icon

Ktorú ženu by ste si vybrali?

8. dec 2025

chat GPT radi dost divno.. poradte vy Do coho by som mal ist po 4 rande
Ktorú by ste vybrali vy na dalsie dlhodobejsie spoznavanie?? mam 48.

### **Žena 1**

* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, 170 cm, 60 kg, veľmi dlhé vlasy (50–70 cm), krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Býva v prenájme, otec dieťaťa ich nekontaktuje ani dieťa
* **Výhody:** Dobre platená a atraktívna práca, prvé rande pomerne príjemné
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 60 km, tvrdohlavosť, náladovosť
* **Ďalšie info:** Sama 5 rokov

---

### **Žena 2**

* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 deti (dospievajúce), 165 cm, 55 kg, kratšie vlasy cca 40 cm, veľmi pekné telo, krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Dom novostavba, otec detí ich kontaktuje minimálne, ju vôbec
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez hádok, veľmi vášnivá, prvá návšteva u mňa veľmi pozitívna
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 40 km
* **Ďalšie info:** Sama 3 roky

---

### **Žena 3**

* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, 170 cm, 60 kg, vysportovaná postava, jeden dospelý syn, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Žije sama v prenájme, syn ju navštevuje, exmanžel žije mimo krajinu
* **Výhody:** Atraktívna práca, vysportovaná postava, noc strávená spolu, rande za nami
* **Nevýhody:** Veľmi nabitý program, spoločné chvíle možné len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sama 1 rok, býva 4 km od mňa

---

### **Žena 4**

* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, jedno malé dieťa, 156 cm, 50 kg, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 80/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Dieťa nemá zapísaného otca, ona žije u rodičov
* **Výhody:** Slusné a príjemné vystupovanie
* **Nevýhody:** Malo vášnivá, nudné konverzácie, pasívna („kam ju postavíš, tam stojí a drží“), menej atraktívna práca, má dve práce
* **Ďalšie info:** Sama 2 roky, býva 20 km od mňa

nyusika
8. dec 2025

Navrhujem všetkým ženám z tejto diskusie okamžite objať svojho muža - alebo mu aspoň napísať, ako veľmi ho ľúbite.

Lebo musieť sa teraz s niekým zoznamovať, stopercentne skončím ako zúfalá stará dievka 😁😁

anonym_51a46e
8. dec 2025

@anonym_autor si sám a do konca života aj budeš, aj keď na určité obdobie obalamutíš nejakú chuderu. Nie každému je dané na tejto Zemi dosiahnuť múdrosť. Si na nižšom vývojovom stupni a s reálnym vekom to nemá nič spoločné. Bohužiaľ si to momentálne vzhľadom na svoje rozumové, emočné a inteligenčné danosti vôbec nie si schopný uvedomiť. Čo už.

nyusika
8. dec 2025
@anonym_51a46e

@anonym_autor si sám a do konca života aj budeš, aj keď na určité obdobie obalamutíš nejakú chuderu. Nie každému je dané na tejto Zemi dosiahnuť múdrosť. Si na nižšom vývojovom stupni a s reálnym vekom to nemá nič spoločné. Bohužiaľ si to momentálne vzhľadom na svoje rozumové, emočné a inteligenčné danosti vôbec nie si schopný uvedomiť. Čo už.

@anonym_51a46e ja si nemyslím, že je toto reálna téma.
Teda - dúfam, že nie je

petronelag
8. dec 2025

Výber partnera je veľmi závažná vec, vzťahy a hlavne vo vyššom veku si treba dobre rozmyslieť a preto treba pri tom výbere mať svoju predstavu a tú naplňať, ako som písala tu je teraz dôležité, či chce mladšiu partnerku a mať ešte aj dieťa a mať rodinu alebo radšej staršiu a dieťa už nie. S tými, čo nechce tak ani nestrácať čas, tak sa výber bude zužovať.

alyson29
8. dec 2025

Mňa by zaujímalo, či máš to "meranie" poprsia a zadkov v oku alebo si im ráno po vášnivej noci sliedil štítky na podprsenkách a nohavičkách 🤣🤣

diaamax
8. dec 2025
@nyusika

@anonym_51a46e ja si nemyslím, že je toto reálna téma.
Teda - dúfam, že nie je

@nyusika mozno nie, ale divila by si sa. Ku nam do prace chodi jeden tipek sa vykecat a to co slovo, to perla. Uvediem pre lepsiu predstavu jednu jeho mudrost. Vraj my zeny umierame iba vdaka menopauze, lebo sa nam meni mesacne krv… To je len jedna jeho perla. Stary je tak podobne, ako tento pan. Keby si pocula, ake naroky ma na zeny sanka ti padne.

