Písanie mi dvíha ego, no stretnutia sa bojím. Začarovaný kruh?
Ahojte, volám sa Katka..(Katka samozrejme nie som, ale nejako bolo treba začať, tak budem Katka). Som sama, rozvedená už 7 rokov a mám 10 ročného syna.
Asi pred 5 rokmi som sa začala cítiť sama, a tak som sa prihlásila na zoznamky.. vlastne hneď na viac. Bado, Fb dating, Pokec a rôzne zoznamovacie skupiny na Facebooku. Mám na krku štyridsiatku a na prvý dojem možno nevyzerám až tak zle. Na zoznamkách mám síce asi 5 rokov staré fotografie, ale občas sa niektoré podaria a pridávam aj novšie.Už to však vôbec nie je ľahké a sem tam pomôže AI, sem tam nejaký filter. Postavu mám štíhlu, takže si môžem dovoliť aj fotky postavy. Ale… tam to končí. Veď to poznáte.. telo po pôrode a 40 rokov bez starostlivosti. Prsia nemám skoro žiadne a aj tie, čo mám… radšej budem ticho. Zadok pri mojich 47 kilách si asi viete predstaviť, že nemám skoro žiadny. A popri práci a starostlivosti o dieťa si to nedokážem zlepšiť. Skrátene.. idem na rande, sex je.., ale vidieť ich sklamanie a viac sa obyčajne neozvú... Ale o tomto to nemalo byť. Proste si začínam zvykať, že pre mňa je zaujímavejšie si písať než čeliť osobným sklamaniam na stretnutiach. Denne mi síce píše veľa chlapov.. tie, čo ste na zoznamkách, to viete a ja si môžem vyberať. A tak aj robím, vyberám tých najlepších, ktorí stoja za niečo. Ale (za niečo ) dnes už znamená už len aspoň (2 týždne písania si a nic viac).. Pretože každý jeden zhruba do dvoch týždňov, ma začne ťahať a pozývať na stretnutie, ktorým sa ja už vyhýbam. A preto to nakoniec aj tí najlepší skončia. Je to ako pretek, ktorý viete, že dopredu prehráte.
Neviem… na rande sa už bojím chodiť, lebo zle dopadne, a preto na ne ani nechodím. Písanie ma síce uspokojuje a dočasne sa cítim obdivovaná, zdvíha mi to sebavedomie, ale nie natoľko, aby som niečo racionálne vymyslela a urobila.. Predtým to bývalo.. rande, sex na prvom či druhom rande a koniec. Dni depresie, vymazanie zoznamky… a zase dookola.
Dnes… dnes je to písanie. Teší ma záujem aj od viacerých naraz, obdivovanie, rozprávanie vecí, z ktorých vznikajú motýle v bruchu. Tešenie sa, že zajtra ráno si budeme písať znovu… až do momentu, kedy ma pozvú na rande.. A ja musím povedať nie... Nie preto, že čakám na toho pravého ? Alebo preto, že mi to už vyhovuje takto? Alebo sa bojím opätovného sklamania? ja už ani neviem prečo NIE ..
Mám po 40tke, mám fotky svoje, nie sú upravené ničím, žiadny filter, žiadna AI. Chlapi píšu, majú záujem. Mne keď chlap pošle fotku, spravidla ma prejde chuť. Rovnako, keď je nízky, nevzdelaný, absentuje základný rozhľad apd. Na stretnutie som sa dostala s 5timi. Všetci chceli pokračovanie, iba v jednom prípade bolo. Bolo z toho niečo, čo trvalo 3 mesiace, stopla som to ja. Nechcela som ísť ďalej. To bolo v roku 2020. On je dnes už 2x ženatý. Má veľmi peknú ženu, oni dvaja sú pre seba stvorený. U mňa tam nebol match. Nemyslím si, že chlapi idú po ideálnej postave, tvári apd. Oni potreujú nejaké kombo - primeraná postava - upravená žena - zmysel pre humor - iskra - oči - úsmev . zmyselnosť. Musíš ho niečím zaujať. Muži nie sú raketová veda, práve naopak.
