Prečo je ťažké nájsť dobrého partnera?
Ahojte.. mám teraz celkom takú slabú chvílku a ide mi hlavou že mi príde veľmi náročné nájsť dobrého a schopného muža.. Nie som ani náhodou jedna z tých, ktorá hladá bad boya alebo nejaké napätie to už mám dávno za sebou.. Teraz by som prijala kľud a stabilitu... Chodím aj medzi ľudí, skúšala som sa zoznamovať a väčšinou som natrafila na nevyliečených mužov s rôznymi traumami, mužov ktorý nevedia zabudnúť na bývalé a tých je veľa a hladujú náplasť alebo boli v niečom toxický - kontrolujúci, lakomí a podobne.. Ja som chodila rok ku psychologičke, kde sme riešili určité moje vzorce a traumičky, ja sa sama na sebe snažím pracovať a aj som spravila kus dobrej práce ale teraz mi príde, že je veľmi ťažké nájsť niekoho ku mne.. Ked som aj našla niekoho kto by mi možno aj sadol bol zadaný.. Naposledy keď som sa stretávala s jedným mužom tak som po čase zistila že klamal a nevedel si nikdy priznať chybu aj keď niečo spravil a vždy tichá domácnosť a všetci ostatní za to môžu.. s takýmto človekom sa ťažko žije...
@anonym_539e38 boli sme spolu pocas mojho studia VS a boli sme zasnubeni. A zomrel pol roka pred nasou svadbou, lebo sme sa chceli brat po skonceni VS. Myslis, ze prsten a svadba ti zaruci stastny zivot. Btw = vsimol si si, ze som pisala o rozvode? Rozviedli sme sa. Nevyriesili sme to.
@anonym_379600 Existuje teoria, ze ked si s niekym viac ako 5 rokov, a stale nemate deti, tak tvoja biologia vyhodnoti, ze tvoj partner je neplodny, a ze by si sa mala zacat pozerat inde. To by vysvetlovalo ako s tvojim manzelom bolo zo zaciatku vsetko nadherne a "potom to zacalo ist z kopca". BTW stastny zivot ti nezaruci nikto a nic. Musis na tom makat.
@anonym_379600 Existuje teoria, ze ked si s niekym viac ako 5 rokov, a stale nemate deti, tak tvoja biologia vyhodnoti, ze tvoj partner je neplodny, a ze by si sa mala zacat pozerat inde. To by vysvetlovalo ako s tvojim manzelom bolo zo zaciatku vsetko nadherne a "potom to zacalo ist z kopca". BTW stastny zivot ti nezaruci nikto a nic. Musis na tom makat.
@anonym_539e38 Ja ozaj nechcem byť zlá 🤭,ale v tvojom pripade sa kde asi stala chyba,keď tu tieto "rozumy" dávaš? Prepáč za úprimnosť,ale nedalo mi 😁.
@niki35 Tak to ma mrzi, naozaj. Ja poznam vela zien ktorym takto usiel vlak. A nemam nic proti nim, su v pohode. Je to tragedia ze urobili taku chybu. Ja to sem nepisem preto aby som ranil tie pre ktore je uz neskoro, ale dufam ze si to precitaju nejake dvadsiatnicky a ze sa este stihnu spamatat. Na zeny sa dnes odvsade vali progresivna propaganda ze maju byt "silne a nezavisle", nemaju sa podriadit ziadnemu chlapovi, maju naviac, maju budovat karieru, atd. Ked im ich blizky hovoria, ze sa maju vydat, tak oni povedia ze "nechapem preco ma vsetci do toho tlacia, ja niesom iba maternica, blablabla". A potom dopadnu takto.
@anonym_539e38 nemá ťa čo mrzieť 🙂 ja som písala len zo žartu. Mám snúbenca v tvojom veku a jemu nevadí že mám 32 :D ale spoznali sme sa keď som mala čerstvých 31.
Inak.. napísal si síce dôvody prečo chceš mladšiu ale aj "trošku staršia" ti môže dať deti. Možno spoznáš takú a budete si veľmi rozumieť ;) nikdy nevieš. Ja som nemala šťastie spoznať niekoho do života skôr, tak to prišlo neskôr. Rôzne životné okolnosti tomu predchádzali. Každý máme nejaký svoj príbeh.
