icon

Kto všetko je tu single?

26. dec 2025

Kto všetko tu je single? Kľudne anonymne len chcem vediet ze nie som sama. A napíšte aj vek 😀 začnem ja.

Žena, 40

muz26
26. dec 2025

muz, 34, single

autor
26. dec 2025

Mali by sme dopísať aj mestá ako pozerám 😀

anonym_476d08
26. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor zachvíľku tu bude zoznamka

anonym_5d6b71
27. dec 2025

Muž, 44.

anonym_5d6b71
27. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Veľké Blahovo

adam54552
28. dec 2025

@anonym_autor dobre by bolo dievčence aj mesto uviesť až chcete zoznámenie ja 51 197 93.. S vlastným domom auto malá záhradka veľké plány.. No hľadám z okolia Žarnovici úprimnú ženu trochu gazdinku kľudne keď bude trochu pri sebe a jasné ja mám tiež deti tak viem že žena väčšinou už nejaké má. Len aby vedela byť usmiata a kľudná povaha.

adam54552
28. dec 2025
@anonym_674f12

@anonym_autor ja niesom single ale závidím vám, svätý pokoj ..robíš si čo chces a kedy chces, proste sloboda

@anonym_674f12 žena musí mať slobodu aj keď je vo vzťahu. Nikdy som nič nezakazoval. Nie je to basa ale spoločný život

unbeholfen
Autor odpoveď zmazal
unbeholfen
28. dec 2025
@rozculena

ehhh....ženy píšu anonymne,muži pod nickom.
Zaujímavé.

@rozculena vysvetlím prečo… Lebo ženy chcú ostať v anonymite lebo by ich muži zasypali súkromnymi správami (anonymovi nejde poslať obálku) a muži sú pod nickom lebo dúfajú že sa im nejaká ozve. Vždy je to o tom že muž je lovec a žena korisť. Muži by sa tešili keby ich nejaká oslovila, ale ženy sú také že koooolko veľa single žien, ale zoznámiť sa, o to už nemajú záujem. Keby muži prejavili záujem tak utekajú.

Alebo si všímam aj v robote že muži sa tým až chvália ze sú slobodní, nijako to netaja, proste majú potrebu aby kolegyne o tom vedeli. Ale je kopa nezdaných kolegýň, čo ani to nedajú najavo, lebo im vyhovuje to že nemajú ctitelov, ale keď len tak medzi rečou príde na to že je voľná, muži si to už hneď povedia, a plánujú stratégie, a už je rozruch okolo toho.

anonym_9c7e56
28. dec 2025

46 rokov a stastne a dobrovolne single, vzťah mi nechýba, práve naopak.

anonym_36be59
28. dec 2025
@ivan105

ja tiez som, ale nemusime uz byt ani jeden, ked si dame sancu.

@ivan105 no to musíš napísať aj odkiaľ si koľko máš rokov a tak

unbeholfen
28. dec 2025
@anonym_9c7e56

46 rokov a stastne a dobrovolne single, vzťah mi nechýba, práve naopak.

@anonym_9c7e56 takže muži odstup! Nebaliť! Ani sa o to nepokúšajte! Klasika…

unbeholfen
28. dec 2025
@adam54552

@anonym_autor dobre by bolo dievčence aj mesto uviesť až chcete zoznámenie ja 51 197 93.. S vlastným domom auto malá záhradka veľké plány.. No hľadám z okolia Žarnovici úprimnú ženu trochu gazdinku kľudne keď bude trochu pri sebe a jasné ja mám tiež deti tak viem že žena väčšinou už nejaké má. Len aby vedela byť usmiata a kľudná povaha.

@adam54552 mne sa jedna páčila z Novej Bane ale zadaná je. Len ma to tak napadlo ako spomínaš okolie Žarnovice…

unbeholfen
28. dec 2025

Takže odteraz poprosím po správnosti.

Ženy budú odpovedať takto: (vzor)

Žena 38, Connecticut (unbeholfen o nič sa nepokúšaj!!!)

Žena 40, Oklahoma (okrem unbeholfena mi môžete napísať)

Žena 35, Krakow (nemám zaujem!!!!)

anonym_fc995a
28. dec 2025
@unbeholfen

@rozculena vysvetlím prečo… Lebo ženy chcú ostať v anonymite lebo by ich muži zasypali súkromnymi správami (anonymovi nejde poslať obálku) a muži sú pod nickom lebo dúfajú že sa im nejaká ozve. Vždy je to o tom že muž je lovec a žena korisť. Muži by sa tešili keby ich nejaká oslovila, ale ženy sú také že koooolko veľa single žien, ale zoznámiť sa, o to už nemajú záujem. Keby muži prejavili záujem tak utekajú.

Alebo si všímam aj v robote že muži sa tým až chvália ze sú slobodní, nijako to netaja, proste majú potrebu aby kolegyne o tom vedeli. Ale je kopa nezdaných kolegýň, čo ani to nedajú najavo, lebo im vyhovuje to že nemajú ctitelov, ale keď len tak medzi rečou príde na to že je voľná, muži si to už hneď povedia, a plánujú stratégie, a už je rozruch okolo toho.

