icon

Ktorú ženu by ste si vybrali?

8. dec 2025

chat GPT radi dost divno.. poradte vy Do coho by som mal ist po 4 rande
Ktorú by ste vybrali vy na dalsie dlhodobejsie spoznavanie?? mam 48.

### **Žena 1**

* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, 170 cm, 60 kg, veľmi dlhé vlasy (50–70 cm), krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Býva v prenájme, otec dieťaťa ich nekontaktuje ani dieťa
* **Výhody:** Dobre platená a atraktívna práca, prvé rande pomerne príjemné
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 60 km, tvrdohlavosť, náladovosť
* **Ďalšie info:** Sama 5 rokov

---

### **Žena 2**

* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 deti (dospievajúce), 165 cm, 55 kg, kratšie vlasy cca 40 cm, veľmi pekné telo, krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Dom novostavba, otec detí ich kontaktuje minimálne, ju vôbec
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez hádok, veľmi vášnivá, prvá návšteva u mňa veľmi pozitívna
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 40 km
* **Ďalšie info:** Sama 3 roky

---

### **Žena 3**

* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, 170 cm, 60 kg, vysportovaná postava, jeden dospelý syn, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Žije sama v prenájme, syn ju navštevuje, exmanžel žije mimo krajinu
* **Výhody:** Atraktívna práca, vysportovaná postava, noc strávená spolu, rande za nami
* **Nevýhody:** Veľmi nabitý program, spoločné chvíle možné len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sama 1 rok, býva 4 km od mňa

---

### **Žena 4**

* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, jedno malé dieťa, 156 cm, 50 kg, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 80/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Dieťa nemá zapísaného otca, ona žije u rodičov
* **Výhody:** Slusné a príjemné vystupovanie
* **Nevýhody:** Malo vášnivá, nudné konverzácie, pasívna („kam ju postavíš, tam stojí a drží“), menej atraktívna práca, má dve práce
* **Ďalšie info:** Sama 2 roky, býva 20 km od mňa

autor
8. dec 2025
@enmery

@mon29 Ja už nechápem, aké primitívne hlúpe bytosti v dnešnej dobe toto riešia totoako keby ženy súdili muža, že sa sám rozhodol narásť si 8 cm. Prsia sa už v dnešnej dobe bez silikonov dajú upraviť prirodzene. Tento muž je primitív, povrchný, hlúpy, egoistický a preto je v 48mičke sám, aj keď nechce...that's all.

@enmery nebuds si pripadat hlupo ak zistis ze toto pises vdovcovi?

autor
8. dec 2025
@moonlight1210

@anonym_autor len toto tu nejak zmaz. Aj vsade, kam si to dal. Lebo ak z toho nieco bude a ona natrafi na to, ako si ju opisoval, ze je zachovala, nebude mat radost velku.

Zena chce byt videna ako jedinecne krasna, bez ohladu na vek. Sama o sebe moze povedat, ze je takej uz postarsej vyroby. Ale u nadejneho partnera chce pocut, ze bol od prvej chvile nadseny a videl ju ako krasnu. Ze pre neho bola od prveho pohladu topka.

@moonlight1210 ano nad tym som uz premyslal a hladal som ze kde sa to da vymazat, ale asi neda.

moonlight1210
8. dec 2025
@anonym_autor

@moonlight1210 ano nad tym som uz premyslal a hladal som ze kde sa to da vymazat, ale asi neda.

@anonym_autor musis poziadat admina. Nie vzdy ti to ale splni.

anonym_653f50
8. dec 2025
@moonlight1210

@anonym_autor musis poziadat admina. Nie vzdy ti to ale splni.

@moonlight1210 neboj sa, uz som sa postarala o to, ze je to v roznych skupinach na FB a siri sa to. Ludia to zdielaju.

biba_18
8. dec 2025

@anonym_653f50 sila MK 😂

haley7897
8. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ew, nechutné snažiť sa vytiahnuť "vdovec " kartu aby si vyvolal pocit viny za komentáre ktoré si vyvolal vlastným správaním. Pekný pokus, ale akurát tým klesáš do ešte hlbšieho morálneho bahna.

mircalla
8. dec 2025

Podla mna si troll a o rande len snivas

anonym_19b94f
8. dec 2025

A ako vyzerá tvoj ksicht? V akom stave je tvoj penis? Akú máš výdrž? Plat? Deti? Máš dom? Prenájom? Aké máš IQ?

haley7897
8. dec 2025
@anonym_19b94f

A ako vyzerá tvoj ksicht? V akom stave je tvoj penis? Akú máš výdrž? Plat? Deti? Máš dom? Prenájom? Aké máš IQ?

@anonym_19b94f IQ zhruba tušíme...

letfenixa
8. dec 2025
@anonym_46e8b0

@wilkova a teraz jedna z tych zien, alebo viacere rozmysla...malo zachovaly takmer 50tnik, podpriemerny zivnostnik, čudna konverzacia, malo casoveho priestoru a preco si stale nieco zapisoval a tahal ma za spodne pradlo

@anonym_46e8b0 toto ma rozosmialo nahlas 👍

enmery
8. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Nie. Ani ty si nepripadáš hlúpo, čo sem trieskaš...brat dvojča je tiež vdovec?

