Ktorého muža na zoznamke by ste uprednostnili?
Koho by ste uprednostnili? Na zoznamke spoznáte troch mužov vo veku 40 až 45 rokov.
Prvý má profil plný protivládnej politiky. Takmer žiadne rodinné fotografie, len zopár vlastných. Druhý je jeho presný opak. Profil má prešpikovaný fotkami z fitka, maratónov, triatlonov a otužovania. Takmer všetko sa točí okolo jeho výkonov a športového životného štýlu. A potom je tu tretí. Jeho profil je plný rodiny. Každá druhá fotka je so synom, občas sa objaví aj bývalá manželka. Človek má pocit, akoby listoval rodinným albumom.
Ktorý z týchto profilov by vo vás vzbudil najväčšiu dôveru? Alebo by ste neoslovili ani jedného? Zaujíma ma, čo je pre vás pri prvom dojme najväčšie plus a čo naopak okamžitý dôvod posunúť sa ďalej.
Kriste pane, ani jedného...
ak z týchto 3kusov tak potom č. 1 .
@anonym_autor ak by som bola nejaky športovec, tak 2. Moze mat taky profil aj preto, ze si naháňa klientov, to ho prezentuje. Nemusi to byt iba posadnutosť. 1. a 2. urcite nie. Vo fotkach cela rodinka, nieeee. A 1. to bude nejaky fanatik.
Ani jeden, nakoľko žiaden extrém nie je dobry. Aj keď druhý by mi bol asi najbližšie
Ani jedného

To čo ideš,písať nejaký članok,či čo?Fotky neznamenajú absolútne nič.Pokiaľ sa človek nestretne osobne,nemôže vedieť,co je to za ľudí,i keď fotky trochu napovedia čomu sa asi venujú..Ale nie vždy je všetko tak,ako je prezentované na fotografiach.Ak ma na prvý pohľad zaujali všetci 3ja,tak by som sa s nimi stretla.Za 2-3 hodiny zistíš,ktorý z nich by bol lepší na spoznávanie...