icon

Mal by muž počas randenia darovať kvety?

15. sep 2026

ahojte, ospravedlnujem sa za trapnu otazku, ale randim s muzom uz mesiac a este mi nic nedal ani jeden kvietok … nechcem aby to vyznelo materialisticky je ku mne dobry ale bola som zvyknuta ze mi chlap v zaciatkoch dal aspon obcas nejaky kvietok co si o tom myslite je to nepodstatne ? dali vam vasi chlapi v zaciatkoch aspon raz nejaky kvietok alebo az neskor ? ide len o to ze mam kvety rada a urcite by ma to potesilo, stale ma to velmi potesilo a pri tomto ani raz 🤷🏻‍♀️

Strana
z2
anonym_21e8d4
16. sep 2026
katkazatka
16. sep 2026

Asi som stara, ale kvet/kyticu povazujem od gentlemana za samozrejmu. Hlavne na zaciatku vztahu. Je to krasne gesto. Keby nedoniesol aspon 1 ruzu, povazovala by som ho za lakomeho sedlaka. Podla mna to patri k randeniu, romantike, dobyjaniu zeny.

lenja1
16. sep 2026

Ja uz kvet keď je sviatok výročie to Ano ale inak nie. Kedže v zahradnom platím ja a tam tých kvetov čo ona nabybera a potom jej to musím sadiť okolo domu. Stále sa smejem že tak dlho vybera kvietky ktoré k nám idu zomrieť. Inak na prvé rande kvet nie údajne to ženy berú divne. Naor tejto mojej som dal kvety na treťom stretnuti a to som sa predtým opýtal či môžem 😂 ale celkovo ja som rad dával ženám kvety keď bola príležitosť.

biba_18
16. sep 2026
@katkazatka

Asi som stara, ale kvet/kyticu povazujem od gentlemana za samozrejmu. Hlavne na zaciatku vztahu. Je to krasne gesto. Keby nedoniesol aspon 1 ruzu, povazovala by som ho za lakomeho sedlaka. Podla mna to patri k randeniu, romantike, dobyjaniu zeny.

@katkazatka nemusí byť ani lakomý, ani sedlak, stačí že bol vychovávaný matkou ako som ja 😂 lebo ja napr. toto fakt fakt neocením 🙂

proste_zuza
17. sep 2026

kvety zrovna nemusia byt. Ale aspon obcas cokolada neni na skodu

tarvika
17. sep 2026

po mesiaci by som uz nejaku tu kyticu ocakavala aspon obcas. ked v zaciatkoch nedonesie, kedy potom?

Strana
z2