icon

Kedy povedať potenciálnemu priateľovi o deťoch?

Dnes o 09:36

Dobrý deň, už je to pol roka čo som odišla od priateľa, otca mojich detí. Cez sviatky, keď boli deti u neho, som sa zaregistrovala na zoznamke. Začala som si tam písať s jedným mužom, vyzerá byť ok, už sme boli spolu aj na káve. Len neviem kedy je ten správny čas povedať mu o deťoch. Bojím sa, že so mnou prišiel kontakt.

brrunetkaa
Dnes o 10:15

Zober si to z druhej stránky, keby ma deti on a povie ti to o polroka keď sa budete baviť na tému či náhodou v budúcnosti budete mat svoje a chalan by ti povedal, že on už 2 ma. Neseriózne maximálne voči druhej osobe…. Bola by to prvá info medzi mojim menom, vekom, prácou, tak by som spomenula, že som bola vydatá/mala dlho partnera a z toho partnerstva mám aj deti… Pre mna by bola väčšia stopka to, že mi to nepovedal skôr ako to, že tie deti ma.

anonym_8726a1
Dnes o 10:18

@anonym_autor už to mal dávno vedieť že máš takúto príťaž ..

anonym_ac51cf
Dnes o 10:20
@anonym_fa3f4c

To už mal vedieť, nie?

@anonym_fa3f4c jednoznačne! Raz mi to muž povedal po mesiaci aktívneho randenia a skoro ma vykotilo.

ivett1
Dnes o 10:22

@anonym_autor tak obavy sú na mieste, môže prerušiť kontakt, keď sa dozvie, že máš deti, ale už ste boli na káve a neutiekli ste😁...tak na ďalšom rande mu to povedz, ste ešte stále vo fáze zoznamovania...tak to hádam nebude také strašné, že si mu to ešte nepovedala...prežije to a buď ostane alebo nie....nemáš čo stratiť, veď chceš niekoho, kto ťa bude brať aj s deťmi...

anonym_57bdd0
Dnes o 10:23

Vacsine muzov zenine deti nevadia. Co sa neda povedat naopak. Zeny preferuju bezdetnych, dokonca aj ked ony same deti maju, tak radsej bezdetneho. Aj ked to potom skonci tak, ze sa rozidu. Lebo ona dalsie dieta uz chciet nebude a on svoje dieta este ano.

anonym_0733f4
Dnes o 10:24
@ivett1

@anonym_autor tak obavy sú na mieste, môže prerušiť kontakt, keď sa dozvie, že máš deti, ale už ste boli na káve a neutiekli ste😁...tak na ďalšom rande mu to povedz, ste ešte stále vo fáze zoznamovania...tak to hádam nebude také strašné, že si mu to ešte nepovedala...prežije to a buď ostane alebo nie....nemáš čo stratiť, veď chceš niekoho, kto ťa bude brať aj s deťmi...

@ivett1 keby to bol tvoj prípad, len naopak, tiež by si bola takáto v pohode? Nestratila by sa dôvera?

ivik4
Dnes o 10:27

Komenty necitam ale... ????? Povedat mu to treba hned na prvom stretnuti aby nahodou nestracal s Tebou cas ak by nemal zaujem o zenu s detmi. Naopak aj ty by si to chcela vediet , s kym ides na stretnutie
Vsak nejde o psa ale o deti pre boha, to je velmi podstatna informacia. Na zaklade toho sa vie tiez rozhodnut ci ano alebo nie. Ja by som chlapa s viac detmi nechcela a tiez by sa mi nepacilo keby mi to taji a ja sa zbytocne zoznamujem. Nemysli len na seba

enmery
Dnes o 10:30

Niektoré ste strašne vypočítavé. Čakať, kým bude zaľúbený. Wtf. Aj potom ťa môže kopnúť do riti. Ak je to chlap do života, neodradia ho ani deti, sú časť Tvojho života. A som si priam istá, že vám by to veľmi vadilo, keby vás muž ťahal 2 mesiace za nos s tým, že vychováva dieťa/deti. Nabudúce, keď sa budete poniektoré chcieť sťažovať, aké sú muži svine a manipulátori, tak si spomeňte, že na ženské a ich hry sa nechytajú...

