icon

Neozval sa po rande. Čo teraz robiť?

7. júl 2026

Ahojte.. som po 4 ročnom vzťahu, neviem či to je tým alebo čím.. mala som po rozchode 7 mesiacov pauzu a teraz som šla na rande.. neviem, či som divná ja alebo ako si to vysvetliť.. ale mali sme super rande s jedným mužom, rozprávali sme sa, boli sme spolu 5 hodín, ešte chcel aby som uňho spala, ja že nie kvôli kefke a pyžamu :D on že nájde a budem v inej izbe, mal veľký dom, že nech sa nebojím.. večer ma odviezol domov pred dom, všetko super, ešte ma aj pobozkal.. a na druhý deň nič.. tak som mu napísala pred hodinkou, či zvládol dnes jedno pracovné stretko, ktoré mi včera hovoril, že bude náročné a on odpisoval totálne odmerane.. nič sa ma nespýtal absolútne nič.. včera keď ma odprevadil, ešte hovoril, že ako dobre bolo, že som zábavná, ako mu bolo dobre a nechcel aby som šla domov a že sa teší na ďalšie stretko.. predtým sme si dlho písali, veľa správ za deň.. tak ja som pochopila, že asi teda nič.. a on že sa mám upokojiť, že sa spoznávame.. mne prišlo zvláštne že sa ma ani nespýtal ako som sa dnes mala a tak.. je toto štandartné? Ešte mi dal aj komplimenty na výzor, aká som pekná, vyzeralo že som sa mu páčila.. Lebo mám za sebou len 1 vzťah a to nie som nejaká stíhačka, ani nemám potrebu byť s niekým 24/7 ale popísať pár správ denne aspoň kto sa ako má by bolo fajn..

Strana
z2
anonym_d061c4
7. júl 2026

nevrzol si tak ako dúfal - tak asi dáva komplimenty inej.
Len ho nekontaktuj, ak bude chcieť - ozve sa.

patrike
7. júl 2026

Co chce chlap, ktory ta vola prespat k nemu domov :
a) sex
b) popisat spravy , ako sa kto ma

anonym_6ed2ce
7. júl 2026

Byť tebou, stiahnem sa a prenechám iniciatívu výlučne na ňom, lebo on možno úplne nevie, že čo ďalej a ty na neho akoby vytváraš tlak a vnucuješ sa mu.Ak si sa mu páčila, bude ti písať a bude sa chcieť stretnúť.Ak bude ticho,tak mu už nepíš a zachováš si aspoň dôstojnosť.

misiak7777
7. júl 2026

@anonym_autor komplimenty sypal aby ťa zbalil do postele. Hneď na prvom stretnutí ťa volal k nemu, no čo asi chcel... Ak keď si nedala, nestojis viac o jeho záujem

patrike
7. júl 2026

Tvoj opis rande : "mali sme super rande s jedným mužom, rozprávali sme sa, boli sme spolu 5 hodín"
Jeho opis rande : "kamo, s takou supou som bol na rande, aj som ju skoro k sebe domov dotiahol, ale ucukla na poslednu chvilu, mrcha namyslena"

anonym_6ed2ce
7. júl 2026

A nevyčítaj si ,že si nešla ku nemu.Ak by ste spolu spali, dnes by si pravdepodobne rovnako dumala,prečo je odmeraný.Lebo dostal čo chcel a to hneď. Na trvalý vzťah chcú väčšinou chlapi viac ako lacný matrac.Na krátke dobrodružstvo na pár týždňov,mesiacov v pohode.

domkakvet
7. júl 2026

@anonym_autor chcel iba sex, nehladal vztah.

anonym_d0fafd
7. júl 2026

Rande nevyslo, pockaj, co bude. Ak sa neozve, hod za hlavu. Neries prilis. Nie vzdy si ludia sadnu. Moze byt aj dobre rande, ale ludia si to o par dni este nechaju prejst hlavou a dojdu k zaveru, ze predsa asi nie. Staci, ze nie si uplne jeho typ, ci nieco ine, co mu nesedi do jeho zivota,... to neovplyvnis. To rozmyslenie si mohlo byt kludne aj z tvojej strany, alebo jeho. Takych rande este bude ...

