Prečo dochádza po rande k ghostingu?
existujú ešte ľudia co majú charakter?po niekoľkých rande kde uz boli vzájomne sympatie ma na druhý deň úplne ghostla😄po týždni som jej napísal ci sa niečo stalo atd ze všetko v poriadku len ma toho veľa a zase ghost mesiac som jej poprial všetko pekne ze keď bude chcieť môžme sa stretnúť ani si to neotvorila až neskoro ze niekedy áno😄a zase totálny ghost😄to vážne keď sa vám niekto 3x slušne do prosí o vyjadrenie tak mu date oranžové svetlo nádeje a idete dalej?😄
@anonym_b73697 aj to je práca, dá sa tým zarobiť a dokonca okamžite.
@unbeholfen Hovor tomu ako chceš. Nebola by som s chlapom čo vyberá kontajnery.
@viestta s normálnymi sa nemôžem porovnávať. Kopa ludí vie ženám ponúknuť nemateriálne, lebo aj medzi najchudobnejšími sú páry. Lásku, objatie, tie emocionálne veci.
@unbeholfen no ale z objatia sa nenajes ani ty, ani tvoja zena a ani deti. Mozno ti pridem ako mamonarka, ale realita je taka.
Lenže to nebolo vždy tak. Aj ja som mal 15 či 20 rokov, bol som štíhly, nevyberal som kontajnery, aj vtedy ma ghostovali. Keď som čokolvek s babami riešil, opakovanie už nechceli a ani nevysvetlili prečo. Autor témy chcel v podstate len tolko že stačí oznámiť že niesom jej typ, a vybavené. Ale ony len zmiznú a zrazu ani obraz ani zvuk, a chalan sa čuduje čo sa stalo. Ani sa nepohádali ani nič. Proste jeden deň sa bavili dobre a druhý deň ignorácia. V tom s autorom súhlasím.
Lenže to nebolo vždy tak. Aj ja som mal 15 či 20 rokov, bol som štíhly, nevyberal som kontajnery, aj vtedy ma ghostovali. Keď som čokolvek s babami riešil, opakovanie už nechceli a ani nevysvetlili prečo. Autor témy chcel v podstate len tolko že stačí oznámiť že niesom jej typ, a vybavené. Ale ony len zmiznú a zrazu ani obraz ani zvuk, a chalan sa čuduje čo sa stalo. Ani sa nepohádali ani nič. Proste jeden deň sa bavili dobre a druhý deň ignorácia. V tom s autorom súhlasím.
@unbeholfen preco oznamovať však asi každému dôjde ,že nemám záujem ,keď sa neozvem a ešte keď spolu ani nič nemali a len parnkrat sa stretli .Ono si treba aj uvedomiť ,že nienkazdy je rovnaký a to že ja som happy a dotyčný sa mi páči na druhej strane to tak vôbec nemusí byt
Kde je vôbec ten autor? Tu je krásna odpoveď. Ženy to berú tak že nemusia nič oznamovať. Takže ghostnutie znamená že nemá záujem. Vyriešené.
Kde je vôbec ten autor? Tu je krásna odpoveď. Ženy to berú tak že nemusia nič oznamovať. Takže ghostnutie znamená že nemá záujem. Vyriešené.
@unbeholfen a co vlastne maju oznamovat? Ja na to nejaka standardizovana forma? "Jozko, si mily chlapec ale nie pre mna, s tebou to nefunguje." (a potom vymenovat aspon 10 bodovy zoznam dovodov, preco to nefunguje aby pan mohol na sebe zapracovat pre buduce pripady) 🙄
To ste chlapi taki hlupi, ze nepochopite, ze ked sa neozyva, nereaguje tak je koniec? Randenie nie je manzelstvo, na jeho ukoncenie netreba ziadne uradne ukony.
@unbeholfen čo ti treba oznamovať ?
@unbeholfen a co vlastne maju oznamovat? Ja na to nejaka standardizovana forma? "Jozko, si mily chlapec ale nie pre mna, s tebou to nefunguje." (a potom vymenovat aspon 10 bodovy zoznam dovodov, preco to nefunguje aby pan mohol na sebe zapracovat pre buduce pripady) 🙄
To ste chlapi taki hlupi, ze nepochopite, ze ked sa neozyva, nereaguje tak je koniec? Randenie nie je manzelstvo, na jeho ukoncenie netreba ziadne uradne ukony.
