Ktorú ženu by ste si vybrali?
chat GPT radi dost divno.. poradte vy Do coho by som mal ist po 4 rande
Ktorú by ste vybrali vy na dalsie dlhodobejsie spoznavanie?? mam 48.
### **Žena 1**
* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, 170 cm, 60 kg, veľmi dlhé vlasy (50–70 cm), krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Býva v prenájme, otec dieťaťa ich nekontaktuje ani dieťa
* **Výhody:** Dobre platená a atraktívna práca, prvé rande pomerne príjemné
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 60 km, tvrdohlavosť, náladovosť
* **Ďalšie info:** Sama 5 rokov
---
### **Žena 2**
* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 deti (dospievajúce), 165 cm, 55 kg, kratšie vlasy cca 40 cm, veľmi pekné telo, krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Dom novostavba, otec detí ich kontaktuje minimálne, ju vôbec
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez hádok, veľmi vášnivá, prvá návšteva u mňa veľmi pozitívna
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 40 km
* **Ďalšie info:** Sama 3 roky
---
### **Žena 3**
* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, 170 cm, 60 kg, vysportovaná postava, jeden dospelý syn, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Žije sama v prenájme, syn ju navštevuje, exmanžel žije mimo krajinu
* **Výhody:** Atraktívna práca, vysportovaná postava, noc strávená spolu, rande za nami
* **Nevýhody:** Veľmi nabitý program, spoločné chvíle možné len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sama 1 rok, býva 4 km od mňa
---
### **Žena 4**
* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, jedno malé dieťa, 156 cm, 50 kg, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 80/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Dieťa nemá zapísaného otca, ona žije u rodičov
* **Výhody:** Slusné a príjemné vystupovanie
* **Nevýhody:** Malo vášnivá, nudné konverzácie, pasívna („kam ju postavíš, tam stojí a drží“), menej atraktívna práca, má dve práce
* **Ďalšie info:** Sama 2 roky, býva 20 km od mňa
@anonym_autor len toto tu nejak zmaz. Aj vsade, kam si to dal. Lebo ak z toho nieco bude a ona natrafi na to, ako si ju opisoval, ze je zachovala, nebude mat radost velku.
Zena chce byt videna ako jedinecne krasna, bez ohladu na vek. Sama o sebe moze povedat, ze je takej uz postarsej vyroby. Ale u nadejneho partnera chce pocut, ze bol od prvej chvile nadseny a videl ju ako krasnu. Ze pre neho bola od prveho pohladu topka.
@moonlight1210 ano nad tym som uz premyslal a hladal som ze kde sa to da vymazat, ale asi neda.
@moonlight1210 ano nad tym som uz premyslal a hladal som ze kde sa to da vymazat, ale asi neda.
@anonym_autor musis poziadat admina. Nie vzdy ti to ale splni.
@anonym_autor musis poziadat admina. Nie vzdy ti to ale splni.
@moonlight1210 neboj sa, uz som sa postarala o to, ze je to v roznych skupinach na FB a siri sa to. Ludia to zdielaju.
@anonym_653f50 sila MK 😂
@enmery nebuds si pripadat hlupo ak zistis ze toto pises vdovcovi?
@anonym_autor ew, nechutné snažiť sa vytiahnuť "vdovec " kartu aby si vyvolal pocit viny za komentáre ktoré si vyvolal vlastným správaním. Pekný pokus, ale akurát tým klesáš do ešte hlbšieho morálneho bahna.
Podla mna si troll a o rande len snivas
A ako vyzerá tvoj ksicht? V akom stave je tvoj penis? Akú máš výdrž? Plat? Deti? Máš dom? Prenájom? Aké máš IQ?
A ako vyzerá tvoj ksicht? V akom stave je tvoj penis? Akú máš výdrž? Plat? Deti? Máš dom? Prenájom? Aké máš IQ?
@anonym_19b94f IQ zhruba tušíme...
Mna by zaujimala zachovalost tvojho nastroja. Nejako si opakovane tento dolezity detail zabudol uviest.
Pokial Ti ide o pravidelny a nezavazny sex, tak c.3 je idealna volba. Pokial chces nieco viac, tak prave c.3 je strata casu.
1 a 4 vyradit.
2 je zaujimava pokial mas zaujem o dlhodobejsi vztah.
@anonym_014ed6 presne som to isla napisat...za mna c. 2
@anonym_19b94f IQ zhruba tušíme...
@haley7897 IQ tušíme celkom presne, EQ s úplnou presnosťou.
Budem citovať, čo dnes napísal o ňom jeden muž v skupine: On: Nevýhody - Nulový charakter, na ženy a ich rodiny nahliada ako na veci a nie ľudské bytosti.
Výhody: Zdá sa, že aspoň čiastočne ovláda prácu s umelou inteligenciou 😁
Budem citovať, čo dnes napísal o ňom jeden muž v skupine: On: Nevýhody - Nulový charakter, na ženy a ich rodiny nahliada ako na veci a nie ľudské bytosti.
Výhody: Zdá sa, že aspoň čiastočne ovláda prácu s umelou inteligenciou 😁
@anonym_653f50 😂
@stvura ale samozrejme ze ja to chapem, Dama opisana ako tretia sa dnes vyjadrila v zmysle, ze z jej strany je rozhodnute a asi aj z mojej. Prdbezne. Takze docsne to uzatvorim. a ostatne ostane aktivity ohladom stretnuti su pozastavene.
@anonym_autor uz vopred lutujem tu co predbezne vyhrala tento trapny konkurz na rozveselovvanie smutneho vdovca... 🙄 Hadam ta vcas precita, dufam, ze skoro zisti co si za uboziaka, ked zeny hodnotis podla zachovalosti obsahu podprsenky
Pre dobro každej jednej nich dúfam, že Ťa kopnú do riti...
@anonym_autor
@enmery radšej nech ho kopnu z druhej strany ako do riti....a bude pokoj .....hrdina autor anonym 😉
@anonym_autor a nezabudni tym zvysnym trom oznamit, ze vyberove konanie je ukoncene a neuspeli v porovnani s konkurenciou
Inak, ja ani nechcem vedieť ako prišiel na tie presné údaje o veľkostiach, môj manžel nevie ani po 10 rokoch manželstva moju veľkosť podprsenky, dĺžku vlasov v cm už vôbec, teraz neviem či nemám chybný kus 😂
Inak, ja ani nechcem vedieť ako prišiel na tie presné údaje o veľkostiach, môj manžel nevie ani po 10 rokoch manželstva moju veľkosť podprsenky, dĺžku vlasov v cm už vôbec, teraz neviem či nemám chybný kus 😂
@anonym_a03dbd chybny kus je niekto iny, nie tvoj manzel
@anonym_46e8b0 toto ma rozosmialo nahlas 👍
@letfenixa ved si treba predstavit aj druhu stranu, tu pánko sa tvari, ze je na blšáku
On je stále napriek civilázii a knihám naopak stále dobre zachovalý keket. Za toto ma vymažú.

@mon29 Ja už nechápem, aké primitívne hlúpe bytosti v dnešnej dobe toto riešia totoako keby ženy súdili muža, že sa sám rozhodol narásť si 8 cm. Prsia sa už v dnešnej dobe bez silikonov dajú upraviť prirodzene. Tento muž je primitív, povrchný, hlúpy, egoistický a preto je v 48mičke sám, aj keď nechce...that's all.
@enmery nebuds si pripadat hlupo ak zistis ze toto pises vdovcovi?