icon

Prečo muži nedokážu akceptovať preferencie ženy?

Včera o 18:49

Ak píšem niekde, že sa rada zoznámim s mužom medzi 45 - 55r, prečo mi musia vypisovať chlapci okolo 35r? A presviedčať ma, že im mám dať šancu? Že nie som stará na dieťa a na rodinu, keď jasne poviem, že už deti nechcem? Prečo keď poviem nie, nedokážu to akceptovať? Prečo ak poviem, že hľadám iba chlapa z KE, tak mi píšu chlapi z BB, BA, MT, ZA a odkiaľkoľvek s tým, že vek nie je problém, vzdialenosť nie je problém. Sakra, tak pre nich nie, ale pre mňa asi áno... Prečo nedokážu muži - najmä mladší muži rešpektovať hranice a preferencie ženy?

Strana
z3
autor
Dnes o 20:03
@dadis

@anonym_autor Stacilo dat do vyhladavaca, urcite to nie su vsetky, je ich tu mnoho

@dadis pozri, spájaj si témy, ak ťa to baví a robíš si v hlave svoje scénare. Ja som sa tu opýtala iba na to, prečo mladí muži píšu starším ženám. Za to som sa tu dozvedela o žene s trombózou, o nejakej čo nevie chodiť, o nejakej čo prišla o kamaráta, či o koho ešte. Neviem, čo si tým chcela dokázať, ale hlavne, že to vieš ty vo svojej hlave. Prajem ti menej času na MK, lebo už ti to lezie trochu na mozog žena. Vyspi sa.

rozculena
Dnes o 20:44
@dadis

@anonym_autor Stacilo dat do vyhladavaca, urcite to nie su vsetky, je ich tu mnoho

@dadis čo dávaš do vyhľadávača,keď je to anonymné?

dadis
Dnes o 20:47
@rozculena

@dadis čo dávaš do vyhľadávača,keď je to anonymné?

@rozculena cez temu..

Strana
z3