icon

Na čo vás zbalil váš partner?

3. mar 2026

Pozval som nezadanú spolužiačku z VŠ na ples a odmietla, že chcem hneď priveľa. Myslíte, že to nebolo vhodné? Kde ste vy prvýkrát šli spolu? Na čo vás zbalil váš partner?

jaja20
3. mar 2026

@anonym_autor Boli sme na chate a perfektne hral pri ohni na gitare 🙂
Prvýkrát sme spolu išli na nákup do Tesca v BB 😄
Vtedy ho otvárali a povedal, že má ešte v aute voľné miesto.

lindous
3. mar 2026

Pozvanie na ples je vo vašom prípade podľa mňa úplne okej a ona iba jednoducho nemá o teba záujem a takto to zaobalila… je pravda, že s cudzím mužom, ktorého mám vidieť prvý krát v živote by som asi na ples na prvé rande ísť nechcela, ale vy sa aspoň trochu poznáte predpokladám a keby si sa jej páčil, pozvanie by prijala si myslim… a keď už sa teda pýtaš, my sme boli tiež spolužiaci na VŠ a čas sme spolu začali tráviť ako kamaráti učením a potom už nejak slovo dalo slovo 😄

bolarazjedna
3. mar 2026

Možno je tu na ňu priveľa, je jedno, čo si myslíme my. Môžeš jej ponúknuť ešte napr ísť spolu na kávu, čaj, prechádzku. Keď odmietne aj to, zjavne nemá o teba záujem.
Ak nie ste v žiadnom kontakte tak tráviť s niekym celý večer a vystaviť sa riziku, že sa s tým človekom nebudem cítit prijemne /nebudem mat si co povedať, je pochopiteľne neprijemne a možno chce len niečo menej záväzne stretko.

bolarazjedna
3. mar 2026
@lindous

Pozvanie na ples je vo vašom prípade podľa mňa úplne okej a ona iba jednoducho nemá o teba záujem a takto to zaobalila… je pravda, že s cudzím mužom, ktorého mám vidieť prvý krát v živote by som asi na ples na prvé rande ísť nechcela, ale vy sa aspoň trochu poznáte predpokladám a keby si sa jej páčil, pozvanie by prijala si myslim… a keď už sa teda pýtaš, my sme boli tiež spolužiaci na VŠ a čas sme spolu začali tráviť ako kamaráti učením a potom už nejak slovo dalo slovo 😄

@lindous podľa mňa to ze boli spolužiaci, ešte neznamená, že sa aspoň trocha poznajú. Možno tých pár rokov presedeli v jednej triede tak, že sa ani neporozprávali. Ja som napr raz pozvala do môjho nového bytu kolegu (aj s kolegyňou, ktorá nakoniec neprisla), ktorý mi bol 6 rokov spolužiakom, v tom čase mal 2 malé detičky, no a tak sa na mňa tlačil, že keby nie som proti, tak sa aj vyspíme. Ani vo sne ma to nenapadlo, že bude taky uchyl. To len na margo toho, ako môžeme (ne)poznať niekoho, s ktorým sme roky spolizuaci

d_ivana
3. mar 2026

@anonym_autor Nepamätám si, či ma vôbec zbalil, skôr si myslím, že sme sa zbalili navzájom. Ale k tvojmu problému - možno ju znervózňuje predstava samotného prvého rande (chce sa ti zapáčiť) a ples jej na tej nervozite ešte pridáva - musela by pred tebou tancovať, dávať pozor na etiketu...skús jej navrhnúť aktivitu, pri ktorej by mohla byť sama sebou.

autor
3. mar 2026
@lindous

@lindous vďaka za vysvetlenie, hej, má to logiku, nemá zmysel stráviť večer s niekým, kto sa mi nepáči

babababka
3. mar 2026

Na futbal.Išli sme na Slovan.

autor
3. mar 2026
@d_ivana

@anonym_autor Nepamätám si, či ma vôbec zbalil, skôr si myslím, že sme sa zbalili navzájom. Ale k tvojmu problému - možno ju znervózňuje predstava samotného prvého rande (chce sa ti zapáčiť) a ples jej na tej nervozite ešte pridáva - musela by pred tebou tancovať, dávať pozor na etiketu...skús jej navrhnúť aktivitu, pri ktorej by mohla byť sama sebou.