Druhy exemplar. Co volno to je nalozeny v liehu, pregemblil 3i byt v ruzinove. Na neho sa; dajme tomu da pozerat, ale vyberavy je , akoby bol sam The Rock… vraj citujem, nechce hocico ale na rande sa ide prechadzat, lebo nema ani na restiku, aby zaplatil svoju polovicu utraty. 38r byva u mamicky v detskej izbe.

jesenzima
8. dec 2025

..a teraz už som videla všetko 😀

gregik66
8. dec 2025

To je ako ked ross si spisal zoznam pre jully a pre rachel. Pockaj ked sa to jedna z nich dozvie a napise ti 16 pages front and back

alantroj
8. dec 2025

vek 48, nerozhodny, neuviedol velkost penisu a nakolko je zachovaly, neuviedol konfekcnu velkost ani IQ, EQ je minimalne kedze mu nestaci osobne stretnutie aby vedel vyhodnotit partnerku

zuzanita1609
Autor odpoveď zmazal
simona20201309
8. dec 2025
@anonym_488ea8

Takehoto arcichuja sme tu uz davno nemali. Dufam ze z toho vyjdes s pohlavnou chorobou a zlomenym srdcom, snad sa potom spamatas. Skor asi nie.

Takto “moze” uvazovat 16rocny, nie dospely muz.

@anonym_488ea8 lenže bohužiaľ na tie pohlavne choroby skôr doplatia tie nevinne ženské ktoré ani netušia koľko si ich obracia v posteli. Mnohokrát je muž len prenasatel a jemu sa nestane nič. Možno mu nakoniec už ani jedna z tých 4 nedá lebo sa niekde liečia minimalne na mykozu

maryetta
8. dec 2025

Neviem kolko mas rokov. Ale rozumovo tak 18 max 🤣🤣🤣 ale dlho som sa tak nenasmiala ako teraz. Ach az som sa splakala.

enmery
8. dec 2025

Podľa mňa by si tento mentálny atlét rozumel s touto mentálnou atlétkou. Skús sa jej ozvať, hľadá Ťa.
https://www.modrykonik.sk/forum/zilina/je-tu-nejaky-mily-a-inteligentny-chlap-na-zoznamenie-v-ziline/

anonym_51a46e
8. dec 2025
@simona20201309

@anonym_488ea8 lenže bohužiaľ na tie pohlavne choroby skôr doplatia tie nevinne ženské ktoré ani netušia koľko si ich obracia v posteli. Mnohokrát je muž len prenasatel a jemu sa nestane nič. Možno mu nakoniec už ani jedna z tých 4 nedá lebo sa niekde liečia minimalne na mykozu

@simona20201309 a chyba tých žien to je, kebyže mňa sa dajaký dement pýta na veľkosť spodného prádla a veľkosť pŕs, tak sa nielenže s ním nestretnem, ale mu ani nepodpíšem.

magdalienka11
8. dec 2025
@anonym_autor

@dorizzz zatial 4 , neda sa to vsetko naraz. A skusis aj poradit?

@anonym_autor odpoveď je jednoduchá - daj na svoj pocit.

victory7897
8. dec 2025
@anonym_bff296

@victory7897 no moj muz ani netusi, aku velkost gatiek nosim, a to sme spolu vyse 20 rokov 😅. Uplne nepodstatna vec pre chlapa. Iba keby chcel kupovat, ale naco, vsak to si sama kupujem. A pri zoznameni mu to bolo uz duplom jedno, ci je to 34, ci 36, ci 38.

@anonym_bff296 presne..ešte by trafili možno že nejaká tá veľkosť S je menšia a také XL väčšie ale že 34,36 no určite 🤣🤣🤣 bože ľudstvo vymrie

mon29
8. dec 2025
@anonym_autor

@mon29 s dvomi . no a skus zapojit fantaziu, napoviem, ze sa to da velmi lahko zistit.

@anonym_autor jedine ako to vies zistit, je tak ze zenu vyzlecies.. Zena vie kamuflovat ze by si neveril.. Tak ak si ich nevidel hole.. Nemas odkial vediet..

enmery
8. dec 2025
@mon29

@anonym_autor jedine ako to vies zistit, je tak ze zenu vyzlecies.. Zena vie kamuflovat ze by si neveril.. Tak ak si ich nevidel hole.. Nemas odkial vediet..

@mon29 Ja už nechápem, aké primitívne hlúpe bytosti v dnešnej dobe toto riešia totoako keby ženy súdili muža, že sa sám rozhodol narásť si 8 cm. Prsia sa už v dnešnej dobe bez silikonov dajú upraviť prirodzene. Tento muž je primitív, povrchný, hlúpy, egoistický a preto je v 48mičke sám, aj keď nechce...that's all.

anonym_653f50
8. dec 2025

Pozerám, že chlap mukluje niekde na stavbe dnes asi. Podnikateľ - živnostník... odmlčal sa. Večer sa ozve po 12tke.

casavina
8. dec 2025
@anonym_653f50

Pozerám, že chlap mukluje niekde na stavbe dnes asi. Podnikateľ - živnostník... odmlčal sa. Večer sa ozve po 12tke.

