icon

Poznáte nejakú Katarínu?

2. sep 2025

Poznáte nejakú ženu menom Katarína? Aká je povahovo?

biba_18
2. sep 2025

poznám viacero a každá je iná
tak ako každý peter je iný
alebo andrea ...

doriiis
2. sep 2025

Moja mama a svokra sú Kataríny.Meno rovnaké,povahy úplný opak.😂

katica06
2. sep 2025

@anonym_autor ako to mám všetkých 30 opísať po jednom? Každá jedna je iná

domka222
2. sep 2025

Ja si myslím, že meno vôbec nič neurčuje. Je to od danej povahy človeka. Tiež poznám aj úplnú sekeru aj v pohode ženu.

oriesocek
2. sep 2025

poznám viacero Katarin a od mena naozaj nezávisí povaha. ale ked som dávala aj detom meno, tak niektoré som hned vylucila, kedze som nechcela, aby sa volali ako osoba, ktorá je mi nesympaticka...

ivanakal
2. sep 2025

Co ma meno spolocne s povahou cloveka 🤔 poznam: jedna je uplny introvert, nevie sa poriadne vyjadrovat, taka samotarka, druha je inteligentna, ukecana, zabavna, spolocensky typ... Vekovo rovnake...Pomohlo ti to?

denkabemommy
2. sep 2025

Ja som si myslela, že to, aký človek bude, je odrazom výchovy, osobných skúsenosti človeka a sociálneho zázemia, v ktorom vyrastajú 🤔. Žila som v omyle.

biba_18
2. sep 2025

@ivanakal uhmmm, a čo má spoločné introvertstvo s inteligenciou 🙄

13uzivatelka11
2. sep 2025
@ivanakal

Co ma meno spolocne s povahou cloveka 🤔 poznam: jedna je uplny introvert, nevie sa poriadne vyjadrovat, taka samotarka, druha je inteligentna, ukecana, zabavna, spolocensky typ... Vekovo rovnake...Pomohlo ti to?

@ivanakal ja zas poznám Katarínu, ktorá je úplný extrovert, hubata a taká "jednoduchšia" a dosť vulgárna. 😀 Takže úplný opak tých čo poznáš ty.

nyusika
2. sep 2025

@anonym_autor
strasna furia, ale ze otrasna.
kazdeho mlati. opluvaje, taha za vlasy.
spava naraz s osemnastimi muzmi a troma zenami...no uplna besta.
co ti budem hovorit

qrstxyz
2. sep 2025

Myslím, že každý pozná nejakú Katarínu, veď je to jedno z najbežnejších mien. No a každá je povahovo iná, to, že sa dvaja ľudia rovnako volajú, ešte neznamená, že aj osobnostne budú rovnakí

anonym_4bbf28
2. sep 2025

@anonym_autor poznáš nejakého Roberta? Prosím ťa opíš nám aký je povahovo?

beataxxx
2. sep 2025

To je zlate….uz povahy nielen podla znameni, ale podla mena🙂🙂🙂vsetky Katusky su dobre, vsetky Vierky su vesele, Anicky pesimisticke🙂🙂🙂 atd atd

mamaaja82
2. sep 2025

Poznam tri a vsetky su uzasne.Skvele povahy,priatelske,mile,napomocne,skromne.Dve su maminy same s detmi,jedna slobodna.

cyberk
2. sep 2025

Spomeniem si na jednu, totalna krava, furt ofucana, negativna energia z nej az srsi…

anonym_ca214f
2. sep 2025
@ivanakal

@ivanakal nevie alebo nechce sa vyjadrovať. Viescoznamena introvert ? Presne ako si napísala samotár, nema potrebu nejak komunikova,možno len stymi správnymi ľuďmi🙂

dennissa16
2. sep 2025

@anonym_autor mňa zaujíma,ze ty naozaj nepoznáš žiadnu Katarínu? To sa mi nechce veriť.

oriesocek
2. sep 2025
@cyberk

Spomeniem si na jednu, totalna krava, furt ofucana, negativna energia z nej az srsi…

@cyberk aj my sme mali inak taku v robote, vkuse jej nieco vadilo, s nicim nespokojna. aj teraz máme takú, ale nevolíá sa Katarína 🙂

anonym_dcfbdf
2. sep 2025

hej, asi 100. síce je každá úplne iná, ale to bude určite tým, že sú iné znamenia 👌🏼😱

viestta
2. sep 2025

@anonym_autor poznam ich par, kazda je ina. Nastastie povahu cloveka neurcuje ani meno a ani datum narodenia.

kiki68
2. sep 2025

3 a su super zeny

terezka1947
2. sep 2025

@anonym_autor kopu a každá je úplne iná.

anonym_591c52
2. sep 2025

Ja sa volám Katka a mám hroznú povahu a som znamenie škorpión. Som dobracisko každému len pomáham či v osobnom živote alebo v práci. Som milá dobrá úprimná, empatická niekedy bláznivá a moc ukecana. Viem súcitiť s ľuďmi poradiť pomôcť vypočuť. Bohužiaľ niektorý to aj využívajú a najhoršie že ja sa neviem zmeniť, mám to v povahe.

soldi
6. sep 2025
@anonym_591c52

Ja sa volám Katka a mám hroznú povahu a som znamenie škorpión. Som dobracisko každému len pomáham či v osobnom živote alebo v práci. Som milá dobrá úprimná, empatická niekedy bláznivá a moc ukecana. Viem súcitiť s ľuďmi poradiť pomôcť vypočuť. Bohužiaľ niektorý to aj využívajú a najhoršie že ja sa neviem zmeniť, mám to v povahe.

@anonym_591c52 nemas to v povahe. Mas to v mene!!! 😀