icon

Prečo je ťažké nájsť dobrého partnera?

13. nov 2025

Ahojte.. mám teraz celkom takú slabú chvílku a ide mi hlavou že mi príde veľmi náročné nájsť dobrého a schopného muža.. Nie som ani náhodou jedna z tých, ktorá hladá bad boya alebo nejaké napätie to už mám dávno za sebou.. Teraz by som prijala kľud a stabilitu... Chodím aj medzi ľudí, skúšala som sa zoznamovať a väčšinou som natrafila na nevyliečených mužov s rôznymi traumami, mužov ktorý nevedia zabudnúť na bývalé a tých je veľa a hladujú náplasť alebo boli v niečom toxický - kontrolujúci, lakomí a podobne.. Ja som chodila rok ku psychologičke, kde sme riešili určité moje vzorce a traumičky, ja sa sama na sebe snažím pracovať a aj som spravila kus dobrej práce ale teraz mi príde, že je veľmi ťažké nájsť niekoho ku mne.. Ked som aj našla niekoho kto by mi možno aj sadol bol zadaný.. Naposledy keď som sa stretávala s jedným mužom tak som po čase zistila že klamal a nevedel si nikdy priznať chybu aj keď niečo spravil a vždy tichá domácnosť a všetci ostatní za to môžu.. s takýmto človekom sa ťažko žije...

Strana
z4
autor
15. nov 2025
@dadis

@anonym_autor 10 rokov je uz velky rozdiel. (O 18 ani nehovorim). Do 5 rokov rozdiel je optimalny. Co mam v okoli vztahy, vydrzali najma take, kde nemali velky vekovy rozdiel. Ak si teraz najdes nejakeho chlapa pred 30tkou, je akurat vhodny - prave medzi 25 a 30 mavaju prve vazne vztahy a spolocne domacnosti, este mozno nie su zreli na manzelstvo a deti, sle aj tak treba par rokov sa s partnerom spoznavat, nez ist do takeho vazneho rozhodnutia. Drzim ti palce.

@dadis ja viem, že 10+ už je veľa ale tým, že ja si nesiem otcovský komplex a tí muži mi skôr nahrádzali otca. ja to viem, riešili sme to aj s psychologičkou, pretože môj tatino jedine čo vždy vedel je vytiahnuť penaženku a riešil len prácu, ale žeby sa o mňa zaujímal to nie, a ja som na to veľmi trpela v puberte, teraz už je to ok ale poznačilo ma to a napríklad neviem vôbec naviavať vzťah s rovesníkom a nútiť nasilu sa do toho nejdem 🙂

diaszoky
15. nov 2025
@dadis

@diaszoky ved ma 24... snad nejdes z nej robit problem..

@dadis ked ma 24 nech nefnuka.
Nech hlada dalej

dadis
15. nov 2025
@diaszoky

@dadis ked ma 24 nech nefnuka.
Nech hlada dalej

@diaszoky Ak hlada medzi starsimi, necudujem sa, ze to takto dopada.. niektori starsi chlapi su zakomplexovani, frustrovani, znechuteni z nevydarenych vztahov.. ale chce to riesit, naco je dobre na nu utocit..

diaszoky
15. nov 2025
@dadis

@diaszoky Ak hlada medzi starsimi, necudujem sa, ze to takto dopada.. niektori starsi chlapi su zakomplexovani, frustrovani, znechuteni z nevydarenych vztahov.. ale chce to riesit, naco je dobre na nu utocit..

@dadis neutocim, diskutujem

autor
15. nov 2025
@dadis

@dadis medzi tymi rovesnikmi bol problém, že ja už v 24 rokoch rozmýšlam nad bábom a takýmito vecami.. A tým, že ja som sa sama o seba starala už v 16 v podstate nejdem rozoberať už detaily sú to rodinne zaležitosti tak som vyspelejšia a mňa neťahaju diskoteky alebo taketo veci ja to mám dávno odžite :D So mnou napriklad ex chcel mať dieťa už keď som mala 19.. A ja momentalne už premyslam nad rodinou, ako sa posuvať pracovne a takto a moji rovesnici riešia len teraz prvu prácu a dieťa budú riešiť o 5 rokov a keď som sa rozpravala o tom s bývalými spolužiakmi zo strednej dali mi za pravdu a že oni sami randia s mladsimi babami o 3 roky a tak si sedia a tam dieťa ani o rok nepride do uvahy..

dadis
15. nov 2025
@anonym_autor

@dadis medzi tymi rovesnikmi bol problém, že ja už v 24 rokoch rozmýšlam nad bábom a takýmito vecami.. A tým, že ja som sa sama o seba starala už v 16 v podstate nejdem rozoberať už detaily sú to rodinne zaležitosti tak som vyspelejšia a mňa neťahaju diskoteky alebo taketo veci ja to mám dávno odžite :D So mnou napriklad ex chcel mať dieťa už keď som mala 19.. A ja momentalne už premyslam nad rodinou, ako sa posuvať pracovne a takto a moji rovesnici riešia len teraz prvu prácu a dieťa budú riešiť o 5 rokov a keď som sa rozpravala o tom s bývalými spolužiakmi zo strednej dali mi za pravdu a že oni sami randia s mladsimi babami o 3 roky a tak si sedia a tam dieťa ani o rok nepride do uvahy..

@anonym_autor Ja mam v okoli vela muzov, co sa ozenilo a malo deti do 30. Nie je dobre to vsak urychlit, nechaj si cas spoznat ich. Ja viem, co je tuzit po dietati, v tvojom veku som to mala podobne, takze uplne chapem.

zltalienka
15. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no aby som všetko uviedla na pravú mieru, na odcudzovanie som zvyknuta od mala čiže podme na to. Ak nemám prejav 24 ročnej tak ďakujem za kompliment 🙂. Ja som od 15 rokov brigádovala vo veľkom, aj keď je otec zazobaný učil ma si zarábať vlastné peniaze aby som poznala ich hodnotu od mala, pretože od mala som chodila s rodinou po luxusných dovolenkách, máme luxusné autá, otec vlastní nehnutelnosti, atď. Následne som mala 2 partnerov pri ktorych som mala super život, dostavala som peniaze aj od nic a peniaze som si odkladala, a dostavala som vreckove aj od rodičov a aj som počas vš brigádovala, pretože som si šetrila na auto, ktore som si nakoniec nekupovala sama. S bytom mi pomohli samozrejme rodičia. Otec pracuje s nehnutelnostami, jeden mi dali. A naozaj nerozumiem prečo stále spochybňujete to keď je niekto single. Ja nápadníkov mám, niesom ani tučná ani škatedá, chodím roky aj k estetickej lekárke na jemné úpravy ( nie nevyzerám ako kačka) ale momentálne si neviem vybrať a výrazne starších mužov už nechcem a rovesníkov tiež nie, hladám tak o 3-10 rokov staršieho a za tým si stojim.. 🙂

@anonym_autor ak mas 24 a 2 dlhsie vztahy za sebou, tak by som Ti odporucila nehladat dalsieho chlapa, ale najst SEBA. K tomu aby si bola stastna nepotrebujes ziadneho muza, Tvoje stastie musi vychadzat z Tvojho vnutra. Az budes spokojna sama so sebou, pride aj chlap...ak budes chciet

Strana
z4