icon

Prečo sa mi nedarí dostať na rande?

Včera o 20:50

Neviem si pomôcť ale napriek tomu, že vyzerám dobre a som vo veku 40r sa nedostanem ani na rande. Mám dobrú prácu, vlastním nehnutelnosti ale nedostanem sa ani k spoločnej káve. Nič proste 0. Neviem to prelomiť a vzťahy boli vždy pre mňa ako rúbať kameň...proste som sa len nadrel. Neviem čo ďalej so sebou, kde je vo mne chyba....jasne pripúštam, že je len kde, ako, čo? Možno vyžarovanie? Alebo otvorenosť? Neviem, čo by ste robili?
PS.: pre mudrlantov, nemám ho malého.

Strana
z4
anonym_5d7310
Včera o 21:01

Chyba bude v prvom rade v tom, ze ju nevidis. Vsetci mame chyby ale vacsina ludi si ich vie uvedomit a z tvojho kratkeho uryvku ako si sa odprdzentoval citim namyslenost a zaroven lutovanie, co mi celkom sedi k narcizmu jednoducho " som uzasny ani chyby na sebe nevidim a aj tak nikto ma nechce". Urpimne predstavila som si ta ako tu postavu z rozpravky z Mrazika, nespomeniem si ako sa ten herec volal(postava), ktory chcel Nastenku a to nie je obraz muza s ktorym by som chcela ist na rande. 😂 Stipka pokory by nezaskodila.

anonym_901c20
Včera o 21:10

Mozno az tak dobre nevyzeras, ako si o sebe myslis 😁

billy_jean
Včera o 21:16

Tak v čom je problém? V realite nevieš osloviť nejakú ženu? Si veľmi snaživý a intenzívny? Nejaké vzťahy si už asi mal, že?

autor
Včera o 21:20
@billy_jean

Tak v čom je problém? V realite nevieš osloviť nejakú ženu? Si veľmi snaživý a intenzívny? Nejaké vzťahy si už asi mal, že?

@billy_jean Ano ale nemal so pocit, že je to pre mňa. Napriek tomu by som chcel niekoho spoznať kde by to išlo nejak samé...človek sa ma proste z toho tešiť.

billy_jean
Včera o 21:22
@anonym_autor

@billy_jean Ano ale nemal so pocit, že je to pre mňa. Napriek tomu by som chcel niekoho spoznať kde by to išlo nejak samé...človek sa ma proste z toho tešiť.

@anonym_autor a prečo sa netešíš? Čo sa tam udeje? Zbalila ťa niekedy žena?

martinmmartin
Včera o 21:30

80% zien da sancu iba 20% muzom
Prirodzeny vyber. Vies co je to trúd? Clen spolocenstva co sa podiela na fungovani ale nie na rozmnozovani.
Funguje tak velmi vela organizmov. Ludstvo detto len ich vzdy stihlo vybit vo vojnach doteraz ale uz 70 rokov ziadna poriadna nebola.....

autor
Včera o 21:39
@billy_jean

@anonym_autor a prečo sa netešíš? Čo sa tam udeje? Zbalila ťa niekedy žena?

@billy_jean že by ma vyslovene zbalila sa mi nestalo...niektoré mi vyčítali, že som dosť fixnutý a nevedia ma vykolajiť..tak som to aspoň pochopil

patrike
Včera o 22:36

Na rande akym sposobom ? Balenim nazivo alebo cez nejaku apku / zoznamku ?

patrike
Včera o 22:38
@anonym_autor

@anonym_autor Akosi ta nechapem "vztahy ktore som mal akosi neboli pre mna" a teraz fnukas, ze sa nedari ? Co chces ? Cisto sex ?

osky
Včera o 23:04
@anonym_autor

@billy_jean že by ma vyslovene zbalila sa mi nestalo...niektoré mi vyčítali, že som dosť fixnutý a nevedia ma vykolajiť..tak som to aspoň pochopil

@anonym_autor dost fixnuty?¿
Co to znamena???

