Majú muži na zoznamkách vážny záujem?
Máte aj vy skúsenost, že máte záujem o vzťah, ale muži ktorí chcú vzťah na zoznamke vyzerajú ako zúfalci a ti čo vyzerajú lepšie tak len sex ponúkajú a stretka?
@anonym_683967 je nám jasné, prečo si tam bol dlhšie. 😳
@anonym_ca2a67 bol som krátko a o nič som neprišiel.
Muži na zoznamkách sú rôzne typy mužov. Neúspešní zúfalci, skrachovanci čo bývajú ešte v 35-tke s rodičmi. Potom rôzni obstaróžni seladóni a la Michal David čo si chcú vrznúť. Tiež usadení pribratí fotríkovia kde 40-tnik vyzerá ako 60-tnik. Introvertí ťuťkovia čo kukajú do zeme a ledva povedia jednu vetu. No skrátka, je tam z čoho vyberať. Ale tak ani ženy tam nie sú úplne top. Jedna má psychické problémy, iné depresie alebo traumy z detstva, daľšiu poznačil rozvod a doteraz si to v hlave neupratala. Iná vyzerá ako dinosaurus ale myslí si že je Pamela Anderson. Hotové panoptikum
@anonym_8dd787 nesuhlasim. Na zoznamke som napriklad aj ja a nesplnam nic z toho, co si napisala. Mam 45, mam krasne a dobre dve dcerky, mam vlastne byvanie, ziaden uver ani dlzoby, som simpatak a da sa so mnou v pohode pokecat, nechcem len sex, mam upratanu minulost a nie som uchyl. Takze su tam aj normalny muzi... je tam mix vsetkeho. Ak chce mat zena uspech, musi sa prebrat mnozstvom a mat aj stastie a urcite najde...
@anonym_ca2a67 bol som krátko a o nič som neprišiel.
@anonym_683967 zas čo je podľa teba dlho ? Alebo čo je podľa teba krátko ? Bol som na zoznámkach pár mesiacov. Neviem či sa to dá brať ako dlhú dobu alebo nie, záleží podľa človeka ako to berie
ja mam muza zo zoznamky a sme spolu 23 rokov
@fil1p21 A to už prečo? Vieš mi to špecifikovať?
@pr85 lebo reaguješ na každú jednu tému ohľadom sexu a keď som čítal ako rozpisuješ svoj sexuálnych život tak je zo stredoveku. Ešte v stredoveku si to ľudia viac užívali. Kondóm pri orálnom sexe ? Nevyjadrujem sa. Ďalšia vec ak by si bol doma veľmi spokojný tak by si nereagoval na každú jednu tému ohľadom sexu
@anonym_8dd787 nesuhlasim. Na zoznamke som napriklad aj ja a nesplnam nic z toho, co si napisala. Mam 45, mam krasne a dobre dve dcerky, mam vlastne byvanie, ziaden uver ani dlzoby, som simpatak a da sa so mnou v pohode pokecat, nechcem len sex, mam upratanu minulost a nie som uchyl. Takze su tam aj normalny muzi... je tam mix vsetkeho. Ak chce mat zena uspech, musi sa prebrat mnozstvom a mat aj stastie a urcite najde...
@arek00 Tvoja bývalá by ťa tiež takto opísala určite. Si takmer dokonalý, nechápem, že o teba nie je bitka na zoznamke. Takí dobrí chlapi sa rýchlo rozchytajú, ani zoznamke sa dlho neohrejú. Na zoznamke je väčšinou odpad. A to tvrdím, aj keď som si tam našla svojho muža. Bolo to ako prehadzovať hnoj vidlami - tak by som tie písania a stretká opísala.
@arek00 Tvoja bývalá by ťa tiež takto opísala určite. Si takmer dokonalý, nechápem, že o teba nie je bitka na zoznamke. Takí dobrí chlapi sa rýchlo rozchytajú, ani zoznamke sa dlho neohrejú. Na zoznamke je väčšinou odpad. A to tvrdím, aj keď som si tam našla svojho muža. Bolo to ako prehadzovať hnoj vidlami - tak by som tie písania a stretká opísala.
