Nová forma reálneho zoznamovania
vymyslela som pre vás novú formu zoznamovania sa v reálnom svete. Mali by ste to skúsiť, napiste ci by vás tato forma lákala ?
Každú nedeľu sa všetci ľudia ,ženy aj muži ,ktorí majú chuť zoznámiť sa, môžu stretnúť v obchodoch začínajúcich na písmeno T (napr. Tesco, Terno, Tedy, Tempo...).
Rozpoznávacie znamenie: každý, kto má záujem o zoznámenie, si oblečie niečo červené (tričko, šaty, sukňu, šál...).
Ako začať?
Ak uvidíte človeka v červenom, môžete k nemu pristúpiť a povedať...
„Máte krásne červené tričko/ / šaty.“
Ak druhá strana nemá záujem, odpovie iba: „Ďakujem.“
Ak má záujem pokračovať, odpovie: „Ďakujem, aj vy máte pekné (a doplní, čo má oblečené).“
Ďalej je to už len na vás.
Cieľom je, aby sa ľudia vedeli v dave identifikovať, našli si lahší spôsob, ako niekoho osloviť, a stretávali sa naživo, nie iba online kde to nefunguje.
Tento nápad sa môže opakovať každý týždeň aspoň raz , vždy v nedeľu. ........
čo vy na to? šli by ste do toho? vidíte v tom výhody?
nesla by som do toho z toho dovodu, ze by tam bolo vela okukavacov - citila by som sa trapne. Mozno nejake ine miesto, ale v nakupakoch urcite nie a asi aj nejake sofitstikovanejsie znamenie, ale netusim ake.
@anonym_285 ja už som sa svojho princa dočkala, takže to ide mimo mňa 😄 ale ak išlo o feedback, tak podľa mňa, ak niekto nemá problém osloviť cudzieho človeka na ulici, či v obchode lebo sa mu páči, nepotrebuje takéto spoznávacie znamenie… a ak potrebuje, malo by to byť proste podľa mňa špecifickejšie, aby si bol istý… jasné, že stále môže prísť odmietnutie, ale je to tak nejak menej trápne, keď vieš že ste tam obaja za tým účelom niekoho spoznať… pri takomto všeobecnom “zadaní” ani nevieš či ťa človek odmietol lebo sa mu nepáčiš alebo ani len netuší o čo ide 😅
@anonym_autor ja odpadnem😂 akurát som prišla z turistiky a mala som červené tričko, ešteže som bola na Kysuciach a nie v "T"atrách 😆
V konečnom dôsledku je to úžasný nápad 👍
@anonym_autor pridala by som biely karafiat pripnuty na hrudi, pre lepsiu orientaciu.
A ja mám červený softelový prechodný kabátik, nosím ho hlavne keď prší, ak sa mi niekto prihovorí musím povedať, že to je omyl.
Nemám problém sa prihovoriť ked chcem...ale baliť nikoho nemusím kedz som vydatá.
@anonym_autor Prepáč, aj keď sa ma to netýka, musím reagovať. Fakt dávno som takúto hlúposť nečítala. To je z tvojej hlavy? To by ľudia museli byť už naozaj šialení a zúfalí, aby na takúto, do neba volajúcu "sprostosť" naskočili. Mám v okolí dosť nezadaných ľudí, ale na takúto blbosť by normálny človek fakt nešiel.
Ďakujem, že som mohla vyjadriť nielen svoj názor ale aj názor všetkých triezvo uvažujúcich ľudí. Zaoberaj sa radšej nejakým iným koníčkom, užitočným, napr. pomáhaj pri čistení prírody, pomáhaj v domovoch dôchodcov, ak sa nudíš ale toto, pri všetkej úcte, vypusť z hlavy.
A ty si marketer ktoreho T obchodu? 🙂
@anonym_d5ffa3 a nieje prejav zúfalstva komentovanie anonymne ľudom príspevky?
@anonym_autor prejav zúfalstva je opýtať sa "Čo vy na to?" a čakať len pozitívnu odozvu :D
Ohhh hell no baby....
Nic v zlom, ale to uz clovek nemoze ist ani v klude na nakup? Akesi spontanne stretnutie ci mila zhoda nahod v obchode, no ok ved motyka vystreli, ale robit si z obchodov spot na speed dating????
Uz asi neni co vesat na TikTok tak sa znova nieco chysta. Chvalabohu cervenu farbu nenosim cize ju kludne mozete ponechat ako default. Aspon mam istotu, ze si v pokoji nakupim.
Mňa by zaujímal ten film. Nesvadbovo.
@janickacrazy koľko poznáš ľudí čo majú červenú šiltovku a nemajú partnera?
@anonym_autor však si tu šiltovku kupia, na ten účel
Veď to je dokonale ošetrené proti náhodám. Že keby som bola na mieste, kde sa takéto niečo deje, a mala by som náhodou práve taký náramok, a pravidlo je že ma majú napr. osloviť že mi pochvália náramok, a keď nemám záujem mám povedať iba ďakujem, a ak mám tak sa s ním dám do reči. Ale ak o tomto celom akože neviem, a povedal by niekto že mám pekný náramok, tak aj logicky odpoviem že ďakujem, lebo na to sa iné odpovedať cudziemu človeku nedá.