Majú muži na zoznamkách vážny záujem?
Máte aj vy skúsenost, že máte záujem o vzťah, ale muži ktorí chcú vzťah na zoznamke vyzerajú ako zúfalci a ti čo vyzerajú lepšie tak len sex ponúkajú a stretka?
@anonym_ca2a67 kazdy mame nejaku vadu. Dakujem za opravu.
@arek00 A čo tu teda robíš na mamickovskom fore?Pamatam si ta, mal si tu polonahé fotky, ako zufalec, dokonca tému kde si hľadal frajerku.Udajne si tu nejakú matku našiel, ale veľmi rýchlo ta poslala het. Hladas tu frajerku?Preco si teda tak dlho na Zoznamke, asi teda pravda bude niekde inde…
@arek00 A čo tu teda robíš na mamickovskom fore?Pamatam si ta, mal si tu polonahé fotky, ako zufalec, dokonca tému kde si hľadal frajerku.Udajne si tu nejakú matku našiel, ale veľmi rýchlo ta poslala het. Hladas tu frajerku?Preco si teda tak dlho na Zoznamke, asi teda pravda bude niekde inde…
@anonym_230302 Presne tak.Na mňa pôsobí ako pekný hajzlík.Na to,že sa prezentuje ako vysporiadaný, šikovný chlap, celkom feši, tak je na zamyslenie, prečo s ním žiadna nechce byť. Niečo mi na ňom smrdí, ale je to len intuícia.Nechcem mu krivdiť, ale niečo rušivé tam je.Keby som bola na zoznamke, aj tie fotky čo tu mal by ma odradili od čohokoĺvek.
Zoznamka je nieco rovnake, ako diskoteka. Ani tam sa nechces dat s kazdym dokopy na pockanie. Povedzme, ze 30% muzov je tam normalnych a pouzitelnych, co hladaju vztah. Zvysok hlada sex, alebo su nepouzitelni vzhladovo ci(aj) schopnostami. Kto vie filtrovat tych 70% podla profilu a konverzacie, ten si najde. Co sa tyka zien, su tam casto take, co precenuju svoj vzhlad aj vek. Ak si tam pribrata 40-50rocna pani da filter, ze hlada niekoho iba od 30-40r, tak si tam posedi 3-4 roky a povie, ze sa tam neda nic najst a max. ju oslovil este vacsi zufalec, alebo kvoli jednorazovke.
@anonym_fe74e0 ked chcel oral zena mu povedala, ze ro je nehygienicke, tak mu natiahla prsiplast
@anonym_c5c9e0 oni sa naozaj našli 🤣 vrana k vrane sadá
@anonym_c5c9e0 oni sa naozaj našli 🤣 vrana k vrane sadá
@fil1p21 z nejakeho divneho dovodu sa vzali a teraz prezivaju sexualny ocistec
@fil1p21 z nejakeho divneho dovodu sa vzali a teraz prezivaju sexualny ocistec
@anonym_c5c9e0 áno a pritom stačilo sa spoznať pred manželstvom vo všetkých oblastiach aj tých intímnych či si budú vyhovovať. Ak by si vyhovovali aj v intímnej oblasti tak by potom riešili manželstvo, veď práve randenie je nato žeby sa spoznali...
@anonym_c5c9e0 áno a pritom stačilo sa spoznať pred manželstvom vo všetkých oblastiach aj tých intímnych či si budú vyhovovať. Ak by si vyhovovali aj v intímnej oblasti tak by potom riešili manželstvo, veď práve randenie je nato žeby sa spoznali...
@fil1p21 zaujalo ma, ze zena az taka veriaca udajne nie je, ale co potom robila na krestanskej zoznamke, syndrom nizkeho sebavedomia, alebo co, skoda, ze tu nepise, fakt by som si precitala nazory zeny chlapa, ktory nechcel sex pred svadbou, na umele oplodnenie robi dierky do kondomu, lebo "odber" nejde s krestanstvom dokopy a sex uznava len v jednej polohe 😂
@fil1p21 zaujalo ma, ze zena az taka veriaca udajne nie je, ale co potom robila na krestanskej zoznamke, syndrom nizkeho sebavedomia, alebo co, skoda, ze tu nepise, fakt by som si precitala nazory zeny chlapa, ktory nechcel sex pred svadbou, na umele oplodnenie robi dierky do kondomu, lebo "odber" nejde s krestanstvom dokopy a sex uznava len v jednej polohe 😂
@anonym_c5c9e0 asi myslela že stretla toho pravého a potom jej doplo že zoznamka bola chyba 😂 keď videla akého muža našla na kresťanskej zoznamke tak sa jej aj celá viera zhnusila 🤣🤣 Celkom mi ju je ľúto keď si predstavím že ešte o deti keď sa snažila tak si ľahla a pretrpela tých pár minút sexu
@anonym_c5c9e0 asi myslela že stretla toho pravého a potom jej doplo že zoznamka bola chyba 😂 keď videla akého muža našla na kresťanskej zoznamke tak sa jej aj celá viera zhnusila 🤣🤣 Celkom mi ju je ľúto keď si predstavím že ešte o deti keď sa snažila tak si ľahla a pretrpela tých pár minút sexu
@fil1p21 je to smutne, deti uz su dve, tak uz asi dosexovane, pri tom by stacilo tak malo keby sa obaja uvolnili ak teda su tam este nejake zvysky pritazlivosti
@anonym_c5c9e0 po toľkých rokoch už aj chémia upadla.
