Prečo muži nedokážu akceptovať preferencie ženy?
Ak píšem niekde, že sa rada zoznámim s mužom medzi 45 - 55r, prečo mi musia vypisovať chlapci okolo 35r? A presviedčať ma, že im mám dať šancu? Že nie som stará na dieťa a na rodinu, keď jasne poviem, že už deti nechcem? Prečo keď poviem nie, nedokážu to akceptovať? Prečo ak poviem, že hľadám iba chlapa z KE, tak mi píšu chlapi z BB, BA, MT, ZA a odkiaľkoľvek s tým, že vek nie je problém, vzdialenosť nie je problém. Sakra, tak pre nich nie, ale pre mňa asi áno... Prečo nedokážu muži - najmä mladší muži rešpektovať hranice a preferencie ženy?
@anonym_autor môžem sa spýtať? Ja chcem zas radu od teba (z opačnej strany) že ak si žena určí preferencie napr. vekové a dá rozpatie od 45 do 50, tak chápem že jej nemajú písať 30 roční ale keby napísal 44 ročný to by vadilo? Že len o rok je pod tým? Alebo napríklad ak si určí mesto/obec tak zase logické že ak žijem v Sobranciach, nebudem oslovovať ženy z Brna… Ale napríklad ona by mala že Bratislava, ale ja tam nežijem síce, ale dochádzam denne, som z okolia… Vieš že či sa tolerujú len také mierne prešlapy mantinelov, alebo to máte tak že je to na pevno dané, a keď nespĺňame tak máme ostať ticho?
@anonym_autor na to sa potrebuješ pýtať fakt tu? A odpoveď od nás..? Však to je jasné, alebo sa pýtaj konkrétne ich, či nevedia čítať s porozumením 😊(nemyslím v zlom).
@anonym_autor lebo sú to dementi
@anonym_autor ved im neodpisuj, aj mne pisu 20 rocni z ineho kuta SR ale ani im neodpisujem
Ja by som dala sancu aj mladsim, len zial nemaju o mna zaujem🫣 Napisem preco. Mladsi muzi su zivotaschopnejsi, zili v inej dobe ako my (40nici), boli vychovavani k vacsej samostatnosti co sa tyka aj domacich prac a starostlivosti o seba. S bydliskom suhlasim, je pohodlnejsie ked to mate k sebe blizko, no veku by som nedavala az taku vahu. Treba skusit.
@anonym_autor
Ja im vobec neodpisujem. Neriesim 🙂
Napisem ze iba BA a typek presviedca ze ved on je v Ba casto. Neriesim
Vidno, ze nerespektuju a tlacia na pilu …
Ja by som dala sancu aj mladsim, len zial nemaju o mna zaujem🫣 Napisem preco. Mladsi muzi su zivotaschopnejsi, zili v inej dobe ako my (40nici), boli vychovavani k vacsej samostatnosti co sa tyka aj domacich prac a starostlivosti o seba. S bydliskom suhlasim, je pohodlnejsie ked to mate k sebe blizko, no veku by som nedavala az taku vahu. Treba skusit.
@anonym_b64a8f
Ona neriesi vek ake to ze ju presviedacju ze este ma chciet dieta
Mna tiez jeden znamy pred rokom presviedcal ze dieta a s nim ze ake by to bolo super - on vyzera ako model, ale jednoducho ja dieta nechcem. Som ho uplne potom ignorovala, inak by nepochopil
keď žena hovorí nie, niektorí muži to nepočujú ako hranicu, ale ako výzvu...nie preto, že by boli nutne zlí alebo necitliví, ale preto, že ich ego, naučené roky dokazovať svoju hodnotu, sa cíti ohrozené odmietnutím...vy však popisujete dôležitý posun už nechcete byť presviedčaná, chcete byť rešpektovaná...skúste si všímať, kde ešte vo vašom prejave môže byť stopa vysvetľovania...často sa stáva, že keď sa snažíme byť slušní alebo jasní, tak hovoríme priveľa a tým dávame priestor pre interpretáciu...skúste vetu, ktorá je krátka, pokojná a uzatvára dvere bez potreby obhajovať sa napr.: nie, ďakujem držím sa toho, čo cítim, že je pre mňa správne...bez vysvetlenia, bez hnevu, len váš postoj....kde vo svojom živote ešte cítite potrebu, aby iní uznali vaše nie namiesto toho, aby ste mu úplne dôverovali vy sama?
Na zoznamke je to normalne. Nevyhovuje zablokujes pokracujes. Buď hľadáš chlapa alebo logiku v chovani chumajov. V tom prvom mozno nejaky uspech časom budes mať. To druhé je strata času
@princkrason ale si stale mladsi ako ja, a ja som na starsich, dost starsich... ked budes mat okolo 50, ozvi sa 🙂
Mám 52 a som z Trnavy som sám ,vyhovuje?
keď žena hovorí nie, niektorí muži to nepočujú ako hranicu, ale ako výzvu...nie preto, že by boli nutne zlí alebo necitliví, ale preto, že ich ego, naučené roky dokazovať svoju hodnotu, sa cíti ohrozené odmietnutím...vy však popisujete dôležitý posun už nechcete byť presviedčaná, chcete byť rešpektovaná...skúste si všímať, kde ešte vo vašom prejave môže byť stopa vysvetľovania...často sa stáva, že keď sa snažíme byť slušní alebo jasní, tak hovoríme priveľa a tým dávame priestor pre interpretáciu...skúste vetu, ktorá je krátka, pokojná a uzatvára dvere bez potreby obhajovať sa napr.: nie, ďakujem držím sa toho, čo cítim, že je pre mňa správne...bez vysvetlenia, bez hnevu, len váš postoj....kde vo svojom živote ešte cítite potrebu, aby iní uznali vaše nie namiesto toho, aby ste mu úplne dôverovali vy sama?
@bjnr ja mu niš nevysvetľujem, poviem, nie, ďakujem, hľadám niečo iné. Pekný deň.

@anonym_autor Stacilo dat do vyhladavaca, urcite to nie su vsetky, je ich tu mnoho
@dadis pozri, spájaj si témy, ak ťa to baví a robíš si v hlave svoje scénare. Ja som sa tu opýtala iba na to, prečo mladí muži píšu starším ženám. Za to som sa tu dozvedela o žene s trombózou, o nejakej čo nevie chodiť, o nejakej čo prišla o kamaráta, či o koho ešte. Neviem, čo si tým chcela dokázať, ale hlavne, že to vieš ty vo svojej hlave. Prajem ti menej času na MK, lebo už ti to lezie trochu na mozog žena. Vyspi sa.