@anonym_653f50 naťahuje pindika a pripravuje sa na "ďalšie rande" ale len v jeho hlave 😂 kto by mal o neho záujem?!🤦😂

lienka.7
8. dec 2025

@anonym_autor kks, toto je nejaký sociálny experiment, či co?
Btw, tvoja charakteristika je aká? Magor na n-tu?

enmery
8. dec 2025
@lienka.7

@anonym_autor kks, toto je nejaký sociálny experiment, či co?
Btw, tvoja charakteristika je aká? Magor na n-tu?

@lienka.7 On zadelil asi aj na stenu...mimo chlapec je celkovo.

autor
8. dec 2025
@stvura

podla mna si tu popisal 4 fajn zeny - kazda odlisna, ale vsetky v niecom zaujimave...davaj si bacha, lebo vsetky ta kopnu do riti ak pochopia ze nie su jednou moznostou vyberu
A apropo...ty tu beries iba seba ako "ukazovatel", co chces ty a co je pre teba dobre, ale v tejto nerovnici je viacero neznamych...absolutne neberies do uvahy co chcu oni, co ich deti (a ako matka troch pubosov by som ta ja napriklad skrtla hned, do tho sa ani nepustaj 🙂)...vsetko moze stroskotat na uplnej banalite alebo sa vyvinut uplne inac

@stvura ale samozrejme ze ja to chapem, Dama opisana ako tretia sa dnes vyjadrila v zmysle, ze z jej strany je rozhodnute a asi aj z mojej. Prdbezne. Takze docsne to uzatvorim. a ostatne ostane aktivity ohladom stretnuti su pozastavene.

autor
8. dec 2025
@anonym_403581

@anonym_autor no a kde si to citil najviac? Nezaujala ka ta 32 rocna..ale strasne zavisi aj aky si ty, ci by ste boli kompatibilni, co je pre teba dolezite, kolko mas rokov, ci ti vadia mensie deti..

@anonym_403581 ako som uz teraz dopisal tak po dnesnom stretnuti je uz predbezne rozhodnute, a dohodnute.

autor
8. dec 2025
@tamtamka26

@bomba36 no ale teraz sa s ňou chystal na rande a keďže neodpisuje, asi sa už venuje...(aj keď internet veľa znesie, to je fakt). a s tou nocou - snáď v noci aj ona spí, tak raz sa zadarilo 😀

@tamtamka26 uz je po. ak by vas zaujimalo. A dopadko velmi zaujimavo a pre mna sameho milo prekvapujuco.

autor
8. dec 2025
@petronelag

Výber partnera je veľmi závažná vec, vzťahy a hlavne vo vyššom veku si treba dobre rozmyslieť a preto treba pri tom výbere mať svoju predstavu a tú naplňať, ako som písala tu je teraz dôležité, či chce mladšiu partnerku a mať ešte aj dieťa a mať rodinu alebo radšej staršiu a dieťa už nie. S tými, čo nechce tak ani nestrácať čas, tak sa výber bude zužovať.

@petronelag velmi rozumne pises. Ani neviem preco som si mylel ze takychto komentarov ako tvoj tu bude viac.

anonym_a03dbd
8. dec 2025

Držím všetkým štyrom ženám palce, aby utiekli od takého materiálu ako si ty, čo najďalej.

autor
8. dec 2025
@enmery

Podľa mňa by si tento mentálny atlét rozumel s touto mentálnou atlétkou. Skús sa jej ozvať, hľadá Ťa.

@enmery kontaktoval som ju, a dohodil som jej dvojca brata.

autor
8. dec 2025
@mon29

@mon29 trafila si to, ale dnes je moderna doba, nahu zenu mozes vidiet aj bez sexu, Staci trochu pouvazovat a nieje to nic komplikovane.

moonlight1210
8. dec 2025

@anonym_autor len toto tu nejak zmaz. Aj vsade, kam si to dal. Lebo ak z toho nieco bude a ona natrafi na to, ako si ju opisoval, ze je zachovala, nebude mat radost velku.

Zena chce byt videna ako jedinecne krasna, bez ohladu na vek. Sama o sebe moze povedat, ze je takej uz postarsej vyroby. Ale u nadejneho partnera chce pocut, ze bol od prvej chvile nadseny a videl ju ako krasnu. Ze pre neho bola od prveho pohladu topka.