motylik2559
Dnes o 10:32
@ivik4

Komenty necitam ale... ????? Povedat mu to treba hned na prvom stretnuti aby nahodou nestracal s Tebou cas ak by nemal zaujem o zenu s detmi. Naopak aj ty by si to chcela vediet , s kym ides na stretnutie
Vsak nejde o psa ale o deti pre boha, to je velmi podstatna informacia. Na zaklade toho sa vie tiez rozhodnut ci ano alebo nie. Ja by som chlapa s viac detmi nechcela a tiez by sa mi nepacilo keby mi to taji a ja sa zbytocne zoznamujem. Nemysli len na seba

@ivik4 Kedysi daaaaaaavno, ked som len randila, tak bol aj pes zadrhel😂 Stretavala som sa s jednym a ked som mu vyklopila po 3tom stretku, ze dalsi krat mozeme skocit na prechadzku a ze vezmem aj psika, tak to skoncil lebo mal alergiu na srst😂😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️ Takze v dobe alergikov je aj tato info podstatna. Nieto este deti ako som tu autorke uz pisala🙂

oslo1
Dnes o 10:34

Ked som mala okolo 25-27 tiez som Isla par krat na rande s jednym mladym muzom. Tiez zamlcal dieta, ja som SA na to nepytala, ako bezdetna ma to ani nenapadlo.
Potom mi to povedala, ale tiez iba cisto nahodou, lebo som mu zavolala a do toho jeho syn nieco povedal.
Stratila som zaujem. Dieta mi nevadilo, vadilo mi, ze mi to zamlcal

anonym_427258
Dnes o 10:37

@anonym_autor Daj deti rýchlo zveriť expartnerovi a úplne s nimi preruš kontakt. Nikto nemusí vedieť, že vôbec žijú. Nový chlap je dôležitejší a deti ti urobí ďalšie. A čítala som aj prípady, keď matka svoje deti zavraždila kvôli novému chlapovi. To by tiež mohla byť pre Teba cesta, keďže charakteru a čestnosti veľa nemáš.

terezka1947
Dnes o 10:39

@anonym_autor toto už mal vedieť...je to trošku nefér,že si to zamlcala...čiže či chceš,či nie,klameš mu....deti sú dosť vážna vec. Ty by si ako brala,keby ti tvoj priateľ,do kt.si zaľúbená o Tom,že má deti povedal až po pár mesačnom vzťahu?
Možno....je fakt dosť možné,že by si nikdy so ženou,čo Hz deti má,nezačal....a možno on (dúfam,že vie,že si aspoň rozvedená) vôbec nerieši,či deti máš,automaticky berie,že ich nemáš,lebo si to nepovedala.
Načo vlastne zbytočne robíš problémy sebe,možno jemu?keby o Tom vedel od zaciatku....buď by ste sa ani nestretli alebo by ste sa už stretávali vo väčšej pohode(aspoň tvojej)....on ešte nevie,že deti máš.....a ešte ani nevieš,či by deti chceli jeha,atď,atď...zbytočne si komplikuje s živiť tajenim takej vážnej info.

terezka1947
Dnes o 10:40
@oslo1

Ked som mala okolo 25-27 tiez som Isla par krat na rande s jednym mladym muzom. Tiez zamlcal dieta, ja som SA na to nepytala, ako bezdetna ma to ani nenapadlo.
Potom mi to povedala, ale tiez iba cisto nahodou, lebo som mu zavolala a do toho jeho syn nieco povedal.
Stratila som zaujem. Dieta mi nevadilo, vadilo mi, ze mi to zamlcal

@oslo1 presne tak.....deti sú moja súčasť,prečo ich tajiť....to potom niečo o tom potenciálnom partnerovi vypovedá.

dzulli1980
Dnes o 10:48

By som sa nedivila, keby sa s Tebou po tom, čo mu oznámiš, že máš deti, rozišiel ... nie preto, že máš deti, ale preto, že to zatĺkaš ... to čo si za mamu, hanbíš sa za ne, sú Ti na príťaž? Si to otoč, keby toto on urobil, ako by si to zobrala?

ivett1
Dnes o 10:50
@anonym_0733f4

@ivett1 keby to bol tvoj prípad, len naopak, tiež by si bola takáto v pohode? Nestratila by sa dôvera?

