sam.

0silvia0
15. aug 2026
@rolandt

@0silvia0
@anonym_73204e
@anonym_73204e Dievcata nevadte sa nejde o život iba o zoznamku 😃

@anonym_73204e je to pomerne nove slovo prevzate do nasich koncin, este nie je oficialne v slovnikoch, pockame si, ok?
@rolandt ok

zuzitko74
15. aug 2026
@0silvia0

@anonym_73204e zlata si, nemam vela casu dohladavat, ale sama dobre vies, ze slovo hejtovat ma rozsireny vyznam:
https://slovnik.sme.sk/slovo/hejtovať

@0silvia0 Vieš, že toto nemá význam, však? Nemôžeš apelovať na niečo, čo ten druhý nemá.

anonym_73204e
15. aug 2026
@0silvia0

@anonym_73204e je to pomerne nove slovo prevzate do nasich koncin, este nie je oficialne v slovnikoch, pockame si, ok?
@rolandt ok

@0silvia0 ale v slovniku zatial mame slovo nenavist z coho je odvodene a stale neviem, co bolo v tom co som napisala nenavistne v zmysle vyznamu aky uvadza slovnik. Ja by som to nazvala napriklad kritikou, zlahcovanim problemu kedze tam uvadzam, ze neverim, ze nevie najst ale nie nenavistou.

anonym_bd7c65
15. aug 2026

@rolandt je to ťažšie ako si každý myslí, kto nie je v tvojej koži.Tie s malými deťmi málokedy chodia do barov, disko, v práci sú zadané, kamaráti zadaní.A tak že do niekoho vrazis v Bille s košíkom a je z toho láska to je tak akurát vo filme.Takze len zoznamky, cez kamarátov.Laska tu organizuje stretnutia vyzerá to zaujímavo.

anonym_cae264
15. aug 2026

@rolandt Kde pracuješ? Veľa ľudí spoznalo svoju polovičku v práci.

rolandt
autor
15. aug 2026
@anonym_cae264

@rolandt Kde pracuješ? Veľa ľudí spoznalo svoju polovičku v práci.

@anonym_cae264 kuchar

anonym_9c9683
15. aug 2026
@rolandt

@anonym_831f40
@anonym_295480 Pride k stretnutiu a zistíš že v dvoch prípadoch má kamosa s výhodami .Pre mňa nezmysel niečo ďalej riešiť .A pri tom si hľadá vzťah

@rolandt co keď ma kamoša s výhodami? Keď je slobodná môže si robiť čo chce, každá normálna žena, aj normálny muž (ja) potrebuje sex min. 2x týždenne, keď si ty bez sexu, nemusia byť aj ini

rolandt
autor
15. aug 2026
@anonym_9c9683

@rolandt co keď ma kamoša s výhodami? Keď je slobodná môže si robiť čo chce, každá normálna žena, aj normálny muž (ja) potrebuje sex min. 2x týždenne, keď si ty bez sexu, nemusia byť aj ini

@anonym_9c9683 Asi necitas pozorne mne nevadilo ze mala v ten čas keď bola sama ..Ale potom už keď som začal sa s ňou zoznamovať .A povedala že na všetko je čas ..tak ja ti želám teda aby si potom bola spokojná keď niekoho takto spoznas že sa budete zoznamovať a on bude s inou spávať a s tebou ma čas ti povie že potrebuje čas ...tak si takú známosť hľadaj ja to nepotrebujem že budem čakať kým sa ho nasýti a potom sa začneme vážnejšie spoznávať .

anonym_d47657
16. aug 2026

@rolandt píšeš že máš deti, odhadom z toho čo píšeš, to nebudú moc veľké deti..Skús zájsť do nejakých detských centier, niekde kde chodia ženy so svojimi deťmi 😊 asi tu by som začala..na bar ťa netipujem

rolandt
autor
16. aug 2026
@anonym_d47657

@rolandt píšeš že máš deti, odhadom z toho čo píšeš, to nebudú moc veľké deti..Skús zájsť do nejakých detských centier, niekde kde chodia ženy so svojimi deťmi 😊 asi tu by som začala..na bar ťa netipujem

@anonym_d47657 Deti sú väčšie už na také ihrisko detské nechodia

anonym_68e10b
16. aug 2026
@anonym_831f40

@rolandt Takže prchký a výbušný. Rozumiem, ani ja by som s tebou na kávu nešla, aj keď si fešák.