@anonym_539e38 pretože najľahšie je zvaliť vinu na iných a všetky si preberajú atď atď,ale aby sa človek zamyslel,že asi môže byť "tá chybička" v tebe,to neexistuje 😏.
@niki35 Mimochodom mna par mesiacov dozadu odmietla jedna 32 rocna s tym, ze ju pritahuje niekto iny. Takze ona este mala u mna sancu ale ju zahodila. Pretoze chcela nieco lepsie. Neurob aj ty taku chybu. 32 uz nieje vek, kedy si mozes prilis vyberat.
@jardojardo Ja by som ta tiež odmietla. Už len za takéto názory….že mala šancu 😃 normálne som sa zasmiala
@anonym_539e38 Ja ozaj nechcem byť zlá 🤭,ale v tvojom pripade sa kde asi stala chyba,keď tu tieto "rozumy" dávaš? Prepáč za úprimnosť,ale nedalo mi 😁.
@zuzanita1609 pohodicka, uprimnost sa ceni 🙂 Ked si precitas moje predchadzajuce odpovede, tak myslim ze som to opisal dost vycerpavajuco. Ale v skratke: pre dvadsiatnicky niesom dost dobry, lebo tie chcu niekeoho lepsieho, vyssieho, chariznatickejsieho, uspesnejsieho, viac sexy,... Tito muzi si s nimi radi zaspasuju, ale neozenia sa s nimi. Potom ked narazia do steny, a ich vysnivani uz nejavia o ne zaujem, tak by radi randili "aspon" somnou, lenze ja chcem zenu co mi dokaze dat vela zdravych deti. Ja na sebe stale makam. Moj sen je ze jedneho dna budem "dost dobry" aj pre nejaku dvadsiatnicku.
@zuzanita1609 pohodicka, uprimnost sa ceni 🙂 Ked si precitas moje predchadzajuce odpovede, tak myslim ze som to opisal dost vycerpavajuco. Ale v skratke: pre dvadsiatnicky niesom dost dobry, lebo tie chcu niekeoho lepsieho, vyssieho, chariznatickejsieho, uspesnejsieho, viac sexy,... Tito muzi si s nimi radi zaspasuju, ale neozenia sa s nimi. Potom ked narazia do steny, a ich vysnivani uz nejavia o ne zaujem, tak by radi randili "aspon" somnou, lenze ja chcem zenu co mi dokaze dat vela zdravych deti. Ja na sebe stale makam. Moj sen je ze jedneho dna budem "dost dobry" aj pre nejaku dvadsiatnicku.
@anonym_539e38 tak tiež asi treba zvoľniť z nárokov a 20tka ich má v tom veku požehnane,čiže má právo si ešte "preberať". Ale aby si sa raz nezobudil v 55tke a zistil,že ahaa,tak už môže byť fajn aj 40tka 😉. Veľa šťastia 🍀.
@anonym_539e38 zaujímavé 🙂 hovoríš že mladým ženám sa páčia starší muži, ale o teba majú záujem len tie staršie, prečo? Či myslíš, že keď budeš ešte starší tak sa o teba pobijú? 🙂
@anonym_539e38 inak ja kebyže mam 20+ (len nedavno som presiahla 30) tak tiež by som ťa nechcela. Už len z týchto tvojich komentárov sa mi dvíha žaludok. A to nehovorim koľko 50+ prejavovalo zaujem a nedokazali pochopiť, že nie každa sa ide za nimi potrhať. Ja nechápem odkiaľ to máte, že každa baba, ktora ma 20 alebo 30 chce o 10-20 rokov staršieho.
@anonym_539e38 tak tiež asi treba zvoľniť z nárokov a 20tka ich má v tom veku požehnane,čiže má právo si ešte "preberať". Ale aby si sa raz nezobudil v 55tke a zistil,že ahaa,tak už môže byť fajn aj 40tka 😉. Veľa šťastia 🍀.