anonym_38adec
Včera o 23:24

Su 4 typy zien. Prvy typ potrebuje alfasamca, zleho chlapa, ktory je dobry v posteli, platí, je ambiciozny a ma z neho pocit, ze si moze vyberat. Druhy typ chce skor dobraka, rodinne zalozeneho a hlavne romantika, ktory jej bude dvorit a je skor stara skola. Tretiemu typu zien je uplne jedno kto alebo co o nich zakopne. Su zufale. Ale tieto zeny vacsinou chcu len zufalci. A 4.typ su lesby.

anonym_f0fc40
Včera o 23:38

@anonym_autor Nemáš čo stratiť, skús bleskovú zoznamku.Za krátky čas prehodis pár slov s viacerými ženami.

pr85
Dnes o 02:40

@anonym_autor A čo tak venovať sa svojim koníčkom a najist tam ženu? Resp. Vybrať si nejakú zoznamku a zoznámiť sa na nej? Ale hlavne skús to nesilit.

anonym_cdf9e5
Dnes o 03:03

Jednoducho musíš ešte na sebe zapracovať. Žena je pre teba luxus ktorý si momentálne nemôžeš dovoliť. Žena už nemusí uspokojiť podpremierom. Dobrý výzor, práca , nehnuteľnosti. To je podľa mňa dnes samozrejmosťou ak chce muž osloviť ženu . Ak na sebe ešte popracuješ potom nájdeš

autor
Dnes o 03:35
@anonym_cdf9e5

Jednoducho musíš ešte na sebe zapracovať. Žena je pre teba luxus ktorý si momentálne nemôžeš dovoliť. Žena už nemusí uspokojiť podpremierom. Dobrý výzor, práca , nehnuteľnosti. To je podľa mňa dnes samozrejmosťou ak chce muž osloviť ženu . Ak na sebe ešte popracuješ potom nájdeš

@anonym_cdf9e5 to je samozrejmosť no neviem....🙂, podla mňa to nie je samozrejmosť.

autor
Dnes o 03:40
@anonym_38adec

Su 4 typy zien. Prvy typ potrebuje alfasamca, zleho chlapa, ktory je dobry v posteli, platí, je ambiciozny a ma z neho pocit, ze si moze vyberat. Druhy typ chce skor dobraka, rodinne zalozeneho a hlavne romantika, ktory jej bude dvorit a je skor stara skola. Tretiemu typu zien je uplne jedno kto alebo co o nich zakopne. Su zufale. Ale tieto zeny vacsinou chcu len zufalci. A 4.typ su lesby.

@anonym_38adec a čo ako?

martina7578
Dnes o 03:59

Žiaľ zoznamovací trh je extrémne povrchný. Stačí ak spĺňaš dve veci. Prvá je vyzerať dobre a druhá je nevyzerať zle. Záujem o peknú čašníčku s ledva dokončenou učňovkou je desiatky násobne vyšší ako s podpriemerne vyzerajúcou študovanou ženou s dobrou prácou, autom a vlastným bývaním. Pri chlapovi pár desiatok rokov dozadu ženy hľadali stabilitu, materiálne zabezpečenie a dobrú prácu. Dnes už žena neplánuje byť na mužovi závislá a každým rokom je to čoraz viac len o vzhľade. Určite pomôže ročná permanentka do fitka a 2-3 dobré fotky na zoznamku a môžeš mať desiatky rande každý rok. Kamarát teraz 2 roky športuje, stále pridáva fotky zo športovej aktivity, má lepšiu postavu, množstvo správ a veľa rande.

anonym_dd34a2
Dnes o 04:31

Zrejme az tak dobre nevyzeras. Uz len, ked to o sebe tvrdis je divne. Lebo kazda zena ma iny vkus. Neexistuje chlap, ktory vyzera dobre pre kazdu. Okrem toho mas 40 rokov, tu uz tiez klesa pocet zien, ktore by mali zaujem o teba. 20 rocne vacsinou nechcu 40tnika, a vacsina 35 rocnych ma uz deti a muza doma. Teda aspon ja nepoznam zenu okolo 35 rocnu bez chlapa. Takze je malo zien, ktore uz v tomto veku dokazes oslovit, a este ked sa hras na Ivanka z mrazika 😃. Vyzeram dobre, mam nehnutelnost, pracu. Sorry, ale aj tvoj prejav a vlastnosti su tiez extra dolezite. A to zrejme bude nieco, co sposobi, ze ani tie zeny, ktore su volne vo veku, ked chcu 40tnika nemaju zaujem ist ani len na tu kavu.