@andrejka2424 jasne všetci muži boli hnoj a ty si bola úplne dokonalá. Že si sa vôbec unúvala zostúpiť medzi bežných smrteľníkov na zoznamku 😅
@andrejka2424 jasne všetci muži boli hnoj a ty si bola úplne dokonalá. Že si sa vôbec unúvala zostúpiť medzi bežných smrteľníkov na zoznamku 😅
@anonym_3c99cb Prečo by som mala byť dokonalá? Preto, že som nechcela kurevníka, gemblera, alkoholika , mamičkára a pod. ? Písala som si s mužmi, nie ženami pochopiteľne. Veľkej väčšine som už ani neodpísala po prvej, druhej správe. K ženám sa vyjadriť neviem , asi to bude podobné.. Môj muž splňal požiadavky, ktoré som mala a ja jeho. Som šťastne vydatá a neuveríš, sme bežní smrteľníci. 🙂
@pr85 lebo reaguješ na každú jednu tému ohľadom sexu a keď som čítal ako rozpisuješ svoj sexuálnych život tak je zo stredoveku. Ešte v stredoveku si to ľudia viac užívali. Kondóm pri orálnom sexe ? Nevyjadrujem sa. Ďalšia vec ak by si bol doma veľmi spokojný tak by si nereagoval na každú jednu tému ohľadom sexu
@fil1p21 To nie je pravda. Ja tie témy nevyhľadával. Mne sa zobrazia v zozname diskusii (tak, ako táto nesexualna téma). A čo je zle na kondóme počas oralu? Ak by som nebol spokojný v manželstve, tak sa rozvedená nájdem si inú ženu, nemyslíš? Nič také neplánujem.
@arek00 vidíš a ja keby som ťa na tej zoznamke stretla tak ti neodpíšem.
Absolútna neznalosť slovenčiny je fakt niečo čo nezvládam.
ale keď si teda taký dokonalý - prečo si sám a na zoznamke?
zeny na zoznamkach maju prevazne dusevne alebo existencne problemy. Obycajne zeny o ktore nema nik zaujem. Postupne to vzdavaju a tymje ich tam menej a menj. Co nasledne sa prejavuje este viac na ich zufalstve. no a preto tie co tam su su skor spodina, matky deti pre ktore hladaju sponzora alebo hladaju niekoho kto ich vytiahne z chudoby. a preto tak chlapi k nim aj pristupuju.
zeny na zoznamkach maju prevazne dusevne alebo existencne problemy. Obycajne zeny o ktore nema nik zaujem. Postupne to vzdavaju a tymje ich tam menej a menj. Co nasledne sa prejavuje este viac na ich zufalstve. no a preto tie co tam su su skor spodina, matky deti pre ktore hladaju sponzora alebo hladaju niekoho kto ich vytiahne z chudoby. a preto tak chlapi k nim aj pristupuju.
@anonym_c8eb9c Pekne si to zhrnul, je to z veľkej časti pravda. Akí muži sú tam podľa teba, keď ani tie chudery a slobodné matky ich nechcú? Máš pocit, že nie sú duševní mrzáci s maniérmi starých mládencov a inými chuťovkami, pre ktoré sú nežiadaní a nepoužiteľní?
@arek00 všetko OK, ale sympaťák je s tvrdým y 😉
@arek00 Rozvedený s dvoma deťmi? Žiadne terno. A tá katastrofálna gramatika...
Väčšina su tam fakt stratené prípady.
Ale podla mňa to človek pozná po čase ak si s niekym sadne a píšeš s nim dlhšie.
Ja som na 98% správ ani neodpisovala. Ja som na pokec chodila z nudy a zo zvedavosti v 16.
