Prečo sa ľudia prezentujú falošnými profilmi na rande?
Je este iba obed, a dnes uz mam za sebou jedno rande. Nie take bezne prijemne kde stravis cas s niekym a kecate, ale take kde si naschval spalis jazyk, aby kava bola cim skor vypita a chces byt uz vo svojom aute, na ceste prec. Aky prosim ma zmysel sa prezentovat fotografiami, ktore vobec nesedia s realitou.. Pisat veci, ktore su vyrazne skreslene a na prvom rande clovek hned zisti realitu a loz. Asi napisete ze to robia aj chlapi. My chlapi, teda aspon podla seba sudim, tiez tam ideme s tym ze mame ocakavania a sklamanie moze ubijat. K comu je to prosim dobre?
@samo789 načo tak zúfalo hladas babu? Daj veciam cas a vsetko pride v správny cas. Mam pocit ze velmi tlacis na pílu a chces vztah za každú cenu. Posobis zúfalo a presne preto si takéto typy priťahujes
Podľa mňa to často nie je, že zámerne ide človek niekoho na zoznamke klamať, ale že má sám na seba skreslený pohľad, nevidí sa objektívne...
@samo789 najprv prestan s tymi recami vy zeny, my chlapi.
A tá žena s dcérou, ktorámala prísť klebety a kvôli ktorej si kúpil novú posteľ, to ako dopadlo??????
@samo789 ty si písal tému že si mal za život ..koľko? Okolo 40 žien?
@samo789 v modernom svete sociálnych sietí, online svete si vieš aj zavolať cez kameru, zhodnotiť, či naozaj chceš to rande absolvovať, nie ísť niekde len na základe fotky tváre s našpulenými perlami a mihalnicami až po obočie.
@samo789 v modernom svete sociálnych sietí, online svete si vieš aj zavolať cez kameru, zhodnotiť, či naozaj chceš to rande absolvovať, nie ísť niekde len na základe fotky tváre s našpulenými perlami a mihalnicami až po obočie.
@kavasmliekom Keby navrhnem "" ahoj, chce by som vidiet toju postavu na kamere pred rande"" kolko myslis ze zien by povedalo ""ano velmi rada""?
@kavasmliekom Keby navrhnem "" ahoj, chce by som vidiet toju postavu na kamere pred rande"" kolko myslis ze zien by povedalo ""ano velmi rada""?
@samo789 preboha, ty si fakt dilino. Jasne, ze by žiadna sa ti neukázala. Ale keby si napísal "ahoj, nezavolame si cez videohovor? Aby sme si aspoň tak mohli pozrieť do očí. Chcem vidieť tvoj úsmev, chcem počuť tvoj hlas. Už z videa vidíš, akú má približne postavu.
A aj počuješ vyjadrovanie.
To je toho- len ďalšia z mnohých. Ešte ich bude. Snáď si si nepopálil moc jazyk a že ťa to veľa nestálo. Nevzdávaj sa, raz možno nájdeš kočku 10/10 ,ale bacha. Nielen že pri nej môžeš zistiť, že z peknej, ale prázdnej misky sa nenaješ, ale krása je veľmi prchavá a za pár rokov môže vyzerať inak. Čas je neúprosný, aj tehotenstvo, choroba menopauza na kráse nepridá. Ty tiež môžeš rokmi začať pustnúť. Čo potom? Budeš hľadať ďalšiu krásavicu na 50 pokus? Hľadaj viac krásu v duši a spoločné záujmy, názory na svet a ten videohovor ti ušetrí do budúcna zbytočné výdavky za kávu a vzácny stratený čas. Neboj nič, ženy by tiež vedeli rozprávať, aké nepoužiteľné a vadné kusy zažili na rande. A ten čas im tiež už nikto nevráti žiaľ.
Boože,to bolo až také zlé,že si aspoň tú kávu s ňou nedopil ako normálny človek? 🙄 Nech by to bolo akokoľvek zlé,v rámci slušnosti si sa mohol aspoň trochu vzchopiť,nie si predsa puberťák. A asi by si mal povoliť zo svojich nárokov a menej tlačiť na pílu, pretože aj to je dôvod, prečo to nevychádza 😉.
@kavasmliekom mňa by na toto žiaden chlap nenakecal. že videohovor…
@samo789 buď to čo vypráva lindous že zle sa odhadnú, alebo to vela článkov o tom je že prezentujú len pozitívne veci na sociálnej sieti, a potom vyzerá že dobre žijú a také. Falošnou fotkou to nemá logiku lebo na stretnutí by to ajtak vyšlo najavo. Mne sa skôr stalo že s debatou to bolo zavádzajúce že v písaní tak dobre vyprávala, dig a na stretnutí ticho bola more.
@samo789 😂😂

@samo789 hľadaj v reálnom živote, tam máš istotu toho, že aspoň výzor bude sedieť 🤣.
Ja som síce šťastne vydatá ale neraz dostanem osobné pozvanie a ono to človeka poteší, v podstate je to kompliment. Síce sa muži po odmietnutí môžu cítiť trápne ale za mňa super, že existujú ešte muži s odvahou 🙏.