anonym_76359d
Dnes o 04:33
@martina7578

Žiaľ zoznamovací trh je extrémne povrchný. Stačí ak spĺňaš dve veci. Prvá je vyzerať dobre a druhá je nevyzerať zle. Záujem o peknú čašníčku s ledva dokončenou učňovkou je desiatky násobne vyšší ako s podpriemerne vyzerajúcou študovanou ženou s dobrou prácou, autom a vlastným bývaním. Pri chlapovi pár desiatok rokov dozadu ženy hľadali stabilitu, materiálne zabezpečenie a dobrú prácu. Dnes už žena neplánuje byť na mužovi závislá a každým rokom je to čoraz viac len o vzhľade. Určite pomôže ročná permanentka do fitka a 2-3 dobré fotky na zoznamku a môžeš mať desiatky rande každý rok. Kamarát teraz 2 roky športuje, stále pridáva fotky zo športovej aktivity, má lepšiu postavu, množstvo správ a veľa rande.

@martina7578 no je to obojstranné, že hľadajú len výzor a potom tie vzťahy tak vyzerajú
Založené na ,, vode,,🥺

mogaa
Dnes o 04:57
@anonym_autor

@anonym_autor a na čo si bol fixnutý? na tú babu, že si chcel byť stále s ňou? k tomu, aby to išlo tak prirodzene a samo musíš stretnúť jednoducho správneho človeka....mali by tam byť aj sympatie a mať si čo povedať....nehľadaj chybu v sebe, skôr v tom že sa obraciaš na nesprávne dievčatá"/ženy.....nie vždy a u každého to klikne a teraz nehovorím len o vzťahoch....

anonym_4963b2
Dnes o 05:00

Nehovorím že je to tvoj prípad ale raz som bola na káve s jedným chalanom a on bol taký kockatý že to nebolo možné. Absolútne neuvoľnený, napnutý, v strese, akože áno usmial sa keď trebalo ale proste debatu som musela ťahať ja a bol tam len ako taký tieň. A to nie som typ že som hľadala alfasamca len proste normálne v rámci bežnej ľudskej interakcie to vôbec nešlo

anonym_cca3b9
Dnes o 05:08
@anonym_4963b2

Nehovorím že je to tvoj prípad ale raz som bola na káve s jedným chalanom a on bol taký kockatý že to nebolo možné. Absolútne neuvoľnený, napnutý, v strese, akože áno usmial sa keď trebalo ale proste debatu som musela ťahať ja a bol tam len ako taký tieň. A to nie som typ že som hľadala alfasamca len proste normálne v rámci bežnej ľudskej interakcie to vôbec nešlo

@anonym_4963b2 Poznám to, 40 ročný zaseknutý chlap, akože dávala som tomu šancu, párkrát ale každé stretnutie bolo rovnaké. A ešte keď začal vetu "No takto..." mala som dosť.
Napr. som mu hovorila o mojom dieťati niečo a on vždy "No takto, pozrime sa na to z hľadiska ... bla bla bla" 😂

autor
Dnes o 06:09
@anonym_dd34a2

Zrejme az tak dobre nevyzeras. Uz len, ked to o sebe tvrdis je divne. Lebo kazda zena ma iny vkus. Neexistuje chlap, ktory vyzera dobre pre kazdu. Okrem toho mas 40 rokov, tu uz tiez klesa pocet zien, ktore by mali zaujem o teba. 20 rocne vacsinou nechcu 40tnika, a vacsina 35 rocnych ma uz deti a muza doma. Teda aspon ja nepoznam zenu okolo 35 rocnu bez chlapa. Takze je malo zien, ktore uz v tomto veku dokazes oslovit, a este ked sa hras na Ivanka z mrazika 😃. Vyzeram dobre, mam nehnutelnost, pracu. Sorry, ale aj tvoj prejav a vlastnosti su tiez extra dolezite. A to zrejme bude nieco, co sposobi, ze ani tie zeny, ktore su volne vo veku, ked chcu 40tnika nemaju zaujem ist ani len na tu kavu.