@anonym_0733f4 nie, brala by som to tak, že sa ešte len spoznávame a ak by sa mi fakt páčil, tak by som si s ním dala ďalšie rande...nech sa spoznáme, veď sa nejdeme hneď brať...

luccys
Dnes o 10:56

Ja vobec nie som "rodena matka", a rada sa bavim o inych temach, ako detske choroby, skolske problemy atd., ale vazne si neviem predstavit, ze niekam idem a tvarim sa, ze som bezdetna. To musi byt debata na urovni, ked sa autorka vsemozne snazi to nejako zahovorit a tvarit sa, ze deti neexistuju🤯 Ja by som sa isto casom prekecla.

anonym_c677e6
Dnes o 10:58
@anonym_43a6d3

Ja som bola trochu mrcha, ja som povedala az ked bol zalubeny a chodili sme spolu uz nejaky cas. Zda sa, ze mu to nevadilo sme spolu doteraz uz 15 rokov

@anonym_43a6d3 trocha mrcha…trocha psychopatka. Zahravat sa s jeho citmi a manipulovat, aby si dosiahla svoje. Drsne.

anonym_43a6d3
Dnes o 11:00
@anonym_c677e6

@anonym_43a6d3 trocha mrcha…trocha psychopatka. Zahravat sa s jeho citmi a manipulovat, aby si dosiahla svoje. Drsne.

@anonym_c677e6 no tak psychopatka je snad nieco ine. Mrcha ano ale ved ak mu to nevyhovovalo mohol ma opustit ja som s tym ratala, nebola som nejako extra vtedy este zalubena, nastastie sa zachoval ako sa zachoval nevadilo mu to on sa naopak bal, ze poviem ze som vydata ked som navrhla vazny rozhovor. A bolo to v case ked to naberalo na vaznosti.
Bolo to po polroku spoznavania sa a randenia, nestretavali sme sa denne ale raz za tyzden nakolko som mala aj svoje hobby

lucylaw
Dnes o 11:15

Tvoja otázka je,kedy je ten správny čas povedať mu o deťoch. Odpoveď je,že ten čas bol ešte predtým,ako ste sa stretli,je to od teba maximálne neseriózne a vypočítavé,že mu to úmyselne zatajuješ a môžeš si tu nahovárať,že mu neklameš,klamstvo je aj zatajovanie. Keby som bola na mieste toho chlapa a dozviem sa to až neskôr,bez ohľadu na zamilovanosť,tak by si pre mňa skončila a nie preto,že tie deti máš,ale že si bola neuprimna a zatajovala si ich. Inak ja si absolútne neviem predstaviť,že by som s niekým takto niečo riešila a nespomenula deti,veď každý môj deň riešim aj syna,takže by stačilo,aby sa ma niekto spýtal,čo som robila cez deň alebo aké mám plány na víkend a už by som mu o tom dieťati musela napísať..Ty asi povyberáš len aktivity,pri ktorých si bola len ty,čo proste absolútne nie je v pohode..Ja mám na zoznamke priamo v profile uvedené,že mám dieťa,aby sa rovno eliminovali muži,ktorí s tým majú problém.

jaskolka
Dnes o 11:19
@biba_18

@deedol cisto teoreticky pokiaľ nie je mechom udretý tak vo veku 29 by už aj mohol tušiť že by dieťa mať mohla - a nevadí mu to… ale to by bol skôr výnimočný kus…

@biba_18 tak teraz mnoho žien má deti ďaleko po 30, takže absolútne mu to napadnúť nemusí,ak teda autorka celý čas vystupuje ako bezdetná.