Mám po 40tke, mám fotky svoje, nie sú upravené ničím, žiadny filter, žiadna AI. Chlapi píšu, majú záujem. Mne keď chlap pošle fotku, spravidla ma prejde chuť. Rovnako, keď je nízky, nevzdelaný, absentuje základný rozhľad apd. Na stretnutie som sa dostala s 5timi. Všetci chceli pokračovanie, iba v jednom prípade bolo. Bolo z toho niečo, čo trvalo 3 mesiace, stopla som to ja. Nechcela som ísť ďalej. To bolo v roku 2020. On je dnes už 2x ženatý. Má veľmi peknú ženu, oni dvaja sú pre seba stvorený. U mňa tam nebol match. Nemyslím si, že chlapi idú po ideálnej postave, tvári apd. Oni potreujú nejaké kombo - primeraná postava - upravená žena - zmysel pre humor - iskra - oči - úsmev . zmyselnosť. Musíš ho niečím zaujať. Muži nie sú raketová veda, práve naopak.
@anonym_66e8e6 "Mne keď chlap pošle fotku, spravidla ma prejde chuť. Rovnako, keď je nízky, nevzdelaný, absentuje základný rozhľad apd."
Rovnako prejde muzov chut, ked sa autorka vyzlecie. Lebo tvar, postava v satach ok, potom sklamanie ... Cize autorka je v pozicii tych 5 muzov, ktorych si zamietla, ze no match. Zena "bez" prs, zadku je pre muza ako nevzdelany, nizky, nezamestnany chlap pre zenu.
Nefiltruj sa, aby vedeli do coho idu a nebudu sklamani a aj ty sa budes citit lepsie, ked budes vidiet, ze nie su v šoku kto prisiel na zivo, zacni cvicit, zlepsi nedostatky ked chces chlapa vyssieho levelu
Jedina chyba na tom celom je,ze si ,,dala,, na prvom druhom rande a sa neozvali.... tam je odpoveď
Zbytočne sa trápiš
Treba sa viac ceniť,si aka si a vaz si samu seba a hlavne nedaj hneď
To je všetko a uspech zaručený 🙂
By si bola prekvapená veeeeela chlapom sa páčia chudé postavy
Len ty nedáš takým ani sancu sa ozvať,ked robís zo seba niekoho iného
A nejde len postavu,kto chce babu co sa hanbí sama za seba a ma,, fake,, fotky
Ešte ako bonus hned mu dá ako ľahká korisť
Chápeš?
Kto ťa núti na tie stretka chodiť? Kto ťa núti písať? Načo sa sama do toho tlačis? Nie si aktuálne v stave nadviazať hocijaký vzťah. Bud chvíľu sama chod na terapiu pories sa... A potom skus zoznamovanie. Problém nikdy nie je v postave ale v hlave
Keď s chlapom lezieš do postele na prvom rande chlapovi nejde o žiadny vzťah, iba o ten sex. Daj si doporiadku hlavu. Nemôžeš mať v pohode sebahodnotu, keď s každým chlapom skočíš na prvom/druhom rande do postele. Mne jeden kamoš raz rozprával, čo ho na ženách najviac priťahuje a príde mu najviac sexi. Vieš čo povedal? Inteligencia. Nie je to len o tele.
By si bola prekvapená veeeeela chlapom sa páčia chudé postavy
Len ty nedáš takým ani sancu sa ozvať,ked robís zo seba niekoho iného
A nejde len postavu,kto chce babu co sa hanbí sama za seba a ma,, fake,, fotky
Ešte ako bonus hned mu dá ako ľahká korisť
Chápeš?
@anonym_5b3845 keď ja ani neviem či chcem nájst niekoho mam pocit že ten pravý ani neexistuje
Keď s chlapom lezieš do postele na prvom rande chlapovi nejde o žiadny vzťah, iba o ten sex. Daj si doporiadku hlavu. Nemôžeš mať v pohode sebahodnotu, keď s každým chlapom skočíš na prvom/druhom rande do postele. Mne jeden kamoš raz rozprával, čo ho na ženách najviac priťahuje a príde mu najviac sexi. Vieš čo povedal? Inteligencia. Nie je to len o tele.
@yoxinka Chlapi sú aj tak hlúpi. Takto sa aspoň nenudím a veľmi ľahko sa ich dá presvedčiť, aby písali veci, ktoré sú mne príjemné, čo by so mnou robili, aký by náš vzťah mohol byť, čo majú radi v sexe. Práve k intímnym debatám to veľmi ľahko skĺzne a tam musím priznať, že si to viem viac predstaviť na diaľku než v reálnom vzťahu. Zanevrela som na blízkosť mužov, keď podobný pocit mi dajú aj tie slová, ktorými sa snažia ma získať. No a keď nie, tak proste blok.
@anonym_autor mozno netreba hned na rande, prvom druhom skakat do postele najma, ak hladas nieco trvalejsie... ak nie, tak kludne pokracuje. Treba mat zaujmy, cas travit s ludmi, aj takymi ktorych spoznas na nete.. ak mas medzi chatujucimi takych, co ak nestretnete sa hned, tak koncite debatu, tak asi im zjavne ide o ten sex = iny vysledok hladat nemusíis.