@zuzanita1609 moja pointa je ze ta dvadsiatnicka si mysli ze ma pravo si preberat, ale v skutocnosti to tak nieje. Ano ma vela napadnikov a mysli si ze ma na toho charizmatickeho uspesneho sexosa. Lenze ona "ma na to" aby sa ten sexos s nou vyspal, ale nema na to, aby sa s nou ozenil. Potom ona sa zobudi v 35 a zisti, ze ti sexosi teraz nahanaju ine dvadsiatnicky a ju uz nechcu. A potom napise na modry konik ze si nevie najst dobreho chlapa.
@zuzanita1609 moja pointa je ze ta dvadsiatnicka si mysli ze ma pravo si preberat, ale v skutocnosti to tak nieje. Ano ma vela napadnikov a mysli si ze ma na toho charizmatickeho uspesneho sexosa. Lenze ona "ma na to" aby sa ten sexos s nou vyspal, ale nema na to, aby sa s nou ozenil. Potom ona sa zobudi v 35 a zisti, ze ti sexosi teraz nahanaju ine dvadsiatnicky a ju uz nechcu. A potom napise na modry konik ze si nevie najst dobreho chlapa.
@anonym_539e38 ale veď robíš to isté,čo vyčítaš tým 20tkam ,preberáš😆.
@anonym_539e38 "lenze ja chcem zenu co mi dokaze dat vela zdravych deti." V dnesnej dobe najst zenu, co chce mat vela deti (bez ohladu na vek) bude velmi tazke.
@anonym_539e38 ale veď robíš to isté,čo vyčítaš tým 20tkam ,preberáš😆.
@zuzanita1609 ano mas pravdu. Pretoze stale tuzim mat rodinu a zatial sa nevzdavam. Povedal som si, ze ak sa mi to do 45 nepodari, tak to vzdam najdem nejaku nejaku sexy slecnu ktorej taha na 40. O take nemam nudzu ani teraz, a nemyslim ze vtedy to bude ine. Maximalne zeby vsetky zeny teraz posluchli moju radu a vydali sa mlade. Vlastne by som to sem ani nemal pisat lebo co ak sa to stane :D
@anonym_539e38 "lenze ja chcem zenu co mi dokaze dat vela zdravych deti." V dnesnej dobe najst zenu, co chce mat vela deti (bez ohladu na vek) bude velmi tazke.
@zltalienka ano, 100% suhlasim. Zijeme v takej dobe a je to smutne.
@zuzanita1609 ano mas pravdu. Pretoze stale tuzim mat rodinu a zatial sa nevzdavam. Povedal som si, ze ak sa mi to do 45 nepodari, tak to vzdam najdem nejaku nejaku sexy slecnu ktorej taha na 40. O take nemam nudzu ani teraz, a nemyslim ze vtedy to bude ine. Maximalne zeby vsetky zeny teraz posluchli moju radu a vydali sa mlade. Vlastne by som to sem ani nemal pisat lebo co ak sa to stane :D
@anonym_539e38 lenže to sa nestane,keď som mala ja 20, vôbec som nerozmýšľala nad tým,ako porodiť skoro 40rocnemu zdravé deti. Bola škola,bola práca,cestovala som, nikým neobmedzovaná. Je tu tiež téma,že ako ďalej so starším partnerom, ktorý začal byť žiarlivý, kontrolujúci...aj tu máš príklad,že mladé baby ak už chcú byť so starším,tak je to buď láska ako hrom,alebo niečo,ako "daddysugar" 😏.
@anonym_539e38 a kde píšem, že spolu nemáme deti?
@anonym_539e38 lenže to sa nestane,keď som mala ja 20, vôbec som nerozmýšľala nad tým,ako porodiť skoro 40rocnemu zdravé deti. Bola škola,bola práca,cestovala som, nikým neobmedzovaná. Je tu tiež téma,že ako ďalej so starším partnerom, ktorý začal byť žiarlivý, kontrolujúci...aj tu máš príklad,že mladé baby ak už chcú byť so starším,tak je to buď láska ako hrom,alebo niečo,ako "daddysugar" 😏.
