Milenecký vzťah
Hľadám chémiu, ktorá páli.
Nežnosť aj zviera, vášeň, napätie a sex, ktorý má hĺbku. Baví ma postupné budovanie túžby, pohľady, dotyky a energia, ktorá sa nedá hrať.
Som inteligentný, Hľadám ženu, ktorá vie, že dobrý sex začína v hlave a končí veľmi pomaly.
Som zadaný, preto je diskrétnosť a súkromie nutnosť. Rešpektujem hranice, ale keď preskočí iskra, viem byť intenzívny.
Ak cítiš napätie už pri čítaní, ozvi sa.
Sympatie rozhodnú.
Foto po dohode.
hladas, kde by si si suchol, lebo doma to nemas alebo ta to doma nebavi, ta omacka okolo toho je len aby si vyzeral chrumkavy
Uz mas poumyvane okna? Ked ano, mozes vybijat energiu na kuchynskej linke a potom mozes plynulo prejst do kupelne a do WC. Zubnou kefkou drhnut spary. To bude tolko vasne, ze ju ani nevstrebes
No ženy ale ste mu dali 😀😀😀👍🏻👍🏻👍🏻
Inteligentný človek vie čo znamená slovo ZADANÝ.
RIP johny28 ✝️ 27.1.2026 😅
Ľutujem tvoju ženu dúfam že ti na toto čím skôr príde.Naco máš vzťah keď nevydrzis pri jednej . Nenávidím takýchto chlapov a tiež dúfam vto že čo robíš ty sa ti vráti rovnako
@johny28 to už čo za strašného chudáka musí byť, keď si hľadá na inzerát sex a je ženatý. Asi už všetky ženy z okolia ho poznajú, tak skúša všetko čo sa dá. To musí byť dajaká úchylka. Chudák aj jeho žena, nemá šajnu, čo za odpad doma má.

Johny johny ty ch•ju šaleny