icon

Môže vzniknúť vzťah bez chémie?

24. aug 2026

Práve som sa vrátil z rande a napísala mi čajka, že to necíti na vztah, ale skôr na kamarátstvo, že necíti chémiu, čo je vlastne tá chémia tvl, všetci to vravia a nikto nechce bez toho vztah

Strana
z2
podvody
25. aug 2026
@anonym_429bba

@podvody ty citis chemiu pri bufetoch a vo vyvarovnach. Ostan tam a zenam daj pokoj. Ziadna si nezasluzi take ponizenie aby ju ostatni videli s takym sasom ako si ty.

@anonym_429bba aj hentá ryšavka čo je teraz v telke by mi stačila 😉 ja veru cítim radosti rôzne pri vývarovni a bufete. Len ženy to necítia ku mne. Tam tá moonlight1210 to velice dobre opísala. To je presne to.

Takže chémia je:
- To čo ženy ku mne nikdy necítia
- To čo povedala Tilly
- To čo povedala moonlight1210

katkazatka
25. aug 2026

Samozrejme, ze moze vzniknut vztah bez chemie. A mozno bude aj stabilnejsi a kvalitnejsi ako vztah, ktory je zalozeny na chtíči. Chemiu citia mnohe, na zaciatku uzasna vasen, iskrenie a po zlozeni ruzovych okuliarov debilko, co ju nechal tehotnu, alebo ju podvadza.

tilly
25. aug 2026
@katkazatka

Samozrejme, ze moze vzniknut vztah bez chemie. A mozno bude aj stabilnejsi a kvalitnejsi ako vztah, ktory je zalozeny na chtíči. Chemiu citia mnohe, na zaciatku uzasna vasen, iskrenie a po zlozeni ruzovych okuliarov debilko, co ju nechal tehotnu, alebo ju podvadza.

@katkazatka asi sme každý iný. Ja si napríklad neviem predstaviť mať vzťah bez chémie. Bez toho, aby som sa mimovoľne neusmiala pri myšlienke na neho, bez motýlikov. Ja by som sa bez toho namotania sa nedokázala s niekym ani bozkávať, vyspať už vôbec nie... keby som to kedysi dokázala, mať vztah bez chémie, založený na rozume, mala by som ho vtedy s chlapom, vysokým, pekným, veľmi ale že veľmi bohatým, neskutočne krásne sa ku mne správal, modré z neba by mi zniesol, ale nešlo to, srdce bolo proti, aj keď rozum kričal aaanoooo. Vtedy som bola zo seba veľmi prekvapená, že som to nedala.
Našťastie tá iskra preskočila a chémia vznikla s mojim mužom a je to skoro 26 rokov.

katkazatka
25. aug 2026
@tilly

@katkazatka asi sme každý iný. Ja si napríklad neviem predstaviť mať vzťah bez chémie. Bez toho, aby som sa mimovoľne neusmiala pri myšlienke na neho, bez motýlikov. Ja by som sa bez toho namotania sa nedokázala s niekym ani bozkávať, vyspať už vôbec nie... keby som to kedysi dokázala, mať vztah bez chémie, založený na rozume, mala by som ho vtedy s chlapom, vysokým, pekným, veľmi ale že veľmi bohatým, neskutočne krásne sa ku mne správal, modré z neba by mi zniesol, ale nešlo to, srdce bolo proti, aj keď rozum kričal aaanoooo. Vtedy som bola zo seba veľmi prekvapená, že som to nedala.
Našťastie tá iskra preskočila a chémia vznikla s mojim mužom a je to skoro 26 rokov.

@tilly Vies co? Chemia prisla neskor. Aj motyle, aj vsetko. Ale mozno tym, ze ja som dost racionalny clovek. Zato skoro vsetky kamaratky, co boli v 7. nebi s motylmi neviemkde, boli do par rokov porozchadzane a rozvedene. Podla mna si tu chemiu vymyslela priroda, aby nas zaslepila a oklamala. Aby si aj najvacsi blbci a chrapuni nasli partnera. 😀😀 Ale nie, srandujem. Pri prvom (ked som bola mlada) boli hovadske motyle a po precitnuti zostal len ten blbec. Ale ja sa primarne riadim rozumom.
Mne je smiešne, ked tu citam o zlomenych babch, ktore mali prvy rok toho najuzasnejsieho partnera, co ju nosil na rukach a zrazu sa panko kurvi a ona nevie kde je chyba, lebo ved prvych par mesiacov mali uzasnu chemiu a lasku. Asi tak.

tilly
25. aug 2026
@katkazatka

@tilly Vies co? Chemia prisla neskor. Aj motyle, aj vsetko. Ale mozno tym, ze ja som dost racionalny clovek. Zato skoro vsetky kamaratky, co boli v 7. nebi s motylmi neviemkde, boli do par rokov porozchadzane a rozvedene. Podla mna si tu chemiu vymyslela priroda, aby nas zaslepila a oklamala. Aby si aj najvacsi blbci a chrapuni nasli partnera. 😀😀 Ale nie, srandujem. Pri prvom (ked som bola mlada) boli hovadske motyle a po precitnuti zostal len ten blbec. Ale ja sa primarne riadim rozumom.
Mne je smiešne, ked tu citam o zlomenych babch, ktore mali prvy rok toho najuzasnejsieho partnera, co ju nosil na rukach a zrazu sa panko kurvi a ona nevie kde je chyba, lebo ved prvych par mesiacov mali uzasnu chemiu a lasku. Asi tak.

