icon

Prečo dochádza po rande k ghostingu?

fliorio
18. okt 2025

existujú ešte ľudia co majú charakter?po niekoľkých rande kde uz boli vzájomne sympatie ma na druhý deň úplne ghostla😄po týždni som jej napísal ci sa niečo stalo atd ze všetko v poriadku len ma toho veľa a zase ghost mesiac som jej poprial všetko pekne ze keď bude chcieť môžme sa stretnúť ani si to neotvorila až neskoro ze niekedy áno😄a zase totálny ghost😄to vážne keď sa vám niekto 3x slušne do prosí o vyjadrenie tak mu date oranžové svetlo nádeje a idete dalej?😄

anonym_69c695
22. okt 2025
@fliorio

@nyusika ja nevyplakavam😄len som sa slušne opytal ci sú ženy take svine😉co vám spadne make up z huby za tých 5sekune keď napíšem nie nemám zaujem?a nazvať egoistom niekoho😄si to naštuduj co to znamená

@fliorio
Už len tvoj slovník dokazuje,že sa nemýlila...
Ty nevyplakávaš,ty len ...toto,tamto...
Koho to zaujima?
Už som ti napísal,vybúľ sa do rukáva,utri slzičky a hľadaj ďalej...
Bohužiaľ, " správni chlapi vymreli..."

nyusika
22. okt 2025
@fliorio

@nyusika ja nevyplakavam😄len som sa slušne opytal ci sú ženy take svine😉co vám spadne make up z huby za tých 5sekune keď napíšem nie nemám zaujem?a nazvať egoistom niekoho😄si to naštuduj co to znamená

@fliorio nie, nič nespadne. Len nemáme záujem komunikovať s takými trtkami, ako si ty.
Evidentne si sa takto pasívne agresívne správal aj na fyzickom rande.

anonym_69c695
22. okt 2025
@anonym_d17073

Ďalšia diskusia kde ženy “radia” mužovi … že vlastne čo riešiš?? veď asi si nebol dosť, čomu nechápeš? proste Ťa nechce a bla bla Tvoja chyba a nečuduj sa 🤣 aleže ženská sa takto nezrelo zachová a namiesto aspoň tej trápnej odpovede v správe (namiesto priameho kontaktu) Ti nepovie, že: “koniec, nemám záujem” je v poriadku … Neznášam tento ghosting, v akejkoľvek forme je to prejav emocionálnej nezrelosti a manipulácie … a keby to bolo naopak už vidím tie komentáre akí sú muži blbci. Kašli na ňu. To by sa len opakovalo

@anonym_d17073
No a?
Zvykaj si,taký je život...

lenkahyp
Autor odpoveď zmazal
anonym_69b0b1
22. okt 2025
@fliorio

@tykat mne zaplo hneď ja som sa len pýtal na názor ako súdiť takych ľudí 😉

@fliorio a kto si ze chces sudit ludi?

lucia_089
22. okt 2025
@unbeholfen

@maya_hi práveže to tak robím, ja nebalím tak mačovsky že pojď kote máš pěknou prdílku... Práveže ja slušne, vela sa snima vyprávam, a tak. Ja lúbím konverzovať, povedať si veci. A ja nie v zlom. Ja chcem preto vedieť že prečo nemá záujem aby som mohol na sebe pracovať, čo mám zlepšiť a tak.
Mne keď žena dá najavo nezáujem, dám pokoj, viem že by to bola strata času. Len bolo by dobré mať nejaké štatistiky, na základe ktorých by som pracoval na sebe.