@anonym_831f40
Ja nezdieľam tvoj názor.
Čo zlé povedal?
Kritizovať vie každý,kto má dieru ( niekt.aj dve).

kristina2412
16. aug 2026

Najskôr sa zoznámiš na jazykovom kurze, v klube turistov, šachistov , na kurze tanca, joge atď atď , kde vás bude spájať nejaká záľuba. Tiež by som vyskúšala aj kamarátov , ktorý majú nejaké nezadané kamarátky....ak máš psa aj to je prostriedok,ako sa zoznámiť.

anonym_588f34
16. aug 2026

Ak hladas zenu, musis travit cas tam, kde zeny su.. ak teda chces skusit to zoznamovanie mimo online priestor. Rady tipu festival, bar, speeddating ci oslovovanie zien na ulici - to je vhodne mozno pre nejakeho dvadsiatnika, ak vobec. Ak mas 40+, hladala by som skor inde. Dobre rady ti dala @kristina2412.

K tomu kamaratstvu s vyhodami - s tym nesuhlasim, pretoze zena noze mat kamarata s vyhodami ale akonahle si najde partnera pre vztah, tak to vie vzdy ukoncit. Neukonci to po dvoch-troch schodzkach s tebou, ked este nevie, ci to s tebou vobec ma zmysel. Ale to neznamena, ze sa toho kamarata musi "nabazit". Ak by mala problem ukoncit to aj keby to medzi vami zacalo byt vazne, tak ano, to je dovod popozerat sa inde. Ale cakat od slobodnej zeny, ze hned prerusi vsetky svoje styky s inymi len preto, ze jej nejaky muz napise a par krat si s nim vyjde, to je dost naivne a odpisujes tak aj zeny, ktore by mohli byt fajn, ked ich spoznas viac.

rolandt
autor
16. aug 2026
@anonym_588f34

Ak hladas zenu, musis travit cas tam, kde zeny su.. ak teda chces skusit to zoznamovanie mimo online priestor. Rady tipu festival, bar, speeddating ci oslovovanie zien na ulici - to je vhodne mozno pre nejakeho dvadsiatnika, ak vobec. Ak mas 40+, hladala by som skor inde. Dobre rady ti dala @kristina2412.

K tomu kamaratstvu s vyhodami - s tym nesuhlasim, pretoze zena noze mat kamarata s vyhodami ale akonahle si najde partnera pre vztah, tak to vie vzdy ukoncit. Neukonci to po dvoch-troch schodzkach s tebou, ked este nevie, ci to s tebou vobec ma zmysel. Ale to neznamena, ze sa toho kamarata musi "nabazit". Ak by mala problem ukoncit to aj keby to medzi vami zacalo byt vazne, tak ano, to je dovod popozerat sa inde. Ale cakat od slobodnej zeny, ze hned prerusi vsetky svoje styky s inymi len preto, ze jej nejaky muz napise a par krat si s nim vyjde, to je dost naivne a odpisujes tak aj zeny, ktore by mohli byt fajn, ked ich spoznas viac.

@anonym_588f34 Rozumne napísané máš vo veľa veciach pravdu .Aj tie posledné vety ..

tweetinka.co
17. aug 2026

@rolandt nemáš náhodou na FB meno Roland Roland?

kalifka
17. aug 2026
@rolandt

@anonym_588f34 Rozumne napísané máš vo veľa veciach pravdu .Aj tie posledné vety ..

@rolandt na fb sú skupiny - na cestovanie, výlety kde si ľudia hľadajú parťáka, či parťáčku. Teraz moja kolegyňa si takto našla priateľa. Išla skupina na výlet a oni sa do seba zahľadeli.

rolandt
autor
Autor odpoveď zmazal
tweetinka.co
17. aug 2026
@rolandt
Odpoveď bola zmazaná

@rolandt
Nepatrala som
Len sme v niektorých skupinách a všade reagujes.

rolandt
autor
17. aug 2026
@tweetinka.co

@rolandt
Nepatrala som
Len sme v niektorých skupinách a všade reagujes.

@tweetinka.co No tak každý mame možnosť sa vyjadriť k téme co ho zaujala

tweetinka.co
17. aug 2026
@rolandt

@tweetinka.co No tak každý mame možnosť sa vyjadriť k téme co ho zaujala

@rolandt to máš pravdu.
Ja som si Ťa zapamätala že sa každej ozyvas na inzeráty. Každej reagujes keď sa pýta kam má výlet.
Pôsobí to na mňa ako stav totálneho zúfalstva. A odrádza to ženy.

Strana
z3