@unbeholfen pekne si to zhrnul. Ale vsetkym zenam to je jasne 😀. Aj muzom. Od rozculenej to bola len recnicka otazka.

anonym_8235e3
28. dec 2025

@anonym_autor ja. Ja som sa tak rozhodla dobrovoľne pred rokmi, že budem navždy single. Vždy som sa sama cítila veľmi dobre. Milujem ticho a pokoj

anonym_9c7e56
28. dec 2025
@unbeholfen

@anonym_9c7e56 takže muži odstup! Nebaliť! Ani sa o to nepokúšajte! Klasika…

@unbeholfen baliť môžu kľudne, rada flirtujem. Vzťah ale nechcem

unbeholfen
28. dec 2025
@anonym_fc995a

@unbeholfen pekne si to zhrnul. Ale vsetkym zenam to je jasne 😀. Aj muzom. Od rozculenej to bola len recnicka otazka.

@anonym_fc995a prepáč tieto veci neviem odhadnúť.

unbeholfen
28. dec 2025
@anonym_8235e3

@anonym_autor ja. Ja som sa tak rozhodla dobrovoľne pred rokmi, že budem navždy single. Vždy som sa sama cítila veľmi dobre. Milujem ticho a pokoj

@anonym_8235e3 takže nech sa ani neopovážim pokúšať sa o niečo…

unbeholfen
28. dec 2025
@anonym_9c7e56

@unbeholfen baliť môžu kľudne, rada flirtujem. Vzťah ale nechcem

@anonym_9c7e56 toto je zaujímavé že rada flirtuje ale vzťah nechce, a vieš o tom že takto ženy lámu srdcia? Muži si potom namýšlajú s zalúbia sa. Toto ťa nenapadlo? Radšej nech si za horenos namyslenú ako sa do teba zalúbiť a mesiac sa z toho dostávať.

joannita
Autor odpoveď zmazal
muz26
28. dec 2025
@unbeholfen

@anonym_9c7e56 toto je zaujímavé že rada flirtuje ale vzťah nechce, a vieš o tom že takto ženy lámu srdcia? Muži si potom namýšlajú s zalúbia sa. Toto ťa nenapadlo? Radšej nech si za horenos namyslenú ako sa do teba zalúbiť a mesiac sa z toho dostávať.

@unbeholfen ale napadlo ju to, ona to praveze velmi dobre vie ;)

anonym_9c7e56
28. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen a teba čo je do toho 😅😂
Keď ma chlap začne baliť, nech ráta s tým, že sa môže sklamať, to naozaj nieje môj problem.
Ešte aby som brala ohľady na ich city 🙈
Na moje tiež nikto ohľad nebral. Na tvoje snáď áno? Akože preventívne? 😂

joannita
28. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen aha takže ona má brať ohľad na chudacikov chlapov hej? 😂

muz26
28. dec 2025
@joannita

@unbeholfen aha takže ona má brať ohľad na chudacikov chlapov hej? 😂

@anonym_9c7e56
@joannita super dámy, krásne ste sa ukázali. Ako by ste nazvali muža, ktorý by nebral ohľad na city ženy a namotával by ju?

unbeholfen
28. dec 2025
@anonym_9c7e56

@unbeholfen a teba čo je do toho 😅😂
Keď ma chlap začne baliť, nech ráta s tým, že sa môže sklamať, to naozaj nieje môj problem.
Ešte aby som brala ohľady na ich city 🙈
Na moje tiež nikto ohľad nebral. Na tvoje snáď áno? Akože preventívne? 😂

@anonym_9c7e56 to ma je do toho že ich nenamotávaj ak ich nechceš. Radšej nech si za namyslenú ako keby sa mali trápiť kvôli tebe.

anonym_9c7e56
28. dec 2025
@muz26

@anonym_9c7e56
@joannita super dámy, krásne ste sa ukázali. Ako by ste nazvali muža, ktorý by nebral ohľad na city ženy a namotával by ju?

@muz26 aký ohľad aké city? Píšem že rada flirtujem. Vždy muž má bali prvý, tak snáď ráta aj s tým, že z toho nič nebude? Či keď balis ženu, je jej povinnosťou chcieť ťa? 😅
Ty kde žiješ

anonym_9c7e56
28. dec 2025
@unbeholfen

@anonym_9c7e56 to ma je do toho že ich nenamotávaj ak ich nechceš. Radšej nech si za namyslenú ako keby sa mali trápiť kvôli tebe.

@unbeholfen flirtovať znamená namotavat ich? A keď flirtuju oni so mnou, je to čo? 🙈😅

unbeholfen
28. dec 2025
@anonym_9c7e56

@unbeholfen flirtovať znamená namotavat ich? A keď flirtuju oni so mnou, je to čo? 🙈😅

@anonym_9c7e56 jaj v tom prípade je to v poriadku… Ja som len to myslel že daj najavo hneď na začiatku že nemáš záujem. Je to férové.

unbeholfen
28. dec 2025

Takže ženy zhruba v mojom veku. Ak sa chcete seriózne zoznámiť, žiadne namotávačky a podobne, ak sa chcete naozaj zoznámit, tak pošlite obálku.