@unbeholfen podľa Mňa to nie je žiadna štatistika a čo zlepšovať, buď si sadnete a je tam chémia alebo nie. Veď jasné, chlap musí byť tiež pekne navoňaný, čistý a slušný ale ak sa jej páčia modrookí a ty máš hnedé oči tak nič s tým neurobíš. Podľa Mňa sú ľudia povrchní. Ja som nemala núdzu o chalanov nikdy. Ale na 99% riešili práve, že je žena štíhla, pekné a má dobrý zadok. Takých čo boli seriózni a vedeli točiť aj o inom aké mám gaťky a aké čipkované tangá by mi kúpili moc nebolo. A Manžel ma dostal na 1.pohľad, bola tam totálne chémia, aj keď možno nerobil všetko ako by som Ja "kázala" ale iný by mohol 100x urobiť tak keď som chcela len toho "Môjho" a mohol sa aj najväčší "mačo" z krúžku poskladať. Chápeš? Keď stretneš tú pravú tak nebude treba rady, návody ani štatistiku.

anonym_93b577
22. okt 2025
@unbeholfen

@maya_hi práveže to tak robím, ja nebalím tak mačovsky že pojď kote máš pěknou prdílku... Práveže ja slušne, vela sa snima vyprávam, a tak. Ja lúbím konverzovať, povedať si veci. A ja nie v zlom. Ja chcem preto vedieť že prečo nemá záujem aby som mohol na sebe pracovať, čo mám zlepšiť a tak.
Mne keď žena dá najavo nezáujem, dám pokoj, viem že by to bola strata času. Len bolo by dobré mať nejaké štatistiky, na základe ktorých by som pracoval na sebe.

@unbeholfen nedavno ti tu bolo celkom pekne vysvetlene, co mas zmenit. Dospiet a nespravat sa jak 13 rocny. Radsej pisem ako anonym, aby si na mna neposlal cigansku kliatbu.

anonym_93b577
22. okt 2025
@fliorio

@nyusika asi nerozumieš moc tomu😅ja nikomu nemám zapotreby ísť zvoniť na dvere ale keď po otázke ci je koniec odpovie na štýl neviem a potom ti dava srdiečka a komplimenty na storky a po mojej nasledujúcej správe opäť ci ma ešte zaujem byt v kontaktné tak príde opäť ghosting😄ja som stym v pohode ze nemám zaujem len neviem tomu pochopiť keď sa 3x opýtam slušne ze rešpektujem keď nema zaujem a po týždni ti zajebe srdcieko na story a ti ktomu jebne kompliment😅

@fliorio celkovo mi prides ako nevyzrety. Ghostla, storky, jebne.. ako ozaj? Asi si mlady, asi aj ona, ale MK asi nebude tvoja cielovka.

unbeholfen
22. okt 2025
@lucia_089

@unbeholfen podľa Mňa to nie je žiadna štatistika a čo zlepšovať, buď si sadnete a je tam chémia alebo nie. Veď jasné, chlap musí byť tiež pekne navoňaný, čistý a slušný ale ak sa jej páčia modrookí a ty máš hnedé oči tak nič s tým neurobíš. Podľa Mňa sú ľudia povrchní. Ja som nemala núdzu o chalanov nikdy. Ale na 99% riešili práve, že je žena štíhla, pekné a má dobrý zadok. Takých čo boli seriózni a vedeli točiť aj o inom aké mám gaťky a aké čipkované tangá by mi kúpili moc nebolo. A Manžel ma dostal na 1.pohľad, bola tam totálne chémia, aj keď možno nerobil všetko ako by som Ja "kázala" ale iný by mohol 100x urobiť tak keď som chcela len toho "Môjho" a mohol sa aj najväčší "mačo" z krúžku poskladať. Chápeš? Keď stretneš tú pravú tak nebude treba rady, návody ani štatistiku.

@lucia_089 takže aj tebe sa to stalo že len o takom vyprávajú muži? Lebo som si všimol aj ja že v kolektívoch sa stále o takom rozprávajú a ja nemám k tomu čo povedať.

unbeholfen
22. okt 2025
@anonym_93b577

@unbeholfen nedavno ti tu bolo celkom pekne vysvetlene, co mas zmenit. Dospiet a nespravat sa jak 13 rocny. Radsej pisem ako anonym, aby si na mna neposlal cigansku kliatbu.