@d_ivana tak bral som to akože budeme mať spoločenský časopriestor pre seba, teda budeme v spoločnosti a zároveň spolu, v peknom prostredí, počúvať hudbu, jesť niečo dobré ako to na plesoch býva, trochu tancovať a hlavne mať čas sa porozprávať a trochu sa spoznať

sissy27
3. mar 2026

@anonym_autor tak ples znamena, ze ju caka x hodin v tvojej spolocnosti bez moznosti uniku (asi sa nehodi po 45min povedat, ze by som isla uz domov), treba investovat do siat, makeupu, ucesu. Nie kazdej visi v skrini plesova roba.
A mozno nerada tancuje. Takze chapem, ze na prve rande to moze byt celkom “too much” aj ked to nemusi nutne znamenat, ze sa s tebou nechce stretnut.

autor
3. mar 2026
@sissy27

@anonym_autor tak ples znamena, ze ju caka x hodin v tvojej spolocnosti bez moznosti uniku (asi sa nehodi po 45min povedat, ze by som isla uz domov), treba investovat do siat, makeupu, ucesu. Nie kazdej visi v skrini plesova roba.
A mozno nerada tancuje. Takze chapem, ze na prve rande to moze byt celkom “too much” aj ked to nemusi nutne znamenat, ze sa s tebou nechce stretnut.

@sissy27 to mi nedoplo, koľko starostí to pre babu predstavuje ísť na ples

lindous
3. mar 2026
@bolarazjedna

@lindous podľa mňa to ze boli spolužiaci, ešte neznamená, že sa aspoň trocha poznajú. Možno tých pár rokov presedeli v jednej triede tak, že sa ani neporozprávali. Ja som napr raz pozvala do môjho nového bytu kolegu (aj s kolegyňou, ktorá nakoniec neprisla), ktorý mi bol 6 rokov spolužiakom, v tom čase mal 2 malé detičky, no a tak sa na mňa tlačil, že keby nie som proti, tak sa aj vyspíme. Ani vo sne ma to nenapadlo, že bude taky uchyl. To len na margo toho, ako môžeme (ne)poznať niekoho, s ktorým sme roky spolizuaci

@bolarazjedna jasné, to chápem, určite to môže autor ešte uviesť na prvú mieru a tak som sa to aj snažila sformulovať, aby ma prípadne opravil... ale či jej je alebo nie je sympatický vedieť musí a teda ja, keby je problém naozaj len to, že nechcem ísť na ples, ale o stretnutie stojím, sama navrhnem inú alternatívu, aby bolo jasné, že to nie je úplné odmietnutie... zase sa dá argumentovať, že ale to som ja a samozrejme, ona nemusí byť takáto aktívna, ale ak chce rôzne názory, môj je takýto... každopádne za ešte jedno pozvanie na kávu nič nedá, no osobne by som nemala veľké očakávania

autor
3. mar 2026
@lindous

@bolarazjedna jasné, to chápem, určite to môže autor ešte uviesť na prvú mieru a tak som sa to aj snažila sformulovať, aby ma prípadne opravil... ale či jej je alebo nie je sympatický vedieť musí a teda ja, keby je problém naozaj len to, že nechcem ísť na ples, ale o stretnutie stojím, sama navrhnem inú alternatívu, aby bolo jasné, že to nie je úplné odmietnutie... zase sa dá argumentovať, že ale to som ja a samozrejme, ona nemusí byť takáto aktívna, ale ak chce rôzne názory, môj je takýto... každopádne za ešte jedno pozvanie na kávu nič nedá, no osobne by som nemala veľké očakávania