A pokiaľ viem, ja som nezabila nikoho a z nikoho neurobila vdovca.😃

anonym_f14ad8
8. dec 2025

Mna by zaujimala zachovalost tvojho nastroja. Nejako si opakovane tento dolezity detail zabudol uviest.

yellow28
8. dec 2025
@anonym_014ed6

Pokial Ti ide o pravidelny a nezavazny sex, tak c.3 je idealna volba. Pokial chces nieco viac, tak prave c.3 je strata casu.
1 a 4 vyradit.
2 je zaujimava pokial mas zaujem o dlhodobejsi vztah.

@anonym_014ed6 presne som to isla napisat...za mna c. 2

autor
8. dec 2025
@yellow28

@anonym_014ed6 presne som to isla napisat...za mna c. 2

@yellow28 preco 2?

anonym_a03dbd
8. dec 2025
@haley7897

@haley7897 IQ tušíme celkom presne, EQ s úplnou presnosťou.

yellow28
8. dec 2025
@anonym_autor

@yellow28 preco 2?

@anonym_autor pretoze mi z popisu bola najviac sympaticka a bolo Ti s nou dobre... ak si typicky muz a nehladas len adrenalin alebo trofej, tak zaklad je, aby bol muz vo vztahu pokojny a spokojny 🙂

anonym_653f50
8. dec 2025

Budem citovať, čo dnes napísal o ňom jeden muž v skupine: On: Nevýhody - Nulový charakter, na ženy a ich rodiny nahliada ako na veci a nie ľudské bytosti.
Výhody: Zdá sa, že aspoň čiastočne ovláda prácu s umelou inteligenciou 😁

anonym_a03dbd
8. dec 2025
@anonym_653f50

Budem citovať, čo dnes napísal o ňom jeden muž v skupine: On: Nevýhody - Nulový charakter, na ženy a ich rodiny nahliada ako na veci a nie ľudské bytosti.
Výhody: Zdá sa, že aspoň čiastočne ovláda prácu s umelou inteligenciou 😁

@anonym_653f50 😂

viestta
8. dec 2025
@anonym_autor

@stvura ale samozrejme ze ja to chapem, Dama opisana ako tretia sa dnes vyjadrila v zmysle, ze z jej strany je rozhodnute a asi aj z mojej. Prdbezne. Takze docsne to uzatvorim. a ostatne ostane aktivity ohladom stretnuti su pozastavene.

@anonym_autor uz vopred lutujem tu co predbezne vyhrala tento trapny konkurz na rozveselovvanie smutneho vdovca... 🙄 Hadam ta vcas precita, dufam, ze skoro zisti co si za uboziaka, ked zeny hodnotis podla zachovalosti obsahu podprsenky

barborab1411
8. dec 2025
@enmery

Pre dobro každej jednej nich dúfam, že Ťa kopnú do riti...

@anonym_autor
@enmery radšej nech ho kopnu z druhej strany ako do riti....a bude pokoj .....hrdina autor anonym 😉

barborab1411
8. dec 2025
@haley7897

@haley7897 IQ mínus EQ detto

viestta
8. dec 2025

@anonym_autor a nezabudni tym zvysnym trom oznamit, ze vyberove konanie je ukoncene a neuspeli v porovnani s konkurenciou

viestta
8. dec 2025
@yosi

@viestta Len kľud. Nakoniec si aj tak vyberie tú, čo má najväčšie cecky

@yosi mal si pravdu, vyhrali vacsie kozy

nyusika
8. dec 2025
@viestta

@yosi mal si pravdu, vyhrali vacsie kozy

@viestta no super, mohla som sa aj ja prihlásiť.
Mám fakt dobré sesky 😁😁😁

viestta
8. dec 2025
@nyusika

@viestta no super, mohla som sa aj ja prihlásiť.
Mám fakt dobré sesky 😁😁😁

@nyusika nedajboze by si vyhrala a potom co? Ako by si s takymto zazrakom nalozila?

anonym_a03dbd
8. dec 2025

Inak, ja ani nechcem vedieť ako prišiel na tie presné údaje o veľkostiach, môj manžel nevie ani po 10 rokoch manželstva moju veľkosť podprsenky, dĺžku vlasov v cm už vôbec, teraz neviem či nemám chybný kus 😂

viestta
8. dec 2025
@anonym_a03dbd

Inak, ja ani nechcem vedieť ako prišiel na tie presné údaje o veľkostiach, môj manžel nevie ani po 10 rokoch manželstva moju veľkosť podprsenky, dĺžku vlasov v cm už vôbec, teraz neviem či nemám chybný kus 😂

@anonym_a03dbd chybny kus je niekto iny, nie tvoj manzel

anonym_46e8b0
8. dec 2025
@letfenixa

@anonym_46e8b0 toto ma rozosmialo nahlas 👍

@letfenixa ved si treba predstavit aj druhu stranu, tu pánko sa tvari, ze je na blšáku

zuzana76
8. dec 2025
@biba_18

mne sa páči to zachovalé poprsie 😂😂

@biba_18 a mne tie vlasy, take dlhe mi nenarastli ani ako dietatu, 😀

prosim o znacku pripravku, aku pouzivaju
@anonym_autor

enmery
8. dec 2025

On je stále napriek civilázii a knihám naopak stále dobre zachovalý keket. Za toto ma vymažú.