@anonym_93b577 je mi jedno kto si, čo si, hlavné že debatujeme a je. Vyobliekať sa, navoňať sa a ideš. Žena ma vidí 1x v živote tak nevie čo som, kto som, čomu sa venujem, ako žijem. Rozdelije mužov len podľa príťažlivosti, a ja to nikdy niesom. Ale s druhými ide, s inými nemá problém len so mnou.

unbeholfen
22. okt 2025

Neraz sme skúšali že tú istú ženskú sme riešili s kamošom. Mňa ghostla, s ním naďalej komunikovala.
Dnes som bol na futbale. Nebalil som tam ženy ale aby ste vedeli že užívam si život, chodím kadetade, nesedím doma a ajtak furt nič.

mamina2x
23. okt 2025

Napíš mne, odpíšem 🤔🤣😘

anonym_b73697
31. okt 2025
@unbeholfen

Neraz sme skúšali že tú istú ženskú sme riešili s kamošom. Mňa ghostla, s ním naďalej komunikovala.
Dnes som bol na futbale. Nebalil som tam ženy ale aby ste vedeli že užívam si život, chodím kadetade, nesedím doma a ajtak furt nič.

@unbeholfen Ak by mi muž povedal, že sa prehrabáva v kontajneroch, to by bol dostatočne veľký dôvod na to aby som s ním ukončila komunikáciu. A dovolím si tvrdiť, že nie som jediná. Vyžadujem to, čomu sa hovorí štandardná práca.

viestta
31. okt 2025
@unbeholfen

@unbeholfen neviem ake mas ty predstavu o vztahu, ale vacsina vztahov je o tom, ze ked to pojde dobre, tak ti dvaja casom zalozia rodinu a budu mat deti. Zeny vacsinou vstupuju do vztahu s perspektivou buduceho "hniezda". Ty co vies zene ponuknut? Nejaku istotu, ze s nou vytvoris rodinu? Postaras sa o nu aj o deti, budete mat nielen co jest, obliekat sa ale aj strechu nad hlavou? Co vlastne ocakavas od zeny a od vztahu s nou?

unbeholfen
31. okt 2025
@mamina2x

Napíš mne, odpíšem 🤔🤣😘

@mamina2x akože ja tebe či ako? Kto má komu napísať?

unbeholfen
31. okt 2025
@anonym_b73697

@unbeholfen Ak by mi muž povedal, že sa prehrabáva v kontajneroch, to by bol dostatočne veľký dôvod na to aby som s ním ukončila komunikáciu. A dovolím si tvrdiť, že nie som jediná. Vyžadujem to, čomu sa hovorí štandardná práca.

@anonym_b73697 aj to je práca, dá sa tým zarobiť a dokonca okamžite.

unbeholfen
31. okt 2025
@viestta

@unbeholfen neviem ake mas ty predstavu o vztahu, ale vacsina vztahov je o tom, ze ked to pojde dobre, tak ti dvaja casom zalozia rodinu a budu mat deti. Zeny vacsinou vstupuju do vztahu s perspektivou buduceho "hniezda". Ty co vies zene ponuknut? Nejaku istotu, ze s nou vytvoris rodinu? Postaras sa o nu aj o deti, budete mat nielen co jest, obliekat sa ale aj strechu nad hlavou? Co vlastne ocakavas od zeny a od vztahu s nou?

@viestta už to bolo velakrát spomenuté že tí muži kvôli ktorým sú ženy v azyláku čo vedeli žene ponúknuť? Odpoveď bola že príťažlivosť, čaro, charizmu. To keď nemám tak nepomôže nič.

minenkaa
31. okt 2025
@unbeholfen

@unbeholfen koľko zarobíš denne

unbeholfen
31. okt 2025
@minenkaa

@unbeholfen koľko zarobíš denne

@minenkaa do 10€

minenkaa
31. okt 2025
@unbeholfen

@minenkaa do 10€

@unbeholfen a ty sa cudujes ,že ta žiadna nechce? Z čoho zijes

synne
31. okt 2025
@unbeholfen

@unbeholfen Vyberanie kontajnerov nie je pre mňa práca. Neghostla by som ťa, rovno by som ťa zablokovala.
Argument "okamžitý zárobok" u mňa neobstojí. Nemám problém hospodáriť s peniazmi, nepotrebujem okamžité zárobky. Toť moja spätná väzba.