anonym_a4de42
7. júl 2026

Chcel sa stebou iba vyspať nič viac kašli na neho neozivaj sa mu už

anonym_228b52
7. júl 2026

podla mna je to strasne malo len 7 mesiacov mat pauzu po takom vztahu .Ty ides prakticky zo vztahu do vztahu.No su take typy co nevedia byt same max par mesiacov.Ja by som zas bola rada ze som sama a ze si od chlapa oddychnem nejakú dobu a nie hned niekoho uhanat.Nevies byt sama so sebou a sebe sa venovat?dobre ze si k nemu ani nesla domov.Akurat dobre vypocitavy podla mna ked ta hned takto volal.Dobre sa ukazal co hned chcel.Ake spoznavanie prosim ta ale toto 💠

anonym_bbc431
7. júl 2026

na prvom rande ta hned volal k sebe domov a ked si odmietla tak ignor od neho
mozes byt rada ze si nedopadla horsie
asi mal volny dom a chcel si vrznut

anonym_decd71
7. júl 2026

@anonym_autor nemas co lutovat, vrat ho do obehu. Nech si laka niekoho ineho. Zase jeden s tych co chcu iba tak nezaväzne....

anonym_60890b
7. júl 2026

priklanam sa na stranu-nedala nechcem .. nepis mu a nevolaj ... az nenajde inu co by dala skusi to zas na teba a iste s rozpravkou ako bol zaneprazdneny a pracovne vytazeny

anonym_a94733
7. júl 2026

Mňa by na jeho mieste odradilo práve toto tvoje vypisovanie zbytočných správ x-krát denne. Práve som sa s jedným kvôli tomu rozišla. Vypisoval mi denne niekoľkokrát a nevedel pochopiť, prečo mu neodpisujem. Neznášam takéto zbytočné vypisovačky. Nechce sa mi x-krát denne odpovedať na zbytočné otázky, ako sa mám, čo robím a podobne. Nevedel to pochopiť, urážal sa, takže dovidenia.

anonym_d3c998
7. júl 2026

Moze predstierat, ze chce vztah, predstierat, ze ma zaujem, byt mily, zabavny, hovorit spravne veci a komplimenty - scenar mozno uz pouzil velakrat, raz za cas nejaka sadne. Tiez by som nesla k nikomu prespat prvu noc. Jasne, zije v Buckinghamskom palaci, spala by si v inom kridle. Tak urciteeee. Takze mu bud islo o sex, nesadla si, nechce ta az tak velmi, tak sa neozyva. Alebo ta chce vydrazdit, vela zien ma vacsi zaujem, ked je chlap nedostupny (ale teda nesmie to byt Jozko z Hornej Dolnej, co zije s matkou a babkou v 3-izbovom byte v povodnom stave). Alebo ma dojem, ze ho az tak nechces, ked si nedala na prvom rade - su aj taki, co pocuvaju podcasty, ze ak nie je sex hned, tak si vo friendzone. Potom dice neviem, ako si ma zena udrzat nizky pocet partnerov, ale logiku v tom nehladaj. 🙄
Kazdopadne by som sa stiahla, kym nebol sex, mas navrch ty. Bola by som opatrna, lebo taketo stiahnutie na 90% nevesti nic dobre, ak rande prebiehalo v pohode, pravdepodobne to je moznost 1. Netlac, prejavila si zaujem, je to na nom. Pozor, moze sa ozvat po tyzdni, 2, po mesiaci... ze trebars bol velmi busy, moze skusat este 1 pokus, ci sa nechas nachytat predsa len.

anonym_3cd84d
7. júl 2026

Nezaujímaš ho, chcel iba tvoje telo na sex, nevyšlo tak venuje čas inej koristi.

anonym_61685b
7. júl 2026
@patrike

Tvoj opis rande : "mali sme super rande s jedným mužom, rozprávali sme sa, boli sme spolu 5 hodín"
Jeho opis rande : "kamo, s takou supou som bol na rande, aj som ju skoro k sebe domov dotiahol, ale ucukla na poslednu chvilu, mrcha namyslena"