@lindous dávam na pravú mieru, že sa so spolužiačkou trochu poznáme, ale len povrchne. Čosi alternatívne aj navrhla, ale ja som počul len to "nie". Takže tipy na alternatívy do budúcna môžu byť relevantné, ale ako píšeš, nemám už veľké očakávania.

lindous
3. mar 2026

Tak to, že rovno navrhla alternatívu, to si mal napísať hneď, dosť to mení situáciu a určite by som v tom prípade nepočula len "nie" a chytila sa toho... ono naozaj ples je celovečerná akcia, odkiaľ sa nedá len tak odísť + sú to často aj náklady na šaty, makeup, vlasy (ak si chce dať žena spraviť) a tiež to nemusí byť aktivita, ktorú každý preferuje... ale ak navrhla niečo iné, smelo do toho

doriiis
3. mar 2026

Možno nemá rada plesy a takéto akcie. Ako na prvé rande je ples veľmi divný vyber

bolarazjedna
3. mar 2026
@lindous

@lindous súhlasím s tebou 🙂

procrastique
3. mar 2026

Pracovala som v rovnakej budove ako on, tak sa obšmietal aby zistil či nemáme spoločných známych. Potom zistil, že máme a teda vyzistil čomu sa vo voľnom čase venujem a začal sa tomu istému venovať aj on ale na inom mieste 🤐
Po nejakej dobe sa mi prihovoril a utrúsil, že zistil že máme spoločné hobby a spoločných známych 😎 ja som sa nadchla, lebo to bolo fakt niečo špecifické, išli sme teda na spomínanú voľnočasovú aktivitu a on v nej bol celkom fajn-talentovaný a celkovo ma okúzlil .... až kým sa priznal ako to celé bolo 🙄 😂 potom som robila ofuky asi polroka

anonym_e91238
4. mar 2026

Budem povrchna, ale mna moj muz zbalil jednoznacne na vyzor :D lebo to bol (a dodnes je) najkrajsi muz, akeho som na zivo videla. No a teda neskor som sa o nom dozvedela, ze je velmi vtipny. Cize ma zbalil aj na ten smiech.

anonym_8fd3a4
4. mar 2026

No po prvom sexe som ho uz nepustila 🙂))))))

moonlight1210
4. mar 2026
@anonym_autor

@d_ivana tak bral som to akože budeme mať spoločenský časopriestor pre seba, teda budeme v spoločnosti a zároveň spolu, v peknom prostredí, počúvať hudbu, jesť niečo dobré ako to na plesoch býva, trochu tancovať a hlavne mať čas sa porozprávať a trochu sa spoznať

@anonym_autor Ples naozaj nie.
Ak nahodou nenajdete spolocnu rec a zaujmy, pripadne v ramci rozhovoru tam odhalite, ze mate rozdielne hodnoty a pohlad na zivot, tak ples (zvycajne v trvani troch-styroch a viac hodin) moze zrazu zacat byt neprijemnou spolocenskou pascou.

Navyse pre zenu predstavuje aj nejake tie pripravy (saty, topanky, vlasy, licenie). A zistit, ze vlastne nemate spolu o com... A teraz co?
To nie je prijemne.

Pozvat niekoho von, kde po hodinke-dvoch kazdy moze podakovat za pekne stretnutie a ist svojou cestou (ak si nesadnete), je lahsie a prijatelnejsie.

Este sa da na plese nadvizat kontakt, kde ste kazdy so svojou skupinou. Takze to pripadne fiasko, ze si nesadnete, sa jednoducho ukonci tym, ze sa kazdy po spolocnom rozhovore vratite k svojej skupine a mozete sa bavit na plese dalej.

autor
Včera o 07:17
@anonym_8fd3a4

No po prvom sexe som ho uz nepustila 🙂))))))

@anonym_8fd3a4 no len ako ste sa k tomu dostali 🙂))

maryetta
Včera o 07:44

Fuuu aj manzel po 20rokoch by mal co robit aby ma dostal na ples...
kazdopadne so spoluziakom z vysky som bola na koncert napr. Ale tam o nic viac neslo. Len mal listky. Ja som bola na intraku... mala som cas tak sme isli.