@katkazatka ale áno, presne, tú chémiu si príroda vymyslela, aby sme na začiatku nevideli chyby partnera.
Ja by som sa nevedela vyspať s niekým, na koho nie som namotana, takže som nemohla čakať, či tá chémia príde. To čo by chudák čakal na sex mesiace. By som ho naťahovala a potom nič 🤣

michaela329
25. aug 2026
@katkazatka

@katkazatka chémiu môžeš cítiť aj k debilovi, ale tam už musia nastúpiť vyššie kognitívne schopnosti a musíš vedieť, že s debilom vzťah nemá cenu. Ale vzťahy bez chémie časom zostanú bez sexu, intímnosti a blízkosti a tomu sa hovorí priateľské vzťahy, nie partnerské (prípadne tí ľudia ešte voči sebe aj zatrpknu, lebo im v živote čosi chýba jednoducho). To máš ako tie staré manželstvá z rozumu, možno trvali roky, ale boli šťastné?

earlgrey
25. aug 2026

Ja som spoznala muža, s ktorým som mala neskutočnú chémiu, keď sa ma dotkol, až mi chlpi na rukách stáli 🤣🤣🤣 triaslo so mnou...vážne som nikdy takú chémiu so žiadným mužom necítila ...super chlap, aj pekný, aj inteligentný, zniesol by mi aj modré z neba...no ale vták mu nefunguje 🤷‍♀️ a toto je pre mňa vo vzťahu veľmi dôležité...čo mám z tej chémie, keď ma sexuálne nikdy neuspokojí. Takže niekedy aj chémia nič neznamená.

katkazatka
25. aug 2026
@michaela329

@katkazatka chémiu môžeš cítiť aj k debilovi, ale tam už musia nastúpiť vyššie kognitívne schopnosti a musíš vedieť, že s debilom vzťah nemá cenu. Ale vzťahy bez chémie časom zostanú bez sexu, intímnosti a blízkosti a tomu sa hovorí priateľské vzťahy, nie partnerské (prípadne tí ľudia ešte voči sebe aj zatrpknu, lebo im v živote čosi chýba jednoducho). To máš ako tie staré manželstvá z rozumu, možno trvali roky, ale boli šťastné?

@michaela329 ja by som nezovseobecnovala. U mna chemia prisla neskor. A aj teraz po vyse 25 rokoch mame sexu viac ako mlade pary. Uplne vazne. Mame stabilny vztah, zalozeny na inom ako pociatocnom chtici. A stale sexujeme.
A naopak, tie vztahy, co boli zalozene na pociatocnom osiali, mnozu byt po par mesiacoch/rokoch bez sexu.

michaela329
25. aug 2026
@katkazatka

@michaela329 ja by som nezovseobecnovala. U mna chemia prisla neskor. A aj teraz po vyse 25 rokoch mame sexu viac ako mlade pary. Uplne vazne. Mame stabilny vztah, zalozeny na inom ako pociatocnom chtici. A stale sexujeme.
A naopak, tie vztahy, co boli zalozene na pociatocnom osiali, mnozu byt po par mesiacoch/rokoch bez sexu.

@katkazatka ale chémia prišla, takže ona tam bola, len Ty si si ju asi nepripúšťala, to robí veľa ľudí. Ja mám s mojím mužom od začiatku silnú chémiu (15 rokov), s mojím ex som ju tiež mala (5rokov) a baopak, randila som aj z rozumu, pekní chlapi, rozumní - s jedným sa doteraz kamaratim, ale chemia a príťažlivosť tam nebola, také z mojej strany to neprišlo a keďže viem, aké to je, keď to tam naozaj je - tak načo toho chlapa trápiť a dávať mu falošné šance? Či vzťah výjde, alebo nie, je o veľa faktoroch - no ak uz na začiatku viem, že tam tento jeden chýba, tak mi príde jednoducho fér to tomu chlapovi povedať.

anonym_23cc7b
25. aug 2026

Neviem si predstavit začínať vztah bez chémie.Ved by ma nepriťahoval, netúžila by som po nom, dotyky by mi boli nepríjemne. Bol by mi ako kamarát.Prečo by som to niekomu mala robiť, trapit ho neviem dokedy a či vôbec by to prišlo keď môže mat zenu hneď od začiatku s chémiou a všetkým čo k tomu patri?
Za mňa by to bolo nefer k tomu muzovi.Mne to pripadá keď nič lepšie na obzore nieje, začnem si i s týmto, lepšie ako nič, tak sa zeny uspokoja i so vzťahom bez chémie. Keď ostanú po čase sa z nich stanu spolubyvajuci bez intímnosti
V každom jednom vztahu som mala chémiu a mame ju doteraz aj po x-rokoch