unbeholfen
31. okt 2025
@minenkaa

@unbeholfen a ty sa cudujes ,že ta žiadna nechce? Z čoho zijes

@minenkaa čudujem lebo ovela horší majú ženy ale o tom mám tému vedla. Táto je o ghostnutí. Nemám to na čele napísané že som často nezamestnaný a žijem ako žijem. Proste neočarím ženu. Bárjakí grázli to dokážu.

minenkaa
31. okt 2025
@unbeholfen

@minenkaa čudujem lebo ovela horší majú ženy ale o tom mám tému vedla. Táto je o ghostnutí. Nemám to na čele napísané že som často nezamestnaný a žijem ako žijem. Proste neočarím ženu. Bárjakí grázli to dokážu.

@unbeholfen teda radsej grázla s charizmou, ako chudáka bez všetkého a ešte aj bez charizmy
Inak charizma je aj iný názov pre Audi ,tak skus si kúpiť aspoň A4

unbeholfen
31. okt 2025
@minenkaa

@unbeholfen teda radsej grázla s charizmou, ako chudáka bez všetkého a ešte aj bez charizmy
Inak charizma je aj iný názov pre Audi ,tak skus si kúpiť aspoň A4

@minenkaa jasné a presne o to ide. Muž môže byť hocijaký vagabund ak ju očarí príťažlivosťou. Dobrý chalan môže byť hocijak slušný, dobrý, kvety nosiť, keď neni iskra. Toho ghostne a bude randiť s feťákom, alkoholikom, rómom z osady, hlavné že ju priťahuje. To už je vedlajšie že skončí aj s deckom v azyláku.

minenkaa
31. okt 2025
@unbeholfen

@minenkaa jasné a presne o to ide. Muž môže byť hocijaký vagabund ak ju očarí príťažlivosťou. Dobrý chalan môže byť hocijak slušný, dobrý, kvety nosiť, keď neni iskra. Toho ghostne a bude randiť s feťákom, alkoholikom, rómom z osady, hlavné že ju priťahuje. To už je vedlajšie že skončí aj s deckom v azyláku.

@unbeholfen ty asi nechápeš ,že vzťah je chémia ,keď žene chlap nevonia nemá šancu ,aj keď vôňa peňazí je silnejšia

minenkaa
31. okt 2025
@unbeholfen

@unbeholfen z čoho zijes

unbeholfen
31. okt 2025
@minenkaa

@unbeholfen ty asi nechápeš ,že vzťah je chémia ,keď žene chlap nevonia nemá šancu ,aj keď vôňa peňazí je silnejšia

@minenkaa a vtedy to neni láska iba hrané. Zlatokopkovstvo. Že aj keď muž nepríťažlivý ale bohatý tak len preto s ním žena je. Obvykle ho podvádza so záhradníkom (to je krásny príklad ž chémia víťazí) a keby prišiel o majetok hneď ho opustí.

unbeholfen
31. okt 2025
@minenkaa

@unbeholfen z čoho zijes

@minenkaa z invalidného dôchodku a privyrobím zálohovaním a kovošrotom. Semtam mám zamestbanie.

minenkaa
31. okt 2025
@unbeholfen

@minenkaa a vtedy to neni láska iba hrané. Zlatokopkovstvo. Že aj keď muž nepríťažlivý ale bohatý tak len preto s ním žena je. Obvykle ho podvádza so záhradníkom (to je krásny príklad ž chémia víťazí) a keby prišiel o majetok hneď ho opustí.

@unbeholfen a čo však potrebuje z niečoho žiť

viestta
1. nov 2025
@unbeholfen

@minenkaa z invalidného dôchodku a privyrobím zálohovaním a kovošrotom. Semtam mám zamestbanie.

@unbeholfen este raz sa ta spytam: Co vies zene ponuknut? Je na jasne, ze nebude to nic materialne ak sam ledva vyzijes, ale dovod preco by zena mala byt s takou stratenou existenciou. A nepis o vagabundoch, porovnavaj sa s normalnymi chlapmi