A k postave a tvojim "pochybnostiam". Si normalna zena, hadam si nemyslis,ze od 40tnicky matky, caka nejaky muž ze bude vyzerat ako dvadsiatnicka. Ak mas prilis filtrovane fotky, tak sa necuduj, vela chlapov to neznasa... daj realne fotky, a cakaj potom realne reakcie.
Ak hladas rozptylenie online, aby ta to "uspokojilo", lebo vsak, na co ine si rada citas taketo kraviny, na rande skaces po chlapoch, tak zbytocne tu klavesnicu drat. Nie chlapi nie su hlupi, zensku co sa takto sprava si malokedy nechaju ako partnerku, ale za to si uziju ked zadarmo mozu.
@yoxinka Chlapi sú aj tak hlúpi. Takto sa aspoň nenudím a veľmi ľahko sa ich dá presvedčiť, aby písali veci, ktoré sú mne príjemné, čo by so mnou robili, aký by náš vzťah mohol byť, čo majú radi v sexe. Práve k intímnym debatám to veľmi ľahko skĺzne a tam musím priznať, že si to viem viac predstaviť na diaľku než v reálnom vzťahu. Zanevrela som na blízkosť mužov, keď podobný pocit mi dajú aj tie slová, ktorými sa snažia ma získať. No a keď nie, tak proste blok.
@anonym_autor
Tak v tom prípade si píš s ChatomGPT.
Keď budeš mať reálne fotky, nebude ti písať menej mužov, len iní muži. Podľa mňa ti zdvihne sebavedomie viac, keď sa za seba nebudeš hanbiť a dáš si tam neupravené fotky. Kontaktujú ťa takí, ktorým sa páčiš taká, aká si. Veď ty im posielaš na rande inú osobu. A rande nemusí končiť bez oblečenia, ale to asi vieš.
Keď budeš mať reálne fotky, nebude ti písať menej mužov, len iní muži. Podľa mňa ti zdvihne sebavedomie viac, keď sa za seba nebudeš hanbiť a dáš si tam neupravené fotky. Kontaktujú ťa takí, ktorým sa páčiš taká, aká si. Veď ty im posielaš na rande inú osobu. A rande nemusí končiť bez oblečenia, ale to asi vieš.
@anonym_a9a841 Zatiaľ je to takto dobré, napíše 30až 40 chlapov a najkrajším odpíšem. Niektorým stačia 2 alebo3 slová a už píšu príbehy a celé litánie. Nepotrebujú veľa a píšu, a ja sa môžem zabávať, alebo cítiť vzrušene či obdivovaná. Často stačí napísať iba "Povedz, ako si predstavuješ, že by vyzeralo naše rande" a mám kompletné príbehy lásky, také, aké by som rada zažívala, a nemusím ani von z domu.
@anonym_a9a841 Zatiaľ je to takto dobré, napíše 30až 40 chlapov a najkrajším odpíšem. Niektorým stačia 2 alebo3 slová a už píšu príbehy a celé litánie. Nepotrebujú veľa a píšu, a ja sa môžem zabávať, alebo cítiť vzrušene či obdivovaná. Často stačí napísať iba "Povedz, ako si predstavuješ, že by vyzeralo naše rande" a mám kompletné príbehy lásky, také, aké by som rada zažívala, a nemusím ani von z domu.
@anonym_autor Jeeminku, prepac, ale Ty znies ako uplna chudera, prepac...to asi take typy sa dokazu namotat aj na virtualne AI osoby....Boze, je mi Ta normalne luto, ze si sklzla do takeho trapneho pismenkoveho sveta...strasne hlupe primitivne navyky si si vytvorila. Lebo potrebujes nejake vzruso...Vsak Ty sa ani tomu synovi poriadne nevenujes urcite, aj jemu supnes telefon aby si ty mohla namotavat cez chat chlapov...otras
Len ty môžeš tento začarovaný kruh odčarovať. Môžeš sa ďalej tešiť báchorkám chlapov, ktorých nezaujímaš, len ťa chcú ako lacnú jednorazovku, alebo... Máš to vo svojich rukách.