@fil1p21 ale oni su spolu relativne kratko
Po 5 rokoch do rozvodu som sa prihlásila na sexpokec. Ozvalo sa mi asi 30 mužov. 8 z nich mi poslalo do správy svoje stoporené prirodzenie , niektoré chlpaté iný vyholené , asi 5 mi poslalo tak úchylné správy že sa mi chcelo zvracať, ďalších možno bolo ženatých , koniec koncov zostali mi dvaja , ktorý boli rozvedení , so slušným vyjadrovaním a dobrým pravopisom a ktorý nechceli ísť hneď na vec. S jedným som sa dva roky stretávam a len nedávno mi povedal že by chcel viac.
@anonym_c8eb9c ja som na zoznamke bola tiež a nemyslím si, že mám duševné problémy, na papieri to nemám a myslím si, že som v pohode a existenčné problémy nemám tiež, dokonca bývam sama v byte v hlavnom meste. na ktorý mám hypo a to nemám ani 30. Skúsila som to a pozrela sa zo zvedavosti na koho tam natrafím.. Otázka prečo som tam šla, jednoducho skúsiť šťastie. V reálnom živote v dnešnej dobe je už celkom zložité sa zoznámiť, keďže ludia žijú virtuálne. A to chodím do posilňovne, starám sa o seba a nevyzerám zle 🙂 Ale väčšina mužov, ktorí majú o mňa záujem sú starší niektorí pri peniazoch niektorí aj nie alebo takí čo balia každú a o to fakt nemám záujem alebo majú ego do nebies a ja by som chcela niekoho približne o 3-4 roky staršieho.
@anonym_fe74e0 no ved vravim. s hypotekou a dusevne chora. prave si to o sebe potvrdila. Uz si zazila dusevne choru zenu ktora to o sebe bude tvrdit? nie. kazda to naopak bude sa snazit vyvratit.
@anonym_c8eb9c Pekne si to zhrnul, je to z veľkej časti pravda. Akí muži sú tam podľa teba, keď ani tie chudery a slobodné matky ich nechcú? Máš pocit, že nie sú duševní mrzáci s maniérmi starých mládencov a inými chuťovkami, pre ktoré sú nežiadaní a nepoužiteľní?
@anonym_1f6136 vsetko by bolo v poriadku, keby tych zien je tam rovnako ako chlapov. No zeny tie rozumnejsie su si vedome ze vzhladovo a itelektom a priveskom vo forme deti na chlapov nemaju a tak tam ani nechodia. Tie najrozumnejsie sa vobec nerozvadzaju a ostavaju s partneromza kazdych okolnosti cize suzadane. a ttie hlupe a skarede tie chlapa opustili a teraz su na zoznamkach ako jedine, zial v prevahe muzskych zaujemcov degraduju dusevne v okojeni nerealneho zaujmu este viac.
@anonym_1f6136 vsetko by bolo v poriadku, keby tych zien je tam rovnako ako chlapov. No zeny tie rozumnejsie su si vedome ze vzhladovo a itelektom a priveskom vo forme deti na chlapov nemaju a tak tam ani nechodia. Tie najrozumnejsie sa vobec nerozvadzaju a ostavaju s partneromza kazdych okolnosti cize suzadane. a ttie hlupe a skarede tie chlapa opustili a teraz su na zoznamkach ako jedine, zial v prevahe muzskych zaujemcov degraduju dusevne v okojeni nerealneho zaujmu este viac.
@anonym_c8eb9c Ty si šťastne zadaný? Tvoje názory sú skvostné. Ani tá psychicky chorá, s piatimi deťmi a dvoma zubami by sa na teba neulakomila.
@anonym_autor vsetko zalezi od toho ako vyzeras ty. Kazdy hlada pekneho chlapa ci krasku a skaredych odpinkava. Kamarat takto pretiahol asi 8 zien za rok. Naco potom vztah ?
@anonym_autor vsetko zalezi od toho ako vyzeras ty. Kazdy hlada pekneho chlapa ci krasku a skaredych odpinkava. Kamarat takto pretiahol asi 8 zien za rok. Naco potom vztah ?
@anonym_fa7283 to je veľa či málo? alebo aký je point?
