Mal by muž počas randenia darovať kvety?
ahojte, ospravedlnujem sa za trapnu otazku, ale randim s muzom uz mesiac a este mi nic nedal ani jeden kvietok … nechcem aby to vyznelo materialisticky je ku mne dobry ale bola som zvyknuta ze mi chlap v zaciatkoch dal aspon obcas nejaky kvietok co si o tom myslite je to nepodstatne ? dali vam vasi chlapi v zaciatkoch aspon raz nejaky kvietok alebo az neskor ? ide len o to ze mam kvety rada a urcite by ma to potesilo, stale ma to velmi potesilo a pri tomto ani raz 🤷🏻♀️
Asi som stara, ale kvet/kyticu povazujem od gentlemana za samozrejmu. Hlavne na zaciatku vztahu. Je to krasne gesto. Keby nedoniesol aspon 1 ruzu, povazovala by som ho za lakomeho sedlaka. Podla mna to patri k randeniu, romantike, dobyjaniu zeny.
Ja uz kvet keď je sviatok výročie to Ano ale inak nie. Kedže v zahradnom platím ja a tam tých kvetov čo ona nabybera a potom jej to musím sadiť okolo domu. Stále sa smejem že tak dlho vybera kvietky ktoré k nám idu zomrieť. Inak na prvé rande kvet nie údajne to ženy berú divne. Naor tejto mojej som dal kvety na treťom stretnuti a to som sa predtým opýtal či môžem 😂 ale celkovo ja som rad dával ženám kvety keď bola príležitosť.
Asi som stara, ale kvet/kyticu povazujem od gentlemana za samozrejmu. Hlavne na zaciatku vztahu. Je to krasne gesto. Keby nedoniesol aspon 1 ruzu, povazovala by som ho za lakomeho sedlaka. Podla mna to patri k randeniu, romantike, dobyjaniu zeny.
@katkazatka nemusí byť ani lakomý, ani sedlak, stačí že bol vychovávaný matkou ako som ja 😂 lebo ja napr. toto fakt fakt neocením 🙂
po mesiaci by som uz nejaku tu kyticu ocakavala aspon obcas. ked v zaciatkoch nedonesie, kedy potom?