@zuzanita1609 no a presne o tom tu pisem. Snazim sa apelovat na dvadsiatnicky nech si nastavia dobre priority. Nehovorim ze ked mas zrovna 20. Ale ked mas 25 a viac tak uz by si rozhodne mala mat rozmysleneako byt dobra manzelka a mama a kde si najdes dobreho chlapa. Cela moja pointa je o tom ze mlade baby toto neriesia a potom sa zobudia v 35, ked uz je neskoro
@anonym_539e38 a kde píšem, že spolu nemáme deti?
@anonym_379600 no usudil som to z kontextu, sorry.
@zltalienka ano, 100% suhlasim. Zijeme v takej dobe a je to smutne.
@anonym_539e38 ja by som na Tvojom mieste, ak chces mat deti, nepohrdala zenami 30+ a ani 35+. Radsej mat 2 deti s tridsiatnickou teraz ako cakat 10 rokov ci sa nepodari zbalit mladu a ked sa nepodari tak potom uz ziadne deti. A mozno prides na to, ze aj 2 deti mozu byt "vela".
@anonym_autor takých mužov, čo majú traumy z rozchodov a nevedia zabudnúť na bývalé, je veľa. Ale stačí spraviť jednu vec, buď lepšia ako tá predchádzajúca. Vie to pohnúť ľady.
@anonym_autor chlapi sú zmrdi, vo väčšine prípadov a tí čo nie sú majú presne nejakú traumu a sú vo vzťahu dlhodobo nepoužiteľný. Ja používam hrubé sito, keď vidím niečo čo mi na dotyčnom nesedí, končím, nedúfam, nevravím si veď možno by to šlo. Držím sa toho čo chcem, akého partnera chcem. Možno to bude trvať ale prinesie to ovocie.
@zuzanita1609 no a presne o tom tu pisem. Snazim sa apelovat na dvadsiatnicky nech si nastavia dobre priority. Nehovorim ze ked mas zrovna 20. Ale ked mas 25 a viac tak uz by si rozhodne mala mat rozmysleneako byt dobra manzelka a mama a kde si najdes dobreho chlapa. Cela moja pointa je o tom ze mlade baby toto neriesia a potom sa zobudia v 35, ked uz je neskoro
@anonym_539e38 Ty si si co nenastavil priority a ked si mal 20 nehladal si si 20 rocnu? Teraz si stary paprdo a slintas nad dvadsiatkami a este sa stazujes, ze su priebercive. Davas zenam cenovku podla veku. Su pre teba len tovar a maternica? Nad rovesnickami ani neuvazujes? Dufam, ze chuj ako ty ostane navzdy sam.. tieto manosfery a podobne pioviny chalanom zatemnuju mozgy..
@anonym_539e38 ja by som na Tvojom mieste, ak chces mat deti, nepohrdala zenami 30+ a ani 35+. Radsej mat 2 deti s tridsiatnickou teraz ako cakat 10 rokov ci sa nepodari zbalit mladu a ked sa nepodari tak potom uz ziadne deti. A mozno prides na to, ze aj 2 deti mozu byt "vela".
@zltalienka hej nad tymto so sa dost zamyslal. Ako som tu uz pisal predtym, ak stretnem nejaku vhodnu kandidatku do 32, tak to budem riesit. Lenze to zase by som musel byt ja dost dobry pre nu. Cize nie ja pohrdam nou, ale skor naopak. A co sa tyka tych 35+ take si myslim ze budem moct mat aj o tych 8 rokov.
@anonym_539e38 Ty si si co nenastavil priority a ked si mal 20 nehladal si si 20 rocnu? Teraz si stary paprdo a slintas nad dvadsiatkami a este sa stazujes, ze su priebercive. Davas zenam cenovku podla veku. Su pre teba len tovar a maternica? Nad rovesnickami ani neuvazujes? Dufam, ze chuj ako ty ostane navzdy sam.. tieto manosfery a podobne pioviny chalanom zatemnuju mozgy..
