Poznáte nejakú Katarínu?
Poznáte nejakú ženu menom Katarína? Aká je povahovo?
Moja mama a svokra sú Kataríny.Meno rovnaké,povahy úplný opak.😂
@anonym_autor ako to mám všetkých 30 opísať po jednom? Každá jedna je iná
Ja si myslím, že meno vôbec nič neurčuje. Je to od danej povahy človeka. Tiež poznám aj úplnú sekeru aj v pohode ženu.
poznám viacero Katarin a od mena naozaj nezávisí povaha. ale ked som dávala aj detom meno, tak niektoré som hned vylucila, kedze som nechcela, aby sa volali ako osoba, ktorá je mi nesympaticka...
Co ma meno spolocne s povahou cloveka 🤔 poznam: jedna je uplny introvert, nevie sa poriadne vyjadrovat, taka samotarka, druha je inteligentna, ukecana, zabavna, spolocensky typ... Vekovo rovnake...Pomohlo ti to?
Ja som si myslela, že to, aký človek bude, je odrazom výchovy, osobných skúsenosti človeka a sociálneho zázemia, v ktorom vyrastajú 🤔. Žila som v omyle.
Co ma meno spolocne s povahou cloveka 🤔 poznam: jedna je uplny introvert, nevie sa poriadne vyjadrovat, taka samotarka, druha je inteligentna, ukecana, zabavna, spolocensky typ... Vekovo rovnake...Pomohlo ti to?
@ivanakal ja zas poznám Katarínu, ktorá je úplný extrovert, hubata a taká "jednoduchšia" a dosť vulgárna. 😀 Takže úplný opak tých čo poznáš ty.
@anonym_autor
strasna furia, ale ze otrasna.
kazdeho mlati. opluvaje, taha za vlasy.
spava naraz s osemnastimi muzmi a troma zenami...no uplna besta.
co ti budem hovorit
Myslím, že každý pozná nejakú Katarínu, veď je to jedno z najbežnejších mien. No a každá je povahovo iná, to, že sa dvaja ľudia rovnako volajú, ešte neznamená, že aj osobnostne budú rovnakí
@anonym_autor poznáš nejakého Roberta? Prosím ťa opíš nám aký je povahovo?
To je zlate….uz povahy nielen podla znameni, ale podla mena🙂🙂🙂vsetky Katusky su dobre, vsetky Vierky su vesele, Anicky pesimisticke🙂🙂🙂 atd atd
Poznam tri a vsetky su uzasne.Skvele povahy,priatelske,mile,napomocne,skromne.Dve su maminy same s detmi,jedna slobodna.
Spomeniem si na jednu, totalna krava, furt ofucana, negativna energia z nej az srsi…
@ivanakal nevie alebo nechce sa vyjadrovať. Viescoznamena introvert ? Presne ako si napísala samotár, nema potrebu nejak komunikova,možno len stymi správnymi ľuďmi🙂
@anonym_autor mňa zaujíma,ze ty naozaj nepoznáš žiadnu Katarínu? To sa mi nechce veriť.
hej, asi 100. síce je každá úplne iná, ale to bude určite tým, že sú iné znamenia 👌🏼😱
@anonym_autor poznam ich par, kazda je ina. Nastastie povahu cloveka neurcuje ani meno a ani datum narodenia.
3 a su super zeny
@anonym_autor kopu a každá je úplne iná.
Ja sa volám Katka a mám hroznú povahu a som znamenie škorpión. Som dobracisko každému len pomáham či v osobnom živote alebo v práci. Som milá dobrá úprimná, empatická niekedy bláznivá a moc ukecana. Viem súcitiť s ľuďmi poradiť pomôcť vypočuť. Bohužiaľ niektorý to aj využívajú a najhoršie že ja sa neviem zmeniť, mám to v povahe.
Ja sa volám Katka a mám hroznú povahu a som znamenie škorpión. Som dobracisko každému len pomáham či v osobnom živote alebo v práci. Som milá dobrá úprimná, empatická niekedy bláznivá a moc ukecana. Viem súcitiť s ľuďmi poradiť pomôcť vypočuť. Bohužiaľ niektorý to aj využívajú a najhoršie že ja sa neviem zmeniť, mám to v povahe.
@anonym_591c52 nemas to v povahe. Mas to v mene!!! 😀

poznám viacero a každá je iná
tak ako každý peter je iný
alebo andrea ...