A nasla som si manžela :D On mal vtedy 19, od prveho stretnutia sme spolu už 15ty rok ťaháme :D
Takže je to ako hľadať ihlu v kope sena ale dá sa.
@fil1p21 To nie je pravda. Ja tie témy nevyhľadával. Mne sa zobrazia v zozname diskusii (tak, ako táto nesexualna téma). A čo je zle na kondóme počas oralu? Ak by som nebol spokojný v manželstve, tak sa rozvedená nájdem si inú ženu, nemyslíš? Nič také neplánujem.
@pr85 nerozviedol by si sa, lebo by si sa bal, ze pojdes za to do pekla, radsej mas vztah bez sexu, alebo dokopes do toho zenu, ktora si na oral doma vezme kondom 😫
@pr85 nerozviedol by si sa, lebo by si sa bal, ze pojdes za to do pekla, radsej mas vztah bez sexu, alebo dokopes do toho zenu, ktora si na oral doma vezme kondom 😫
@anonym_c5c9e0 Nevezme, už mu to nespraví ani s kondomom, lebo sa jej to hnusí. jemu sa vagína hnusí tiež lízať. Deti spravené, tak už je dosexované. Možno slávnostne na narodeniny , alebo na Vianoce .Pri zhasnutej lampe po večernej modlitbe.
@anonym_c5c9e0 Nevezme, už mu to nespraví ani s kondomom, lebo sa jej to hnusí. jemu sa vagína hnusí tiež lízať. Deti spravené, tak už je dosexované. Možno slávnostne na narodeniny , alebo na Vianoce .Pri zhasnutej lampe po večernej modlitbe.
@anonym_1f6136 tento rok mali už sex. Ďalší bude podľa mňa na Vianoce a na Silvestra.
Ja sa ani nečudujem že jeho žena nechce robiť oral. Prečo by mala robiť orál ak mužovi sa hnusi vagína ? Potom naj sa nesťažuje že ten orál nemá.
@anonym_1f6136 tento rok mali už sex. Ďalší bude podľa mňa na Vianoce a na Silvestra.
Ja sa ani nečudujem že jeho žena nechce robiť oral. Prečo by mala robiť orál ak mužovi sa hnusi vagína ? Potom naj sa nesťažuje že ten orál nemá.
@fil1p21 nesranduj 😂 na vianoce a na silvestra je príliš blízko k sebe dátumovo.
@anonym_c8eb9c ja som na zoznamke bola tiež a nemyslím si, že mám duševné problémy, na papieri to nemám a myslím si, že som v pohode a existenčné problémy nemám tiež, dokonca bývam sama v byte v hlavnom meste. na ktorý mám hypo a to nemám ani 30. Skúsila som to a pozrela sa zo zvedavosti na koho tam natrafím.. Otázka prečo som tam šla, jednoducho skúsiť šťastie. V reálnom živote v dnešnej dobe je už celkom zložité sa zoznámiť, keďže ludia žijú virtuálne. A to chodím do posilňovne, starám sa o seba a nevyzerám zle 🙂 Ale väčšina mužov, ktorí majú o mňa záujem sú starší niektorí pri peniazoch niektorí aj nie alebo takí čo balia každú a o to fakt nemám záujem alebo majú ego do nebies a ja by som chcela niekoho približne o 3-4 roky staršieho.
@fil1p21 čo mi uniklo? :D toto ma zaujíma. Prečo majú pri orále kondóm?
@fil1p21 čo mi uniklo? :D toto ma zaujíma. Prečo majú pri orále kondóm?
@anonym_fe74e0 To raz v téme o orále písal, že kedysi to so ženou skúšali, ale s kondómom,lebo sa jej to hnusilo a ani to už nepraktizujú a ani on jej to preto nerobí. Že im to nevyhovuje.Pôsobí dosť neukojene chudák.

Ja som mojho nasla na zoznamke. Ale musis dlho hladat.
@catherin4 ako dlho? Ak sa smiem opýtať?