@patrike alebo aj "5 hodin som pocuval jej zvasty a hadzal som jej komplimenty, nekonecny pribeh toto, a aj tak sme neskoncili v posteli, s tou som bol naposledy".

anonym_09fd97
7. júl 2026

Myslím si to isté co ostatný chcel seX a evidentne nemá záujem o vážny vzťah vôbec by som ho nekontaktovala.

haley7897
7. júl 2026
@patrike

Co chce chlap, ktory ta vola prespat k nemu domov :
a) sex
b) popisat spravy , ako sa kto ma

@patrike ono nam to mnohým znie ako jednoduchá otázka...
Napriek tomu šokujúce vysoké percento v tom stále tápa 😬🤣

anonym_9ad4ce
7. júl 2026

To že ten chlap asi už vetril príležitosť na "šuky-šuky" je jedná vec. Kľudne ako chlap napíšem, že na prvom rande toto riešiť nieje dobré, lebo tak aj potom ten vzťah dopadne (ja som to nikdy takto nerobil, pre mňa bolo dôležité najst si normálny vzťah a čo potom prišlo, bolo jasné že vo vzťahu, kde je láska, príde 🙂 ) . Tu asi chlap čakal túto vec hneď

Ale tiež ma zarážaju niektoré rady žien tu,nech sa mu daná slečna neozýva a nerieši, nech sa snaží on a nech on vypisuje. No milé dámy, neznášal som opakujem NEZNÁŠAL SOM, keď som prišiel domov po rande namotaný na danú babu a milá slečna nič, ani obraz ani zvuk, ja som jej vypisoval ako dilinko, ona odpisovala ledva ledva, lebo predsa nech sa snaží namotaný chlap a ona môže hrať nedostupnú ( o tom, že dané slečny riešili ešte daľších troch chlapov niekde z internetu a vás mali len niekde v zálohe ani nehovorím).
No som rád, že toto obdobie, kde ja som musel doliezať a nejaká pseudo-doležitá žena sa tvárila že čo už, skončilo. Nazdar ! 😉

anonym_d3c998
7. júl 2026
@anonym_9ad4ce

To že ten chlap asi už vetril príležitosť na "šuky-šuky" je jedná vec. Kľudne ako chlap napíšem, že na prvom rande toto riešiť nieje dobré, lebo tak aj potom ten vzťah dopadne (ja som to nikdy takto nerobil, pre mňa bolo dôležité najst si normálny vzťah a čo potom prišlo, bolo jasné že vo vzťahu, kde je láska, príde 🙂 ) . Tu asi chlap čakal túto vec hneď

Ale tiež ma zarážaju niektoré rady žien tu,nech sa mu daná slečna neozýva a nerieši, nech sa snaží on a nech on vypisuje. No milé dámy, neznášal som opakujem NEZNÁŠAL SOM, keď som prišiel domov po rande namotaný na danú babu a milá slečna nič, ani obraz ani zvuk, ja som jej vypisoval ako dilinko, ona odpisovala ledva ledva, lebo predsa nech sa snaží namotaný chlap a ona môže hrať nedostupnú ( o tom, že dané slečny riešili ešte daľších troch chlapov niekde z internetu a vás mali len niekde v zálohe ani nehovorím).
No som rád, že toto obdobie, kde ja som musel doliezať a nejaká pseudo-doležitá žena sa tvárila že čo už, skončilo. Nazdar ! 😉

@anonym_9ad4ce ale ona sa ozvala. Tak co sa mu ma pchat do zadku, keby jej odpisal normalne, tak mu aj ona odpisuje, ocividne zaujem ma. Ja neradim robit drahoty, len pockat, ci sam napise aj sam a privetivejsie, ze ma zaujem.

anonym_50ba99
7. júl 2026
@patrike

@patrike Asi tak 😅
@anonym_autor stiahni sa.. dost mozne, ze ta chcel dostat do postele a akosi mu to nevyslo 😁

patrike
7. júl 2026
@anonym_9ad4ce

@anonym_9ad4ce Tak mne sa na 100% potvrdilo, ze vzdy, ked nieco z toho bolo, tak po prvom rande som dostal sms / mail, ze super. Ak som prvy pisal ja, nikdy nic nebolo dalej.