@anonym_dd34a2 ja sa na nič nenhŕam, len konštatujem ako na tom som.

anonym_dd34a2
Dnes o 06:12
@anonym_autor

@anonym_dd34a2 ja sa na nič nenhŕam, len konštatujem ako na tom som.

@anonym_autor Jasne fesak dokonaly si 😃. Iba, ze o teba teda ziadna ani nezakopne. Divne nie? Takze si nenamyslaj o sebe.

anonym_38209e
Dnes o 06:22

Urcite to nebude az take uzasne...fitko, upravit satnik - kludne si sprav kapsulovy, ale poriadny, kvalitny, plus pansky kadernik, ktory ti vie aj poradit, co sa ti hodi a co nie, rovnako je toto otazka brada alebo nie, u muza vlasy robia neskutocne vela... muz, co nechodi pravidelne, vyzera uz po 6 tyzdnoch zanedbane, neupravene podla mna teda urcite... co mas v nohaviciach nikto nevie a ani nezisti, pokial sa ani na rande nedostanes...fotky na zoznamku nerobit doma pred zrkadlom, ale zobrat kamosku/kamosa a dat spravit pekne fotky, kludne si nastuduj nieco, ako sa profilovky robia, lebo to ta "predava"... a ano my zeny sme povrchne stvorenia a na zoznamke mas vyber sto muzov na 5 zien...

btw. mam bratranca, 43, stale slobodny, na zaciatku si vyberal krasne mladucke 18 rocne pipenky a teda prebral, ma auto, byvanie, skvely job, sportuje a nikto ho nechce, lebo kazdy vie, ze pretahoval mozne-nemozne a asi na nom "nieco" nebude ok, ked pri nom ziadna neostala... vidis na nom, ako velmi chce zenu, rodinu, deti a nevychadza... No a teda - je strasny zgrlos, pocita kazdy cen, dopraje sam sebe ano, ale vsetko pozera cez peniaze, je to "narocne" podla mna pre cele okolie a vie sa ozrat v krcme s kamosmi ako doga kazdy vikend, to sa zenam asi tiez moc nepaci...

monro
Dnes o 06:28

Keďže píšeš, že sa nevieš dostať ani na rande, tak Tvoja poznámka o tom, že ho nemáš malého je úplne mimo. Pravdepodobne nevieš komunikovať. Na tom by si mal zapracovať.

anonym_6484d9
Dnes o 06:28

@anonym_autor aky si vysoky, ake mas vlasy a ake mas zuby? to je zaklad

tanyan
Dnes o 06:42

Netlačiť na pílu je dôležité. Často sa posunieš vpred vtedy, keď si dáš pauzu na nadýchnutie, prípadne urobíš krok aj iným smerom. Nehľadaj dokonalý vzťah, hľadaj príjemnú spoločnosť. Tie kroky neznámy - známy - kamarát - partner si vyžadujú čas.
A ťažko sa začína vzťah, keď máš pochybnosti sám o sebe.

anonym_efe296
Dnes o 06:43

No vidis..aj tu podla daktorych komentarov...najprv si ujasni co chces, aku zenu, ake ma mat vlastnosti, zaujmy, nazory...a podla toho sa presun do takeho prostredia...zrejme lovis v nespravnych vodach...
A urcite nezaskodi popracovat aj na sebe, vylepsenim nic nepokazis...
Apropo nie vsetky zeny pozeraju ci je chlap krasavec..a co je to krasavec,ved kazdej sa paci ine...Ak si na zoznamke jasne deklarujes ze hladas vazny vztah?

anonym_10f2bb
Dnes o 07:02

@anonym_autor tak si najdi kouca co ta da do poriadku, alebo uspesneho kamarata sa spytaj, pripadne nejakej zeny ktora vyzera k svetu nech ti povie. Takto tazko poradit ked nevieme ako vyzeras, posobis, ako rozpravas,aku mas energiu..najlepsie to prebrat s niekym kto ta pozna. Je mozne ze iba nemas stastie. Muz ktory ma trochu svaly, je pekne obleceny a sebavedomy , dokaze polichotit usmiat, udrzat konverzaciu - neexistuje ze nema uspech. Ved ti znamy zaletnici co mali 1000 zien neboli pekny

Strana
z4