@viestta úradné nie ale férovosť. Pokial nebol na ženu zlý, tak by si zaslúžil radu, aby vedel v čom sa má zlepšiť, veď to väčšina ocení ak človek na sebe chce pracovať. Veď to robia pre ženy hlavne. Aj pre ne je lepšie ak už nabudúce nezopakuje chybu kvôli ktorej to s ním ukončila predošlá.
@unbeholfen čo ti treba oznamovať ?
@minenkaa to čo uviedla napríklad viestta.
@minenkaa to čo uviedla napríklad viestta.
@unbeholfen a čo si malé decko
To akože naozaj chces aby ti každá,že na takto oznamovala že ta nechce ,si dospelý človek máš skúsenosti a vies citát situácie čo sa ti deju v živote
@viestta úradné nie ale férovosť. Pokial nebol na ženu zlý, tak by si zaslúžil radu, aby vedel v čom sa má zlepšiť, veď to väčšina ocení ak človek na sebe chce pracovať. Veď to robia pre ženy hlavne. Aj pre ne je lepšie ak už nabudúce nezopakuje chybu kvôli ktorej to s ním ukončila predošlá.
@unbeholfen Si duševne chorý, je to neliečiteľné a okrem toho, že nie si schopný normálne fungovať v spoločnosti - pracovať, byť zodpovedný a vedieť sa o seba postarať - sa to v bežnom živote prejavuje aj nesmiernou otravnosťou a nechápavosťou. Vďaka tomuto si navždy vyradený zo vzťahového a rozmnožovacieho procesu. Nikto s Tebou totiž nechce byť v bližšom kontakte. Príroda to tak, chvalabohu, zariadila.
Stačí ti to povedať takto?
@unbeholfen inak keby si mi toto povedal do oči ako žene s ktorou si sa dvakrát stretol ,aby som ti povedala,čo sa mi na tebe nepáči ,by som ta do pi.e poslala ,či som tvoja mať ,nik cudzí nemá povinnosť ti vysvetľovať toto
@unbeholfen vies toto je tak na urovni trojrocneho ked ma obdobie Preco? Podla toho co tu vypisujes je kazdej jednej z nas nad slnko jasnejsie preco si stale sam a preco nedokazes nadviazat vztah, ktory by trval dlhsie ako po tvoju tretiu vetu. A ked si sa to doteraz nenaucil uz sa to ani nikdy nenaucis.
Odkial má vedieť muž v čom sa má zlepšiť keď nevie čo pokazil? Ak na sebe pracovať, mal by vedieť čo má zmeniť. Nie každá žena je taká zlá jak vy. Niektoré sú milé a povedia že ja sa s tebou už nestretnem, ale do budúcna popracuj na tom a hentom, lebo to ženy väčšinou nemajú rady...
Odkial má vedieť muž v čom sa má zlepšiť keď nevie čo pokazil? Ak na sebe pracovať, mal by vedieť čo má zmeniť. Nie každá žena je taká zlá jak vy. Niektoré sú milé a povedia že ja sa s tebou už nestretnem, ale do budúcna popracuj na tom a hentom, lebo to ženy väčšinou nemajú rady...
@unbeholfen ty máš ale predstavy ,fakt zeny tu niesu na to aby ta vychovávali
Takže ja sa milujem s ludmi dohadovať a poviem ti ,že si moc tichý a nič nepovieš a za týždeň ti druha povie ;že si až moc hašterivy a chces sa dohadovať (zobral si si moju radu k srdcu ),čo bude správne z toho ,čo si sa od nás dvoch dozvedel a čo viac ženám vyhovuje
Vrátme sa k prvému príspevku od floria:
Citujem: "po týždni som jej napísal ci sa niečo stalo atd ze všetko v poriadku len ma toho veľa"
Reagujem: Nikde tam neodznelo že ho nechce, ale že má toho veľa. Luďom sa zvyknú nakopiť veci. A tak si muž myslí že mala toho a po čase sa zase ozve. Tak to nemá zmysel jej reakcia. Však treba povedať že žiadne nabudúce nebude, neboli iskričky, prajem ti nech ti to s inou vyjde... A vybavené. Nieže muž či je všetko v poriadku a žena povie ano. Však toto je klamanie zavádzanie. A úplné ghostnutie je zbabelosť, lebo tak načo sa sním bavila keď jej bol nesympatický? A príspevok od tej zmrzlinky sa mi páčil najviac. Tá dobre povedala.