Utekaju ti roky najlepšie, uteká ti život pre niečo čo je len ilúzia
Chlapi niesu idealní ani ty ani nikto
Nieje lepšie prijať samu seba, prijať druhého co nebude tiez úplne dokonaly ale bude to reálne.... dať tomu šancu...nieje všetko len o zoznamkach,hocikde sa da spoznať muž
Dotyky a skutočnú priazeň ti nenahradi pisanie s niekým s kym v realite by to nemalo zmysel
Nehovoriac aj chlapi si zaslúžia pravdu
A čím viac sa hráš na niečo čo niesi, tým viac sa s tým stotoznujes, že to tak funguje a všade..aj to očakávas od iných...
@anonym_autor ...."Chlapi sú aj tak hlúpi. Takto sa aspoň nenudím a veľmi ľahko sa ich dá presvedčiť, aby písali veci, ktoré sú mne príjemné, čo by so mnou robili, aký by náš vzťah mohol byť, čo majú radi v sexe...." tu jasne vidiet ze ty si s chlapmi vypisujes lebo sa nudis. Tak nepis ako v prvom prispevku ze nemas cas popri praci a dietati.
@anonym_autor Potom sem pridu nadavat zeny na muzov na zoznamke. :D Potvrdzujes to, ze na zoznamke je kopec zien, co si ako na fb daju nerealnu fotku, hraju sa tam, ze maju online vztah s tymi krajsimi a schopnejsimi muzmi, na ktorych ale realne nemaju, tak ich aspon zavadzaju. A nestretnu sa, lebo v realite by ich ti muzi odmietli.
omg, vypchávky, filtre, dôraz kladený len na vzhľad... čo čakáš, keď sa vyzlečieš, že nebudú sklamaní, čo vidia v skutočnosti? Teda tí z kategórie ako si ty. Múdrejší sa ti už neozvú, lebo im je jasné, že si hlúpa
@anonym_autor Jeeminku, prepac, ale Ty znies ako uplna chudera, prepac...to asi take typy sa dokazu namotat aj na virtualne AI osoby....Boze, je mi Ta normalne luto, ze si sklzla do takeho trapneho pismenkoveho sveta...strasne hlupe primitivne navyky si si vytvorila. Lebo potrebujes nejake vzruso...Vsak Ty sa ani tomu synovi poriadne nevenujes urcite, aj jemu supnes telefon aby si ty mohla namotavat cez chat chlapov...otras
@anonym_48772e
Ja absolútne nerozumiem, o čo autorke ide. Vzrúšo príbehy jej vygeneruje chatGPT, existuje tento druh literatúry, prípadne existujú fanfiction. Nechápem, že niekto chodí sexovať s chlapmi v podstate kvôli tomu, aby si prečítal vzrúšo príbeh v chate 🤯🤯🤯. Veď sú toho plné knihy a internety. Fakt sila!
@anonym_48772e
Ja absolútne nerozumiem, o čo autorke ide. Vzrúšo príbehy jej vygeneruje chatGPT, existuje tento druh literatúry, prípadne existujú fanfiction. Nechápem, že niekto chodí sexovať s chlapmi v podstate kvôli tomu, aby si prečítal vzrúšo príbeh v chate 🤯🤯🤯. Veď sú toho plné knihy a internety. Fakt sila!
@yoxinka Tak ona potrebuje aby to bolo smerovane na jej osobu, aby tí muzi boli akože z nej hotoví...cize take vseobecne eroticke pribehy na nete, to nie je o nej, to su vymysly. Ale "realni" muzi, ktorým mota ona sama hlavu...to je neco... Boze, trapne to je az to bolí
omg, vypchávky, filtre, dôraz kladený len na vzhľad... čo čakáš, keď sa vyzlečieš, že nebudú sklamaní, čo vidia v skutočnosti? Teda tí z kategórie ako si ty. Múdrejší sa ti už neozvú, lebo im je jasné, že si hlúpa
@danica2711 Podla mna ma autorka v skutocnosti tak strasne male sebavedomie a tak je sama zo seba a svojho zivota frustrovana, ze sa uchyluje k takym trapnym pubertalnym pisackam... a asi si je sama vedoma toho, ze v realnom zivote nie je schopna zmysluplnej komunikacie, zmysluplneho vztahu s muzmi tak aspon s PC flirtovanim sa uspokoji...no, ziadna slava...uplne trapne, hlupe mi to cele pride.

V tvári nie je nejaká veľká zmena. Skôr sú upravené boky a prsia, na fotkách. Ale nie vždy je to len filter, niekedy aj vypchávky… a to máte mnohé z vás tiež.
@anonym_autor to nebude bodkami a už vôbec prsiami. Mám kamošku, ktorá meria 173 cm, je ako vraví ona plocha, prišla po ockovi, zadok nikde a má stabilný vzťah, priateľa s ktorým je už dlhé roky. Za tým bude niečo iné.