@anonym_164052 ked som mal 20, tak som si hladal rovesnicky. Vtedy by mi nevadila ani o par rokov starsia. Do vztahu ma kazdy nieco priniest. Muz prinasa svoju schopnost ziskavat zdroje, a zena prinasa svoju plodnost. To len feminizmus sa ti snazi hovorit co vsetko musi muz, a zena nemusi nic. Co sa tyka veku, tak kazdy doktor ti povie, ze rodit treba idealne ked si dvadsiatnicka. Cize podla teba je potom cela medicina tiez sucastou manosfery? Zatemnovanie mozgov rozhodne prebieha, ale su to zenske mozgy zatemnovane feminizmom.
@zltalienka hej nad tymto so sa dost zamyslal. Ako som tu uz pisal predtym, ak stretnem nejaku vhodnu kandidatku do 32, tak to budem riesit. Lenze to zase by som musel byt ja dost dobry pre nu. Cize nie ja pohrdam nou, ale skor naopak. A co sa tyka tych 35+ take si myslim ze budem moct mat aj o tych 8 rokov.
@anonym_539e38 doktor povie....ani zeny lekarky nemali deti ked mali 20 rokov....ale omnoho neskor.
Z mojho pohladu prilis prepocitavas. Z najvacsou pravdepodobnostou sa aj prepocitas....
@anonym_539e38 doktor povie....ani zeny lekarky nemali deti ked mali 20 rokov....ale omnoho neskor.
Z mojho pohladu prilis prepocitavas. Z najvacsou pravdepodobnostou sa aj prepocitas....
@zltalienka je pekne za ta trapi aby som sa ja neprepocital, ale preco ta netrapi ked sa zeny prepocitaju?
@anonym_autor o moj boze, tolko blbosti v jedinom zadani.. Nevyrovnana, Labilna, Prieberciva, Zrejme nezaujimava, a najhorsie ze hladajuca radu na modrom koniku. Ved chyba je v tebe a nie v chlapoch. Podla vsetkeho si neatraktivna, zrejme s nadvahou. Nezaujimava. a este telenovelami prespikovana. To nie v nich, ale v tebe je chyba. Objednaj sa na dalsie sednia ale tentokrat nechaj prblem najst psychologicku a nie ty jej ho vnucovat.
@anonym_164052 ked som mal 20, tak som si hladal rovesnicky. Vtedy by mi nevadila ani o par rokov starsia. Do vztahu ma kazdy nieco priniest. Muz prinasa svoju schopnost ziskavat zdroje, a zena prinasa svoju plodnost. To len feminizmus sa ti snazi hovorit co vsetko musi muz, a zena nemusi nic. Co sa tyka veku, tak kazdy doktor ti povie, ze rodit treba idealne ked si dvadsiatnicka. Cize podla teba je potom cela medicina tiez sucastou manosfery? Zatemnovanie mozgov rozhodne prebieha, ale su to zenske mozgy zatemnovane feminizmom.
@anonym_539e38 dalsi incel, dakujem neprosim
@zltalienka je pekne za ta trapi aby som sa ja neprepocital, ale preco ta netrapi ked sa zeny prepocitaju?
@anonym_539e38 iste, je to problem. Avsak mnohym v tomto svete to presne takto vyhovuje, mozu potom predat dalsie produkty a sluzby, ktore by inak nebolo komu ponukat.

@anonym_379600 Mrzi ma ze ten druhy vztah skoncil tak ako skoncil, uprimnu sustrast. Ale stale plati to, co som napisal. Do 2-3 rokov treba bud prsten, alebo hladat dalej. Vy ste boli spolu 7. A ten treti vztah ta ista story. Uz tam malo byt manzelstvo a deti. Na svatbe davas svoj slub "v dobrom aj v zlom, az kym nas smrt nerozdeli". Toto sa nehovori len tak. Treba to brat vazne. Aby sa nestalo, ze po 8 rokoch, ked to zacne "ist pozvolna z kopca" tak sa proste rozidete. Manzelstvo vas zavazuje aby ste taketo problemy vyriesili.
@anonym_539e38 boli sme spolu pocas mojho studia VS a boli sme zasnubeni. A zomrel pol roka pred nasou svadbou, lebo sme sa chceli brat po skonceni VS. Myslis, ze prsten a svadba ti zaruci stastny zivot. Btw = vsimol si si, ze som pisala o rozvode? Rozviedli sme sa. Nevyriesili sme to.