icon

Milenecký vzťah

johny28
Dnes o 05:06

Hľadám chémiu, ktorá páli.
Nežnosť aj zviera, vášeň, napätie a sex, ktorý má hĺbku. Baví ma postupné budovanie túžby, pohľady, dotyky a energia, ktorá sa nedá hrať.

Som inteligentný, Hľadám ženu, ktorá vie, že dobrý sex začína v hlave a končí veľmi pomaly.

Som zadaný, preto je diskrétnosť a súkromie nutnosť. Rešpektujem hranice, ale keď preskočí iskra, viem byť intenzívny.

Ak cítiš napätie už pri čítaní, ozvi sa.
Sympatie rozhodnú.
Foto po dohode.

Strana
z2
anonym_54d1f8
Dnes o 08:57

Johny johny ty ch•ju šaleny

anonym_ac98de
Dnes o 09:20

hladas, kde by si si suchol, lebo doma to nemas alebo ta to doma nebavi, ta omacka okolo toho je len aby si vyzeral chrumkavy

viestta
Dnes o 09:39

Uz mas poumyvane okna? Ked ano, mozes vybijat energiu na kuchynskej linke a potom mozes plynulo prejst do kupelne a do WC. Zubnou kefkou drhnut spary. To bude tolko vasne, ze ju ani nevstrebes

domix147
Dnes o 09:44

No ženy ale ste mu dali 😀😀😀👍🏻👍🏻👍🏻

anonym_2a950d
Dnes o 10:41

Inteligentný človek vie čo znamená slovo ZADANÝ.

jblheart
Dnes o 11:01

RIP johny28 ✝️ 27.1.2026 😅

anonym_258a28
Dnes o 11:25

Ľutujem tvoju ženu dúfam že ti na toto čím skôr príde.Naco máš vzťah keď nevydrzis pri jednej . Nenávidím takýchto chlapov a tiež dúfam vto že čo robíš ty sa ti vráti rovnako

anonym_10f5b3
Dnes o 11:50

@johny28 to už čo za strašného chudáka musí byť, keď si hľadá na inzerát sex a je ženatý. Asi už všetky ženy z okolia ho poznajú, tak skúša všetko čo sa dá. To musí byť dajaká úchylka. Chudák aj jeho žena, nemá šajnu, čo za odpad doma má.

Strana
z2