icon

Kto píše po prvom stretnutí ako prvý?

24. máj 2026

Ahojte, zaujíma ma váš názor 😄

Keď sa muž a žena stretnú po zoznamke a stretko podľa vás prebehne dobre (rozprávate sa 2–3 hodiny, muž je milý, venuje pozornosť, nepozerá do mobilu atď.) — myslíte si, že by sa mal po stretnutí ozvať ako prvý chlap? Aspoň napríklad napísať, či ste prišli domov v poriadku alebo že sa mu páčilo stretko?

Alebo je dnes už normálne, že čaká, kým napíše žena? 🤔

Zaujíma ma hlavne mužský pohľad. Ak sa chlap po stretku neozve, ale je aktívny napr. na IG, beriete to skôr ako nezáujem alebo netreba hneď panikáriť?

Strana
z2
autor
25. máj 2026
@anonym_2702ea

@anonym_autor tak toto by bol pre mna signal, ze ma bude mat na 35. mieste. Ja by som takeho nechcela. Alebo mozno ma rozbehnute dalsie zeny

@anonym_2702ea ano ked si to vsetko spojim. Tak asi ano. Ide sa dalej 😀

anonym_9bc4d7
25. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_9bc4d7 hej zobral si to bez slova, a bolo to za kavu 😂 nie 50€ ucet.. a hej on ma pozval

@anonym_autor tak toto hádam nie. Ako sorry, chlapovi, ktorý ma pozve na rande a zoberie peniaze za kávu, by som nielenže nepísala prvá, ale vôbec.

pragmaticka
25. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_9bc4d7 hej zobral si to bez slova, a bolo to za kavu 😂 nie 50€ ucet.. a hej on ma pozval

@anonym_autor to je fakt trapko keď si za jednu kávu zobral pár drobných!!!! Taký by u mňa nemal šancu!!caka ta s nim vydeľovania na centy!! Otras!

anonym_8b9661
26. máj 2026

Musel sa ti velmi pacit, ked mu taku tupu vyhovorku zhltnes. Potom budes pisat co, ze mu slo len o sex.
Na jeho stupnoci zaujmu si az za instagramom a udajne kamaratom, tak smelo do vztahu.
Chlap, ktory caka kym mu po rande napise prva zena nie je chlap, ale zakomplexovany trulo.

Strana
z2