@anonym_fe74e0 no ved vravim. s hypotekou a dusevne chora. prave si to o sebe potvrdila. Uz si zazila dusevne choru zenu ktora to o sebe bude tvrdit? nie. kazda to naopak bude sa snazit vyvratit.
@anonym_c8eb9c s 40 000 hypotékou a bytom v hodnote cez 350 000. :D Ale asi som chudobná pre teba no. Teraz príde otázka kde som toľko peňazí nabrala, keďže som taká mladá.
@anonym_c8eb9c neviem, či zrovna najrozumejšie sú tie ženy, ktoré ostávajú za každých okolností. Mám mamu, ktorá takto ostala, žije si na pohľad skvele ale ja by som jej život nechcela. Po finančnej stránke má všetko, luxusné dovolenky 3x do roka, nový lexus, keď chcela chatu kúpila sa jej má všetko ale čo je za tým že 🙂)
@anonym_c8eb9c neviem, či zrovna najrozumejšie sú tie ženy, ktoré ostávajú za každých okolností. Mám mamu, ktorá takto ostala, žije si na pohľad skvele ale ja by som jej život nechcela. Po finančnej stránke má všetko, luxusné dovolenky 3x do roka, nový lexus, keď chcela chatu kúpila sa jej má všetko ale čo je za tým že 🙂)
@anonym_fe74e0 Moja mama rovnako.Úsmev na perách a v očiach bolesť.Veĺmi by som si priala, aby dokázala odísť. Ona ho má stále rada napriek všetkému , ale chradne nám pred očami.
Ale teda tu ani luxus nie je, ale nechuť otca k rozvodu.Lakomec sa nepotrebuje deliť.Len nech mama čuší a drží krok .Nenávidím ho .
@anonym_230302 Presne tak.Na mňa pôsobí ako pekný hajzlík.Na to,že sa prezentuje ako vysporiadaný, šikovný chlap, celkom feši, tak je na zamyslenie, prečo s ním žiadna nechce byť. Niečo mi na ňom smrdí, ale je to len intuícia.Nechcem mu krivdiť, ale niečo rušivé tam je.Keby som bola na zoznamke, aj tie fotky čo tu mal by ma odradili od čohokoĺvek.
@anonym_1f6136 poviem uprimne, zeny ma chcu, ale zial take, co nemaju upratanu minulost, vidia len peniaze sú vypocitave, alebo su vo vztahu a chcu sa tajne stretavat, alebo nejavia zaujem o moje deti, su naviazane na matky a nechcu sa od nich odstahovat, nechcu riesit spolocnu buducnost, maju moc kamaratiek ktore im davaju rozum...a mozem pokracovat. Ked som tu mal inzerat, ozvalo sa mi mnozstvo zien, zial z daleka a to nie je pre mna. Necudujem sa ti ze mate na mna taky pohlad, to je ok. Vcera mi nieco podobne povedala moja dcerka, 13 rocna...tatino, vies o tom ze ked ta spoznali moje kamaratky tak sa ta bali? A teraz ked ta poznaju ťa maju velmi radi si cool. Zial, nemozem za moj vyzor a pravopis...ale povahu mam dobru a hajzlik fakt nie som. A vies co, som spokojny.
@anonym_1f6136 poviem uprimne, zeny ma chcu, ale zial take, co nemaju upratanu minulost, vidia len peniaze sú vypocitave, alebo su vo vztahu a chcu sa tajne stretavat, alebo nejavia zaujem o moje deti, su naviazane na matky a nechcu sa od nich odstahovat, nechcu riesit spolocnu buducnost, maju moc kamaratiek ktore im davaju rozum...a mozem pokracovat. Ked som tu mal inzerat, ozvalo sa mi mnozstvo zien, zial z daleka a to nie je pre mna. Necudujem sa ti ze mate na mna taky pohlad, to je ok. Vcera mi nieco podobne povedala moja dcerka, 13 rocna...tatino, vies o tom ze ked ta spoznali moje kamaratky tak sa ta bali? A teraz ked ta poznaju ťa maju velmi radi si cool. Zial, nemozem za moj vyzor a pravopis...ale povahu mam dobru a hajzlik fakt nie som. A vies co, som spokojny.
@arek00 V poriadku, vôbec ťa nepoznám, napìsala som iba vlastný pocit z tvojej prezentácie na MK. Zdanie môže klamať a teba nemusí trápiť, čo si myslia cudzí ĺudia.
@arek00 a majú aj vidieť aké peniaze? lebo toto muži často hovoria a vačšina z nich bohužiaľ finančne nemá ani čo ponúknuť

@fil1p21 čo mi uniklo? :D toto ma zaujíma. Prečo majú pri orále kondóm?
@anonym_fe74e0 ked chcel oral zena mu povedala, ze ro je nehygienicke, tak mu natiahla prsiplast