Citujem: "po týždni som jej napísal ci sa niečo stalo atd ze všetko v poriadku len ma toho veľa"
Reagujem: Nikde tam neodznelo že ho nechce, ale že má toho veľa. Luďom sa zvyknú nakopiť veci. A tak si muž myslí že mala toho a po čase sa zase ozve. Tak to nemá zmysel jej reakcia. Však treba povedať že žiadne nabudúce nebude, neboli iskričky, prajem ti nech ti to s inou vyjde... A vybavené. Nieže muž či je všetko v poriadku a žena povie ano. Však toto je klamanie zavádzanie. A úplné ghostnutie je zbabelosť, lebo tak načo sa sním bavila keď jej bol nesympatický? A príspevok od tej zmrzlinky sa mi páčil najviac. Tá dobre povedala.
@unbeholfen ano napisala dobre ale chyba ti k tomu ešte ,ta zena musí chcieť ďalej komunikovať a komunikovať väčšinou chces vtedy ,ak máš aspoň aký taký vzťah k človeku ,ale ak ti na tom druhom absolutne nezáleží a vlastne ani nevieš ,že existuje tak nemá potrebu niečo vysvetľovať
@unbeholfen ty máš ale predstavy ,fakt zeny tu niesu na to aby ta vychovávali
Takže ja sa milujem s ludmi dohadovať a poviem ti ,že si moc tichý a nič nepovieš a za týždeň ti druha povie ;že si až moc hašterivy a chces sa dohadovať (zobral si si moju radu k srdcu ),čo bude správne z toho ,čo si sa od nás dvoch dozvedel a čo viac ženám vyhovuje
@minenkaa to je tak. Každá žena je iná, jedna povie že si moc tichý, tak muž nabudúce bude výrečný, a ďalšia mu povie že sa moc dohaduje. Tak potom tu je odpoveď aj pre floria aj pre mňa: každá bude iná, každej bude niečo iné vadiť. Takže autor sa nemal pýtať vás ale ju. Len tam odpoveď nedostane keď ho igboruje. Ja som repelent na ženy, ale iným mužom to môže pomôcť.
@unbeholfen nemusel jej byt nesympaticky, len cas a stretavanie ukazali, ze tam nie je ta chemia, ukazali, ze nieco na nom nevyhovuje. Kvoli tomu sa randi aby sa ludia spoznali. Ked sa spoznaju tak bud to pokracuje alebo nie. Niekedy po mesiaci, niekedy po roku. Dokonca aj po rokoch sa ludia rozchadzaju. Nie je na tom nic zle. Jednoducho ak to nefunguje, tak to nefunguje. Bodka. Co tam na tom treba zdovodnovat?
A aj ked je u nej vsetko v poriadku este neznamena, ze sa bude v randeni pokracovat. A uz vobec to neznamena, ze musi svoje rozhodnutie zdovodnovat. Preco by to robila?
Aby nezmiatla muža. Ja keď som chcel randiť so susedou, tak mi povedala že nie je chémia, nič z toho nebude. Oznámila, a ja viem že môžem ísť otravovať ďalšiu.
Aby nezmiatla muža. Ja keď som chcel randiť so susedou, tak mi povedala že nie je chémia, nič z toho nebude. Oznámila, a ja viem že môžem ísť otravovať ďalšiu.
@unbeholfen spravne si napisal "otravovat". Asi tam bude ten problem, si otravny...
To ženy tak berú že ich otravujem. Z môjho hladiska ide o zoznámenie. Už som vysvetloval že ak sa žene muž páči tak ju môže aj prefackať a bude to stále fajn chlap. Ak sa žene muž nepáčí tak je otravovanie už aj len to že sa na ňu usmeje, alebo sa pozdraví.

@unbeholfen este raz sa ta spytam: Co vies zene ponuknut? Je na jasne, ze nebude to nic materialne ak sam ledva vyzijes, ale dovod preco by zena mala byt s takou stratenou existenciou. A nepis o vagabundoch, porovnavaj sa s normalnymi chlapmi
@viestta s normálnymi sa nemôžem porovnávať. Kopa ludí vie ženám ponúknuť nemateriálne, lebo aj medzi najchudobnejšími sú páry. Lásku, objatie, tie emocionálne veci.