patrike
7. júl 2026

Kedze to je tu prevazne zenske forum a zhodli sme sa, ako to on chcel zavrsit sexom, tak sa opytam : v com by bol rozdiel, ak by ste si dali povedzme este 3 - 5 dalsich rande typu kino, koncert, prechadzka, dalsi pokec, vecera ? Okrem pocitu "nemali sme sex na prvom rande = nie som lacna" to bude ine v com ? Bude to nejako garantovat lepsi a trvalejsi vztah ?
Nemyslim si totiz, ako veci, na ktorych krachuju dlhodobe vztahy vyjdu najavo do prveho sexu ...

anonym_d933a6
7. júl 2026

5 hodín sa snažil, vymýšľal komplimenty, skladal lichôtky, volal ťa domov /do oddelenej izby, jasnééé/ a nič z toho. Proste zistil, že na sex by musel čakať a makať, tak máš od neho stopku. To je celé. Raz nájdeš, čo hľadáš, neboj.

mala_arkana
7. júl 2026

Hovori sa, ze zeny predstieraju orgazmus a muzi cely vztah. Tak tento predstieral, ze chce vztah 😁 vobec to neries prosim ta, obaja chcete nieco ine. A je super, ze si s nim nesla do postele - on ti hral divadielko, lebo sa mu to uz osvedcilo s x dalsimi. Blokni ho a ide sa dalej.

mala_arkana
7. júl 2026
@patrike

Kedze to je tu prevazne zenske forum a zhodli sme sa, ako to on chcel zavrsit sexom, tak sa opytam : v com by bol rozdiel, ak by ste si dali povedzme este 3 - 5 dalsich rande typu kino, koncert, prechadzka, dalsi pokec, vecera ? Okrem pocitu "nemali sme sex na prvom rande = nie som lacna" to bude ine v com ? Bude to nejako garantovat lepsi a trvalejsi vztah ?
Nemyslim si totiz, ako veci, na ktorych krachuju dlhodobe vztahy vyjdu najavo do prveho sexu ...

@patrike Garancie nie su nikdy v nicom, ale vseobecne plati, ze cim viac muz investuje do rozvijania vztahu, tym mensia je pravdepodobnost, ze mu ide len o sex, lebo by to mohol davno vzdat a hladat lahsiu korist. Jasne, moze ma ghostnut aj po piatich rokoch vztahu, ale to neznamena, ze pojdem okamzite do postele s kazdym, lebo cakanie nic negarantuje.

citronove_koliesko
8. júl 2026

@anonym_autor tak asi splasil nejaku co prespala v inej izbe aj bez kefky a pyzama. Hladaj dalej.

moonlight1210
8. júl 2026

@anonym_autor Chcel hned sex. Ty si ale naznacila, ze najprv bude poriadne spoznavanie a ziadne skratky.
Tak o toto nema zaujem.
Bavi ho namotavat a bavi ho dostat za to prvu cenu na prvy pokus. Nic viac. Nechce vztah.

Ako sa vravi - nesadla si namotavacovi na lep a vytriedila si zrno od pliev. Mas stastie. Hladaj dalej.

moonlight1210
8. júl 2026

@patrike pouzijuc tvoj priklad:
preco nevezmes prve balenie vajicok z regala? Preco nenahadzes do sacku prve jablcka z kraja?
Preco si vobec vyberas co i len ocami (farbu, velkost, tvar,…)?

Lebo sa aspon ciastocne poistujes, ze si nevyberies kazovy tovar.
Zaruku nemas, ale zvysujes sancu, ze kazovy nebude.

Takze vacsi pocet rande zvysuje sancu, ze ten muz investuje do viacerych stretnuti kvoli tomu, lebo ma vazny zaujem. Nie preto, ze urobi cokolvek, len aby ten sex dosiahol a mohol nasledne odist.
Zaruka to nie je.
Ale tu nema ani on. Ze po par rande sa s nim zena nerozide, miesto sexu.

Strana
z2