Kto píše po prvom stretnutí ako prvý?
Ahojte, zaujíma ma váš názor 😄
Keď sa muž a žena stretnú po zoznamke a stretko podľa vás prebehne dobre (rozprávate sa 2–3 hodiny, muž je milý, venuje pozornosť, nepozerá do mobilu atď.) — myslíte si, že by sa mal po stretnutí ozvať ako prvý chlap? Aspoň napríklad napísať, či ste prišli domov v poriadku alebo že sa mu páčilo stretko?
Alebo je dnes už normálne, že čaká, kým napíše žena? 🤔
Zaujíma ma hlavne mužský pohľad. Ak sa chlap po stretku neozve, ale je aktívny napr. na IG, beriete to skôr ako nezáujem alebo netreba hneď panikáriť?
@anonym_9bc4d7 hej zobral si to bez slova, a bolo to za kavu 😂 nie 50€ ucet.. a hej on ma pozval
@anonym_autor tak toto hádam nie. Ako sorry, chlapovi, ktorý ma pozve na rande a zoberie peniaze za kávu, by som nielenže nepísala prvá, ale vôbec.
@anonym_9bc4d7 hej zobral si to bez slova, a bolo to za kavu 😂 nie 50€ ucet.. a hej on ma pozval
@anonym_autor to je fakt trapko keď si za jednu kávu zobral pár drobných!!!! Taký by u mňa nemal šancu!!caka ta s nim vydeľovania na centy!! Otras!
Musel sa ti velmi pacit, ked mu taku tupu vyhovorku zhltnes. Potom budes pisat co, ze mu slo len o sex.
Na jeho stupnoci zaujmu si az za instagramom a udajne kamaratom, tak smelo do vztahu.
Chlap, ktory caka kym mu po rande napise prva zena nie je chlap, ale zakomplexovany trulo.

@anonym_autor tak toto by bol pre mna signal, ze ma bude mat na 35. mieste. Ja by som takeho nechcela. Alebo mozno ma rozbehnute dalsie zeny
@anonym_2702ea ano ked si to vsetko spojim. Tak asi ano. Ide sa dalej 😀