jaskolka
Dnes o 11:22

Ja síce moderné zoznamky nesledujem,ale ako si pamätám z čias,keď som bola slobodná a mala reálne profil na takých miestach, väčšinou tam bolo hneď pri fotke profilu uvedené,či dotyčná osoba je slobodná, rozvedená,ovdovena,či má deti, koľko detí,dokonca to zrejme bolo aj v tých prihlasovacích údajoch, ktoré sa vypĺňali na začiatku pri registrácii.
Toto sú podstatné veci,to by mal dotyčný človek,s ktorým sa tam ideš zoznámiť, vedieť hneď

deti95060810
Dnes o 11:24

chyba. ako chlap by som ťa poslala rovno do ri*i.
druhý krát daj rovno info do inzerátu. Však nemusíš písať počet, stačí len že máš deti.

luccys
Dnes o 11:28

A mozno ma aj on 3 deti a zatajuje ich. Tak bude prekvapko na oboch stranach😃

anonym_c677e6
Dnes o 11:35
@luccys

A mozno ma aj on 3 deti a zatajuje ich. Tak bude prekvapko na oboch stranach😃

@luccys a rovno aj manzelku 😅

anonym_5a9979
Dnes o 11:39

Vzhladom na to, ze si iba polroka po rozchode a pisete uz 2 m, je velka sanca, ze ta posle kade lahsie v domneni, ze hladas nahradneho otecka…

anonym_427258
Dnes o 11:50
@anonym_5a9979

Vzhladom na to, ze si iba polroka po rozchode a pisete uz 2 m, je velka sanca, ze ta posle kade lahsie v domneni, ze hladas nahradneho otecka…

@anonym_5a9979 Otecka určite nehľadá. Ona hľadá predovšetkým sponzora.

autor
Dnes o 11:59
@anonym_427258

@anonym_5a9979 Otecka určite nehľadá. Ona hľadá predovšetkým sponzora.

@anonym_427258 podľa seba súdom teba? Nie som odkázaná na sponzorstvo 😂

anonym_98f480
Dnes o 12:02

Parada, vztah zalozeny na tajomstvach. Asi by mi blikala kontrolka, s cim este prides, ked mas potrebu zatajovat takuto dolezitu vec. Dovera teda v čudu. A do buducna i priestor ti taketo nieco vratit v podobe napriklad vlastnych tajomstiev ci vycitiek.

anonym_555423
Dnes o 12:05

No tak takúto info by som si napisala rovno do profilu- aspoň sa pretriedi zrno od pliev hneď. a praveze bude divne že si to doteraz tajila- áno tajila. deti sú dost podstatná vec a teda nechápem že si to doteraz nespomenula ako keby neboli pre teba dost dôležité. a či prídeš o kontakt? no keby mu moje deti vadia, tak mi to je dost jedno čo bude s ním..

anonym_427258
Dnes o 12:08
@anonym_autor

@anonym_427258 podľa seba súdom teba? Nie som odkázaná na sponzorstvo 😂

@anonym_autor O mňa sa neboj. Ja mám kompletnú fungujúcu rodinu a keby som sa niekedy rozviedla, nikoho hľadať nebudem, zostanem len s deťmi.
Čo vedie normálnu ženu k hľadaniu chlapa doslova pár týždňov po rozchode? Navyše, keď má aj deti a mala by ako matka brať ohľad aj na ich city a riešiť celú túto situáciu s ohľadom na ne? A prečo deti zatajuješ? A bojíš sa, že prakticky cudzí chlap s tebou preruší kontakt? To fakt tie deti pre teba nie sú dôležité, je ti jedno ako sa cítia? Uvedomuješ si, čo presne znamená pre ne strata rodiny, neprítomnosť otca a k tomu hneď nejaký cudzí chlap? A áno, rátaj s tým, že bezdetní chlapi cudzie deti nechcú, sú to pre nich starosti a výdavky navyše. A často im to dajú aj pocítiť, bol tu taký nejeden príbeh. A robia im aj horšie vecí, najmä keď vidia, že matka svoje deti nechráni a cudzí penis je pre ňu na prvom mieste. A ty sa ukazuješ, že si presne tento typ matky.