icon

Pomôžme štíhlym ženám nájsť lásku

24. aug 2026

Prišiel som na modrý koník a normálne žasnem nad tým, čo tu človek prečíta. Chudé ženy sú vraj (kostitrasky, kostlivci, kosť a koža a podobne)
Tak mám super nápad. Každá, ktorá niečo také niekedy napísala, lajkovala, alebo s tým súhlasila, nám chlapom sem pokojne napíšte kontakty na tie "nešťastné" štíhle ženy. Veď podľa vás si pod vašimi pomenovaniami určite nikoho nenájdu.
Pod koľko kíl ich vlastne zaraďujeme? Pod 60? 55? 50? Nech máme jasno.
My chlapi im však veľmi radi a srdečne pomôžeme, aby neboli samé, keď už ich postihlo také strašné nešťastie, že sú štíhle a chudé. 🙂
Tak čo, dámy, zapojíme sa do tejto dobročinnej akcie so mnou?

Strana
z2
podvody
24. aug 2026
@anonym_61e76f

@anonym_autor som rada, za tento tvoj prispevok. Ja som tiez z klubu prirodzene stihlych, ale stastne zadana s babatkom. A pre mojho muza som brutalne sexi s mojimi 48kg a ma pocit, ze ma pri sebe modelku ☺️.
No cely zivot som pocuvala body shaming z 80% od zien, samozrejme najma od takych, ktore su pri sebe. Ze ci vobec nieco jem a mala by som sa poriadne najest a podobne. Predstavte si, ze to iste by som ja povedala nejakej moletke: "jezismaria, nechces menej jest? Mala by si menej jest"... joj, to by bol ohen na streche! To si uz nikto nedovoli povedat do oci, vsakze, lebo je to proste nevhodne. No pri stihlych zenach je to ocividne vhodne?! 🥴
25 rokov som kvoli tomu mala problem si dat saty, ake som chcela, odmietala som chodit na kupaliska a pod.
Nastastie som stretla muza, ktory ma vidi ako bohynu a ja som stastna, lebo svoju stihlost konecne vidim ako pozitivum, kedze mozem jest co chcem, nedrzim diety, som zdrava.

A tebe dakujem za tento prispevok, lebo ukazuje, ze naozaj aj taketo typy zien sa muzom pacia (a nielen tomu mojmu)

@anonym_61e76f tlsté ti to hovorili preto, lebo ti závideli. To je také maskovanie závidenia.

podvody
24. aug 2026
@sevrin

@podvody ty tu ešte nie si!? 😅

@sevrin nie lebo je to nejaká fake téma...

podvody
24. aug 2026

V Samsungu robila jedna taká z Diakoviec strašne chudá žena. Páčila sa mi ale nikdy som sa k nej nedostal.

anonym_b44664
24. aug 2026
@anonym_07da62

@anonym_b44664 ... No normálne sa mám rada. Mám milujúceho muža, skvelé deti, skvelý život. Trubky ako ty mi tlak nedvihaju.
Žijem svoj pokojný, spokojný život a nepotrebujem zhadzovať nikoho ani za chudu postavu ani za tlstu postavu.

@anonym_07da62 😀 ale to bola iroooonia

podvody
24. aug 2026

Aj keď myšlienku zhruba chápem, ale nebude to mať efekt. Dávnejšie tu bola téma že peknejšie ženy to majú ťažké. Nemajú, len bolo myslené to že napr. tie škaredé im robia zle, lebo im závidia a tak im chcú škodiť, a my pribehneme ako jej záchranca. Ale tak to nefunguje. Keď neni príťažlivosť tak nepomomôže nič.

anonym_c62415
24. aug 2026
@anonym_autor

@zuzitko74 Ale to ja predsa veľmi dobre viem, Moja manželka ma pri 162 cm 47 kg ak si správne pamätám. A je krásna.

@anonym_autor !!!!! sexuálna príťažlivosť k osobe so 162 cm a 47 kg už zaváňa tak trochu pedofilnou orientáciou. BMI tejto osoby ( ak je dospelá žena) vychádza zhruba na 17 čo je už podváha. Odporúčam tejto osobe pribrať, inak sa vystavuje zdravotným rizikám súvisiacim s podváhou ako: slabá imunita, hormonálna nerovnováha, strata cyklu, riziko osteoporózy, únava, slabosť, nedostatok vitamínov, minerálov, anemia, problémy so srdcom, oslabenie činnosti mozgu a iné. !!!!! Ak Vám záleží na žene, podporte ju v naberaní normálnej váhy.

anonym_d01212
25. aug 2026
@anonym_c62415

@anonym_autor !!!!! sexuálna príťažlivosť k osobe so 162 cm a 47 kg už zaváňa tak trochu pedofilnou orientáciou. BMI tejto osoby ( ak je dospelá žena) vychádza zhruba na 17 čo je už podváha. Odporúčam tejto osobe pribrať, inak sa vystavuje zdravotným rizikám súvisiacim s podváhou ako: slabá imunita, hormonálna nerovnováha, strata cyklu, riziko osteoporózy, únava, slabosť, nedostatok vitamínov, minerálov, anemia, problémy so srdcom, oslabenie činnosti mozgu a iné. !!!!! Ak Vám záleží na žene, podporte ju v naberaní normálnej váhy.

@anonym_c62415
Tak to je pekna blbost 🤣 Ja mam 163cm a 49kg a vobec si nepripadam, ze mam podvahu 🤣🙈 Ano je to stihla postava. Imunitu mam super, povazujem sa za zdravu, plnohodnotnu zenu bez akychkolvek ochoreni, alergii a intolerancii s pravidelnym cyklom, ktora porodila dve zdrave deti 🙂

Strana
z2