anonym_01b125
25. aug 2026

@anonym_autor záleží podľa veku.V mladom veku to je dôležité, lebo biologicky by ste mali splodiť dieta ja by som ako 40 plus už hľadala iné kvality.Po jednom rande sa to nedá povedať ľudia sú nervózni.Tebe sa páčila?Najlepšie vzťahy vznikajú postupne a z kamarátstva ta chémia je len ošiaľ mozgu hormóny a tie pominú do pár mesiacov.Ale samozrejme,keď sa ti nepáči, slovník, škaredé zuby, alebo neprebehne nič ani sympatie je to škoda času.Ja som mala najväčšiu chémii s človekom, ktorý by bol do vzťahu rodiny úplne nepouzitelny

anonym_01b125
25. aug 2026
@earlgrey

Ja som spoznala muža, s ktorým som mala neskutočnú chémiu, keď sa ma dotkol, až mi chlpi na rukách stáli 🤣🤣🤣 triaslo so mnou...vážne som nikdy takú chémiu so žiadným mužom necítila ...super chlap, aj pekný, aj inteligentný, zniesol by mi aj modré z neba...no ale vták mu nefunguje 🤷‍♀️ a toto je pre mňa vo vzťahu veľmi dôležité...čo mám z tej chémie, keď ma sexuálne nikdy neuspokojí. Takže niekedy aj chémia nič neznamená.

@earlgrey je sex pre teba tak dôležitý?Zaujímavé mňa viac zaujíma ako žije ako sa správa, morálne hodnoty.Sex je len pár minút žiť život s niekým čo mi nevyhovuje, ale je sex je výborný sa mi zdá zvláštne.

earlgrey
25. aug 2026
@anonym_01b125

@earlgrey je sex pre teba tak dôležitý?Zaujímavé mňa viac zaujíma ako žije ako sa správa, morálne hodnoty.Sex je len pár minút žiť život s niekým čo mi nevyhovuje, ale je sex je výborný sa mi zdá zvláštne.

@anonym_01b125 Áno je to pre mňa veľmi dôležité. Ja si neviem predstaviť žiť s človekom, s ktorým by som sex nemala alebo mala raz za mesiac na "pár minút". Takí muži nech si hľadajú ženu, ktorá sex nechce a nepotrebuje a takých je veľmi veľa.

tilly
25. aug 2026
@anonym_01b125

@anonym_01b125 sex je jeden z najdôležitejších pilierov vzťahu, milostného vzťahu.
Na dobrý vzťah to musí klapať v domácnosti, duchovne ale aj v posteli.

earlgrey
25. aug 2026
@tilly

@anonym_01b125 sex je jeden z najdôležitejších pilierov vzťahu, milostného vzťahu.
Na dobrý vzťah to musí klapať v domácnosti, duchovne ale aj v posteli.

@tilly presne tak

anonym_cf44d8
25. aug 2026

@anonym_autor
v Tvojom pripade mi to pride, ze dotycna nasla vyhovorku, aby ste sa uz nemuseli stretavat.

a som mala vztahy. chemia nebola nikde. neviem, presne, co sa tym mysli.
z okolia viem, ze ti, ci, co citili chemiu, pocase vyprchala a rozisli sa.
urcite su pripady kedy moze pretvat, ale je otazne kolko ich je

u mna je vztah je hlavne o dovere, zodpovednosti a spolahlivosti. darmo Ti bude platna chemia, ked pridu kazdodenne problemy vo vztahu...

anonym_378c21
25. aug 2026

Ako muz ju nepritahujes. Si pre nu fajn chalan- berie ta ako kamosa, ale nic viac z toho nebude.

podvody
26. aug 2026

A keď tá príťažlivosť tam nieje tak nikdy ani nebude? Nedá sa to nijako dosiahnúť, že nejako sa tak nastaviť aby to vyžarovanie tam bolo?

anonym_053277
26. aug 2026
@podvody

A keď tá príťažlivosť tam nieje tak nikdy ani nebude? Nedá sa to nijako dosiahnúť, že nejako sa tak nastaviť aby to vyžarovanie tam bolo?

@podvody neviem, asi skôr nie. mám takmer 50 rokov a takúto príťažlivosť som zažila len pri jednom chlapovi. už od začiatku som vedela, že niečo je inak. a stále ma neskutočne priťahuje.. každý pohľad na neho, myšlienka. aj teraz keď o ňom píšem mnou prešlo vzrušenie

podvody
26. aug 2026
@anonym_053277

@podvody neviem, asi skôr nie. mám takmer 50 rokov a takúto príťažlivosť som zažila len pri jednom chlapovi. už od začiatku som vedela, že niečo je inak. a stále ma neskutočne priťahuje.. každý pohľad na neho, myšlienka. aj teraz keď o ňom píšem mnou prešlo vzrušenie

@anonym_053277 to vidím aj ja ten rozdiel že ako reaguje dotyčná na kolegu a ako na mňa. To je badať aj z vonka že je medzi nimi chémia.
Darmo by som jej spravil lepší program, viac krát ju pozval von, proste on bude pre ňu stále ten on.

Strana
z2