Neozval sa po rande. Čo teraz robiť?
Ahojte.. som po 4 ročnom vzťahu, neviem či to je tým alebo čím.. mala som po rozchode 7 mesiacov pauzu a teraz som šla na rande.. neviem, či som divná ja alebo ako si to vysvetliť.. ale mali sme super rande s jedným mužom, rozprávali sme sa, boli sme spolu 5 hodín, ešte chcel aby som uňho spala, ja že nie kvôli kefke a pyžamu :D on že nájde a budem v inej izbe, mal veľký dom, že nech sa nebojím.. večer ma odviezol domov pred dom, všetko super, ešte ma aj pobozkal.. a na druhý deň nič.. tak som mu napísala pred hodinkou, či zvládol dnes jedno pracovné stretko, ktoré mi včera hovoril, že bude náročné a on odpisoval totálne odmerane.. nič sa ma nespýtal absolútne nič.. včera keď ma odprevadil, ešte hovoril, že ako dobre bolo, že som zábavná, ako mu bolo dobre a nechcel aby som šla domov a že sa teší na ďalšie stretko.. predtým sme si dlho písali, veľa správ za deň.. tak ja som pochopila, že asi teda nič.. a on že sa mám upokojiť, že sa spoznávame.. mne prišlo zvláštne že sa ma ani nespýtal ako som sa dnes mala a tak.. je toto štandartné? Ešte mi dal aj komplimenty na výzor, aká som pekná, vyzeralo že som sa mu páčila.. Lebo mám za sebou len 1 vzťah a to nie som nejaká stíhačka, ani nemám potrebu byť s niekým 24/7 ale popísať pár správ denne aspoň kto sa ako má by bolo fajn..
Zakladne pravidlo randenia: ak prve rande dopadne akokolvek nad ocakavania ale on sa po rande neozve prvy kasli na neho.....a samozrejme nemyslim tym.o tyzden ze sa ozve....usetris si tym.kopa trapenia a strateneho casu
nezabudnem na prvé rande s mojím manželom... tiež nám bolo super ale ma hneď upozornil že nie je zvyknutý byť s niekým každý deň ( predtým mal vzťah na diaľlku) tak som sa podľa toho zariadila aj ja.. a čuduj sa svete od toho rande mi každý deň volal či nejdeme niekam a nebudeme spolu... nebolo dňa kedy by sme neboli spolu.. dokonca aj cez obednú prestávku sme sa v meste stretávali a potom ešte po práci sme boli spolu... nie nedala som skoro😀 proste sme si sadli a sme už spolu 15 rokov❤ nekontaktuj ho ... ak má záujem určite sa ozve
@patrike pouzijuc tvoj priklad:
preco nevezmes prve balenie vajicok z regala? Preco nenahadzes do sacku prve jablcka z kraja?
Preco si vobec vyberas co i len ocami (farbu, velkost, tvar,…)?
Lebo sa aspon ciastocne poistujes, ze si nevyberies kazovy tovar.
Zaruku nemas, ale zvysujes sancu, ze kazovy nebude.
Takze vacsi pocet rande zvysuje sancu, ze ten muz investuje do viacerych stretnuti kvoli tomu, lebo ma vazny zaujem. Nie preto, ze urobi cokolvek, len aby ten sex dosiahol a mohol nasledne odist.
Zaruka to nie je.
Ale tu nema ani on. Ze po par rande sa s nim zena nerozide, miesto sexu.
@moonlight1210 Mam suseda, nazval by som ho profesionalnym kurevnikom. Ten ma rozpracovanych vzdy viac pripadov, na prvy pohlad sa nikam neponahla. Vzhladom na jeho profesiu kazdy den streta plno ludi a vie proste namotavat.
Jednu vidim on neho odchadzat z bytu, potom stretne mna "jaj pan sused, pardon, strasne sa pomahlam, nemozeme pokecat, caka na mna dama", skace do auta a ide za dalsou k nej domov. Ten v pohode, ako ty vravis "investuje" cas, dnes s jednou divadlo, zajtra s druhou koncert, potom tretia na veceru.
@moonlight1210 Mam suseda, nazval by som ho profesionalnym kurevnikom. Ten ma rozpracovanych vzdy viac pripadov, na prvy pohlad sa nikam neponahla. Vzhladom na jeho profesiu kazdy den streta plno ludi a vie proste namotavat.
Jednu vidim on neho odchadzat z bytu, potom stretne mna "jaj pan sused, pardon, strasne sa pomahlam, nemozeme pokecat, caka na mna dama", skace do auta a ide za dalsou k nej domov. Ten v pohode, ako ty vravis "investuje" cas, dnes s jednou divadlo, zajtra s druhou koncert, potom tretia na veceru.
@patrike presne ako som povedala - ani starostlivy vyber jablka ti nezaruci, ze nehnije prave zvnutra. Ale i tak nehadzes do kosika prve z kraja, ale vyberies si.
Takze neeliminujes na 100% vsetkych. Ale sance su vysoke.
@patrike jeden sused je možno jeden z milióna. Sám si odpovedz, že ak sa ti nejaká slečna nepáči, si ochotný sa snažiť aj keď s ňou neplanuješ trvalý vzťah, ale chodili by ste len na rande? Ak by dala aspoň sex zadarmo tak trošku by si sa premohol asi však? Ale ak ani to, snažil by si sa?
@anonym_autor čo máš robiť? Preboha! No nič. Stretla si chlapa, čo chcel sex, ty nie, on už o ďalší kontakt nemá záujem. Akceptuj to a zabudni. To je všetko, čo môžeš urobiť
@patrike Len taky postreh, ze nie je nic odpudzujucejsie, ked zacne muz zene argumentovat a racionalizovat, preco by s nim mala mat sex. Ak to takto analyticky beries aj v realnom zivote, tak s panom bohom.
Ak sa s tebou nevyspi na prvom rande, ani druhom, ani tretom, ani desiatom, je to jej volba a nie je na to ziadne racio, ziadna rovnica, ziadna logika. Proste nechce. Ty to mozes jedine respektovat a posunut sa dalej za takou, ktora ti da hned.
Mal zaujem a uz nema. To sa stava. Tam sa neda robit nic, jasne ukazal, o co mu islo.
@anonym_autor prosím ťa to ozaj ti ide o chlapa ktorý si chcel vrznut do ženskej ktorú videl 5 hodín??? To fakt ?veď to robí tak s každou...ach jaj. Presne toto je najhoršie voľakedy chlapi museli dobíjať...teraz to chcú už na prvom rande...nebude to tá mu ešte aj píše a u druhej si vrzne .....ženy by sa mali spamätať lebo ich chlapi nemajú za nič...
@anonym_autor a dnes sa ti neozval?
@bielasovicka ano a sme sa porozpravali ale nič z toho nebude. Príde mi, že ma berie ako záložný plán a to nie ´dakujem
@anonym_autor je slobodný a voľný vôbec? 🤔
@anonym_autor je slobodný a voľný vôbec? 🤔
@anonym_f6d7a7 je. ale skôr to hral na viac strán ale ved ok. aspoň mám po probléme

boze to chlapi su taki priehladni a na jedno kopyto.To ich zbadzanie a ked enda tak nepisu ,naozaj trapni su chlapi